Cum să decorați un copac de crăciun pentru copii

Copiii tăi sunt înfricoșați să-și pună propriul copac de Crăciun pentru a-ți completa copacul ca al lor? Ajutați-i să-și decoreze propriul copac cu ajutorul acestui articol ca ghidul dvs. Copiii dvs. vă vor mulțumi cu siguranță odată ce un copac pentru ei a fost decorat.

Pași

  1. Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii tematice Pasul 1
1. Achiziționați un pom de Crăciun.Indiferent dacă arborele este real sau artificial nu va avea importanță.Cu toate acestea, dacă copiii dvs. sunt alergici la pin sau molid, mergeți cu copacul artificial.
  • Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii tematice Pasul 2
    2. Așezați copacul la înălțimea copilului la început.
  • Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii tematice Pasul 3
    3. Decorați copacul cu lumini și niște fire de popcorn sau de afine.Copiii iubesc să ajute cu aceste fire, deși ar putea fi necesar să vă ajutați cu luminile pentru a vă asigura că copiii nu se rănesc în acest proces. Dar permiteți-i să facă unele dintre alegerile dacă ar fi cel mai bine să se deplaseze în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic sau mai departe față de mai departe decât ceea ce ați decis. Ascultați alegerile copiilor, dacă alegerile lor ar putea răni pe alți oameni nevinovați.
  • Pentru luminile de Crăciun, începeți cu sfârșitul care nu conține mai întâi priza electrică.Înfășurați-vă în jurul zonei de copac a copacului și decorați în jos până când luminile se scurg sau ajunge la fund.
  • Puteți conecta fire suplimentare de lumini la copac până când ajungeți la partea de jos, dar nu exagerați dacă vă apropiați de finisare, deoarece ar trebui să utilizați un cablu electric de extensie.
  • Pentru firele de popcorn, lăsați-i să ajute să se stabilească complet de ei înșiși, deși să fie în jur pentru a vă asigura că nu încearcă să-și testeze-le în acest proces.(Popcorn arată întotdeauna invitarea la orice copil, indiferent dacă este sau nu să fie proaspăt pregătit sau nu!)
  • Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii tematice Pasul 4
    4. Copiii dvs. creează un lanț de hârtie care poate fi atârnat pe copacul lor.
  • Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii tematice Pasul 5
    5. Permiteți-vă copiilor să colecteze lucruri care pot fi folosite ca ornamente care pot fi atârnate pe copacul lor. Keychanii sau bijuteriile de costume sunt un început excelent, deși puteți urmări cu mic mementouri suplimentare pe care copiii dvs. nu vor deranja să distrugă dacă ar trebui să plasați ceva prin ele. (Deși acest instrument miniatural dintr-o cutie de instrumente nu ar fi prea devastator pentru un copil care nu se gândește la construirea, cererea copiilor dvs. să renunțe la un card de sport pentru a da o gaură mai târziu ar putea fi atât emoțional, cât și din punct de vedere financiar dezastruos.)
  • Imagine intitulată Decorează un copac de copac de Crăciun Pasul 6
    6. Atașați-le "ornamentes" la copac, cu ajutorul copiilor.Luați-i să stea pe copac fără a supraviețui cantitatea de greutate pe fiecare ramură.Hang ornamente mai grele pe fundul fundului și ornamentele mai ușoare de sus.
  • Imagine intitulată Decorează un copac pentru copii Themed Crăciun Pasul 7
    7. Atașați câteva fire de ghirlandă de aur sau arginți în copac dacă copiii dvs. pot fi de încredere să nu mănânce nimic pe care îl găsesc pe podea. Dacă nu pot, trebuie să renunți la locul de siguranță.
  • 8. Atașați un topper de copac în partea de sus a copacului. Dacă pot renunța la un animal umplute cu dimensiuni mici, puteți folosi acest animal. Dacă trebuie să utilizați un adevărat topper de copac de Crăciun (sau să aveți câteva lumini suplimentare neadevărate de la Strandul Luminii de Crăciun, asigurați-vă că lumina care a fost plasată în jurul treptei nu poate prinde animalul umplut pe foc.Îndoiți firul departe de urs sau dezactivați această secțiune de lumini din acea zonă a copacului.
  • 9. Mutați copacul într-o zonă mai potrivită sau până când copacul este departe de mâinile copilului, dar este încă în acoperirea pluggabilă a unei prize electrice. Plasați-l pe un noptist sau alt loc departe de mâinile lor, unde numai dvs. (ca adult) poate fi responsabil pentru funcționarea acestuia (totuși, permițându-le să-i vadă strălucirea pe tot parcursul zilei).
  • sfaturi

    Dacă aveți ornamente pentru copii în propria dvs. colecție personală care explică copilul, puteți ajuta la decorarea copacului cu aceia. Cu toate acestea, pentru acele păsări speciale (cum ar fi un ornament spunând "Primul Crăciun al copilului", Poate doriți să o închideți pe propriul dvs. copac, fie să-l puneți într-un coș de colecție sau pe piept de speranță.
  • Copiii nu le place să nu facă lucruri când plouă sau ninsoare. Dacă știți despre oricare dintre aceste zile va fi existent înainte de Crăciun, planificați să-l puneți cu copiii în acele zile.
  • Nu exagerați decorațiunile. Chiar și arborele părinților pot deveni prea grele dacă sunt prea multe decorațiuni pe ele.
  • Au un fals "concurs" cu copiii dvs., care își pot decora copacul de Crăciun cel mai bun, dar lăsați copacul copilului să câștige mereu până când ajung la o vârstă decentă de 11 sau 12 sau chiar 13 (în unele cazuri) (caz în care arborele mai potrivit va câștiga).
  • Când decorați copacul, gândiți-vă la pasiunea copilului în viață (sau la ce este ca și până la Crăciunul acest copil să fie proiectat și pus în sus).
  • Puneți un entuziasm în decorarea copacului. Arătând copiilor că aveți o cantitate minimă de entuziasm pentru activitățile lor le face să simtă că părinții lor nu sunt preocupați de ideile lor. Atâta timp cât alegerile pe care le fac sunt sănătoase, arătați-le că vă pasă și ajutați-i să se fixeze.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar