Cum de a obține adepții pe instagram rapid

Toți te-ai făcut cum să spori rapid numărul de persoane care te urmăresc pe Instagram. Cea mai sigură modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea metodelor de logodnă ecologică, cum ar fi plăcerea și comentând pe postările altor utilizatori, deși puteți cumpăra, de asemenea, adepți dacă vă grăbiți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind metode standard
  1. Imagine intitulată Obțineți adepții pe pasul 1 Instagram rapid 1
1
Promovați-vă profilul. Având un profil de instagram perfect manicururat nu va însemna nimic dacă oamenii nu știu de unde să caute conținutul dvs., așa că postați mânerul profilului dvs. oriunde puteți. Locațiile populare includ social media și dvs semnatura email, Dar vă puteți extinde acest lucru prin trimiterea mânerului profilului dvs. către persoane prin mesaj instant.
  • O strategie pe termen lung care ar putea beneficia de faptul că vă puneți mânerul dvs. Instagram pe o carte de vizită.
  • Imaginea intitulată Obține urmașii pe pasul Instagram Fast Pasul 2
    2. Utilizați în prezent hashtags și mențiuni în prezent. Dacă observați că o anumită hashtag și / sau celebritate este trending, găsiți o modalitate de a utiliza Hashtag și / sau de a menționa celebritatea în următorul post.
  • Folosirea hashtags poate fi o modalitate excelentă de a ajuta oamenii să-ți descopere instagramul, dar să fii atent la utilizarea cu adevărat comună (e.G. #Beauty sau #fashion) sau veți concura cu o mulțime de alte conținuturi. Folosind hashtags mai specifice, orientate vă poate ajuta să ieșiți în evidență.
  • Imaginea intitulată Obțineți adepții pe Pasul Fast Instagram 3
    3. Creați subtitrări detaliate. Când adăugați o legendă la fotografiile dvs., gândiți-vă la tipul de conținut pe care îl veți opri pentru a citi - lucruri precum umorul, întrebările și povestirile detaliate tind să atragă mai multă angajare, ceea ce mărește șansele de urmat.
  • Lectura dvs. ar trebui să aibă, de asemenea, apeluri distincte (e.G., "Dublu-apăsați dacă sunteți de acord!"), împreună cu un apel global la acțiune (e.G., "Pentru mai multe postări, urmați această pagină").
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 4
    4. Spațiu încărcările. S-ar putea să fiți tentați să credeți că completarea rapidă a paginii dvs. Instagram cu o grămadă de fotografii va atrage mai mulți adepți, dar destul de contrariul este adevărat. Dacă postați prea multe fotografii simultan, veți ajunge la inundarea paginilor de acasă ale urmașilor voștri. Non-adepții nu vor dori să vă urmeze, iar oamenii care se înscriu în prezent poate să-și schimbe mintea și să se oprească.
  • În medie, postați mai mult de una până la trei fotografii în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 5
    5. Postați-vă fotografiile în timpul timpului de vârf. O fotografie Instagram are o durată de viață de trei până la patru ore înainte de a dispare în comunitatea Instagram. Dacă postați în timp ce cel mai mare număr de persoane sunt activate, aveți mai multe șanse să obțineți spectatori aleatorii și potențiali adepți decât ați fi în alte momente ale zilei.
  • Cele două momente cele mai populare ale zilei sunt dimineața și după ce munca se lasă.
  • Cel mai popular moment al săptămânii este miercuri între orele 17:00 și 6:00.
  • 2:00 pm-3:00, timp central, este o altă perioadă de grabă activă pe Instagram.
  • Fiecare cont Instagram are o audiență diferită. Lucrați la ce vremuri vă aduc cele mai multe interacțiuni și postați în mod regulat în acele vremuri.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 6
    6. Urmați un număr mare de utilizatori. Una dintre cele mai rapide căi de a atrage atenția altor utilizatori Instagram este de a începe să le urmeze mai întâi. Cu cât mai mulți oameni pe care îi urmați, cu atât mai mult vor lua în considerare următoarele.
  • Căutați utilizatori populari, precum și utilizatori care urmează mult mai mulți oameni decât au adepți. Acești oameni pot dori să-și înapoiască numărul de adepți și vă vor urmări înapoi.
  • Dacă un cont are "F4F" sau "follow4follow" (sau orice derivat al fiecărei expresii) în bio, urmărindu-i cel mai probabil să le încurajeze să vă urmeze înapoi.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul 7 Instagram Pasul 7
    7. Interacționați cu postările altor utilizatori. În timp ce urmărirea utilizatorilor este o modalitate bună de a le obține pentru a observa contul dvs., ar putea să rămână ambivalent până când începeți să vă relaxați și să comentați posturile lor.
  • Această strategie necesită timp, dar rezultă adesea la adepții loiali care vă pot recomanda contul prietenilor.
  • Odată ce începeți să dezvoltați o audiență, este foarte important să vă conectați cu ei - având acea conexiune vă va ajuta să creșteți următorul. Marele lucru despre Instagram este că puteți răspunde direct la adepții dvs. când vă dm.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 8
    8. Alăturați-vă unei micro-comunități. Micro-comunitățile se bazează în jurul conturilor Instagram care implică o gamă largă de utilizatori prin sponsorizarea provocărilor zilnice și oferind forumuri. Prin implicarea activă într-o micro-comunitate, vă puteți introduce rapid altor utilizatori Instagram. Cel mai bun dintre toți, acești utilizatori sunt dornici să fie activi pe Instagram, astfel încât pot fi mai probabil să urmeze noii utilizatori.
  • De exemplu, @joshjohnson Comunitatea #jj oferă provocări și forumuri zilnice. Dacă etichetați fotografiile cu #JJ Hashtag și urmați regula 1-2-3 a comunității, puteți câștiga cu ușurință noi adepți. Regula de bază este că, pentru fiecare fotografie pe care o postați, ar trebui să comentați pe alte două și ca trei mai multe.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind urmașii achiziționați
    1. Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul 9 Instagram Pasul 9
    1. Știți că adepții de cumpărare este ilegală. Acest lucru încalcă termenii de serviciu Instagram și veți fi lovit de site-ul dacă sunteți prins. De asemenea, vă puteți confrunta cu consecințe juridice. Cumpărați adepți la propriul risc.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 10
    2. Înțelegeți diferența dintre utilizatorii reali și cei mai falsi. Unele servicii vă vor vinde utilizatorii "falsificați", care sunt în esență conturi de bot se configurează numai pentru a-și fixa numerele, astfel încât să par să aveți mai mulți adepți decât de fapt. Alte servicii vă vor vinde utilizatorii "reali", care sunt adevărați oameni care sunt de acord să vă urmeze pe Instagram și mai sau nu pot participa în mod activ la comunitate.
  • Ca regulă generală a degetului mare, cumpărați adepți reali asupra adepților falsi. Adevărați adepți vor fi angajați mai activ și vor ajuta de fapt profilul dvs. Instagram să rămână activ și înfloritor.
  • În multe cazuri, adepții falsi dispar după o anumită perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 11
    3. Înțelegeți argumentele pro și contra de a cumpăra urmașii. Achiziționarea adepților este, de departe, cea mai rapidă modalitate de a obține un număr mare de adepți pe Instagram. Este posibil ca aceasta să nu fie cea mai practică și dacă vă puteți permite să așteptați câteva săptămâni, ați putea fi mai bine să obțineți adepții dvs. folosind mai multe metode cinstite.
  • Majoritatea pozitivă a adepților de cumpărare este că sunteți garantat un moment instant. Făcând instagramul dvs. să pară popular, puteți deveni rapid mai popular cu alți utilizatori. De asemenea, ați vărsat pielea unui Instagram "Newbie", astfel încât oamenii sunt puțin mai înclinați să vă ia în serios.
  • Majoritatea negativă a aderătorilor de cumpărare este că, în cele din urmă, acești adepți nu sunt toți cei care au investit în profilul dvs. În plus, achiziționarea adepților este împotriva termenilor serviciului Instagram (TOS), astfel încât să puteți obține contul dvs. suspendat dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe rapitul Instagram Pasul 12
    4. Căutați un serviciu adepților plătiți instagram. introduce Cumpărați urmașii instagram într-un motor de căutare la alegerea dvs. și revizuiți rezultatele. Unele servicii populare includ următoarele:
  • Addtwitter-adepți
  • Social media socială ieftină SEO
  • Social Media Combo
  • Imagine intitulată Obține urmașii pe pasul rapid Instagram 13
    5. Selectați un serviciu. Faceți clic pe unul dintre legăturile rezultate pentru a vizualiza site-ul serviciului.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe pasul Instagram Fast Pasul 14
    6
    Determinați siguranța serviciului selectat. Odată ce selectați un serviciu, faceți tot ce puteți pentru a verifica dacă serviciul este legitim și fără înșelătorie înainte de a continua. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este introducând numele serviciului urmat de cuvânt "înșelătorie" într-un motor de căutare și revizuirea feedback-ului altor utilizatori.
  • Căutați un serviciu care vă va permite să plătiți prin Paypal, mai degrabă decât să solicitați o cartelă bancară.
  • Achiziționarea adepților Instagram este o tactică inerentă umbrită, astfel încât site-ul dvs. poate avea unele detalii discutabile (e.G., o adresă URL cu mai multe liniuțe, design web sărac, etc.) că va trebui să treceți cu vederea.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 4
    7. Achiziționați urmașii dvs. de la orice adepții care vând site-ul web. Căutați pe Google "Cumpărați urmașii instagram", Selectați orice site web de la Google. Apoi mergeți la secțiunea Instagram a site-ului dvs. selectat, selectați un plan (e.G., 1000 de adepți) și introduceți detaliile dvs. de plată și informațiile despre cont. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți că numărul dvs. de urmărire începe să crească.
  • sfaturi

    Chiar dacă cumpărați adepți, ar trebui să încercați încă să utilizați și metode de logodnă organică. Achiziționarii achiziționați sunt cel mai bine utilizați ca o completare a angajamentului organic, nu ca strategie proprie.
  • Există întotdeauna lucruri pe care le puteți face pentru a vă optimiza strategia de instagram și pentru a atrage mai mulți adepți, dar amintiți-vă că crescând o audiență mare necesită timp, și asta e în regulă! Fiecare influență majoră a fost în pantofii dvs. la un moment dat.
  • Avertizări

    Achiziții de cumpărare este împotriva condițiilor de serviciu ale Instagramului și pot duce la blocarea contului dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar