Cum să creați un caracter convingător pentru povestea dvs

Când scrieți o poveste, un caracter convingător este o necesitate. Nimănui nu-i place să citească o poveste în care Caractere sunt plictisitoare! Asigurați-vă că cunoașteți caracterele voastre Începeți povestea.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea ideilor pentru personajul dvs
  1. Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 1
1. Oamenii se uita. Luați notă de anumite caracteristici ale persoanelor pe care le cunoașteți care le distinge de toți ceilalți. Băiatul acela care trăiește peste stradă are obiceiul de a bate lucrurile? Are cel mai bun prieten al tău cu mâinile când e încântată? Acestea ar putea fi ciudate ale unui personaj pe care îl creați.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 2
    2. Luați în considerare construirea caracterului pe cineva. Dacă aceasta este prima dată când scrieți o poveste sau nu sunteți sigur cum să faceți personajul dvs. credibil, să vă bazați personajul pe cineva. Ar putea fi un prieten, un membru al familiei, o celebritate sau chiar tu! Dacă o bazați pe cineva pe care îl cunoașteți, veți ști cum reacționează la situații, ceea ce vă face mai ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Punerea personajului împreună
    1. Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 3
    1. Obțineți un dosar de fișiere. Păstrați tot ce va trebui să știți despre caracterul dvs. în acest dosar. Făcând acest lucru vă va ține organizat. Alternativ, ați putea face un dosar pe computer și puteți introduce totul pe Microsoft Word sau orice software de procesare a cuvântului.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 4
    2. Știți cum arată personajul. Cât de înalt este persoana? Sunt ele de a construi atletic, construi subțire sau chubby? Ce culoare este părul și ochii lor? Cât timp este părul lor? Este curbat, ondulat, drept, etc.? Uită-te online pentru "factor de factor" sau, dacă aveți un joc Sims, faceți un SIM să arate ca personajul tău și să ia mai multe fotografii de ecran. De asemenea, puteți privi fotografiile on-line și în reviste și găsiți o persoană care arată ca personajul tău. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o vizuală puternică a ceea ce arată personajul tău. Puneți imagini cu caracterul dvs. în dosarul lor.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 5
    3. Do Schițe de caractere. Aceasta înseamnă înregistrarea lucrurilor ca numele complet, ziua de naștere, fundalul etnic și fiecare detaliu al personalității personajului dvs. Căutați Google pentru schițele de caractere de caractere. Multe sunt destul de utile. Lucrați și scrieți elementele de bază, cum ar fi:
  • Când este ziua lor de naștere? Cati ani au?
  • Cine sunt prietenii lor?
  • Care sunt visele / obiectivele lor? Ce vor să realizeze?
  • Care este ca trecutul lor?
  • Cine este în familia lor? Au o familie? Orice animal de companie?
  • Care sunt lucrurile lor preferate?
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 6
    4
    Selectați un nume pentru caracterul dvs. Numele sunt importante și trebuie să se potrivească personalității personajului dvs. (deși, ca scriitor, numele pe care îl alegeți se va potrivi, de obicei, în cazul în care cititorii se obișnuiesc cu combinația). Numele ar trebui să reflecte perioada de timp și locația în care are loc povestea dvs., pentru a părea montaj și convingător cititorilor. De exemplu, un băiat care trăiește într-un mic oraș din Georgia de Sud în anii 1980 nu va fi numit Thrkmorton.
  • Uneori, un nume lung și complicat este potrivit, dar ține minte de câte ori va trebui să o scrieți și cititorii dvs. vor trebui să o citească. Nu este nimic mai rău decât să nu poți pronunța numele personajului principal!
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 7
    5. Dați temerile și secretele personajului. Acestea pot forma subploturi excelente și sunt un ajutor excelent atunci când sunteți blocat. Ce se întâmplă dacă Oliver este frică de înălțimi? Ce se întâmplă dacă singura modalitate de a-și salva sora mică este să urcați peste podul râului cu o milă deasupra solului? Cunoașterea secretelor personajelor dvs. poate crea și o poveste convingătoare. Având secretul s-a dezvăluit încet, poate ajuta la aducerea complotului și a personajelor la viață și mai mult.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 8
    6
    Desenați caracterul. Dacă vă ajută, trageți personajele. În timp ce personalitatea personajelor este mult mai importantă decât aparența atunci când vine vorba de a fi convingătoare, aspectul poate ajuta la dezvoltarea caracterului, de asemenea.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea cu atenție a caracterului
    1. Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 9
    1. Știți personajele în afară. Cunoașteți cea mai mare dorință, pentru că acest lucru va păstra în viață complotul. Cunoaște trecutul lor, cea mai mare frică, cea mai jenantă moment, cele mai întunecate secrete. Chiar dacă unele dintre acestea nu apar în povestea ta, asta e în regulă. Cunoașterea personajelor tale le va convinge că sunt în viață și vor face același lucru pentru cititorul lor.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 10
    2. Interviu personajul tău. Odată ce aveți esențialele în jos, începeți să vă intervievează caracterul. Cum se uită la lume? Pretindeți că sunteți cineva pe un spectacol de discuții intervievând o celebritate. Urmăriți câteva spectacole de discuții pentru idei despre întrebări pentru a vă întreba caracterul. Puneți cât mai multe întrebări doriți până când veți obține o adevărată simț pentru personajul dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter convingător pentru povestea dvs. Pasul 11
    3. Asigurați-vă că toate aspectele caracterului dvs. au fost scrise și blocate în dosar. Puneți dosarul într-un loc ușor accesibil, astfel încât să puteți întoarce continuu și să vă uitați la detaliile personajului dvs. în timp ce scrieți. Acest lucru vă va asigura că caracterul dvs. este puternic de la începerea de a termina povestea dvs., în loc să începeți să vă îndreptați și să vă retrageți, deoarece povestea progresează. Acum începeți povestea cu un caracter puternic, convingător!
  • Descrierea caracterelor de probă

    Exemplu de descriere a caracterului anime masculin

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Profilul de caractere eșantion pentru carte

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Ei nu trebuie să acționeze vârsta lor, ar trebui să fie realistă!
  • Nu vă fie frică să le faceți umani. Dați-le slăbiciuni, defecte și temeri.
  • Nu faceți totul într-o singură zi. Poate dura câteva săptămâni, poate chiar o lună, înainte de a vă cunoaște cu adevărat caracterul.
  • Asigurați-vă că aveți personajul dvs. în jos înainte de a scrie ceva serios - altfel, veți găsi cu o nevoie disperată de a revizui.
  • Faceți-vă personajul credibil. De exemplu, o bunică stereotipică nu ar spune "Asta e tare," sau "Dulce!". Ea a spus "Este frumos," sau "Este dragut!", etc. Caracterele credibile nu ar fi mereu fi rău sau fericit sau trist. Utilizați o varietate de sentimente și trăsături.
  • Crearea unui notebook în Evernote este o modalitate excelentă de a organiza toate informațiile personajului dvs. Și din moment ce toate notele dvs. sunt stocate în nor, puteți adăuga la acesta pe computer sau de pe telefonul dvs. inteligent dacă vă gândiți la ceva în timp ce sunteți afară!
  • Fiți conștienți de genul pe care îl scrieți. Într-un roman romantic, străinii nu vor ataca cel mai probabil Pământul (cu excepția cazului în care acesta este complotul principal al povestii dvs.). Caracterele dvs. vor fi mai puțin extrase și mai actuale, "comun".
  • Frica este o modalitate excelentă de a dezvălui un personaj. Nu fiți drăguți cu personajele tale! Dacă e claustrofob, scoate-l încuiat în trunchiul mașinii unchiului său cu prietenul sau interesul romantic. Nu numai că avansează complotul, dar cititorul va învăța cum vor reacționa personajele la anumite situații.
  • Încercați să puneți câteva dintre personajele dvs. într-un joc Sims pentru a vedea cum ar acționa într-un simulat "viata reala" mediu inconjurator.
  • Încercați să evitați clichele ca "Super Powered tragic orfan care salvează ziua" backstory sau "Guy-ul comun / fată este proastă și slabă, dar învinge cel mai mare dușman vreodată" urmări.
  • Dacă personajul dvs. este comedic, încercați să nu copleșiți cititorul / vizualizatorul cu comedia lor. Echilibrați-l cu o frică irațională, secretă etc., pentru a le face mai mult asemănătoare vieții.
  • Uneori, un profil de caractere poate fi foarte îngrozitor pentru a scrie. Încercați să păstrați lucrurile la minimum, eu.E. Faptul că Maria Jane a mers la Wisconsin la vârsta de cinci ani este inutilă, dacă nu este crucială pentru complotul povestirii.
  • Avertizări

    Dacă vă bazați personajul pe cineva, asigurați-vă că vă schimbați numele, astfel încât acestea nu vor fi ofensate.
  • Asigurați-vă că personajul dvs. nu este un Sue Mery Sue - cineva care este perfect în orice fel, etc.
  • Fiți atenți atunci când construiți un personaj de pe cineva pe care îl cunoașteți! În timp ce aceasta este o modalitate excelentă de a uni trăsături ale caracterului, poate să ofenseze la fel de ușor pe cineva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar