Cum să devii un model instagram

Îți place să-ți împărtășești cele mai recente costume pe social media și să-ți dorești să faci bani să o facă? Cu Instagram, puteți începe modelarea fără a trece chiar la pistă. Deși poate fi competitivă și luați o vreme pentru a vă construi marca personală, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a începe cariera de modelare. Vom începe cu sfaturi despre realizarea profilului dvs. și treceți la modul de a interacționa cu alte persoane și branduri pentru a începe cariera dvs. de modelare!

Pași

Metoda 1 din 14:
Alegeți o nișă care vă interesează.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 1
1. Alegeți un stil cu care sunteți pasionat de a vă baza postările în jur. Feedul dvs. Instagram arată mult mai curat și mai uniform dacă toate postările dvs. urmează un model similar. Faceți o listă a stilurilor de imagini pe care le doriți și schemele de culori pe care doriți să le experimentați. Luați câteva fotografii cu fiecare stil pe care l-ați scris pentru a vedea care sunt cei mai confortabili. Amintiți-vă că cel mai mult, dacă nu toate, ale postărilor dvs. ar trebui să se încadreze într-o nișă similară, deci alegeți un stil pe care nu vă veți obosi.
  • De exemplu, dacă doriți să modelați uzura de fitness, vă puteți concentra pe postarea imaginilor de a vă juca sport, drumeții sau activități active.
  • Ca un alt exemplu, dacă doriți să faceți ca profilul dvs. să se simtă cald și invitând, încercați să încorporați roșii, portocale și galben în fiecare dintre fotografiile dvs.
  • Dacă aveți deja imagini pe hrana dvs. de instagram, ștergeți sau arhivați cele care nu se potrivesc cu stilul dvs
Metoda 2 din 14:
Puneți informațiile dvs. în bio.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 2
1. Spuneți urmașilor dvs. ce să vă așteptați de la hrana dvs. în câteva propoziții. Porniți bio-ul dvs. cu o scurtă introducere și unele dintre hobby-urile dvs., astfel încât potențialii urmați să afle mai multe despre cine sunteți. Dacă aveți informații de reprezentare sau de contact, asigurați-vă că ați inclus și acesta.
  • De exemplu, dacă modelați uzura fitness, ați putea scrie ceva de genul "25, model, junkie de fitness și călătorul mondial. Anchete de e-mail de afaceri aici: ameliajames_model @ Gmail.COM."
  • Emojis poate adăuga un pop plin de culoare la Bio Instagram. Includeți unele relevante pentru informațiile din Bio, cum ar fi un avion dacă ați spus că vă place să călătoriți.
Metoda 3 din 14:
Întotdeauna să fie gata de cameră.
  1. Imaginea intitulată devine un model Instagram Pasul 3
1. Rochie bine, astfel încât să puteți face fotografii ori de câte ori inspirați grevele. Nu știți niciodată când veți găsi un loc minunat pentru model pentru a modela pentru imagini, astfel încât să vă îmbracăm întotdeauna la cele mai bune. Puneți machiajul, faceți părul și planificați un costum frumos, astfel încât să puteți sări în fața camerei în orice moment. Ori de câte ori întâlniți o locație care se potrivește cu estetica paginii dvs., nu vă fie frică să faceți câteva imagini ale dvs. acolo.
  • Puteți să planificați întotdeauna câteva locații înainte de timp. De exemplu, puteți planifica o vizită la un muzeu sau la grădină, astfel încât să puteți face o fotografie trage acolo.
Metoda 4 din 14:
Concentrați-vă pe compoziție pentru imagini.
  1. Imaginea intitulată deveni un model de instagram Pasul 4
1. Încercați diferite poziții și unghiuri pentru a vă face imaginile interesante. Puteți lua fotografiile cu o cameră digitală sau cu telefonul dvs. atâta timp cât produce o imagine de înaltă calitate. Când găsiți o locație care vă place, cereți-i pe cineva să-ți ia fotografia sau să folosească un trepied dacă ești singur. Se pune în afara centrului în imagine pentru a crea o compoziție mai interesantă. Încercați o acțiune de acțiune, cum ar fi alegerea unei flori sau dansuri, sau mergeți la un model mai tradițional Pose pentru a vedea ce vă place cel mai bine.
  • Luați o mulțime de imagini, astfel încât să puteți alege întotdeauna cele mai măgulitoare.
  • Asigurați-vă că fundalul nu este prea ocupat sau altfel va distrage atenția oamenilor din aspectul dvs.
  • Redați-vă cu unghiuri diferite. De exemplu, dacă doriți să arătați mai înalt, poziționați camera mai aproape de sol.
Metoda 5 din 14:
Postați-vă în mod regulat.
  1. Imaginea intitulată deveni un model de instagram Pasul 5
1. Încercați să adăugați ceva la feedul dvs. în fiecare zi. Alegeți fotografiile preferate pentru a edita și posta pe feedul dvs. Când începeți mai întâi, adăugați o imagine nouă în pagina dvs. Instagram în fiecare zi. Odată ce aveți o mai bine stabilită, este bine să reluați la postarea de numai 3-4 ori pe săptămână.
Metoda 6 din 14:
Scrieți subtitrări.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 6
1. Captiunile ajută la informarea și angajarea adepților dvs. Includeți o întrebare distractivă sau informativă cu fiecare dintre fotografiile dvs. pentru a vă ajuta imaginile să iasă în evidență. Menționați unde ați fost când ați făcut fotografia, spuneți ce branduri purtați sau încercați să puneți întrebări pentru a vă încuraja pe urmașii voștri să răspundă. Faceți fiecare capțiune unică, astfel încât postările dvs. să fie proaspete.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul "în dragoste cu acest nou Sundress de la H & M. Ea merge perfect cu aceste brățări. Care este accesoriul dvs. preferat pentru a purta cu o soare?"
  • Ca un alt exemplu, dacă sunteți un model de fitness, ați putea împărtăși o fotografie post-antrenament și să spuneți: "A simțit într-adevăr arderea astăzi cu exercițiile mele de bază. Ce antrenament includeți întotdeauna în rutina dvs?"
Metoda 7 din 14:
Utilizați hashtag-uri populare.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 7
1. Îmbunătățiți vizibilitatea postărilor pentru a ajunge la noi adepți. Când postați fotografiile, scrieți câteva hashtagi care se potrivesc cu stilul și nișă în care vă aflați. Hashtags cum ar fi "#model" sau "#modelife" sunt întotdeauna alegeri sigure pentru a adăuga. Pentru mai multe hashtags specifice, consultați alte modele care au stiluri similare pe care le puteți vedea ceea ce utilizează pe posturile lor. Apoi adăugați câteva dintre ele până la sfârșitul legendei dvs. pentru a ajuta alți oameni să vă găsească contul.
  • Alte hashtagi specifice pe care le puteți încerca să includeți "#fitnessmodel", "#glussizemodel", "#guysitystyle" sau "#altmodel."
  • Puteți să vă editați întotdeauna caption-ul sau să adăugați hashtags în comentariile de pe postarea dvs. dacă uitați să le puneți atunci când ați postat primul.
Metoda 8 din 14:
Etichetați fotografii și branduri în fotografiile dvs.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 8
1. Acordați credit în posturile dvs., astfel încât să vă promoveze profilul. Dacă ați avea pe altcineva să vă ia imaginile, fie să le etichetați direct în fotografie sau să menționați contul lor Instagram în titlul. Dacă purtați mărci specifice, asigurați-vă că le etichetați sau le menționați și ele. În acest fel, oamenii care vizitează aceste conturi ar putea găsi pagina dvs. și pot începe să vă urmeze și pe tine. Contul poate chiar să vă reporce imaginea pe propria lor hrană.
  • Nu este niciodată o garanție că un alt cont va repostica fotografiile chiar dacă le etichetați.
Metoda 9 din 14:
Distribuiți-vă feedul la Facebook sau Twitter.
  1. Imaginea intitulată deveni un model de instagram Pasul 9
1. Ajungeți la noi oameni prin repostarea fotografiilor dvs. către alte medii sociale. Dacă aveți o mulțime de prieteni și adepți în alte conturi de social media, împărtășiți cel mai recent post de instagram la feed. Asigurați-vă că includeți un link către pagina dvs. Instagram, astfel încât oamenii să aibă mai multe șanse să se întoarcă și să vă urmeze acolo.
Metoda 10 din 14:
Socializați cu adepții dvs.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 10
1. Rămâneți conectat cu adepții dvs., astfel încât să viziteze profilul dvs. mai mult. Mai degrabă decât ignorarea tuturor pe posturile dvs., faceți timp să le răspundeți și să discutați cu urmașii voștri. Citiți prin comentariile de pe imaginile dvs. pentru a răspunde la orice întrebări pe care le au. Dacă cineva ți-a trimis un mesaj direct, ia timpul să-l citești, mulțumesc că te-ai urmărit și pentru a da un răspuns grijuliu.
  • Este bine să ignori și să blochezi Trolls care sunt nepoliticoși sau înseamnă în comentariile dvs. Nu trebuie să vă puneți energia în încercarea de a le mulțumi.
Metoda 11 din 14:
Angajați-vă adepții în povești instagram.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 11
1. Puneți întrebări pentru a vă menține pe urmașii dvs. implicați. Povestirile Instagram sunt minunate pentru a vă arăta viața în spatele scenei și implicarea urmașilor voștri în viața de zi cu zi. Solicitați opiniile lor despre costume, post sondaje despre ceea ce ar trebui să faceți pentru această zi și să împărtășiți legăturile către produse și lucruri cu care sunteți încântați. În felul acesta, fanii dvs. se simt ca o parte din viața voastră și se vor afla mai multe despre cine sunteți.
  • De exemplu, ați putea cere sau crea un sondaj pentru: "Ce ar trebui să am astăzi pentru prânz?"Cu câteva opțiuni. Odată ce obțineți suficiente răspunsuri, postați mai multe povestiri despre dvs. făcând masă.
Metoda 12 din 14:
Construi relații cu alte modele.
  1. Imaginea intitulată deveni un model Instagram Pasul 12
1. Conectați-vă și colaborați cu alții în același spațiu ca și dvs. Căutați alte modele care se află într-o nișă similară ca și dvs. și urmați profilurile lor. Ajungeți la acestea în comentariile postărilor lor sau să le trimiteți direct pentru a începe să vă faceți conexiunea. Pe măsură ce vă apropiați de alte modele, cereți-le să colaboreze pentru fotografii sau sesiuni Instagram Live. În acest fel, unii dintre fanii lor vor urma pagina dvs. și urmașii voștri vor vizita a lor.
  • Cereți alte modele să fie într-un "Pod de logodnă" cu dvs., unde vă plac fotografiile celorlalți în câteva ore de a le posta pentru a vă stimula vizibilitatea.
Metoda 13 din 14:
Puneți împreună un kit media.
  1. Imaginea intitulată deveni un model de instagram Pasul 13
1. Afișați-vă statisticile de profil și fotografiile, astfel încât brandurile să vadă dacă sunteți o potrivire bună. Un kit media este portofoliul dvs. care prezintă estetica feedului și statisticile pentru a convinge brandurile să plătească pentru postări. Adunați imagini profesionale ale dvs. care au aceleași culori și stiluri ca și imaginile din hrana dvs. Scrieți câteva paragrafe despre dvs. și ce postați pe Instagram. Apoi, includeți câți adepți aveți și modul în care se angajează activ cu conținutul dvs.
  • Salvați kitul media ca un PDF și încărcați-l la un site web. În acest fel, puteți să le conectați cu ușurință la el într-un e-mail către departamentul de marcă sau de marketing.
  • Puteți să vă conectați direct kit-ul media direct în profilul dvs. sau să îl trimiteți la brandurile potențiale care vă interesează reprezentarea.
Metoda 14 din 14:
Conectează-te cu branduri care se potrivesc esteticului tău.
  1. Imaginea intitulată devine un model Instagram Pasul 14
1. Ajungeți pentru a vedea dacă sunt interesați să vă sponsorizeze postările. Dacă există branduri pe care doriți să le prezentați în postările dvs., trimiteți-le un mesaj direct sau găsiți contactul prin e-mail pe site-ul lor. Lăsați-i să știe despre pagina dvs. Instagram, câți adepți aveți și cât de angajați sunt cu hrana dvs. Dacă sunt interesați să lucreze cu dvs., ei vor urmări și vă vor oferi mai multe detalii.
  • Când începeți mai întâi, puteți obține freebies de la o companie în schimbul de a posta despre ei. Pe măsură ce obțineți mai popular și câștigați adepți, atunci vă pot plăti pe post.
  • Nu o luați personal dacă nu auziți de la un brand. Fi politicos în cazul în care doriți să lucrați cu ei în viitor, dar căutați o altă marcă interesată între timp.

sfaturi

A deveni un model de instagram nu se întâmplă de obicei peste noapte, așa că nu vă descurajați dacă postările dvs. nu primesc imediat tracțiunea. Fiți răbdători și persistenți cu postările dvs. până când veți obține ceea ce doriți!

Avertizări

Evitați postarea fotografiilor necorespunzătoare sau prin utilizarea limbajului rău, deoarece ar putea să vă aducă reputația online.
  • Nu luați comentarii nepoliticoase de la trolurile online sau de la conturile de spam la inimă. Nu vă fie frică să ștergeți comentariile, să blocați profilurile lor sau să le raportați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar