Cum de a alege un beagle pentru reproducere

Creșterea câinelui dvs. este o întreprindere extraordinară. Trebuie să investiți timpul, banii și chiar emoțiile dvs. Acest proces începe prin selectarea câinelui drept. Beagles sunt o rasă populară și iubită din cauza prieteniei, ascultarea și personalitatea lor. Începeți călătoria dvs. de reproducere a beaglei prin găsirea beagleului drept.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui baraj
  1. Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 1
1. Asigurați-vă că Beagle nu este spulger. Când vă uitați la o potențială beagle (sau baraj) pentru a se reproduce, trebuie mai întâi să vă asigurați că ea nu a fost spartă. Primul pas ar trebui să fie acela de a căuta o cicatrice pe abdomenul său inferior. Prezența unei astfel de cicatrice indică faptul că probabil a fost spulger. Pentru un test de diagnostic mai amănunțit, ar trebui să vă aduceți câinele potențial pentru a vedea un veterinar.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 2
    2. Ia-o pentru o verificare. Veți dori să aveți un câine potențial testat pentru probleme genetice care ar putea fi transmise puii ei. De asemenea, veți dori să încercați pentru orice boli ereditare. În plus, testarea ar trebui să includă șolduri, CERF, coturi, CCD și tiroidă. Luați câinele dvs. pentru a vedea un veterinar și exclude orice probleme.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 3
    3. Testați-i temperamentul. În plus față de o factură curată de sănătate, veți dori un câine cu un temperament bun și stabil. Un antrenor local de câine sau un capitol local al societății de testare a temperamentului american poate face un test rapid pe câinele dvs. pentru a vedea dacă este predispusă la furie sau panică.
  • Aceste schimbări de dispoziție pot fi transmise la puii voștri sau poate chiar să facă dificilă reproducerea.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 4
    4. Asigurați-vă că este vârsta corectă. Potrivit Clubului American Kennel, câinele feminin (sau barajul) trebuie să aibă cel puțin 8 luni pe care le-a crescut. Cu toate acestea, mulți crescători recomandă să aștepte până când are cel puțin 2 ani. Acest lucru îi permite corpului să crească și să se maturizeze înainte de a suferi stresul sarcinii. Femelele sunt în mod normal retrase din reproducere până la vârsta de 7 ani. Încă o dată, dacă nu sunteți sigur de vârsta câinelui dvs., un veterinar vă poate oferi o figură de parcare.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 5
    5. Determină când a fost în căldură. O femeie, desigur, va rasa doar atunci când este în căldură. Un câine de sex feminin va intra în căldură de două ori pe an. Dacă puteți afla de la un ameliorator sau proprietar anterior, aproximativ ultima dată când a intrat în căldură, puteți determina dacă va fi gata să se reproducă în curând pentru cronologia dvs. pentru a permite.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unui stud compatibil
    1. Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 6
    1. Găsiți un bărbat sănătos. La fel ca și în cazul femeii, veți dori să vă asigurați că știul dvs. este lipsit de probleme de sănătate, inclusiv de probleme genetice și ereditare. Adu-ți potențialul student la un veterinar și l-ai testat. Testarea ar trebui să includă, de asemenea, șolduri, coturi, coturi, ccd și tiroidie, la fel ca atunci când ți-ai adus femeia.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 7
    2. Asigurați-vă că nu a fost sterilizat. La fel ca și cu câinele dvs. de sex feminin, va trebui să vă asigurați că câinele de sex masculin pe care îl alegeți nu a fost fixat. Din fericire, cu câini de sex masculin, este un pic mai ușor de spus. Pur și simplu uite și vezi dacă câinele încă mai are testiculele sale. Dacă vedeți testicule, câinele nu a fost sterilizat și poate fi un partener potențial pentru câinele dvs. de sex feminin.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 8
    3. Testați temperamentul său. Încă o dată, temperamentul câinelui poate fi transferat până la descendenții săi. În plus, un temperament nemaipomenit poate face un stud dificil de rambursat. Aduceți un antrenor de câini sau contactați un capitol local al societății de testare a temperamentului american pentru a testa temperamentul studului.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 9
    4. Căutați o greutate compatibilă. Va trebui să găsiți un bărbat compatibil cu femeia dvs. în termeni de greutate. Este perfect amendă dacă femeia cântărește mai mult decât bărbatul (de fapt, acest lucru este ideal). Beagle de sex masculin, pe de altă parte, nu ar trebui să cântărească niciodată mai mult de 3 kilograme mai mult decât femeia.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 10
    5. Căutați o dimensiune compatibilă. Beagles sunt disponibile în soiuri de 13 inci și 15 inci. Acestea nu sunt considerate rase separate, ci doar două dimensiuni distincte ale aceleiași rase. Căutați un știft care are aceeași dimensiune ca și femeia sau un mic.
  • Clubul American Kennel (AKC) nu recunoaște un "beagle de buzunar."Aceasta este termenul folosit de crescători pentru a încerca să facă puii mici mici par să fie atrăgătoare.
  • Metoda 3 din 3:
    Creșterea unui campion Beagle
    1. Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 11
    1. Asigurați-vă că beagle-ul dvs. provine dintr-o linie de baraje bune. Dacă încercați să creați un campion Beagle, trebuie să selectați un câine de sex feminin de la o matrilineallină pe care o puteți studia. Veți dori o femeie cu hârtii AKC și o pedigree bună pe care o puteți verifica.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 12
    2. Asigurați-vă că poate funcționa într-o linie dreaptă netedă. Un campion Beagle trebuie să poată rula într-o linie dreaptă netedă. Asigurați-vă că femeia dvs. poate realiza acest lucru cu ușurință, fără a face o oprire ciudată sau mișcări aglomerate.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 13
    3. Găsiți un câine care poate rula în față sau în spatele partenerului lor de bretele. Un câine de campion trebuie să poată urma în urmă sau pentru a conduce, fără a fi prea competitiv. Căutați această abilitate și temperament într-un câine pe care îl căutați să creați.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 14
    4. Căutați un beagle care poate rămâne calm în timp ce lucrați un cec. Un "cec" este ceea ce se întâmplă atunci când un câine coboară de pe linie și încearcă să o repare din nou. Un câine de campion va fi capabil să facă acest lucru calm și cu focalizare. Aceasta nu este de obicei o abilitate care poate fi învățată unui câine care nu are o aptitudine naturală, deci este foarte important să căutați această abilitate în câine pe care o căutați să crească.
  • Imagine intitulată Alegeți o beagle pentru reproducerea pasului 15
    5. Selectați un câine stud care poate îmbunătăți trăsăturile feminine. Dacă câinele dvs. de sex feminin are multe trăsături pozitive, dar și câteva deficiențe, este posibil să puteți localiza un câine stud care vă poate complimenta femeia și să vă îmbunătățiți câteva dintre aceste trăsături în puii dvs. Identificați toate zonele în care câinele dvs. de sex feminin are nevoie de îmbunătățire și să caute aceste trăsături restante în studul pe care îl alegeți.
  • Avertizări

    Câinii de reproducere este costisitoare, consumatoare de timp și o muncă exigentă.
  • Chiar dacă faceți totul corect, lucrurile pot merge în continuare greșit. Din acest motiv, poate fi drenarea emoțională și munca în inimă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar