Cum să trișezi un test de matematică

Matematica poate fi greu. Uneori s-ar putea să vă simțiți copleșiți și să decideți că aveți nevoie pentru a înșela următorul test de matematică. Țineți minte, totuși, că pot exista consecințe grave pentru a înșela dacă este prins. Mai mult decât atât, nu învățați nimic prin înșelăciune. De fapt, în momentul în care vă duce să citiți despre cum să înșelăci, ați fi putut studia probabil pentru același test! Cu toate acestea, există mai multe modalități de a înșela un test de matematică dacă ați decis că acesta este calea de urmat. Înșelăciunea a ajuns departe de a privi pur și simplu testul unei alte persoane!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind tehnologia
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 1
1. Programați calculatorul. Scrieți un program cu o zi înainte de testare. Sub "program" Funcția pe calculator, tastați formulele sau note de cheat.
  • Dar o mulțime de profesori verifică acum programele pe calculatoare. Deci, puteți pune notele dvs. sub "Vars" (Variabile) într-una din cele 10 șiruri de caractere enumerate. Punerea notelor de cheat în diferite secțiuni ale calculatorului va face mai greu ca profesorul dvs. să le localizeze dacă caută.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 2
    2. Trimiteți un text prin intermediul telefonului dvs. smartphone la un prieten. Trimiteți un text rapid cu întrebarea unui prieten în care aveți încredere - și cine este bun la matematică! Este probabil cel mai bine să încercați pe cineva care nu este în prezent în testul cu dvs., care vă poate trimite formule și răspunsuri după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 3
    3. Trimiteți un text prin intermediul telefonului dvs. smartphone la un serviciu de îndrumare. Încerca "Text un tutore", un serviciu care vă oferă acces la un tutore de matematică real prin intermediul telefonului smartphone. Puteți să trimiteți întrebările prin intermediul unui mesaj text sau prin e-mail în imagini ale întrebărilor.
  • Timpii de răspuns sunt de obicei în decurs de 10 minute. Dacă credeți că veți avea nevoie de un timp mai rapid de întoarcere, contactați serviciul în avans pentru a rezerva ora.
  • "Text un tutore" Are o aplicație pe care o puteți descărca la telefonul dvs. Android. Pentru iPhone și alți utilizatori smartphone-uri, puteți utiliza în continuare serviciul chiar și fără o aplicație.
  • Imagine intitulată cheat pe un test de matematică Pasul 4
    4. Utilizați aplicația fotomatică pe telefon. Aplicația are o imagine a ecuației și o rezolvă imediat.
  • Această aplicație este deosebit de bună dacă testul dvs. vă cere să afișați pașii în rezolvarea unei întrebări, deoarece aveți opțiunea de a vedea diferiți pași (mai degrabă decât răspunsul).
  • Această aplicație nu este doar pentru înșelăciune - este, de asemenea, bună pentru a studia. Puteți să o utilizați ca un instrument de învățare și să înțelegeți cum să rezolvați problemele de matematică pas cu pas.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 5
    5. Găsiți răspunsul la întrebarea online. Ați putea să utilizați un motor de căutare generală, cum ar fi Google sau, mai bine, tastați întrebarea în Wolframaplha.COM. Wolfram Alpha este un motor de cunoștințe computaționale - cu alte cuvinte, site-ul răspunde la întrebări utilizând date pe care le-a furnizat deja. Spre deosebire de un motor de căutare standard, atunci acest site vă oferă un răspuns, mai degrabă decât o listă de pagini web care ar putea avea răspunsul.
  • Rețineți că utilizarea unui telefon mobil este un mod foarte evident de a înșela. Există o probabilitate sporită că veți fi prinși, deoarece profesorii și instructorii sunt în căutarea telefoanelor mobile în timpul testului. În multe situații de testare, vi se cere să vă îndepărtați telefonul în rucsac sau în partea din față a camerei, ceea ce înseamnă că această metodă nu va funcționa deloc pentru dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind alte persoane
    1. Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 6
    1. Șoaptă sau note de trecere. Angajarea în contact cu un prieten în timpul testului este cu siguranță o modalitate potențială de a înșela, dar este o metodă de risc ridicat. În majoritatea situațiilor de testare, șoaptarea, vorbirea și notele de trecere între participanții la test nu este permisă. De asemenea, este destul de ușor să prindeți de la distanță.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 7
    2. Utilizați metoda de atingere. Această metodă este o versiune actualizată a codului Morse, care implică comunicarea cu o altă persoană cu semnale predeterminate.
  • Găsiți un prieten în clasa dvs. care este un partener bun pentru acest lucru. Acest lucru ar trebui să fie, în mod ideal, cineva care nu este foarte departe de dvs. (în mod ideal lângă dvs.) și cineva care cunoaște subiectul bine.
  • Dezvoltați un cod de atingere. De exemplu, apăsați de 5 ori pentru numărul 5. Dacă este un număr ca 2647, atingeți creionul de pe birou de 2 ori, pauză timp de aproximativ 3 secunde, apoi apăsați-l de 6 ori și așa mai departe. Dacă este un test de alegere multiplă folosind alfabetul, încercați să codificați A, B, C, D, E, ca 1, 2, 3, 4, 5, respectiv.
  • De asemenea, puteți încerca diferite versiuni ale acestei metode care operează pe același principiu. În loc să atingeți, tuse sau strănut pentru a comunica un răspuns. De asemenea, ați putea folosi limbajul semnelor - în special degetele pentru metode - pentru a comunica cu un prieten.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 8
    3. Să se angajeze în mod greșit. Au un prieten să creeze o distragere a atenției în timp ce trișezi (sau invers). Prietenul tău, de exemplu, s-ar putea preface că se simte rău, astfel încât atenția instructorului este îndepărtată de tine și de alți studenți și a pus doar pe el sau pe ea. Acest lucru vă va oferi un pic de timp pentru a consulta note sau alte ajutoare pe care le-ați pregătit să vă ajute să trișezi.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind corpul și împrejurimile
    1. Imagine intitulată cheat pe un test de matematică Pasul 9
    1. Utilizați un stilou. Obțineți un stilou care poate fi deșurubat și umplute cu note. Un stilou bun pentru acest lucru ar fi unul pe care îl puteți deșurubați pentru îndepărtarea și înlocuirea cartușelor de cerneală. Goliți stiloul și scrieți mici note pe care le rotiți apoi strâns și potriviți în interiorul stiloului.
    • Ați putea folosi un creion mecanic.
    • De asemenea, puteți cumpăra stilouri de baril. Acestea sunt pixuri cu o fereastră mică care faceți clic pentru a roti mesajele.
    • De asemenea, ați putea cumpăra un stilou special care are o rolă de hârtie inclusă în partea sa, pe care tocmai le-ați rostogolit și vă întoarceți înapoi.
    • S-ar putea să doriți să scoateți notele în timp ce luați o pauză de baie. Există mai puține șanse de a fi prins în acest fel!
    • Scapa de note. Odată ce ați terminat cu notele, aruncați-le, de preferință undeva undeva în clasă unde a fost testul. Dacă le aruncați în clasă, ați tăiat hârtia pentru a vă acoperi pistele.
  • Imagine intitulată cheat pe un test de matematică Pasul 10
    2. Utilizați pantofii dumneavoastră. Note de bandă în partea de jos a pantofilor. În timpul testului, restiți pe piciorul exterior și întoarceți-vă capul în jos în unghi, astfel încât să puteți vedea notele. Încercați să nu căutați să faceți acest lucru, faceți acest lucru - face să pară că vă întindeți gâtul.
  • Ați putea pune foi de înșelăciune sau note în pantofi și scoateți-le după cum este necesar. Țineți minte, totuși, notele sunt greu de îndepărtat de la pantofii dvs. în timpul unui test fără a atrage atenția. Această metodă ar putea funcționa dacă luați o pauză de baie, totuși.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 11
    3. Scrieți note pe hainele voastre. Scrieți formule și alte materiale care vă ajută în interiorul manșonului (pe partea inferioară a încheieturii mâinii). Apoi, purtați un pulover pe partea de sus a acelei cămașă. Acest lucru nu va ajuta prea evident când trageți înapoi primul manșon pentru a vedea notele scrise în interiorul celei de-a doua.
  • De asemenea, ați putea, de asemenea, banda de hârtie într-o garnitură sau căptușeală.
  • Imagine intitulată cheat pe un test de matematică Pasul 12
    4. Scrieți pe corpul vostru. Folosind o cerneală apropiată de tonul pielii, scrieți note pe glezne, picioare, brațe și mâini - practic oriunde este vizibilă pentru dvs., dar nu prea vizibilă pentru ochiul exterior.
  • De asemenea, puteți încerca să purtați pantaloni scurți sau o fustă și scrieți formulele chiar deasupra liniei pe care vă acoperă pantaloni scurți. Ridicați-le ușor dacă sunteți blocați și apoi acoperiți-i înapoi. Instructorii și profesorii ar putea fi prea jenați sau îngrijorați să vă confruntați dacă vă înșeli în acest fel, deoarece le-ar implica să vă investigheze corpul.
  • Imagine intitulată cheat pe un test de matematică Pasul 13
    5. Scrie pe birou. Scrieți note pe birou în creion și apoi eliminați și ștergeți după ce ați terminat pentru a scăpa de dovezi.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test de matematică Pasul 14
    6. Utilizați banda. Scrieți formulele pe bandă, plasați banda pe picior, plasați o altă bucată de bandă, așa că nu sângeră și Voila! Acest lucru funcționează cel mai bine pentru persoanele cu pantaloni lungi / fuste.
  • sfaturi

    Studierea este cea mai bună modalitate de a face bine la un test!
  • Amintiți-vă că toate întrebările de testare doresc să vă arătați munca. Foarte puține metode de înșelăciune vă vor oferi aceste informații, deci este încă recomandată să studiați!
  • Înșelăciunea este greșită, dar uneori trebuie să o faci. Dacă vă prindeți, pregătiți-vă pentru jena care vine cu înșelăciune și un eșec. Părinții vor fi dezamăgiți și probabil vor pierde încredere în tine. Dacă intenționați să înșelăm, nu spuneți nimănui și nu fiți nervoși, deoarece acest lucru ar putea ridica suspiciuni. Fii intelept.
  • Avertizări

    Dacă găsiți înșelăciune pe un examen sau un test foarte important, vă poate opri să obțineți niște locuri de muncă sau să mergeți la unele școli mai târziu în viață.
  • Cheatingul este considerat o infracțiune academică. Pot exista sancțiuni rigide dacă sunteți prinși înșelăciune. Ați putea să vă luați testul, să primiți o reducere de grad sau o notă de "0" sau să primiți o reducere a gradului dvs. global pentru clasă. Ar putea fi, de asemenea, consecințe pe termen lung, inclusiv o notație pe înregistrarea dvs. academică.
  • Nu recomandăm în liceu sau colaj, deoarece dacă nu ați făcut-o înainte, va fi mai greu pentru că nu ați practicat niciodată sau ați devenit foarte bun în ascunderea notelor.
  • De asemenea, dacă cheating găsit, nu încercați să mâncați note de cheat sau nega, ar putea duce la cele mai grave consecințe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar