Cum să copieri drepturi de autor o carte cu un nume de stilou

Scriitorii au adoptat pseudonime sau numere de stilouri pentru a se deghiza din mai multe motive: să-și ascundă adevăratul sex (Alice Sheldon scriu ca James Tiptree, JR.), pentru a-și ascunde munca într-o zonă diferită (Isaac Asimov scriem ficțiunea științifică a minorului ca Paul Franceză), pentru a ascunde volumul mare al muncii lor (Robert Heinlein scrie ca Anson McDonald și sub alte nume) sau doar scriitorii lor (Michael Crichton ca Jeffrey Hudson). Numele lui Pen au fost, de asemenea, create de către edituri pentru a unifica seria de cărți, cum ar fi "Franklin W. Dixon" și "Carolyn Keene" pentru băieții Hardy și Nancy Drew Series Mystery și "Kenneth Robeson" Pentru seria Doc Savage și Avenger. Indiferent de motivul scrisului de scris sub numele unui stilou, U.S. Copyright Office oferă protecție lucrărilor scrise ca pseudonim. Iată cum să copieriți drepturi de autor o carte cu un nume de stilou.

  1. Imagine intitulată Copyright O carte cu un nume de stilou Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să vă dezvăluiți numele dvs. la Oficiul de Autor. Nu trebuie să dați numele dvs. real (legal) la biroul de autor pentru a vă înregistra drepturile de autor. Dacă alegeți să nu vă dați numele real la înregistrarea muncii dvs., acesta primește o protecție a drepturilor de autor pentru 95 de ani de la data publicării sau a 120 de ani de la a fost creată, oricare perioadă se termină mai devreme. Dacă alegeți să vă dați numele real, rămâne o parte din înregistrările Oficiului Copyright și nu pot fi eliminate mai târziu. Cu toate acestea, durata de timp a muncii dvs. primește protecția drepturilor de autor devine la fel ca și cum ați fi scris și ați înregistrat-o sub numele dvs. real, viața autorului plus încă 70 de ani.
  • Dacă alegeți să nu oferiți numele dvs. real în momentul în care vă înregistrați drepturile de autor, îl puteți oferi Oficiului de Copyright la o dată ulterioară. Dacă înregistrați o lucrare ulterioară utilizând numele dvs. real, precum și numele dvs. de stilou, lucrările anterioare scrise sub numele de stilou sunt apoi date protecția drepturilor de autor pentru viața autorului plus 70 de ani.
  • Imagine intitulată Drepturi de autor O carte cu un nume de stilou Pasul 2
    2. Luați în considerare pre-înregistrarea muncii dvs. Preregistrarea nu înlocuiește înregistrarea, dar vă permite să judecați pentru încălcarea drepturilor de autor în timp ce munca dvs. este încă în curs de dezvoltare dacă simțiți că există o probabilitate pentru cineva să facă acest lucru înainte de ao completa. (Acest lucru ar fi cel mai probabil dacă scrieți o carte într-un gen făcută popular de succesul fenomenal al unei anumite lucrări, cum ar fi Harry Potter sau "Amurg" cărți.) Preregistrarea este disponibilă și pentru lucrările de muzică, înregistrări sonore, software de calculator, imagini de mișcare și fotografii utilizate în marketing sau publicitate.
  • Puteți doar să preînregistrați o lucrare online prin trimiterea unei descrieri a acesteia nu mai mult de 2.000 de caractere (aproximativ 330 de cuvinte) și o taxă de depunere, care poate fi plătită prin card de credit, prin rețeaua automată a casei de compensare (ACH) sau Printr-un cont pe care l-ați stabilit anterior cu Oficiul pentru Copyright. (Nu includeți lucrarea în sine.) Pentru mai multe informații despre preregistrare, consultați http: // drepturi de autor.Gov / Prereg / Ajutor.HTML # Cum.
  • Odată ce Oficiul de Copyright procesează aplicația dvs. de preînregistrare, vă vor notifica prin e-mail. Notificarea prin e-mail va include informațiile pe care le-ați trimis, un număr de preînregistrare și data la care preagonarea a devenit eficientă. Puteți obține o copie certificată a anunțului din secțiunea Certificări și documente ale Oficiului Copyright.
  • Odată ce vă preînregistrați munca, trebuie să înregistrați drepturile de autor în termen de 3 luni de la publicarea acestuia sau în termen de o lună după ce ați învățat că cineva ți-a încălcat drepturile de autor. Dacă nu vă înregistrați în acest moment, nu veți putea să aduceți costum împotriva unei părți ofensatoare până la mai mult de 2 luni au trecut de când ați publicat munca dvs.
  • Imagine intitulată Copyright O carte cu un nume de stilou Pasul 3
    3. Fișier de înregistrare cu Oficiul de Copyright. Puteți face acest lucru în 1 din 3 moduri: Utilizarea Oficiului Electronic de Copiere electronică (ECO), descărcarea Formularului Form Co și completarea acestuia pe computerul dvs. personal sau obținerea unui formular de înregistrare a hârtiei de la Oficiul de Copyright. Indiferent de metoda pe care o utilizați, trebuie să completați "Repetantul copyright" spațiu și verificați, de asemenea, "Pseudonim" caseta pentru a indica faptul că utilizați un nume de stilou. Trebuie să includeți plata necesară cu aplicația dvs.
  • Pentru a accesa opțiunea electronică, selectați "Oficiul electronic de drepturi de autor" de la site-ul Office Copyright (http: // drepturi de autor.Gov /). Veți fi întrebat dacă intenționați să trimiteți o copie electronică sau o copie a muncii dvs. (Puteți trimite fie o copie electronică sau tardă a oricărei lucrări nepublicate cu această opțiune.) Depunerea electronică vă permite să vă depuneți mai puțini bani decât celelalte două opțiuni și vă oferă, de asemenea, o procesare mai rapidă, capacitatea de a plăti electronic, confirmarea prin e-mail a prezentării și urmăririi online a stării aplicației dvs.
  • Formularul de completare CO poate fi obținut prin selectarea "Formează" pe site-ul Office Copyright la http: // drepturi de autor.Gov /. Acest formular include un cod de bare care permite procesului de autor de autor să proceseze formularul cu scanerele sale - deoarece fiecare cod de bare este unic pentru aplicația de înregistrare, puteți utiliza numai formularul CO pentru a înregistra lucrarea pentru care l-ați solicitat. După finalizarea formularului de pe computer, apoi imprimați-o afară.
  • Cererile de formulare de hârtie trebuie adresate bibliotecii Congresului, u.S. Copyright Office-TX, 101 Independence Avenue SE, Washington, DC 20559-6221. (Formularul relevant pentru o carte este forma TX.) Utilizați aceeași adresă pentru a trimite o înregistrare a drepturilor de autor și a plății prin poștă - un Formular completat Formular Co este trimis la aceeași adresă. (Puteți, de asemenea, să tipăriți formularul de înregistrare electronică și să îl trimiteți prin poștă dacă doriți, dar apoi plătiți o taxă mai mare pentru procesarea non-electronică.)
  • Imagine intitulată Copyright O carte cu un nume de stilou Pasul 4
    4. Depuneți o copie a lucrării dvs. cu biroul de autor. Dacă lucrarea dvs. este nepublicată, este necesară o copie completă a manuscrisului. Dacă lucrarea dvs. a fost publicată din 1978, Oficiul pentru Copyright necesită apoi 2 copii complete ale celei mai bune ediții. (Dacă a fost publicată înainte de 1978, cerința este de 2 copii ale primei ediții.)
  • Dacă ați depus înregistrarea în format electronic, Oficiul pentru Copyright vă va solicita să imprimați o alunecare de expediere pentru a merge cu depozitul dvs. de copie. Este doar bun pentru munca pe care o înregistrați.
  • Avertizări

    Folosirea unui nume de stilou poate complica, de asemenea, vânzarea de subsidiari și retipărirea drepturilor la munca dvs., moștenirea moștenitorii dvs. a drepturilor dumneavoastră și în primul rând, prelucrarea plăților dvs. avansate și a redevențelor. Înainte de a decide să utilizeze un nume de stilou, consultați un avocat pentru asistență în evitarea acestor probleme.
  • Nu utilizați un nume de stilou pentru a valorifica faima unui alt scriitor, încercați să vă răsuciți dintr-o "prima vedere" Clauza cu actualul dvs. editor, Dodge un proces de calomnie sau pentru a evita plata impozitelor pe venit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar