Cum de a dezvolta o rutină auto-disciplinată pentru studiile online

În timp ce cursurile online pot fi o oportunitate minunată într-o lume aglomerată, ei vin cu propriile provocări. Fără o prelegere în persoană, poate fi mai greu să rămâi în partea de sus a învățării și a cursurilor de clasă. Cu o rutină solidă și o anumită auto-disciplină, vă puteți face tot ce este mai bun și vă puteți simți mândru de munca voastră.

Pași

Metoda 1 din 2:
Configurare
  1. Imagine intitulată laptop pe site-ul de clasă 2.jpg
1. Citiți programa. Într-un mediu tradițional de clasă, profesorul sau instructorul cheltuiește în mod obișnuit o majoritate a perioadei de primă clasă care trec peste programa și programul de clasă și răspunzând la întrebări care pot apărea.Cu toate acestea, într-un curs online, aceasta este responsabilitatea dvs.
  • Syllabusul este luat în considerare la par cu un document juridic în unele instituții și sunteți legați de parametrii săi, deci fiți familiarizați cu ei.
  • Puneți întrebări prin e-mail sau prin alte instrumente de comunicare despre orice doriți să fi clarificat.
  • Mulți profesori vor face indemnizații dacă apar dificultăți. Cu toate acestea, acest lucru este pentru lucruri cum ar fi recuperarea de la intervenția chirurgicală sau un moare părinte sau un dezastru natural. Nu trimiteți testul dvs. pentru că a trebuit să faceți cina de Crăciun nu este.
  • Imagine intitulată adolescent grijuliu cu părul curly.jpg
    2. Luați în considerare provocările pe care le veți avea într-un format de clasă online. În majoritatea setărilor educaționale la nivel inferior, mediul este structurat: Contabilitatea se întâlnește de luni și miercuri la 9:30, de exemplu. Dar multe clase îi permit elevului să participe în mod esențial ori de câte ori și oriunde dorește studentul. În timp ce acest lucru vine cu beneficii incredibile, există și unele capcane comune. De exemplu:
  • Aveți tendința de a amâna? Dacă da, este posibil să trebuiască să vă structurați învățarea, astfel încât să nu încercați să strângeți o educație a unui semestru într-o săptămână frenetică.
  • Este Organizația timpului o problemă? Învățarea online înseamnă că sunteți responsabil pentru progresul dvs., deci dacă aveți un timp greu cu utilizarea timpului cu înțelepciune, va trebui să rezolvați problema.
  • Metoda 2 din 2:
    Menținerea unei rutine sănătoase
    1. Imagine cu titlu de birou de dormitor 1.jpg
    1. Configurați un corespunzător Spațiul de studiu. Ceea ce aceasta va varia un pic de la o persoană la persoană, dar va avea distrageri minime. Păstrați-l clar, cu excepția unui laptop, unelte (e.G. Calculator, hârtie creion și zgârieturi) și poate o jucărie de nervozitate sau două pentru a-ți stimula creierul pe măsură ce lucrați.
    • Dacă sunteți un sortare fidgety, stați pe o minge de exerciții sau vă dați o pauză de cinci minute pentru a merge în jurul camerei.
    • Evitați să faceți altceva decât să studiați în acest spațiu. Acest lucru face ca tranziția să studieze mai ușor, deoarece creierul dvs. va începe să asocieze acel spațiu specific cu a face școală.
  • Imagine intitulată Agenda 3D.jpg
    2. Păstrați a calendar.Cumpărați unul, descărcați unul, creați unul pe PC, laptop sau telefon, dar obțineți un calendar!Mai ales pentru adulți, este dificil să urmăriți datele. Și nu vă puteți baza pe instructorul dvs. pentru a vă reaminti de fiecare misiune și a datei de examen - locul de muncă nu este să vă păstrați organizat.
  • Luați în considerare păstrarea unei liste de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți, astfel încât să le puteți verifica unul câte unul.Stați jos și completați acest calendar la începutul cursului, astfel încât să știți întotdeauna înainte de ceea ce se datorează la ce dată.
  • Verificați acest calendar pe o bază zilnică! Acest instrument este inutil dacă nu vă referiți la acesta.
  • Imagine intitulată Hijabi Femeie discută Time.jpg
    3. Programați timpul de studiu. Poate fi greu să faceți timp să studiați dacă așteptați în mod constant timpul potrivit. În schimb, setați un anumit moment în fiecare zi pentru a lucra la clasa dvs.
  • Setați o alarmă pe telefon sau laptop dacă ajută.
  • Este posibil să trebuiască să fiți asertivi cu familia și prietenii dvs. Spune-le că trebuie să studiezi pentru o vreme. Dacă doriți, puneți un semn pe ușă pentru a le reaminti că trebuie să vă concentrați acum.
  • Asigurați-vă că copiii mici sunt îngrijiți de. Încercați să studiați în timp ce dormi sau sunt urmăriți de altcineva. Încercați să evitați să le așezați în fața unui ecran prea mult timp.
  • Imagine intitulată laptop pe site-ul de clasă 1.jpg
    4. Verificați site-ul dvs. de clasă în fiecare zi în zilele școlare. Profesorul dvs. poate să fi postat noi anunțuri sau chiar grade. Verificarea în mod regulat a site-ului vă va ajuta să rămâneți în partea de sus a știrilor de clasă.
  • De asemenea, este posibil să fiți e-mail aceste informații, deci veți dori să vă asigurați că verificați această zi de școală.
  • Imagine intitulată laptop cu procesor de cuvânt.jpg
    5. Începeți la începutul sarcinilor dvs. Dați-vă mai mult timp decât credeți că veți avea nevoie, doar în cazul în care aveți o problemă pe care nu ați prevăzut sau o zi hectică în care nu puteți lucra.
  • Dacă pierdeți munca sau vă luptați cu finalizarea unei cesiuni, trimiteți un e-mail profesorului cât mai curând posibil. Mulți sunt dispuși să ofere îndrumări și să facă cazare după cum este necesar pentru circumstanțele neprevăzute.
  • Imagine intitulată om în albastru întreabă întrebarea.jpg
    6. Întreabă întrebări.În cursurile online, profesorul nu are nicio modalitate de a ști că sunteți confuz, sau aveți nevoie de clarificări sau de ajutor dacă nu vorbiți!Vă puteți bucura de anonimatul unui curs online sau ați putea urăi lipsiți pe interacțiunea în clasă, dar nu există niciun motiv pentru a avea o întrebare care să meargă fără răspuns doar pentru că sunteți "singur acasa" Când apare întrebarea.
  • Luați în considerare punerea unei întrebări după clasa, prin e-mail sau în timpul orelor de program, în funcție de modul în care clasa este configurată. Verificați programa pentru a vedea dacă există o metodă preferată profesorului.
  • Clasa dvs. poate avea un spațiu de discuții online. Luați în considerare punerea la întrebări acolo. Un alt student, un AT sau un profesor poate oferi un sfat (și alți studenți care au avut aceeași întrebare vor vedea și răspunsul).
  • Uneori profesorii dau răspunsuri scurte, deoarece sunt distrase de alte lucrări sau nu își dau seama că aveți nevoie de puțin mai multe îndrumări. Dacă nu înțelegeți, nu ezitați să le cereți să clarifice.
  • Imagine intitulată fată puternică posing.jpg
    7. Acționați cu integritate. Cursurile online sunt supuse aceluiași cod de etică ca curs de colegiu. Și înșelăciunea, plagiatul sau comiterea în alt mod a fraudei academice online este la fel de gravă ca și într-o clasă tradițională. De asemenea, ca student, puteți învăța cum să înșelăm, dar nu veți ști de fapt materialul pe care l-ați plătit atât de mulți bani pentru a câștiga.
  • În unele cursuri, aveți acces nelimitat la materialele de studiu. De exemplu, dacă scrieți teza de masterat de învățământ, va trebui să citești studii, cărți, cotațiile, cercetarea și așa mai departe.
  • Nu presupuneți că puteți scăpa cu înșelăciune. Profesorii pot spune adesea dacă sunteți în căutarea lucrurilor când nu ar fi trebuit să fiți sau dacă ați plăgiarizat ceva.
  • Majoritatea instituțiilor de învățământ au un cod de conduită al studenților care abordează înșelăciunea și plagiatul.Citiți-o - așa cum se aplică pentru dvs.
  • Bacsis: În unele cazuri, profesorii sunt în regulă cu accesibilitatea materialelor externe pentru chestionare sau examene. Dacă nu este clar, nu vă fie frică să întrebați.

    sfaturi

    În multe colegii, vi se va cere să semnați o recunoaștere pe care ați citit-o, să înțelegeți și veți urma programa înainte de a vă curăța pentru a continua cursul.
  • Verificați cu profesorul sau instructorul dvs. la începutul cursului pentru a vedea dacă vor accepta misiunile devreme.Majoritatea sunt fericiți să facă acest lucru și să beneficieze de oportunitatea de a obține o parte din clasificarea lor înainte de data scadenței.
  • De îndată ce deschideți ușa pentru o țipătoare de 5 ani sau sunteți de acord să ieșiți pentru o pizza cu prietenii dvs., ați compromis angajamentul dvs. de a studia pentru cursul dvs. online.Dacă este posibil, creați un grup de asistență de familie și prieteni care vor fi de acord să vă dea un timp specific de studiu.
  • Scrieți clar și politicos pe panourile de discuții. Verificați ortografia și evitați să spuneți ceva nepoliticos despre oricine sau răspunsurile pe care le postează.
  • Puneți haine regulate. În timp ce stați în loungewear sau pijamalele dvs. toată ziua poate părea tentantă, doar blochează linia dintre "Ora de studiu" și "Relaxați / somnul de somn" și face ca o tranziție mai dificilă între cele două.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar