Cum să obțineți adepții pe instagram

Instagram este o aplicație pentru dispozitivele iOS, Android și Windows Phone, care permite utilizatorilor să împărtășească și să încarce fotografii în comunitatea Instagram sau în rețelele sociale. Obținerea mai multor adepți este esențială pentru creșterea prezenței dvs. Instagram, dar știind unde să începeți poate fi dificil. Citiți acest articol pentru sfaturi privind crearea unor fotografii bune, interacționând cu comunitatea și creșterea prezenței pe Instagram în general.

Pași

Partea 1 din 3:
Participarea la comunitate
  1. Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 1
1. Vedeți ce este trendul și faceți un cont de la asta. De exemplu, făcând un cont de sehanthe (alegerea dvs. aici) este o modalitate rapidă pentru a obține activitate.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 2
    2. Urmați conturile similare. Instagram este o comunitate și veți găsi pe tine însuțiți dacă participați la acea comunitate. Aceasta înseamnă interacțiunea dincolo de a încărca pur și simplu fotografii. Găsiți oameni care postă imagini care vă interesează și urmați conturile lor. Acest lucru vă va permite să vedeți cele mai recente fotografii pe hrana dvs.
  • Faceți o căutare rapidă pentru hashtag-urile relevante pe Instagram pentru a obține o listă de fotografii și conturi care sunt similare cu ceea ce postați. De exemplu, dacă postați o mulțime de imagini de călătorie, atunci căutați ceva de genul #instaTravel
  • Nu urmați doar pe toată lumea pe care o vedeți, sau hrana dvs. va deveni prea supraîncărcată în proces. Limitați-vă să urmăriți numai acele conturi pe care le găsiți cele mai interesante.
  • Instagram vă limitează să urmați aproximativ 120 de persoane pe oră.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 3
    3. Cum ar fi și comentarii pe imagini. Odată ce începeți să urmați unii oameni, luați ceva timp pentru a vă place și lăsați comentarii pozitive despre fotografiile lor. Nu numai că aceasta va face ca cealaltă persoană să se simtă bine, dar alți oameni pot vedea numele sau comentariul dvs. și verificați profilul dvs. Dacă rămâneți activ, acest lucru poate duce la un flux constant de adepți noi.
  • Când comentați fotografiile, luați-vă timpul pentru a scrie un mesaj mai lung și pentru a utiliza Emojis când este posibil. Va fi mult mai motivantă pentru ca ei să ia timpul suplimentar pentru a vă uita peste profilul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 4
    4. Răspundeți la comentariile de pe propria dvs. fotografie. Interacționarea cu urmașii tăi este esențială pentru a vă menține baza de urmărire și pentru a vă construi comunitatea. Răspundeți la orice comentarii interesante și mulțumiți-vă adepților dvs. pentru orice complimente. Dacă un urmaș întreabă o întrebare intrigantă, luați timp să răspundeți corect.
  • Chiar dacă un comentariu nu necesită un răspuns scris, ar putea fi utilă cum ar fi comentariul să recunoști că l-ai văzut și o apreciezi.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 5
    5. Adresați-vă întrebări. Utilizați subtitrarea fotografiilor pentru a pune întrebări adepților dvs. Aceasta va primi comentariile dvs. Secțiunea mai activă, ceea ce va atrage mai mulți spectatori la fotografia dvs.
  • Ia în considerare să aveți o cerere de apel, cum ar fi "Double-Atingeți dacă ați găsit acest lucru amuzant" sau "Distribuiți-vă povestea în comentariile". Acest lucru va ajuta la conducerea interacțiunii comunitare cu fotografiile dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 6
    6. Conectați contul dvs. Facebook. Instagram este acum deținut de Facebook și pierdeți o mulțime de potențiali adepți dacă nu vă conectați conturile. Odată ce ați conectat toate posturile dvs. Instagram vor fi împinse și pe Facebook, oferindu-vă expunere dublă.
  • Puteți să vă conectați conturile prin meniul Setări Instagram.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 7
    7. Completați bio-ul. Ta Instagram Bio este o parte adesea trecută, dar foarte importantă din contul dvs. Instagram. Lăsați oamenii să știe cine sunteți și de ce ar trebui să vă urmeze. Includeți un cuplu Hashtags, precum și se referă la conținutul dvs.
  • Bio-ul dvs. este un alt loc bun pentru a plasa un apel la acțiune.
  • Utilizați mai multe linii și emojis pentru a atrage atenția asupra bio-ului dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind hashtags
    1. Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 8
    1. Cercetare hashtag-uri populare pentru tine nishe. Hashtags sunt cuvinte și fraze scurte care descriu și clasifică imaginea. Hashtags ajută oamenii să caute imaginea dvs. și pot adăuga imaginea dvs. la tendințele actuale. Folosirea Hashtags este incredibil de importantă pentru a ajunge la o audiență mai mare.
    • Instagram este un instrument excelent pentru găsirea a ceea ce sunt cele mai populare etichete de trending.
    • Top Hashtags pe Instagram sunt de obicei #Love #photooftHeday #amazing #Smile #Look #Instanaily #girl #Iphoneonly #Instagood #besoftheday #instacool #instago #all_shots #webstagram #colorful #style #swag
    • Puteți găsi etichete relevante folosind site-uri web, cum ar fi Toate hashtag, Hashtagy, Hashtagstack... sau să descărcați aplicațiile generatorului Instagram Hashtag pe telefonul dvs.
    • În general, Hashtags care sunt specifice și orientate vor fi mai eficiente decât hashtagurile largi, populare, deoarece veți avea mai puțină concurență atunci când le utilizați.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 9
    2. Adăugați câteva hashtagi la fiecare imagine. Adăugați câteva dintre cele mai pertinente hashtags pe care le puteți găsi în imaginea dvs. Încercați să limitați numărul de hashtags la trei la maximum. Dacă aveți prea multe hashtags, adepții dvs. se vor simți ca imaginile dvs. sunt prea spam. Ascundeți hashtags folosind ele în conformitate cu propoziția E.G. "Îmi place foarte mult acest #girl" sau să le plasați chiar în partea de jos a legendei.
  • Instagram vă va limita la maxim 30 de hashtags pe post. Când începeți mai întâi Instagram, utilizați toate cele 30 Hashtags dacă puteți.
  • Imaginea intitulată Obține adepții pe Instagram Pasul 10
    3. Creați propria dvs. etichetă. Dacă aveți o cantitate decentă de adepți, puteți încerca să creați propriile hashtags. Acest lucru ar putea fi numele companiei dvs. sau un slogan care se aplică multor fotografii. Acest lucru va ajuta la marca contul dvs. Instagram și va duce la o prezență comunitară mai coezivă. Utilizați această etichetă în toate fotografiile pe care le postați, precum și în conturile dvs. Instagram Bio.
  • Puteți utiliza litere mari pentru a separa cuvintele într-un hashtag, mai degrabă decât în ​​spații. In loc de "Doar fă-o" Ați putea folosi #JustDoit
  • Imagine intitulată Obținerea adepților pe Instagram Pasul 11
    4. Geotag fotografiile tale. Utilizatorii Instagram sunt interesați de fotografii din locațiile pe care le cunosc. În plus, pe măsură ce postați fotografii geotagged, Instagram va aduce alte fotografii din acea locație.
  • Alți utilizatori care postează fotografii din aceeași locație pot vedea fotografiile dvs. și le urmați în contul dvs., oferindu-vă mai multă expunere și potențial noi adepți locali.
  • Evitați geotagging-ul dvs. într-o locație pe care fotografia nu a fost luată. Geotaggingul incorect ar putea duce la comentarii negative asupra postărilor dvs. sau a altor forme de reacție.
  • Pentru propria dvs. siguranță evită geotagging-ul dvs. de locuințe sau locații de lucru. Amintiți-vă că aceste geotite sunt vizibile pentru public.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 12
    5. Utilizați hashtags de interacțiune. Dacă doriți să încercați să vă sprijiniți, comentariile sau urmăritorii dvs. puteți utiliza unele dintre cele mai populare, comentați sau urmați Hashtags de tranzacționare, cum ar fi # follow4follow # cum ar fi4ke # comment4Comote # F4F # L4L # C4C #followback #likback # comentaritare #teamfollowback #alwaysfollowback etc. Doar asigurați-vă că vă țineți de fapt parte a afacerii și vă place, comentați sau urmați utilizatorul înapoi.
  • Unii oameni consideră acest lucru "murdar" tactic, și puteți pierde unii adepți dacă etichetați prea des.
  • În timp ce această tactică poate duce la noi adepți, fiți conștienți de faptul că ei vă pot urmări doar pentru a obține mai mult plăcute pe propriile lor fotografii, mai degrabă decât în ​​afara interesului real.
  • Asigurați-vă că urmați totuși cu partea voastră a afacerii pentru a evita orice comentarii urâte sau a dezavantajelor.
  • Partea 3 din 3:
    Postarea conținutului memorabil
    1. Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 13
    1. Luați fotografii unice și interesante. În timp ce acest lucru poate părea evident, una dintre cele mai bune modalități de a obține adepții pe Instagram este să luați pur și simplu imagini bune. Instagram este înverșunat cu imagini ale meselor și pisicilor oamenilor, așa că vă aflați în afară de fotografiile bine împușcate.
    • Încercați să faceți fotografii care se vor referi cu publicul dvs. țintă. Dacă publicul dvs. se poate conecta cu imaginile pe care le luați, sunt mult mai probabil să vă urmeze.
    • O fotografie bună nu trebuie să fie a "perfect" fotografie. Fotografiile bune par să fie umane și imperfecțiuni pot ajuta la adăugarea la acel sentiment.
    • Limită "Sellii". Toată lumea îi place să posteze un sine în fiecare moment, dar nu ar trebui să lăsați aceste imagini să domine conținutul tău. Cei mai mulți adepți nu doresc să vă vadă, vor să vă vadă fotografiile. Postarea de sine stătătoare se poate întâlni ca narcissist și poate conduce departe. Excepția de la acest lucru, tristă, așa cum ar fi, este dacă sunteți atractivă. Puteți obține o mulțime de adepți prin postarea imaginilor atractive ale dvs. Chiar și atunci, nu lăsați-o să domine conținutul!
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 14
    2. Adăugați filtre. Instagram a fost popular din cauza opțiunilor de filtrare. Aceste filtre reglează culoarea fotografiei dvs., oferindu-i mai mult "real" simt. Instagram are o varietate de filtre disponibile, deci nu vă fie frică să încercați mai multe până când găsiți unul care funcționează bine cu fotografia dvs.
  • Evitați utilizarea acelorași filtre deasupra și peste, sau imaginile dvs. vor începe să se simtă prea mult.
  • Dacă imaginea este suficient de izbitoare fără un filtru, un hashtag popular pe Instagram este #nofilter. Foloseste-l!
  • Dacă vă luptați să găsiți un filtru bun, încercați un editor foto terță parte ca fotografiile Google care are multe filtre diferite care nu sunt disponibile pe Instagram.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 15
    3. Puneți subtitrări pe fiecare fotografie. O capțiune bună poate transforma o fotografie în regulă într-una uimitoare. Legendele ajută la apucarea atenției spectatorilor și dacă le puteți face să râdă sau să zâmbească cu legenda dvs., veți păstra mai mulți oameni ca adepți. Glume sau diverse legende sunt deosebit de populare.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 16
    4. Utilizați aplicații pentru controlul editării extinse. În timp ce puteți face o editare minoră în Instagram, există o varietate de aplicații atât pentru IOS, cât și pentru Android, care vă pot oferi mai multe instrumente. Utilizați aceste aplicații pentru a lumina, întuneca, cultura, adăuga text și efecte și multe altele.
  • Aplicațiile populare de editare includ editorul de fotografii de către Aviary, Lighter, Bokehful și Overgram.
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 17
    5. Creați colaje. O modalitate excelentă de a arăta o progresie sau o colecție de imagini este de a crea un colaj pentru a posta pe Instagram. Există mai multe aplicații care vă vor permite să faceți acest lucru, inclusiv Picstitch, Instabollage, InstapicFrame și chiar aplicația de colaj a lui Instagram numită Layout.
  • Imaginea intitulată Obținerea adepților pe Instagram Pasul 18
    6. Postați-vă fotografiile într-un moment bun. Instagram este un serviciu incredibil de popular, iar fluxurile de adepții dvs. sunt probabil actualizând în mod constant. Dacă doriți ca majoritatea oamenilor să vă vedeți fotografiile, trebuie să le postați la momentul potrivit. Cel mai bun moment pentru a posta fotografii este în timpul dimineții și după orele normale de lucru se termină pentru publicul dvs.
  • Instagram Fotografiile de obicei durează aproximativ 4 ore în hrana unei persoane, deci evitați postarea în mijlocul nopții sau a adepților dvs. nu pot vedea niciodată imaginea.
  • Puteți găsi cele mai bune momente pentru a posta imagini pentru publicul dvs. utilizând site-uri web, cum ar fi iconosquare
  • Imagine intitulată Obțineți adepții pe Instagram Pasul 19
    7. Post într-un flux constant. Nu depun toate fotografiile dvs. în feed-ul dvs. imediat. Dacă aveți mai multe fotografii pe care doriți să le împărtășiți, le răspândiți peste câteva zile. Dacă postați prea multe imagini simultan, adepții dvs. sunt probabil să înceapă să se săriți peste ele. Pe de altă parte, dacă nu postați destul de des, veți avea dificultăți în menținerea adepților și desenul celor noi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Oricine vă place fotografiile sau comentariile dvs. pe una dintre fotografiile dvs., asigurați-vă că vă verificați profilul și lăsați-l pe unul dintre fotografiile lor sau lăsați un comentariu frumos. Făcând acest lucru va crește șansele să vă urmeze sau să părăsiți mai mult pe alte fotografii.
  • Urmăriți utilizatorii cu care vă puteți urmări înapoi. De exemplu: noi instagatoriri vor fi probabil să urmeze pe oricine care le urmează. Tot ce trebuie să faceți este să aflați câte postări au. Dacă au mai puțin de 10 posturi, va fi probabil ca acestea să fie noi și să încerce să găsească urmașii.
  • Întrebați-i pe toți prietenii dvs. că știți în viața reală să vă urmeze.
  • Acesta vă va ajuta dacă faceți mai multe postări și le etichetați mai mult decât o dată la 12 ore. Alți oameni ar putea să creadă că sunteți plictisitor. (Pe care nu sunteți!)
  • Este mai probabil ca oamenii să vă urmeze dacă aveți aceeași cantitate (sau mai puțin) de adepți și urmând. Dacă aveți prea multe "urmați", oamenii s-ar putea să vă înșele ca un nou instagrammer și sunt cu siguranță mai puțin probabil să vă urmeze.
  • Menționați "următoarele linii directoare" în Bio Instagram. Iată un exemplu: "Sunt un fan al lui Katy Perry!". Vor fi întotdeauna o mulțime de oameni cu aceleași interese ca tine și atunci probabil veți obține o grămadă de iubitori de Katy Perry următoarele. S-ar putea să fiți suficient de norocoși pentru a obține adevărata katică care urmează.
  • Urmați conturile Shoutout pe Instagram pentru a câștiga mai mulți adepți, de obicei, dau un shotout în contul dvs. dacă le urmați sau ca una din fotografiile lor. De asemenea, puteți privi Alte modalități de a obține Shoutouts.
  • Utilizați etichete pentru Hashtags, puteți instala o aplicație pe iPhone sau Android, care arată o listă de hashtags pe care le puteți pune pe descrierea fotografiilor pentru a obține mai mult.
  • Încercați să evitați postarea mai multor fotografii simultan cu hashtages aleatorii.
  • Încercați să utilizați Instagram în timpul traficului de vârf. Vor fi mai mulți oameni care doresc să vă urmeze atunci când majoritatea oamenilor vor fi adormiți.
  • Nu puneți niciodată nimic pe Instagram pe care l-ați regreta sau că nu doriți ca familia dvs. să vadă.
  • Fii bun cu toată lumea și le complimentezi!
  • Avertizări

    Nu utilizați un generator de adepții pentru a obține fanii - nu numai că nu funcționează, dar pot, de asemenea, să vă fure informațiile personale și / sau banii dvs.Chiar dacă lucrează, Instagram șterge conturile false oricum, astfel încât să vă distrugeți în orice mod.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar