Cum să vă dovedească pisica pomul de crăciun

Este pisica ta smitten de copacul tău de Crăciun - atât de intrigat că ea clambers pe ea, bate ace, decorațiuni și tinsel peste tot? Sau poate că ea sa apropiat chiar de bătut peste tot copacul? Păstrarea pisicii dvs. curioase din pomul de Crăciun este o idee înțeleaptă pentru toți cei implicați. Acest lucru va ajuta la evitarea rănirii pisicii dvs., precum și potențialul de deteriorare a articolelor din apropierea copacului și a oamenilor din vecinătatea acestuia.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorarea copacului
  1. Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 1
1. Luați în considerare faptul că nu decorați vârsta inițială. Motivul din spatele acestui lucru este de a oferi o perioadă de ajustare pentru pisică, precum și o posibilă lecție pentru pisica ta să părăsească copacul singur. Permiterea ca pisica să se adapteze la noul copac ar trebui să ajute la descurajarea pisicii să încerce să se încurce cu ea.
  • Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă și închideți-o. Este o idee bună să puneți copacul în poziție, apoi să lăsați pisica să investigheze, dar să se deplaseze în fundal cu sticla de pulverizare, doar în caz.
  • Dacă pisica ta arată semne de dorință de a sări la sau pe copac, o spritz ușor de apă pe spate și o pupa "NU!" va primi punctul peste.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului tău de Crăciun Pasul 2
    2. Decoreaza copacul cu pisica ta ferm din cale. Este destul de greu să se rătăcească cu copaci, decorațiuni și ornamente sparte, fără a avea și feline de alergare după tine și a urmări după obiecte, pe măsură ce vă atârnând cu grijă. Pisica ta va presupune că acesta este un joc pe care intenționați să îl joace, deci este foarte ușor să păstrați pisica din cale până când totul a fost înființat.
  • În timp ce decorați, dacă pisica dvs. este vorba, rezistă nevoii să o tachineze cu decorațiuni pe măsură ce le adăugați. Acest lucru va încuraja doar pisica să vadă obiectele strălucitoare ca jucării și lucruri care să se rătăcească în orice moment.
  • Imagine intitulată Cat dovada copacului tău de Crăciun pas 3
    3. Alegeți ornamentele mai puțin probabil să fie atractive pentru pisicile dvs. Unele ornamente se vor dovedi irezistibile pentru că strălucesc, strălucește, încurcă și strălucesc. Blander, obiecte mai puțin strălucitoare sau plate, care nu se încurcă mult vor avea mai puțină allure pentru pisica ta. Simțit, hârtie și decorațiuni simple ar putea fi cea mai bună alegere. Evitați orice care se învârte foarte mult, sare sau rotiri.
  • Încercați ornamente din plastic în loc de sticlă, deoarece sunt mai puțin spart. Încercați să găsiți becuri și ornamente rezistente la Shatter.
  • Răsuciți cârligul ornamentului de sârmă în jurul ramurii, în loc să vă agățați de forma cârligului furnizată.
  • Nu puneți niciodată obiecte umplute catnip pe copac. Asta-i doar ca pisica ta să se rătăcească cu copacul.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 4
    4. Luați în considerare faptul că nu aveți anumite decorațiuni deloc. Tinsel este potențial periculos pentru pisicile care tind să mestece și să înghită lucruri pe care le găsesc în jur. Panglici și alte elemente care încurcă din copac pot fi, de asemenea, potențial dăunătoare pisicii tale. Zăpada artificială este toxică și nu trebuie utilizată atunci când aveți animale de companie și copii mici.
  • Tinsel nu este recomandat pentru gospodăriile cu pisici - poate provoca sufocări sau alte probleme interne dacă sunt înghițite, cum ar fi blocarea intestinală.
  • Se recomandă să nu utilizați lumânări reale pe un copac atunci când aveți animale de companie. Lucrurile pot merge prea ușor cu ușurință, cu o glisare rapidă a labei și a flăcărilor rezultate.
  • Dacă vă place decorarea copacului cu alimente, fiți atenți la ceea ce adăugați. Ciocolata de orice fel este toxica pentru pisici si mirosul poate fi tentant pentru ei daca este atârnat de copac. O mulțime de dulciuri nu sunt nici sănătoși.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 5
    5. Plasați decorațiuni care sunt deosebit de delicate în sus pe copac. Pentru ornamentele care sunt mai defecte, atrăgătoare sau periculoase, încercați să le poziționați în primele două treimi din copac. Pisica ta este mai puțin probabil să ajungă la părțile mai mari ale copacului, ceea ce va ajuta la păstrarea acestor elemente în siguranță.
  • Unii oameni aleg să nu decoreze nici măcar treimea inferioară a copacului deloc. În acest fel, nu există nimic de interes la nivelul ochiului pisicii.
  • Unele pisici nu se pot ajuta și vor urca în sus ceea ce faci. Dacă pisica dvs. este așa, evitați să aveți deloc obiecte delicate sau potențial periculoase pe copac.
  • Tinsel, dacă este utilizat deloc, ar trebui să fie plasat în sus, deoarece este probabil să fie tras de o pisică curioasă și poate fi foarte dăunătoare dacă este ingerată, inclusiv prins în stomac și intestine.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 6
    6. Atașați ornamentele la copac în siguranță. Utilizați cârlige metalice care fixează copacul, astfel încât acestea să nu poată fi pur și simplu să fie puse sau ridicate. Evitați să utilizați șir, benzi de cauciuc sau orice altceva în mod obișnuit pentru a atașa ornamentele cu. Când ați atașat decorațiile, dați-le o remorcare pentru a verifica dacă sunt bine fixate în copac și nu cad cu ușurință.
  • Hang ornamente utilizând umerase de ornament de calitate. Utilizați o pereche de clești pentru a fixa partea de cârlig în jurul ramurii, astfel încât să nu se încurcă și nu poate fi retrasă pur și simplu.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea de protecție suplimentară
    1. Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 7
    1. Utilizați sprame repetate. Sprayați pomul de Crăciun cu un spray de reproducere a pisicii pe care îl puteți cumpăra la magazinul local de furnizare a animalelor de companie. Acest lucru vă va descuraja Kitty fără a lăsa un miros vizibil la nasul uman. Sau, ați putea încerca un spray de citrice, deoarece pisicile sunt respinse și de citrice.
    • Oțetul de cidru de mere poate fi, de asemenea, pulverizat ca un respingător de pisică.
    • Dacă este un copac de plastic, o cantitate mică de ulei de citronella se agită într-o sticlă de apă și înmormântată pe copac face să miroasă neplăcut pisică, dar proaspătă și citrică ca tine.
    • Spray câteva conuri de pin cu citronella și strângeți-le în jurul bazei copacului. Pisicile nu merg pe conuri de pin! Conurile de pin au, de asemenea, același efect în baza plantelor de casă.
    • Ați putea, de asemenea, să plasați coaja de portocale sub copac pentru a vă face pisica mai puțin probabil să se apropie de ea. Pisicile nu displace, de asemenea, mirosul de mere putred, dar, probabil, probabil că nu vă place să mirosi prea mult!
    • Încercați să pulverizați copacul cu un suc mic de portocale. Pisicile urăsc mirosul de citrice, astfel încât sucul de portocale poate acționa ca un factor de descurajare. Felii de portocale pot fi de asemenea utilizate pentru decorare.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 8
    2. Fii atent cu firele electrice și iluminat. Asigurați-vă că faceți bandă în exces și pentru a face prea tare ca pisica să ajungă la punctul de alimentare sau unde se alătură corzile. Nu lăsați firele încurcate - Înfășurați firul în jurul bazei copacului, mai degrabă decât să-l încurcați oriunde. De asemenea, poate fi util să acoperiți firele expuse în capace de sârmă sau în conducte pentru a împiedica pisica să le mestece.
  • Cablurile pot fi, de asemenea, acoperite cu spray-uri de respingere a pisicilor. Doar aveți grijă să nu pulverizați prea mult lichid pe cablurile electrice - o lumină ușoară va face.
  • Conectați-vă arborele luminează într-un cablu de prelungire a interior și bandă dopul în priză cu bandă electrică. Pur și simplu deconectați luminile din cablul prelungitor pentru a le opri.
  • Luați în considerare utilizarea cablurilor care se opresc dacă sunt deteriorate.
  • Întotdeauna dezactivați luminile copacilor de Crăciun când nu există nici un adult responsabil în cameră pentru a le ține ochii pe ele.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 9
    3. Distrați-vă pisica. Plasați jucăriile Kitty îi place în aceeași cameră ca și copacul și plasați postul său de zgâriere în mod rezonabil lângă copac. Acestea sunt lucrurile pisicilor și încurajează pisica să le folosească mai degrabă decât să stea în jurul copacului. Ardeți energia suplimentară a pisicii dvs. prin angajarea în timpul de joc. Acest lucru va lăsa pisica cu mai puțină energie pentru a ataca copacul.
  • Păstrați toate apa, alimentele și paturile pisicii într-o cameră diferită. Acest lucru va face ca pisica mai puțin tentată de copac.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea și asigurarea copacului
    1. Imagine intitulată de pisică dovada copacul tău de Crăciun Pasul 13
    1. Alegeți o locație sigură pentru copac. Ar trebui să existe o mulțime de spațiu în jurul copacului, astfel încât acesta nu este prea aproape de elemente care sunt ușor de urcat de pisici. Dacă există rafturi tentante sau piese de mobilier pentru a acționa ca tampoane de lansare pentru pisica ta, va fi foarte probabil să sari de pe ele și să aterizeze pe copac. Păstrați copacul într-un spațiu clar care face sărituri fie dificile sau puțin probabile.
    • Dacă este posibil, selectați o plasare pentru copac care vă permite să închideți ușa pe timp de noapte sau când nimeni nu este vorba, pentru a păstra pisicile departe de copac. Evident, acest lucru nu este întotdeauna posibil - dar dacă este o opțiune, utilizați-o.
    • Ai putea ancora copacul tău la perete pentru o mică securitate suplimentară. Utilizați un șurub și un fir subțire, astfel încât să nu puteți vedea.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 11
    2. Ia în considerare dimensiunea copacului. Un copac mic va fi mai sigur decât un copac mai mare, deoarece există mai puțină greutate pentru a vă prăbuși dacă pisica dvs. decide să urce și lucrurile merg groaznic. Pentru un pisoi, un copac de masă ar putea fi o alegere potrivită până când crește și devine un pic mai calm.
  • Dacă arborele este mai scurt de 6 metri (180 cm), s-ar putea să-l găsiți la îndemână pentru a utiliza banda de duct pentru a lega picioarele suportului la o bucată de placaj larg și a pus întregul copac pe o masă scurtă, dar foarte robustă. Acest lucru păstrează copacul deasupra nivelului pisicii, iar pisica va fi probabil interesată mai puțin interesată. Desigur, totuși trebuie să vă asigurați că copacul nu este nicăieri în apropierea punctelor de lansare pentru un salt oportunist.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada copacului dvs. de Crăciun Pasul 12
    3. Selectați o bază puternică și neclintită pentru menținerea copacului. Utilizați întotdeauna precauție atunci când selectați o bază de copac și obțineți una care este garantată să rămână ferm în poziție dacă arborele este bătut. Acest lucru este la fel de important pentru siguranța copiilor așa cum este pentru animale de companie.
  • Chiar și un copac artificial ar trebui să aibă o bază fermă și solidă.
  • Utilizați o fustă de copac pentru a ascunde toate remedierile de siguranță urâte, dar practice la baza copacului, inclusiv articole electrice.
  • Precum și o bază solidă, ancora arborele pe perete sau tavan pentru ao împiedica să se rătăcească peste ar trebui să țină pisica în copac sau să o tragă pe ea.
  • Imagine intitulată de pisică dovada copacul tău de Crăciun Pasul 10
    4. Decideți dacă doriți un copac artificial sau real. Copacii adevărați de Crăciun sunt potențial mai periculoși pentru pisica ta decât artificial ele. Acest lucru se datorează faptului că acele pe un copac real sunt ascuțite și pot perghiuna sau perfora pielea unei pisici prea curioase, în timp ce acele de pin sunt iritante până la toxice, dacă sunt mestecate (în funcție de speciile de copac utilizate).
  • Un copac artificial mestecat nu va fi atât de sănătos pentru pisica dvs. să ingerați, astfel încât să echilibrați alegerea tipului de copac cu modul în care intenționați să păstrați copacul în siguranță de pisica voastră.
  • Dacă alegeți un copac real, alegeți și un recipient de apă pentru copacul complet inaccesibil pisicii. Dacă pisicile tale încearcă să bea din ea, există riscul de otrăvire.
  • sfaturi

    Încercați să nu puneți panglici pe cadourile dvs., deoarece acest lucru vă va ispiti și mai mult pisicile.
  • De asemenea, ați putea adăuga o bandă suplimentară în colțurile cadourilor tale, astfel încât pisicile nu vor rupe hârtia de ambalare la fel de ușor.
  • Nu așezați cadourile înainte de pomul de Crăciun, deoarece ambalajele de cadouri pot ispiti pisicile.
  • Avertizări

    Nu pulverizați un copac care are obiecte electrice pe ea. Apa și electricitatea au obiceiul de scurtcircuit într-un incendiu al casei.
  • Când blocați pisicile în noapte, încercați să închideți ușa în cameră cu copacul. Veți dormi mai bine că nu se îndreaptă din ea în timpul nopții.
  • Să fie vigilenți suplimentar cu pisoi. Păstrați-le să mestecați cablul prelungitor și șocante. Tot ceea ce wiggles și jiggles își vor atrage atenția.
  • Nu lăsați niciodată un pisoi într-o cutie cadou sau purtător sub pomul de Crăciun ca un cadou - acest lucru este periculos și crud. Un pisoi ar trebui să fie un cadou pe care întreaga familie îl este de acord și este dispus să contribuie la îngrijirea. În dimineața de Crăciun, asigurați-vă că pisoiul este într-o locație sigură, supravegheată, apoi o duceți în brațe când îl aduceți ca dar.
  • Aspirina este adesea adăugată la apa copacilor. Acest lucru este toxic pentru pisica ta. Adăugați zahăr în schimb, dar încă asigurați-vă că pisica dvs. nu poate ajunge la apă deoarece este probabil să aibă pin SAP, conservanți, pesticide și alte elemente toxice în ea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cablu de cordon, capace de cordon
    • Apple amare, ulei de citronella, oțet de cidru de mere etc.
    • Spray sticla si apa
    • Lucruri de a lega sau ancora copacul
    • Baza solidă, mare copac
    • Cârlige și clești cu cleme metalice
    • Decorațiuni sigure
    • Distragerile de pisici
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar