Cum să obțineți adepții falsi pe instagram

Generarea adepților falsi pentru contul dvs. Instagram oferă altor utilizatori impresia că contul dvs. este popular și aveți un număr mare de urmă. Pentru a atrage adepții falsi pe Instagram, trebuie să lucrați cu un serviciu terț care dezvoltă conturi false Instagram.

Pași

Metoda 1 din 2:
Generarea adepților lui Instagram fals
  1. Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 1
1. Căutați online pentru servicii care oferă adepților lui Instagram Fake. Aceste servicii au baze de date ale conturilor false Instagram concepute pentru a arăta real și active și vor folosi aceste conturi pentru a urmări contul dvs. Instagram.
  • Utilizați termenii de căutare, cum ar fi "Obțineți urmașii Instagram" sau "Generați adepți din Instagram fals" pentru a identifica serviciile terțe care oferă această caracteristică.
  • Imaginea intitulată Obțineți adepții falsi pe Instagram Pasul 2
    2. Selectați pachetul de follow Instagram la alegere. Majoritatea serviciilor oferă pachete care variază între câțiva dolari la câteva sute de dolari pentru adepții falsi, în funcție de cantitatea de adepți pe care doriți să o adăugați în contul dvs.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 3
    3. Introduceți acreditările dvs. Instagram conform solicitării serviciului. În cele mai multe cazuri, vi se va cere să furnizați numele de utilizator Instagram și să acordați permisiunea acestor servicii pentru a vă accesa contul.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 4
    4. Introduceți informațiile dvs. de plată utilizând instrucțiunile de pe ecran. Când achiziția dvs. este completă, cantitatea solicitată de adepți falsi va fi adăugată în contul dvs. Instagram.
  • Metoda 2 din 2:
    Înțelegerea riscurilor
    1. Imaginea intitulată Obțineți adepții falsi pe Instagram Pasul 5
    1. Pregătiți-vă pentru a genera rate de implicare mai scăzute. Cele mai importante platforme media sociale utilizează algoritmi pentru a determina modul în care conținutul dvs. se situează în termenele și știrile urmașilor dvs. Făcăturile false ale Instagramului nu sunt oameni reali și nu se vor angaja cu contul dvs. Instagram, ceea ce înseamnă că conținutul dvs. ar putea ajunge la clasamentul mai mic în fluxurile altor utilizatori.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 6
    2. Evitați utilizarea serviciilor care vă spam adepții reali. Cele mai multe servicii terțe solicită permisiunea de a accesa contul dvs. Instagram, astfel încât să poată posta reclame și alte conținuturi în numele dvs. Stai departe de aceste servicii, deoarece posturile de spam pot duce la pierderea dvs. real, autentici adepți.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 7
    3. Înțelegeți că adepții falsi pot afecta reputația dvs. online. Mulți utilizatori social media văd actul de a cumpăra urmașii falsi ca înșelătorii și imorali, ceea ce poate afecta negativ reputația dvs. online. În plus, utilizatorii real Instagram vor observa adesea când numărul dvs. de urmărire sare de la câteva sute la câteva mii în doar câteva zile.
  • Imaginea intitulată obține adepții falsi pe Instagram Pasul 8
    4. Știți că contul dvs. Instagram ar putea fi suspendat. Platformele majore sociale media fac un efort conștient de a preveni și descuraja utilizatorii de la generarea adepților falsi cu scopul de a crea o experiență mai autentică pentru utilizatori. Platforme precum Instagram, Twitter și Facebook sunt algoritmi de reglare fină și caracteristici care avertizează atunci când un număr mare de utilizatori urmăresc sau urmăresc un anumit cont în orice moment. Fiți conștienți de faptul că contul dvs. Instagram ar putea fi suspendat temporar sau permanent dacă a fost prins generarea adepților falsi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar