Cum de a evita probleme cu u u.s. Cazul de imigrare

Dacă ați făcut decizia de a emigra la U.S., Îți dai seama că va fi o experiență în schimbare de viață. Procesul poate fi lung și complicat. Indiferent dacă utilizați un avocat de imigrare sau avocat de carduri verzi pentru cazul dvs. de imigrație, trebuie să fiți pregătiți. Majoritatea avocaților de imigrare vă vor spune că procesul de imigrare este unul dificil, motiv pentru care este foarte recomandat de departamentul de u.S. Imigrația pentru a căuta sfaturi de la un profesionist, mai degrabă decât să încercați propriul caz de card verde fără un avocat de carduri verzi. Chiar dacă utilizați un avocat de imigrație, există câteva lucruri pe care ar trebui să le considerați că poate ajuta la evitarea problemelor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cercetarea procesului de imigrare
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 2 a SUA
1. Utilizați sursele oficiale ale guvernului. Biroul de u.S. Cetățenia și serviciile de imigrare, la USCIS.Gov, conține informații despre cetățenie și carduri verzi, linkuri securizate pentru a vă urmări propriul caz de imigrație și chiar și o caracteristică de chat online pentru a obține răspunsuri instantanee la întrebările pe care le puteți avea.
  • Imagine intitulată apără împotriva alocării de nume sau asemănătoare Pasul 2
    2. Luați în considerare sursele neguvernamentale fiabile. Există multe organizații private care oferă asistență procesului de imigrare. O căutare online simplă pentru "u.S. Imigrația "va aduce multe referințe. Unele dintre acestea oferă informații de referință, în timp ce altele oferă servicii juridice. Un exemplu este Consiliul American de Imigrare.
  • Aveți grijă să decideți al cărui sfat să urmați. Dacă nu sunteți familiarizat cu o anumită companie sau agenție, faceți o cercetare suplimentară. Căutați pe web pentru alte referiri la agenția respectivă sau pentru opinii sau recenzii de la persoanele care l-au folosit. Nu poți să presupunem că toți vor scrie sfaturi despre Internet știe cu adevărat despre subiect.
  • Imagine intitulată apără împotriva alocării numelui sau asemănătorilor Reclamații Pasul 7
    3. Cercetați surse suplimentare de referință online. WikiHow are mai multe articole despre imigrație pe care ați putea dori să le revizuiți. De exemplu, poate doriți să revizuiți Imigrează în Statele Unite permanent, Obțineți documente de imigrare sau aplicați pentru cetățenie (SUA). Există și alte resurse similare de referință online, de asemenea, că puteți găsi. Doar căutați ceva de genul "Imigrația către noi," și ar trebui să găsiți multe informații. Cu cât citeți mai mult, cu atât mai bine pregătiți veți fi.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 4
    4. Citiți comentariile de la imigranții cu experiență. Uită-te la panourile de mesaje, bloguri private, buletinul de buletin online și camere de chat pentru a obține experiențe personale ale altor persoane care au trecut prin procesul de imigrare. Deși acestea nu vor oferi informații oficiale sau îndrumare juridică, ei vă pot oferi lucruri de luat în considerare. S-ar putea să vă conectați, de asemenea, cu cineva din țara dvs. care poate adăuga unele perspective personale.
  • Aveți grijă să nu vă bazați foarte mult pe aceste referințe personale. Această sugestie vă va oferi o perspectivă asupra experiențelor personale, dar nu acceptați aceste comentarii personale ca consiliere juridică sau oficială.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas al clientului 3
    5. Aflați ce vor fi cerințele dvs. În cercetarea dvs., asigurați-vă că înțelegeți ce va fi necesar. Există multe informații disponibile online și ar trebui să citiți cât de mult puteți înțelege procesul. Cu cât știți mai mult despre modul în care funcționează procesul de imigrare, cu atât mai pregătit veți fi și cu atât va fi mai ușor. Iată pașii procesului de imigrare într-o scurtă prezentare:
  • Trimiteți o petiție. Veți avea nevoie de un sponsor în u.S. Pentru a trimite o petiție în numele dvs., acceptați să vă sprijiniți imigrația la U.S.
  • Începeți procesarea hârtiei cu Centrul Național de Vize (NVC). Acesta este biroul care gestionează aplicația dvs. Va trebui să furnizați o adresă de e-mail, care va accelera comunicațiile.
  • Identificați un agent. Agentul dvs. va fi persoana care va comunica cu NVC și va primi informații. S-ar putea să fiți agentul vostru sau puteți identifica un membru al familiei, un avocat sau chiar un prieten care a fost deja prin procesul de imigrare.
  • Plătiți taxele de procesare. NVC vă va informa când plățile sunt datorate și sumele pe care le veți datora.
  • Colectați și trimiteți documente. Aceasta va include o formular de cerere de viză împreună cu anumite documente financiare și civile (veți fi notificat în detaliu atunci când sunt datorate). Dacă acestea nu sunt în limba engleză, va trebui să obțineți traduceri certificate. Veți fi instruiți cum să trimiteți tot acest material NVC, fie prin e-mail, fie prin poștă regulată.
  • Programați și completați un examen medical. Acest lucru va fi în țara dvs. de origine, înainte de a veni la u.S.
  • Pregătiți și participați la un interviu. Tu, soțul / soția dvs. și orice copii care imi emigrează cu dvs. vor fi obligați să participe. Va trebui să aduceți originale și traduceri, dacă este necesar, de toate documentele, pașapoartele și alte documente justificative.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare de fundal Pasul 3
    6. Obțineți preparate mental pentru un proces lung. De la început până la sfârșit, procesul de imigrare poate dura luni, în funcție de țara dvs. de origine. Mergând în acest proces, trebuie să înțelegeți că este nevoie de timp și energie. Fiecare dintre pașii descriși mai sus are o perioadă de așteptare de câteva săptămâni până la o lună, în timp ce cineva din biroul de imigrare revizuiește și vă aprobă observațiile.
  • Puteți verifica timpul de procesare aproximativ pentru aplicațiile din țara dvs. de pe site-ul U.S. Cetățenie și servicii de imigrare.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea de ajutor pentru că aveți nevoie pentru imigrație
    1. Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului Pasul 4
    1. Aliniați sponsorii și membrii familiei pentru a vă ajuta. Va fi de ajutor dacă aveți o rețea de asistență în care locuiți în prezent, în plus față de prietenii și familia pregătită să vă primească în u.S. Cel puțin, vi se cere să aveți un sponsor în u.S. Ca parte a aplicației dvs. de imigrare. Sponsorul dvs. trebuie să cadă într-una din următoarele categorii:
    • un U.S. Cetățean, care este o rudă a dvs. (trebuie să fie soț / soție, copil, părinte sau frate)
    • un U.S. legal rezident permanent (adică un deținător de carduri verzi) care este un soț sau un fiu sau fiică necăsătorită
    • un angajator potențial
  • Imagine intitulată apără împotriva alocării de nume sau asemănătorilor Pasul 12
    2. Lucrați cu un avocat cu experiență. Imigrația este un proces juridic important. Este logic să obțineți cele mai bune sfaturi de la cineva care înțelege procedurile și cerințele. Dacă puteți, obțineți referințe pentru un avocat de la un prieten sau o rudă de încredere care a fost prin proces. Dacă nu, atunci doar avocații de cercetare online sau în agenda telefonică, dar întrebați despre experiența, costul și accesibilitatea avocatului. Asigurați-vă că avocatul este capabil să vă explice lucrurile într-un mod pe care îl puteți înțelege.
  • Un avocat cu experiență de imigrare va fi familiarizat cu documentele și vă poate salva orele de timp încercând să decideți ce documente pentru a depune următorul.
  • Avocatul dvs. poate depune o notificare de aspect cu NVC, astfel încât el sau ea va primi direct comunicări. Apoi avocatul poate să se deplaseze direct la următorul pas al procesului, fie să explice pașii pentru dvs. în termeni pe care îi puteți înțelege.
  • Un avocat cu experiență va avea practică în completarea documentelor. Procurorul și personalul de birou va fi capabil să pregătească formularele de care aveți nevoie și vă pot ajuta să pregătiți răspunsurile la întrebările adresate. El sau ea vă poate ajuta să evitați să spuneți lucruri care ar putea provoca alerte sau să vă mențină documentele.
  • Un avocat vă poate ajuta să vă pregătiți pentru procesul de interviu și să vă ajutați să știți ce fel de întrebări să vă așteptați.
  • Dacă există vreo locație legală de-a lungul drumului, un avocat va fi capabil să vă reprezinte și să apară în instanță sau la orice audiere din numele dvs.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 5
    3. Folosiți resursele și personalul oficial. U.S. Departamentul de Stat menține un site foarte util la călătorie.stat.Gov. De acolo, puteți găsi link-uri online către mai multe informații și contacte telefonice pentru ajutor cu procesul. Aveți, de asemenea, mai multe modalități prin care puteți contacta Centrul Național Visa (NVC) pentru întrebări despre cererea dvs.:
  • Utilizați formularul de anchetă publică la HTTPS: // Secureforms.voiaj.stat.gov / cere-nvc.php Pentru a trimite întrebări prin e-mail.
  • Apelați (603)334-0700 pentru a vorbi cu un reprezentant prin telefon despre anchetele privind vizele imigranților sau (603) 334-0888 pentru anchetele de viză non-imigrante.
  • Puteți trimite comunicații prin poștă la Centrul Național de Vize, ATTN: WC, 31 Rochester Avenue, Suite 200, Portsmouth, NH03801-2915.
  • Metoda 3 din 3:
    Manipularea și pregătirea documentelor pentru procesul de imigrare
    1. Imaginea intitulată obține un pas de brevet 15
    1. Planul devreme. U.S. aprobă peste 600.000 de vize în fiecare an. Acest număr nu include numărul de aplicații care nu sunt respinse din diverse motive. Asigurați-vă că ați planificat înainte și permiteți întârzieri posibile în procesare. Contactați U.S. Ambasada sau Consulatul care este cel mai apropiat de informații. La fiecare pas de-a lungul procesului de aplicare, ori de câte ori vi se notifică următorul set de lucrări de care aveți nevoie sau de următoarea formular de cerere, începeți să lucrați imediat. Amintiți-vă că este posibil să aveți nevoie să finalizați mai multe formulare, să faceți mai multe copii sau chiar să obțineți informații traduse. Fiecare pas necesită timp.
  • Imaginea intitulată obține un pas de brevet 9
    2. Supraplan și peste pregătire. În orice etapă, pentru a face ca procesul să meargă fără probleme, încercați să vă pregătiți. De exemplu, dacă citiți că trebuie să arătați identificarea, aflați exact ce tip de dovadă este așteptată. Dacă vi se spune că aveți nevoie de una, aduceți două sau trei forme de identificare, doar în caz. Tot ce puteți face acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că nu vă opriți de surprize.
  • Imagine intitulată apără împotriva alocării de nume sau asemănătorilor Pasul 13
    3. Faceți copii și păstrați înregistrări bune de-a lungul drumului. Ori de câte ori vă ocupați de documente importante, este o idee bună să păstrați copii. Lucrați cu o mare agenție guvernamentală care se ocupă de sute de mii de aplicații, deci există întotdeauna o șansă ca ceva să se piardă sau să fie pierdut. Păstrați copiile, astfel încât să puteți furniza informațiile din nou în orice moment. Când depuneți formați sau trimiteți documente la USCIS, trebuie să faceți copii ale originalelor, să le depuneți și să le urmăriți unde funcționează documentele dvs. în birourile USCIS. Asigurați-vă că formularele dvs. sunt primite și dacă nu sunt, retrimiteți formularele.
  • Avocații de imigrare pot gestiona urmărirea și depunerea tuturor documentelor necesare pentru cazul dvs. de imigrație, dar când lucrați singur, va trebui să luați pașii suplimentari și precauțiile pentru a vă asigura că documentele dvs. sunt primite la timp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar