Cum de a face față aversiunii de zgomot canin

Câte jumătate dintre toți câinii pot avea o formă de aversiune de zgomot canin, deși afectează câțiva câini mai mult decât alții. Dacă câinele dvs. are această condiție, zgomotele puternice provoacă un răspuns de frică supra-exagerat în prietenul tău canin. Dacă câinele dvs. are această condiție, câinele dvs. vă poate face rău, mobilierul dvs. sau chiar el însuși datorită stresului și vă temeți de această condiție cauzează. Prin urmare, luarea de măsuri pentru a vă ocupa de frica câinelui dvs. este în interesul tuturor. Puteți să vă ajutați câinele dvs., imaginându-vă dacă este afectat, identificând și evitarea declanșatorilor, reconfortarea acestuia și utilizarea medicamentelor după cum este necesar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de declanșatoare
  1. Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot Canine Pasul 1
1. Observați dacă câinele dvs. reacționează la zgomote puternice. Acordați atenție câinelui dvs. atunci când zgomotele puternice se întâmplă. Câinele dvs. poate sări, să se coste sau să facă zgomote ca whining sau lătrat. De asemenea, poate mesteca pereții, mobilierul sau orice poate să-și ia dinții.
  • Acordați atenție semnelor mai puțin evidente. În timp ce puteți observa că câinele dvs. fiind în plus, este posibil să nu observați că vă urmărește mai mult din cauza unui zgomot puternic. Alte semne mai puțin evidente includ o gestiune excesivă sau să scadă, să se ascundă sau să încerce să scape. Câinele dvs. poate fi, de asemenea, în alertă, privind în jur pentru a vedea ce este greșit.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 2
    2. Înțelegeți câinele dvs. poate dezvolta aversiune de zgomot. În timp ce unii câini pot moșteni această trăsătură, alții o pot dezvolta. De obicei, câinii care dezvoltă această trăsătură fac acest lucru pentru că au avut o experiență proastă asociată cu un zgomot puternic, care la rândul lor le face să se teamă de zgomote puternice.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 3
    3. Identificați declanșatoarele. Nu fiecare câine cu această afecțiune răspunde la toate aceleași zgomote. Prin urmare, este important să fiți atenți la care zgomotele vă deranjează cel mai mult câinele. În acest fel, puteți lucra pentru a atenua frica înainte de a începe chiar, cum ar fi oferirea unui spațiu sigur pentru câinele dvs. dacă știți că vine o furtună.
  • De exemplu, câinele dvs. poate reacționa la furtuni care rulează și se ascunde, dar reacționează doar la un camion tare afară prin biciuirea unui pic. În acest caz, câinele dvs. este mai frică de furtuni.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 4
    4. Schimbați declanșatoarele. O modalitate de a ajuta câinele dvs. să facă față unor zgomote puternice, oferind alternative la zgomot. Încercați să porniți televizorul sau o muzică liniștitoare pentru a vă ajuta să vă înece zgomotele exterioare, de exemplu. De asemenea, puteți utiliza zgomot alb la același efect.
  • Încercați să acoperiți declanșatoare cât mai mult posibil. De exemplu, ați putea juca muzică câinele dvs. se bucură de zile când vor exista focuri de artificii.
  • Eliminați declanșatoarele, dacă este posibil. De exemplu, dacă știți că câinele dvs. nu-i place aspiratorul, încercați să obțineți pe cineva să o ia pe o plimbare în timp ce vidați. De asemenea, închideți ferestrele și jaluzele atunci când există o furtună sau focuri de artificii în afara pentru a ajuta la blocarea zgomotului cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canine Pasul 5
    5. Pune urechile. Muffurile urechilor pot ajuta la blocarea o parte din sunet, făcându-l mai puțin înfricoșător pentru câinele dvs. Desigur, trebuie să obțineți mufe de urechi făcute în mod special pentru câinele dvs., pe care îl puteți găsi online și la unele magazine de companie. Unii câini nu pot lua la purtarea de mușchi de urechi, totuși.
  • O altă opțiune este căștile de anulare a zgomotului pentru câini.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 6
    6. Nu forțați zgomotele puternice pe ele. Unii oameni cred că își pot ajuta câinele să treacă peste frică, expunând câinele la mai mult. În timp ce unele programe de expunere la zgomot funcționează pentru a-ți obișnui câinele cu zgomote puternice, aruncându-ți câinele afară în timpul unei furtuni sau o luați la o sărbătoare de focuri de artificii, vă va îngrozi câinele, nu-l face mai bine.
  • Dacă doriți să încercați să vă încurajați câinele să fie mai puțin înfricoșător de zgomot, încercați un program dezvoltat în acest scop. Puteți găsi albume pe internet concepute pentru a vă ajuta. Albumele au zgomote care sunt deranjante pentru câțiva câini, dar le puteți folosi pentru a vă aclimenta. Ideea este că jucați zgomotele la nivel mai moale și treceți treptat la niveluri mai puternice, astfel încât câinele dvs. este obișnuit cu ei.
  • Metoda 2 din 3:
    Mângâierea câinelui
    1. Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 7
    1. Lasă câinele tău să fie cu tine. Dacă este posibil, încercați să fiți cu câinele dvs. când există zgomote puternice în jur. Având în vedere că vă veți ajuta câinele dvs. să se simtă mai liniștit decât dacă ar fi fost singur. Sunteți parte din pachetul său și vă ajutați să vă simțiți mai siguri când lucrurile sunt înfricoșătoare.
    • De exemplu, dacă știți că vor fi focuri de artificii, ca în al patrulea iulie, încercați să fiți acasă și asigurați-vă că nu vă lăsați câinele afară.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 8
    2. Nu depășiți. În timp ce vrei să fii acolo pentru câinele tău, asigurați-vă că nu o depășiți. Adică dacă acționați anxios și nervos, deoarece câinele tău este speriat, asta o va face mai nervos. Câinii sunt sensibili la emoții, deci dacă sunteți anxios, veți face mai îngrijorați.
  • De exemplu, dacă câinele dvs. se bate în colț, îl puteți anima pe măsură ce mergeți, dar nu încercați să coborâți în colț cu el. Rămâneți în aceeași cameră cu ea și lăsați-o să vină la dvs. dacă dorește.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 9
    3. Face un spațiu sigur. Pentru a vă ajuta câinele să se ocupe de zgomot, încercați să creați un spațiu sigur pe care îl poate retrage. Cea mai bună opțiune este un pat de câine sau un canisa într-o cameră fără ferestre, cu o protecție solidă. Dacă câinele dvs. nu folosește deja un spațiu ca acesta, obțineți-l obișnuit să-l hrănească în acea zonă sau să aducă tratamente de acolo. De asemenea, puteți adăuga jucăria și pătură preferată a câinelui.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot canin Pasul 10
    4. Nu ți-ai strigat la câinele tău. Dacă câinele dvs. se mestecă pe perete, deoarece este frică, puteți fi tentați să o pedepsiți. A face lucruri cum ar fi strigătul sau punerea câinelui în afara va face ca câinele să fie mai îngrijorat. În plus, câinele dvs. va avea un alt lucru rău să se asocieze cu zgomotele puternice - fiind pedepsite.
  • Încercați să vă distrageți câinele cu tratate, dacă este posibil. În caz contrar, încercați să utilizați celelalte tactici enumerate pentru a distrage câinele de zgomot.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 11
    5. Încercați o cămașă tunetă. Thunder tricouri sunt un fel de vestă strânsă pe care ți-ai pus câinele când ar putea fi zgomote puternice. Se pare că unii câini se ocupă de anxietatea zgomotului puternic. Este posibil ca ei să perceapă ca pe cineva care le protejează.
  • De asemenea, câțiva câini încearcă să se târască în spații strânse cu această fobie, așa că ar putea fi că ajută la această nevoie.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 12
    6. Furnizați jucăriile de mestecat. Mestecarea este un mare ameliorator de stres pentru câinele dvs., motiv pentru care unii câini mestecau pe pereți și mobilier când sunt supărați. În timp ce nu doriți ca câinele dvs. să mestece pe mobilierul dvs., puteți să-i dați ceva de mestecat. În acest fel, nu aveți mobilier ruinat, iar câinele dvs. devine relief de stres.
  • Oasele (de la un magazin de animale de companie) și urechile de porc sunt excelente în acest scop, deoarece au gustul bun, precum și păstrați-vă câinele ocupat. Puteți încerca, de asemenea, o jucărie de hrană pentru puzzle pentru a vă menține câinele ocupat.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind medicamente
    1. Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 13
    1. Luați în considerare feromonii. Unii câini pot fi ajutați prin utilizarea de feromoni. Puteți utiliza un guler sau un difuzor de ulei pentru a elibera mirosurile de feromoni. Mirosurile reamintesc câinelui de a fi cu mama sa, ceea ce îl poate ajuta să-l ajute.
    • Atât uleiurile de care aveți nevoie, cât și difuzoarele sau gulerele pot fi găsite online și în unele magazine de companie.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 14
    2. Întrebați despre un medicament de anxietate. Pentru câinii care se tem de multe zgomote tot timpul, poate ajuta un medicament de anxietate. Câinele dvs. ar trebui să-l ia în fiecare zi pentru a fi eficient. Discutați cu medicul veterinar despre dacă aceasta este o opțiune bună pentru câinele dvs.
  • Ai putea spune, "Câinele meu are o aversiune puternică de zgomot. El tinde să mestece ziduri, scânteie sau sprint departe de mine când sunt zgomote puternice. Am auzit medicamentele de anxietate pot ajuta. Ce părere aveți despre acea opțiune pentru câinele meu?"
  • În timp ce unii câini pot necesita anxietate meds toată viața lor, alții pot fi înțărcați de la ei în timp.
  • O altă opțiune este sedative, luate în momentul în care câinele este declanșat.
  • Imagine intitulată Deal cu aversiunea de zgomot de canină Pasul 15
    3. Discutați Sileo. Acest medicament a lovit piețele în 2016. Este o opțiune concepută special pentru tratarea aversiunii de zgomot la câini. Medicamentul este conceput pentru a opri norepinefrina. Norepinefrina este oarecum ca adrenalina, și pompează anxietatea câinelui. Acest medicament ajută la blocarea creșterii norepinefrinei. Mai bine, se îndepărtează în câteva ore.
  • Ai putea spune, "Câinele meu are probleme cu aversiunea de zgomot. El rulează și se ascunde de fiecare dată când există o furtună sau focuri de artificii și încearcă să se îngroape în spații minuscule. Mă tem că se va răni. Am auzit că există un nou medicament pe piață, Sileo, însemnat pentru această problemă. Credeți că este o opțiune bună?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar