Cum să deveniți popular pe social media

Poate doriți să deveniți popular pe mass-media pentru a face bani, sau poate pur și simplu doriți să vă împărtășiți arta și ideile dvs. cu ceilalți. Indiferent de motiv, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă mări mass-media socială și obțineți popularitate. Dezvoltați o rutină pentru postarea conținutului unic și interacționați cu adepții pentru a vă mări prezența online. Să se angajeze la noul dvs. efort - poate dura ceva timp pentru a deveni popular, dar puteți face acest lucru!

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea platformei potrivite
  1. Imaginea denumită devenind populară pe Social Media Pasul 1
1. Alegeți o platformă pentru a vă concentra atenția asupra. Puteți utiliza cu siguranță mai multe platforme media sociale, dar alegeți unul pentru a începe cu. Încercând să stăpânească prea multe platforme la o dată, va slăbi prezența socială a mass-media, care nu este ceea ce vrei. Continuați și rezervați numele dvs. de utilizator pe mai multe platforme, dar așteptați să le începeți să le dezvoltați până când ați petrecut timpul să devii expert în prima alegere. Odată ce simțiți că puteți gestiona cu ușurință platforma și puteți posta în mod regulat un conținut nou, încorporează o platformă suplimentară.
  • Dacă utilizați prea multe platforme de social media, va fi imposibil să țineți pasul cu comentariile și întrebările. Începeți mici și apoi măriți platformele pe măsură ce câștigați mai multă experiență.
  • Imaginea intitulată deveni populară în Media Social Pasul 2
    2. Utilizare Instagram sau a Blog să se concentreze asupra stilului de viață și asupra informațiilor centrate pe imagine. Scrierea, gătitul, frumusețea și interesele de fitness face bine pe aceste platforme, deoarece sunt în primul rând bazate pe imagini și informații. Instagram este excelent pentru crearea de conținut rapidă, în timp ce un blog vă va permite să vă scufundați puțin mai profund în diferite subiecte.
  • Instagram poate fi, de asemenea, un instrument excelent de utilizat pentru a vă conecta cu alți creatori ca tine foarte repede. Este ușor de utilizat Hashtags pentru a căuta conținut relativ, și oamenii verifică conturile lor adesea, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult trafic de picior decât ați putea începe inițial pe un blog.
  • Imaginea intitulată devine populară în Media Social Pasul 3
    3. Alegeți un mediu rapid pentru a vă arăta umorul și spiritul. Site-uri ca Stare de nervozitate și Reddit actualizează constant. Oamenii derulează rapid conținut, întreruptând doar câteva secunde pentru a verifica un post. Acestea sunt locuri minunate pentru a interacționa cu ceilalți despre politică, cultura pop și comedie. Twitter este folosit foarte mult pentru știri, sport și populare media - Reddit include forumuri și profund-scufundări în aproape orice subiect pe care îl puteți gândi.
  • Twitter și Reddit, de asemenea, vă permite să postați fotografii și să interacționați cu ceilalți cu ușurință prin "LIKING", retweeting, repostarea și comentarea rapidă a conținutului.
  • Imaginea intitulată devine populară în Media Social Pasul 4
    4. Alegeți Facebook pentru a vă promova prezența la o mulțime de oameni. În plus față de partajarea conținutului cu toți oamenii cu care sunteți prieten, puteți promova, de asemenea, postări (pentru o taxă) și puteți ajunge la oamenii care nu sunt pe lista dvs. de prieteni. Este, de asemenea, o platformă excelentă pentru a vă conecta cu întreprinderile din comunitatea dvs., deoarece majoritatea companiilor au pagini Facebook.
  • Facebook oferă, de asemenea, o mulțime de statistici utile despre postările și conținutul dvs., vă arată cât de mulți oameni faceți clic pe postările dvs. și implicați-le cu ei, ce vremuri ale zilei sunt cele mai aglomerate și ceea ce demografic este interesat de conținutul dvs. de conținut.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 5
    5. Utilizați videoclipuri sau podcast-uri pentru a explica ceva la lungime. Dacă sunteți un expert în coacere, istorie, politică, exercițiu sau tutoriale de un fel, crearea Un canal YouTube, blog, sau Podcast pe SoundCloud sau iTunes ar fi o modalitate excelentă de a începe să vă împărtășiți informațiile. Acest lucru vă oferă un spațiu mai mic pentru a intra în detalii și ar putea fi o mare resursă pentru adepți să învețe ceva nou.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a vă începe să vă expuneți mai mulți adepți. O mulțime de oameni ar prefera să privească (sau să asculte) decât să citească ceva, astfel încât crearea unui videoclip sau podcast dinamic este un mod răcoros de a vă arăta personalitatea și să ajungeți la mai mulți oameni.
  • Imaginea intitulată devenind populară pe Social Media Pasul 6
    6. Aflați cum să vă transmiteți conținutul dvs. dacă utilizați mai multe medii. În timp ce ați putea crea un material nou pentru fiecare platformă, ați putea, de asemenea, să vă conectați conturile astfel încât să fie întotdeauna actualizate cu același material nou (sau cel puțin o legătură cu noul material). De exemplu, dacă vă în primul rând blog și utilizați Instagram, probabil că veți posta multe fotografii mult mai multe pentru Instagram decât intrările noi pe blogul dvs., care este complet bine. Dar când postați un nou blog, faceți un anunț pe postul dvs. Instagram, astfel încât urmașii dvs. să știe că există noi materiale!
  • În timp ce începeți, încercați să păstrați lucrurile simple - învățați să stăpâniți o platformă și să postați conținut bun și odată ce faceți aceste lucruri, veți avea o bază bună pe care vă puteți construi marca dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Postarea unui conținut nou
    1. Imaginea intitulată devenind populară pe Social Media Pasul 7
    1. Alegeți o temă pentru conținutul dvs., cum ar fi frumusețea sau educația. Alegeți ceva cu care sunteți pasionați și cunoscuți. Poate că este ceva de genul comediei, de gătit, tehnici de machiaj, cumpărături, cântând, modă sau impresii. Cea mai bună modalitate de a vă menține pe voi înșivă și alții interesați de conținutul dvs. este să fiți pasionați de el singur.
    • Rezista tentației de a copia alte prezențe populare online. Acestea sunt celebre din cauza vederilor și intereselor lor unice și puteți fi, de asemenea. Este bine să vă inspirați de la altcineva - să vă asigurați că vă recreați că conținutul pe care îl iubiți, astfel încât acesta este unic al tău.
    • Stabilirea pe o nișă pentru a se concentra este într-adevăr importantă găsirea unei nișă care funcționează pentru dvs. vă va ajuta să ieșiți din mulțime.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 8
    2. Anulați câteva ore pe săptămână pentru a crea conținut nou. Alegeți o zi pe săptămână, care este dedicată creării de conținut. Dacă sunteți în școală, poate că o după-amiază este dedicată acestui lucru. Sau dacă aveți o familie, poate dimineață duminică când toată lumea dormește este un moment bun pentru tine. Scrieți-l în calendar și să vă angajați.
  • Utilizați acest timp pentru a crea toate conținutul dvs. pentru săptămâna viitoare. Nu veți posta tot ce creați acea zi imediat, dar va fi gata să meargă pe parcursul săptămânii.
  • Acest slot de timp va garanta că aveți un conținut nou pentru a posta. Lucrați pe bloguri, editare foto, link-uri, videoclipuri, tutoriale și orice altceva crezi.
  • Să fie pregătit să investească luni și luni de timp înainte de a începe să crească următoarele. Unele dintre cele mai populare prezențe sociale sociale au fost în jur și lucrează la conținutul lor de ani de zile.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 9
    3. Petrece timp Corectare sau vizionarea muncii dvs. pentru corectarea erorilor. De la erorile gramaticale la fapte greșite, petreceți aproximativ zece minute revizuirea conținutului dvs. înainte de ao trimite în lume. Gândiți-vă la modul în care postul va apărea adepților dvs. - Will Formularea sau conținutul are sens? Este mesajul pe brand? Este liber de greșeli majore?
  • Mai ales dacă faceți orice fel de comentarii sociale sau raportare, este important să verificați numele, datele și faptele, astfel încât să rămâneți o prezență online de încredere.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 10
    4. Postați 5 până la 6 ori pe săptămână pentru a vă menține adepții dvs. angajați. Chiar dacă vă programați postările principale și aveți câteva lucruri pe care le faceți în fiecare săptămână, încercați să vă angajați cu publicul și să postați ceva aproape în fiecare zi, chiar dacă este ceva mic ca un autos în afara magazinului de cafea preferat sau un citat dintr-o carte Citești.
  • Dacă pierdeți o zi sau două aici și acolo, este total în regulă! De asemenea, poate fi util pentru sănătatea dvs. mintală pentru a face o pauză de la social media din când în când, de asemenea,.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 11
    5. Planificați postările dvs. să apară în timpul perioadei de trafic ridicate ale zilei. De luni până vineri, Instagram este cel mai aglomerat de la 12 pm la 1 pm, Facebook este cel mai bine hit între 12:00 și 3:00 în timpul săptămânii de lucru, iar Twitter are cel mai mare trafic în jurul orei 3 pm. Gândiți-vă la momentele pe care sunteți cel mai probabil să vă verificați conturile, cum ar fi pauzele de dimineață și orele de seară târziu.
  • Evitați postarea devreme dimineața. Majoritatea oamenilor sunt ocupați să se pregătească pentru muncă sau sunt investiți în sarcinile lor pentru această zi.
  • Imaginea intitulată devine populară în Social Media Pasul 12
    6. Modificați conținutul dvs. pentru a vă menține angajarea. Mai degrabă decât postarea de videoclipuri, dacă sunteți un blogger de frumusețe, de exemplu, încercați, de asemenea, postarea unor recenzii ale produselor noi sau interviuri cu alte bloggeri de modă și de frumusețe. Focuri distractive, inspirație, meme, concursuri, aruncări, sesiuni de întrebări frecvente, sondaje, excursii și conținut de călătorie pot lucra pentru păstrarea conținutului proaspăt și interesant.
  • Încercați să urmăriți ce fel de conținut postați timp de o lună și apoi uitați-vă la ce domenii ați putea să vă extindeți pentru a vă diversifica postările.
  • Metoda 3 din 4:
    Câștigând adepții
    1. Imaginea intitulată devine populară pe Social Media Pasul 13
    1. Utilizare Hashtags Pentru a ajuta noi adepți să găsească conținutul dvs. Să acorde atenție hashtagilor că alte personalități folosesc. De exemplu, dacă aveți o cartestagramă (un Instagram care conține fotografii de cărți și recenzii), veți observa #Bookstagram, #Bookworm, #Bibliofile, #Amreading și #Shelfiesunday. Pentru orice categorie dată, puteți căuta online pentru cele mai populare hashtages pentru a încheia postarea cu.
    • Site-urile ca Instagram vor face, de asemenea, sugestii hashtag odată ce începeți să tastați și vă vor arăta câte alte postări folosesc hashtag. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai probabil ca cineva să găsească postarea dvs. atunci când caută acea etichetă.
    • Utilizați hashtag-uri specifice care sunt adaptate conținutului dvs., mai degrabă decât cele populare, vagi cum ar fi #beauty sau #fashion. Va fi mai ușor pentru ca oamenii să vă găsească așa.
  • Imaginea intitulată devine populară în Media Social Pasul 14
    2
    Fi autentic pentru a desena în mai mulți adepți. Urmașii pot spune dacă sunteți fals sau pretindeți că sunteți interesați de ceva. De aceea este important să postați conținut că sunteți cu adevărat interesat. Și cel mai mare lucru despre Internet este că există spațiu pentru toată lumea, de la fanaticii Star Wars la experții de frumusețe. Fii sincer cu tine!
  • Nu uitați că ceea ce cred colegii voștri în viața reală este cool ar putea fi cu adevărat diferit de ceea ce cred oamenii online. Cea mai bună modalitate de a găsi popularitate online este să începeți prin a fi singur.
  • Imaginea denumită devenind populară în Media Social Pasul 15
    3. Interacționați cu adepții și puneți întrebări Îmbunătățiți prezența dvs. socială. Evitați să postați conținutul fără a verifica înapoi orice răspuns. Petreceți 15-30 de minute pe zi, privind înapoi la notificări și răspundeți la întrebările sau comentariile oamenilor. De asemenea, nu vă fie frică să puneți întrebări despre urmașii voștri pentru a le face să vorbească sau pur și simplu să învețe ceva nou.
  • De exemplu, dacă faceți o postare despre o nouă rețetă, ați putea întreba: "Care sunt câteva dintre sfaturile dvs. preferate de coacere, cititorii? Mi-ar plăcea să știu!"
  • Mulțumesc urmașilor dvs. atunci când spun ceva frumos sau împărtășesc conținutul dvs.
  • Dacă utilizați Instagram, răspunsul la DMS-ul urmașilor dvs. este o modalitate excelentă de a interacționa direct cu ei.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe mass-media socială Pasul 16
    4. Urmăriți oamenii care au conținut similar pentru dvs. Acest lucru funcționează pe două nivele: veți fi inspirați de conținutul lor și, sperăm, veți crea mai multe materiale noi, iar persoanele care le urmează vor fi mai susceptibile de a-ți găsi conținutul, datorită intereselor dvs. comune.
  • Amintiți-vă să nu copiați sau plagiat conținutul altcuiva. Puteți să vă lăsați să vă inspire să creați ceva nou, dar copierea este o formă de furt de proprietate intelectuală.
  • Imaginea intitulată deveni populară în Social Media Pasul 17
    5
    Reţea în viața reală pentru a face conexiuni și a crește următorul. Prezența dvs. online este importantă, dar întâlnirea cu oameni noi la evenimente este o altă modalitate excelentă de a vă inspira și de a deveni o personalitate mai mare online. Participați la evenimente care se referă la interesele dvs. - dacă sunteți brutar, luați câteva clase de gătit - Dacă sunteți muzician, frecventați evenimente deschise MIC - Dacă sunteți un blogger de modă, mergeți la spectacole de modă.
  • Ați putea crea chiar și cărți de vizită care au mânerele dvs. de social media pe ele, astfel încât să le puteți preda la noi contacte.
  • Imaginea intitulată devine populară în Social Media Pasul 18
    6. Luați în considerare plata pentru a vă promova conținutul. O mulțime de site-uri vă vor permite să faceți publicitate posturilor către o demografică vizată pentru o sumă foarte mică de bani. De exemplu, Facebook vă permite să promovați posturi la sute de oameni pentru cât mai puțin de $ 5. Instagram oferă o caracteristică similară. Dacă acesta este ceva ce vă interesează, consultați site-urile dvs. de social media pentru a afla ce opțiuni sunt disponibile pentru dvs.
  • Cu siguranță nu trebuie să plătiți bani pentru a deveni popular pe social media, dar vă poate ajuta să ajungeți la o audiență mai largă.
  • Metoda 4 din 4:
    Menținerea mărcii dvs. consistente
    1. Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 19
    1. Utilizați același nume de utilizator pe toate platformele de social media dacă puteți. Acest lucru face ca adepții să vă găsească. De exemplu, să spunem că numele dvs. este Katy Smith și aveți un blog de coacere și de crafting numit creații lui Katy, apoi faceți mânerele dvs. pentru toate conturile dvs. citiți @katysCreații.
    • Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a vă asigura că nimeni altcineva nu va ține un nume mare!
    • Dacă nu puteți utiliza același nume de utilizator pe toate platformele, încercați să le faceți cât mai asemănătoare.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Media Social Pasul 20
    2. Creați un program consistent pentru postare. Mai degrabă decât să vă luați popularitatea socială zilnică, planificați-vă pentru succes. Setați ora din calendar pentru a crea și posta conținut nou. De exemplu, să spunem că aveți un blog de coacere, ați putea să postați întotdeauna o rețetă nouă, miercuri ați putea face o Giveaway, iar în zilele de sâmbătă ați putea face un hrană live. Decideți ce fel de conținut doriți să vă împărtășiți și găsiți o modalitate repetabilă de a lucra.
  • Puteți cerceta o mulțime de bloggeri populare și persoane media sociale care împărtășesc modul în care acestea creează și gestionează conținut nou. Mulți dintre ei își planifică posturile de câteva săptămâni până la o lună în avans.
  • Imaginea denumită devenind populară în Media Social Pasul 21
    3. Automatizați postările și gestionați toate conturile dvs. dintr-un singur loc. Există câteva aplicații acolo (unele dintre ele sunt libere și unele care nu sunt) care vă vor permite să gestionați toate conturile și să setați un program de postare dintr-un singur loc. Acest lucru vă economisește timp și vă asigură că noul dvs. conținut este postat în mod consecvent. De asemenea, eliberează o parte din timpul dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe interacțiunea cu adepții.
  • Hootsuite, Tampon, Social Social, Agorapulse, Sensibil și Pilot Social sunt toate instrumentele populare de management. Uită-te la abilități și recenzii pentru fiecare pentru a găsi cea mai bună pentru conținutul dvs.
  • Imaginea intitulată devenind populară în Social Media Pasul 22
    4. Amintiți-vă ce este tema dvs. și nu vă îndepărtați de ea. Șansele sunt, urmașii tăi sunt oameni asemănători. Dacă schimbați ceea ce este vorba despre mesajul dvs., le veți dezorienta și probabil pierdeți adepții. De exemplu, dacă aveți un blog de revizuire a filmelor, oamenii ar putea să nu fie interesați de citirea despre sfaturile de modă.
  • Este bine să fii interesat de mai multe lucruri și să-ți arăți interesele variate, dar încercați să păstrați principalul lucru principal.
  • Imaginea intitulată devine populară în Media Social Pasul 23
    5. Implementați treptat schimbări de marcă și explicați deciziile dvs. De exemplu, dacă ați scris în primul rând postări de blog, dar ați decis să începeți un podcast, să comunicați cu urmașii dvs. de ce se întâmplă această schimbare și ceea ce se pot aștepta de la conținutul dvs. în timp. Șansele sunt, schimbările pe care le faceți vor fi să vă susținem prezența online, așa că asigurați-vă că ați împărtășit modul în care intenționați ca aceste schimbări să fie bune pentru toată lumea ca întreg.
  • Dacă faceți o schimbare mare, încercați să vă anunțați 4-6 săptămâni înainte de timp și faceți-o să se simtă ca o sărbătoare! În acest fel, adepții dvs. vor fi încântați și așteaptă cu nerăbdare noul dvs. conținut.
  • sfaturi

    Dacă vă aflați copleșiți de social media, este perfect în regulă ia o pauză. Pur și simplu alertați adepții dvs. că veți lua câteva zile distanță pentru a vă concentra asupra sănătății dvs. mintale. Șansele sunt vor aprecia onestitatea ta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar