Cum să vă decorați casa la crăciun

Decorarea unei case în anticiparea de Crăciun este aproape la fel de distractivă ca deschiderea cadourilor în dimineața de Crăciun. Fie că aveți oaspeți pentru o petrecere de vacanță sau doriți să faceți casa dvs. să se simtă confortabilă și festivă pentru familia dvs., acest articol explică cum să vă arătați spiritul de Crăciun, inclusiv decorațiuni tradiționale, făcând afară strălucirea casei dvs. și adăugarea Sweet Touches în întreaga casă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorațiuni tradiționale
  1. Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul 1 de Crăciun 1
1. Cumpărați sau tăiați un pom de Crăciun. Mulți consideră că arborele să fie cel mai important decorare de Crăciun - dacă nu faceți altceva, obțineți un copac! Alegeți fie un copac real, fie unul artificial. Stabiliți-o în camera în care dvs. și familia dvs. veți deschide cadouri împreună în ziua de Crăciun. Decorați copacul în stilul dvs. personal. Iată câteva idei festive:
  • String lumini pe copac. Un copac aprins de lumini albe sau colorate este o vedere frumoasă pentru a privi în timpul sezonului de Crăciun. Luminile albe mici sunt populare, dar puteți cumpăra, de asemenea, lumini albe, albastre, roșii sau multicolore pe copac. Începeți în partea de jos, lăsând capătul șirului de lumini suficient de lung, astfel încât să ajungă la cea mai apropiată priză electrică. Vânt lumina în jurul copacului într-un model spiralat. Tuck celălalt capăt al șirului de lumini într-o ramură din partea de sus a copacului.
  • Decora cu ornamente. Luând în considerare propriile ornamente folosind aluat,butoane, orcrystals pentru a adăuga o atingere personală copacului tău. De asemenea, puteți cumpăra bauble clasice rotunde și ornamente de bile din magazin. Dispersați ornamentele uniform în jurul copacului, având grijă să nu lăsăm pete mari goale.
  • Decorați copacul cu niște ghirlande sau câteva lanțuri de popcorn.
  • Adăugați un topper de copac. Este tradițional pentru a plasa o stea în partea de sus a copacului, simbolizând steaua lui David care a condus cei trei înțelepți să-l găsească pe Isus când sa născut. De asemenea, ați putea ridica copacul cu un înger, un fulg de zăpadă sau un alt decor festiv.
  • Decorează în jurul fundului copacului. Puteți achiziționa țesătură albă pentru a se draperii în jurul copacului. Presărați strălucirea albă pe ea, așa că seamănă cu zăpada proaspătă căzută. De-a lungul sezonului de Crăciun, localizează că intenționați să dați oamenilor sub copac.
  • Dacă simțiți că punerea și înființarea copacului este puțin prea mult, încercați să delegați sarcini altora pentru a vă ajuta.A parte poate ajuta copacul decorat mai repede și într-o stare mai festivă.
  • Imagine intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 2
    2. Spălați ciorapi. String Store-cumpărat sau Ciorapi manuala peste șemineu, peste manta, sau într-un alt loc în aceeași cameră ca și pomul de Crăciun. Utilizați panglica roșie sau verde sau sfoară pentru a bloca ciorapii. Fiecare membru al familiei ar trebui să-și obțină propria sa stocare.
  • Imagine intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 3
    3. Nu uitați vâscul. S-ar putea să puteți găsi un pic de vâsc proaspăt într-o grădiniță - sau chiar într-un copac din lemn de esență tare în curtea sau cartierul dvs. - dar puteți cumpăra, de asemenea, o plantă de vâsc de faux pentru a sta într-o ușă în casa ta. Agățați-l de la un cârlig mic într-o ușă între camere. Legați o panglică mică roșie peste cârlig pentru ao face să arate mai festivă. Și, bineînțeles, încurajați oamenii să se dea un sărut dacă se găsesc în picioare sub vâscul împreună.
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 4
    4. Atârnă câteva lumini în altă parte în jurul casei. Atârnă niște lumini la frontierele de sus ale pereților în care plafonul întâlnește peretele. Dacă este posibil și dacă aveți suficiente lumini pentru a face acest lucru, strângeți unele lumini în jurul camerei, veți prezenta majoritatea festivităților de Crăciun din.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 5
    5
    Configurați un sat de Crăciun, Dacă aveți câteva case de casele de Crăciun să se prezinte oamenilor.Aceste case au devenit un simbol al vremii vechi și anii trecuți și o reprezentare a ceea ce a trecut de Christmases.
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 6
    6. Afișați un langer undeva în interiorul sălii de festivități de Crăciun sau lângă pomul de Crăciun.Poate doriți să includeți copilul Isus înainte (dacă vă este frică să-l pierdeți în cutia originală sau să vă uitați să îl plasați în leagăn mai târziu), dar acest lucru poate fi lăsat la tine pentru a decide.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 7
    7. Decoreaza unele dintre celelalte camere din casa ta.Atârnați mai multe ornamente cu cleme pe unghii și șuruburi care sunt utilizate numai în timpul Crăciunului. Face lucrurile festive în interiorul casei.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 8
    8. A înființat un pom de Crăciun în camera unui copil, dacă puteți fi siguri că nu vor încerca să se încurce sau să se joace cu el sau să o spargă în vreun fel.Unii Tweens și adolescenții timpurii pot fi de încredere să nu spargă ornamentele.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 9
    9. Afișați câteva dintre cărțile de Crăciun când ajung.Utilizați unele dintre banistrele de sprijin și Windows la Așezați cărțile.
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 10
    10. Stabiliți orice zgomot de intrare în interiorul sau în afara, care au o temă de Crăciun festivă (dacă sunt prezente cele speciale).
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 11
    11. Configurați o masă festivă de Crăciun din tabelul de masă și masă (drapes).
  • Imaginea intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 12
    12. Obțineți o muzică de Crăciun gata să fie jucată în stereo.Pregătiți câteva CD-uri sau casete sau găsiți stații pe computerul care joacă numai muzică de Crăciun. Există câteva stații de Crăciun pe Pandora, Iheartradio și Live365 care joacă muzică de Crăciun pe tot parcursul anului. Există alții în zonele asortate ale Internetului care pot fi găsite, dar acestea sunt trei dintre zonele mai populare care pot fi de încredere pentru a juca toate melodiile preferate de Crăciun pe tot parcursul anului.
  • Metoda 2 din 3:
    Decorațiuni în aer liber
    1. Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 13
    1
    Decoreaza usa cu o coroană de Crăciun. Majoritatea oamenilor le afișează. O coroană simbolizează veșnicia sau viața veșnică. Cumpărați sau Faceți o coroană de coroană făcute cu verde proaspăt sau dulce-mirositoare pentru a vă atârna pe ușa din față. O coroană va face ca casa dvs. să se uite primitoare la oaspeți și să indice trecătorii de faptul că casa ta are spiritul de Crăciun. Poti de asemenea atarna o garda de potrivire in aer liber, de-a lungul vârfului ușii.
    • Dacă doriți o coroană care durează mai mult de un sezon, faceți una din pâslă sau de pinecone în loc de verdeață proaspătă.
    • De asemenea, puteți cumpăra o coroană de coroană din sârmă sau din plastic pe care o puteți utiliza după sezon după sezon.
  • Imagine intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 14
    2. Puneți luminile în aer liber. Dacă aveți copaci mici sau tufișuri în greu, luați în considerare obținerea câtorva fire de lumini în aer liber pentru a pune. Puteți cumpăra lumini care sunt în formă de plase, ceea ce face ușor să le așeze peste tufișuri sau să meargă pentru un șir de lumini pentru a vâna în jurul vegetației în aer liber. De asemenea, puteți utiliza lumini pentru a vă încadra ușa sau ferestrele.
  • Luați în considerare cumpărarea luminilor decorative în formă de gheață pentru a atârna deasupra ușii.
  • Unele lumini vin cu cronometre, astfel încât să se oprească automat după o anumită perioadă de noapte.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 15
    3. Creați o scenă de Crăciun în aer liber. Dacă doriți să ieșiți pe toate, luați în considerare obținerea de caractere din plastic sau gonflabile pentru a plasa în curtea dvs. Când oamenii conduc sau merg lângă casa ta, ei vor opri și privi la scena frumoasă pe care ați creat-o. Luați în considerare următoarele opțiuni:
  • Configurați o scenă de naștere. Poți pur și simplu să stabilească statui de Mary, Iosif și Baby Isus sau să facă o scenă mai elaborată care include înțelepții, animalele și îngerii.
  • Faceți o scenă Santa și Reindeer. Cumpărați un material plastic sau gonflabil și puneți-l într-o sania. Pentru o atingere izbitoare, adăugați opt reni plus un cerb Rudolph cu un nas roșu strălucitor.
  • Creați o scenă de iarnă distractivă. Cumpărați un om de zăpadă din plastic sau gonflabil, Grinch sau un alt personaj de Crăciun pentru a vă înființa în curtea dvs. Globurile de zăpadă gonflabile au devenit, de asemenea, decorațiuni populare în ultimii ani în ultimii ani.
  • Metoda 3 din 3:
    Atingeri unice
    1. Imaginea intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 16
    1. Puneți lumanari în ferestre. Dacă stilul dvs. este subtil și senin, luați în considerare plasarea unei lumanari electrice în fiecare fereastră a casei. Întoarceți-le pe timp de noapte, astfel încât să poată fi văzuți din afară. Acesta este un mod frumos de a decora pentru Crăciun, fără a cheltui prea mulți bani sau de a merge peste bord cu decorațiuni mari.
  • Imaginea intitulată Decorează casa dvs. la Pasul de Crăciun 17
    2
    Faceți fulgi de zăpadă. Copiii iubesc să taie modelele de zăpadă complicate din hârtie. Fă-i să pară și mai festiv prin pictura cu un strat de clei limpezi, apoi adăugând sclipici. Când se usucă, bande-le pe pereți și ferestre utilizând o bandă clară cu două fețe.
  • Imagine intitulată Decorează-ți casa la Pasul de Crăciun 18
    3. Utilizați accente roșii și verzi. Roșu și verde sunt culorile Crăciunului, astfel încât orice a făcut această schemă de culori va face ca casa dvs. să arate mai festivă. Obțineți creativ cu elemente roșii și verzi pe care le aveți deja în jurul casei sau implicați-i pe copiii dvs., cerându-i să vă ajute să colorați unele decorațiuni roșii și verzi pentru a atârna. Iată câteva idei pentru utilizarea roșii și verde pentru a vă accentua casa:
  • Schimbați pernele de aruncare normale pentru perne roșii și verzi în timpul sezonului de vacanță.
  • Legați arcurile roșii sau verzi în jurul ușilor din jurul casei. Puteți atașa și niște clopote mici de Crăciun.
  • Utilizați scopuri roșii și verzi pentru a vă face bucătăria dvs. să arate Christmasy.
  • Cumpărați o plantă poinsettia pentru a adăuga un element natural roșu și verde la domiciliu.
  • Stabiliți lumanari roșii și verzi pe mesele și rafturile dvs.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că ați depus toate casetele de decorare care nu vor fi utilizate în timpul sezonului de vacanță.
  • Asigurați-vă că ușile de ieșire pentru a trage căi de evacuare nu sunt niciodată blocate de decorațiuni. Puteți afișa hârtie "pe" ușa, dar niciodată în jurul sau la marginile acestor uși.
  • Păstrați toate înfășurate prezintă în vedere câteva zile înainte de Crăciun (cu excepția cazului în care degetele mici tind să descopere sau să descopere aceste lucruri speciale. Ele devin ceasuri festive pentru sărbătorile și au stabilit starea de spirit.
  • Dacă aveți spălare în pat, care este festivă, schimbați spălarea patului la tema mai festivă.
  • Asigurați-vă că toate hainele care ar putea fi în jurul valorii de, sunt în coșurile lor corecte.Utilizați în primul rând cămășile cu tematică de Crăciun / bluze / rochii (pot fi făcute câteva excepții).
  • Nu decorați niciodată exclusiv planul de incendiu. Păstrați planul în minte, totuși.
  • Decorați ușile care conduc în casa dvs. cu un mic pic de fire de popcorn festive, dacă doriți. Nu afișați vreodată lumini de Crăciun la Eithersidei de la ușă.Oamenii vor trebui să vină prin ușă, iar dacă sunt conectați la timp, nu numai că pot provoca electrocutare, ci pot duce uneori la oameni care nu pot scăpa rapid și pot provoca blocarea unei căi de evadare de la o scăpare rapidă.
  • Asigurați-vă că toate gunoiul este sortat în coșurile de gunoi asortate.
  • Păstrați un recipient de gunoi în jurul camerei în care lucrați, în orice moment.Există uneori doar când piesele se rătăcesc când îți plac cel puțin, și containerele sunt greu de găsit dacă nu îndeaproape în apropiere.
  • Dacă aveți o carte (cum ar fi Noaptea înainte de Crăciun (O vizită de la St Nicholas) printr-o sursă anonimă sau o altă poveste populară pe care o citiți anul și an de la alții) așezați în locurile din jurul casei, afișați-l pe partea de sus a mantalei din jurul sărbătorilor. Setați-l astfel încât să se poată ridica liber pe marginea inferioară. Dacă nu aveți unul, petreceți câțiva dolari și obțineți o copie. Ia-te in Duhul de Craciun in acest timp al anului.
  • Încercați să nu afișați decorațiuni în dulapuri care nu vor fi văzute la vizitatori.
  • Lucrați de la cele mai mari elemente la cele mai mici articole mai întâi.
  • Dacă doriți ca casa dvs. să fie de cel puțin un pic religioasă, încercați luminile albe - dacă doriți o casă colorată, utilizați lumini colorate!
  • Pregătiți-vă pentru câteva ore de decorare pentru a obține casa dvs. până la par, dacă decorați toate camerele casei dvs.
  • Asigurați-vă că apucați scaunele pentru a fi utilizate pentru a ajunge la zonele și colțurile greu accesibile.
  • Ia-ți casa gata pentru sărbătorile în ceea ce privește filmele.Cunoașteți canalele potrivite care vă pot aduce filme de Crăciun. Deși unele dintre filmele premium și canalele la cerere precum ABC Family vă arată o specială de Crăciun în fiecare zi a lunii decembrie, care durează până la și prin noaptea de Crăciun (numit 25 de zile de Crăciun Marathon), există și alții pe FX și alte canale de difuzare regională care arată și alte festivități (ABC, NBC, CB și Fox) care arată și unele dintre clasici.
  • Avertizări

    Nu redo complet culorile pereților (în vopsea) doar pentru sărbătorile.Pictura atât de mult timp de câteva zile sau luni de la anul este destul de suprasolicitată și poate fi evitată.
  • Nu exagerați decorațiunile când vine vorba de decorarea balansorilor cu vedere la un salariu de scară.Dacă aveți niște ghirlandă verde-verde, este bine să afișați o rundă de ea, dar faceți-o astfel încât să puteți păstra în continuare o prindere fermă pe mâner, fără ca ghirlanda să vină liberă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar