Cum de alfa rola un câine agresiv

Roll Alpha este o tehnică controversată care oprește agresiunea la câini prin rularea forțată a acestora. Alpha Rolls nu trebuie utilizate cu excepția situațiilor directe în care câinele nu poate fi calmat în orice alt mijloc. Poate instija teama într-un câine și poate spori tendințele agresive ale câinelui de-a lungul vieții lor. Înainte de a recurge la o rolă alfa, ar trebui să încercați întotdeauna să calmeți câinele prin alte tehnici. Dacă trebuie să rotiți câinele, țineți cont de propria dvs. siguranță pe măsură ce împingeți ușor câinele la partea lor. Cea mai bună modalitate de a opri agresiunea la câini este de ao împiedica. Când câinele dvs. este calm, ar trebui să utilizați o pregătire pozitivă pentru a consolida un comportament bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezambind o situație agresivă
  1. Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 1
1. Vorbiți cu câinele într-o voce calmă. Puteți încerca să vă relaxați câinele, spunându-le că totul este în regulă. Utilizați un ton liniștitor, calm pentru a vă liniști câinele. Blândețea vocii dvs. poate ajuta la reducerea stresului și relaxați-le într-o situație tensionată.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 2
    2. Îndepărtați câinele din situație. Dacă câinele dvs. se mârâie, se prăbușește sau se spală la o altă persoană sau animal, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să le eliminați din situație. Plasați-le într-o cameră diferită. Dacă sunteți afară, le puteți duce departe pe lesa lor. Utilizați comenzi, cum ar fi "veniți, băiat", pentru a le face să vă urmeze.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 3
    3. Comandați câinele să stea. Dacă v-ați instruit câinele dvs. pentru a răspunde la comenzi, este posibil să le puteți distrage de ținta agresiunii lor. Utilizați o comandă pentru a le stabili. Dacă o fac, recompensați-i prin lăudarea lor, mângâindu-le sau dându-le un tratament.
  • În acest moment, le puteți cere, de asemenea, să se răstoarne. Dacă o fac acest lucru, l-ați distras cu succes de țintă și nu trebuie să utilizați o răsturnare fizică.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 4
    4. Evitați să pedepsiți câinele. Strigând la câine, jerking lesa sau gulerul sau lovirea câinelui nu va reduce agresiunea lor într-o situație tensionată. Aceste pedepse vă pot provoca câinele mai mult. Chiar dacă aceste metode opresc temporar situația, ei pot încuraja comportamentul înfricoșător sau agresiv mai târziu.
  • Metoda 2 din 3:
    Rularea câinelui
    1. Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 5
    1. Evaluați situația. Dacă vă simțiți absolut ca și cum nu există altă modalitate de a vă liniști câinele, puteți încerca ruloul tradițional alfa. Aceasta ar trebui să fie o situație în care câinele nu va asculta comenzi sau unde nu puteți elimina câinele din situație.
    • Căscându-se, uitându-se, lingându-și limba sau trasează corpul lor sunt semne că un câine ar putea mușca. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în această situație este încă și evitați contactul vizual până când câinele se relaxează. O rolă alfa poate crește șansele de a fi mușcați.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 6
    2. Fixați câinele de partea lor. Scopul este de a forța câinele pe partea lor. Înclinați câinele și ridicați picioarele din față. Lăsați-i ușor până când sunt pe partea lor. Nu-i zgâlțâi câinele împotriva solului.
  • Dacă câinele vă amenință să vă muște, nu faceți acest lucru. Fața ta va fi foarte aproape de a lor, punându-vă într-o poziție vulnerabilă pentru a fi mușcat.
  • Câinii mici pot fi luați și rulați peste. Cu cât câinele este mai mare, cu atât mai dificil va fi să le rotiți și cu atât mai periculos ar putea fi să le provocați cu o răsturnare.
  • Un câine supus va expune în mod voluntar burta la cineva în care au încredere. Câinii care sunt forțați să se rostogolească vor lupta adesea înapoi.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 7
    3. Țineți câinele în jos. Țineți-le jos prin plasarea unei mâini plane pe piept sau gât. Nu strângeți sau nu suflați câinele. Dacă vă spală degetele, le puteți păstra fixate fără a folosi multă forță sau presiune.
  • Nu țineți un câine de câine sau de câine de baston sau mâna dvs. poate fi mușcată.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 8
    4. Eliberați-le după câteva secunde. Contrar unor sfaturi, nu trebuie să vă țineți câinele până când nu se calmează. Acest lucru va crește frica, și le-ar putea face chiar mai agresivi. Trebuie doar să le țineți jos pentru câteva secunde. Odată ce le eliberați, mergeți la câteva minute înainte de a interacționa cu câinele dvs. din nou.
  • Dacă câinele dvs. urinează, acest lucru înseamnă că l-ați înfricoșat. Eliberați-le imediat. Frica nu este un instrument eficient de instruire și provoacă câinele dvs. să acționeze imprevizibil de agresiv în viitor.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 9
    5. Evitați cultivarea sau contactul cu ochii. Mârindrea la câinele dvs. sau făcând contactul cu ochii agresivi, va crește doar agresiunea. Nu le va calma, și le poate provoca să vă atace. De asemenea, vă poate deteriora relația cu câinele pe termen lung, deoarece câinele dvs. poate crește pentru a vă fie frică de dvs.
  • Lovind câinele sau tragerea pe un lanț de suflare poate crește și agresiunea într-un câine.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea agresiunii prin armarea pozitivă
    1. Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 10
    1. Recompensați câinele pentru un comportament bun. Tratamentele sunt un instrument de instruire puternic care vă poate recompensa câinele pentru un comportament adecvat. Le va instrui pentru a asocia anumite acte cu emoții pozitive. Dacă dați câinii dvs. un tratament după ce ați completat cu succes o comandă, ei vor fi mai ascultați atunci când declarați această comandă în viitor și mai probabil să vă ascultați în situații agresive.
    • Nu utilizați tratamente pentru a distrage sau atrage câinele departe de o țintă sau când se află într-o stare agresivă, deoarece acest lucru îl poate recompensa pentru acel comportament. Utilizați tratamente numai atunci când sunt calm.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 11
    2. Lăudați câinele. Dacă câinele tău a făcut ceva corect, spune-le. Utilizați un ton fericit, blând pe măsură ce vă lăudați comportamentul. Asigurați-vă că le animați ca și cum faceți acest lucru. Câinele va ridica semnalul și va înțelege că acesta este modul adecvat de a acționa.
  • Strigând sau strigând la câine poate crește agresiunea. Dacă câinele este un stat agresiv, strigând la câine poate agrava situația.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 12
    3. Limitați expunerea la declanșatoare. În unele cazuri, comportamentul agresiv nu poate fi controlat complet. Dacă știți că câinele dvs. este agresiv față de străini sau dacă câinele dvs. are o tendință de a călări la copii mici sau animale, puteți preveni o situație proastă prin îndepărtarea câinelui din aceste circumstanțe.
  • Limitează câinele într-o cameră separată, în timp ce oaspeții s-au terminat.
  • Păstrați câinele pe o leșie atunci când mergeți în afara casei dvs.
  • Asigurați-vă că copiii și alte animale nu au acces la castronul sau jucăriile alimentare.
  • Imagine intitulată Alpha Roll Un câine agresiv Pasul 13
    4. Solicitați sfatul unui comportament de câine. Un comportament este un tip special de formator care ajută la învățarea atât a câinelui, cât și a proprietarului tehnicile de socializare adecvate. Acest lucru poate preveni agresiunea în câine și poate ajuta proprietarul să comunice eficient cu câinele. Fiecare comportaist poate adapta programul spre câinele și proprietarul specific. Căutați un comportamentist care excelează în tehnici de formare pozitivă, deoarece acestea s-au dovedit a fi cele mai eficiente.
  • Puteți să vă adresați medicului veterinar pentru o recomandare pentru un comportamentist. VET dvs. poate fi, de asemenea, capabil să recomande terapia hormonală sau alte modalități de a gestiona agresiunea câinelui.
  • Agresiunea este unul dintre cele mai frecvente motive pe care oamenii le caută behaviori câini.
  • sfaturi

    Rolul Alpha nu este menit să fie utilizat în mod regulat. Cu cât îl folosiți mai mult, cu atât va fi mai puțin eficientă și ar putea crește agresiunea în câinele dvs.
  • Încercarea de a afirma dominația în câinele dvs. poate să nu fie cea mai eficientă cale. Formarea pozitivă prin consolidarea comportamentelor bune va împiedica agresiunea înainte de a începe.
  • Avertizări

    Nu încercați să obțineți între doi câini care se luptă sau puteți fi mușcați.
  • Mulți consideră că rolul alfa este o formă de abuz animal.
  • Rolul Alpha poate provoca un câine să vă muște. Utilizați-l numai în situații grave.
  • Dominanța de formare, în și mare, nu funcționează pentru a reduce agresiunea la câini. De fapt, poate face un câine mai agresiv. Utilizați tehnici de formare pozitivă pentru a preveni agresiunea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar