Cum să decoreze o fereastră cu cărți de crăciun

Au fost trimise suficiente cărți de Crăciun care le afișează pentru alții pentru a vedea a fost o opțiune mai bună? Pentru a conserva spațiul, puteți utiliza o fereastră pentru a afișa cărțile de Crăciun. Acest articol va servi drept ghid pentru a vă ajuta să vă arătați stilul personal de Crăciun Mania!

Pași

  1. Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 1
1. Adunați toate cărțile de Crăciun necesare împreună cu o rolă de bandă. Banda unilaterală funcționează cel mai bine, deși față-verso este mai puțin predispusă la a fi afișată. Nu contează dacă este bandă de mascare, bandă scotch, bandă cadou sau bandă de conducte - atâta timp cât este bandă, va funcționa.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 2
    2. Luați prima carte din grămadă.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 3
    3. Rupe o bandă mică de bandă. Asamblați-l astfel încât capetele din spate ale benzii să cadă lipirea împreună formând un cerc.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 4
    4. Puneți această bandă de bandă lângă partea de sus a cardului. Pentru a asigura o fixare confortabilă pe sticlă mai târziu, asigurați-vă că banda nu este prea mare și că banda nu se va suprapune mai târziu pe geam. (Asigurați-vă că arată numai pe spate). O bandă despre o jumătate de inch.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 5
    5. Repetați această pliere pentru o altă bandă de bandă care urmează să fie utilizată în partea de jos a cardului. Nu faceți nimic în interiorul cardului (lăsați interiorul să stea liber deschis).
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 6
    6. Găsiți zona ferestrei în care doriți să plasați cardul. Majoritatea oamenilor încep într-un colț și lucrează spre celălalt. Lăsați-l să se termine la sau aproape de celălalt capăt al ferestrei.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 7
    7. Plasați cardul în fereastră, cu partea de bandă spre fereastră.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 8
    8. Asamblați-vă cărțile și liniați-le. Pregătiți rândurile de pe o parte a geamului la alta, cu un mic spațiu între fiecare.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 9
    9. Asamblați rândul de deasupra celui actual. Căutați zonele care au un spațiu gol suficient de mare pentru o cartelă. Aceste spații sunt petele pe care trebuie să vă atârnați următorul rând de cărți în. Nu permiteți ca cardurile să fie stivuite pe unul în partea de sus a celuilalt.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 10
    10. Asamblați acest rând de cărți în aceste spații.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 11
    11. Continuați acest model până când cardurile se execută sau fereastra este acoperită de carduri. Continuați cu plasarea cardurilor pe alte ferestre din casă / apartament.
  • Imagine intitulată Decorează o fereastră cu cărți de Crăciun Pasul 12
    12. Repetați cu al treilea rând de mai sus. Amintiți-vă că fiecare rând va avea o carte la linia de margine pe de o parte, în timp ce celelalte rânduri nu vor avea nici o cartelă care să atingă nici una dintre laturi.
  • sfaturi

    Dependent de cine vreți să vedeți aceste carduri, puteți afișa cărțile cu partea din față, privindu-vă ferestrele sau puteți să vă arătați vizitatorilor odată ce au ajuns cum arată și arată pe cei din spatele cardurilor cu banda. (Arătând pe partea frontală la cei care sosesc pe partea exterioară a ușii dvs., trebuie să utilizați doar o bandă clară cu două fețe.)
  • Dacă există note personale pe hârtii secundare libere din interiorul cardului, scoateți hârtia și afișați cardul sau lipiți hârtia în interiorul cardului și continuați să atingeți.
  • Căutați ferestre care sunt suficient de lungi pentru a afișa mai multe carduri simultan. Ferestrele cu un singur panou nu sunt suficient de mari pentru a arăta efectul complet al cardurilor pe care majoritatea oamenilor le-au obținut.
  • Avertizări

    Nu folosiți niciodată lipici. Pe care doriți să le eliminați cărțile și lipici tinde să ia pentru totdeauna să coboare și, uneori, lipiciul nu va ieși complet lăsând în urmă flotele din sticlă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar