Cum să evitați pericolul în timpul tulburărilor civile

Tulburări civile sau tulburări civile, este o defalcare a societății normale care duce la revolte, violență sau alte tipuri de tulburare și este adesea suprimată de oficialii guvernului armat. Neliniștea civilă se poate întâmpla oriunde, ca revolte recente în locuri variate ca Dubai, Ferguson, Paris și San Bernardino sugerează - tot ceea ce este necesar este destui oameni - și se pot întâmpla din o varietate de motive, cum ar fi tulburările politice, vremea, focul , și instabilitatea socio-economică.Există tehnici pentru a evita pericolul dacă vă aflați în mijlocul unei tulburări civile la domiciliu sau în străinătate, precum și tehnici de așteptare pentru a aștepta neliniștea și a rămâne în siguranță în urma.

Pași

Metoda 1 din 5:
Evitând pericolul cu totul
  1. Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 1
1. Stai acasă.Majoritatea experților sunt de acord că cel mai sigur loc de a fi în timpul unui incident civil este în casa dvs.Stați acasă vă ține departe de haos și vă permite să vă apărați locația, dacă aveți nevoie.Nu vă întoarceți să aflați ce se întâmplă și nu vă întârziați să vă întoarceți acasă dacă sunteți afară.
  • Puteți și să vă pregătiți pentru situații de urgență, cum ar fi tulburările civile, vremea rea ​​sau orice alt incident de masă.Stați acasă vă va permite să utilizați eficient resursele în timp ce vă păstrați mai sigur de pericol.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 2
    2. Creați o cameră de siguranță.O cameră de siguranță este o cameră special concepută în casa dvs., care întâlnește standardele federale de gestionare a urgentului (FEMA) și este practic impenetrabilă la problemele externe, cum ar fi incidentele meteorologice, incendiile sau looters.
  • Ghidul FEMA asigură în primul rând că camera dvs. de siguranță este rezistentă la intemperii.Cu toate acestea, puteți fortifica camera dvs. pentru standarde suplimentare, cum ar fi ignifuing-ul sau bulletprogarea.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 3
    3. Fortificați-vă casa.Mulți experți sunt de acord că ar trebui să vă fortificați casa dvs., indiferent dacă alegeți să instalați o cameră de siguranță sau nu.Fortificarea casei dvs. înseamnă că vă întăriți barierele, doar în cazul în care incidentul de neliniște se scurge în locația dvs.
  • Investiți într-un sistem de securitate care include camerele exterioare.Acest lucru vă va oferi o linie suplimentară de apărare.
  • O fortificație populară, de bază, înlocuiește ferestrele standard cu sticlă rezistentă la impact.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 4
    4. Stai informat. Un beneficiu al epocii noastre digitale este că putem rămâne conectați destul de ușor și avem acces 24 de ore la știri.Faceți-o un punct pentru a citi sau a asculta ceea ce se întâmplă la nivel global, la nivel național și local.Starea informată despre evenimentele curente și situațiile care pot deveni potențial în tulburări civile vă oferă mai mult timp pentru a vă asigura că dvs. și siguranța familiei dvs.
  • Multe organizații de știri au aplicații pentru telefoane inteligente care vă vor trimite alerte dacă o veste mare se rupe în zona dvs.
  • Asigurați-vă că nu vă bazați doar pe Internet pentru informațiile dvs.Dacă persistă o situație de neliniște civilă, puteți pierde accesul la Internet și celulele.
  • Luați în considerare achiziționarea unui radio acționat de baterii sau manive de mână pentru a rămâne informat dacă pierdeți energia electrică.
  • Un scaner de poliție vă va permite să auziți traficul de poliție, care vă va avertiza în situații cu mult înainte ca acestea să fie difuzate de mass-media.
  • Metoda 2 din 5:
    Dezvoltarea unui plan
    1. Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 5
    1. Resurse de stocare.Dacă perturbarea civilă este scurtă, durează câteva zile sau chiar săptămâni, veți avea nevoie de acces la necesitățile de bază.Acest lucru deosebit de important pentru că nu veți putea ieși și să vă completați consumabilele.Planificați-vă înainte, gândiți-vă la ceea ce are nevoie de familia dvs. (nu dorește) și stocul în mod corespunzător.
    • Asigurați-vă că aveți suficientă apă pentru fiecare membru al familiei dvs.Băuturile medii adulte de o jumătate de galon pe zi, copiii, bolnavii și femeile însărcinate beau mai mult decât atât. Este cel mai sigur pentru a stoca apa preambalată și nu uitați să vă contabilizați și pentru animalele de companie.
    • Stocați suficientă hrană pentru familia dvs. pentru a supraviețui câteva zile și amintiți-vă să luați în considerare restricțiile dietetice, cum ar fi boala celiacă sau alergiile. Optați pentru alimente cu cea mai nutriție și cea mai lungă durată de valabilitate, cum ar fi conserve legume, tocană și lapte pudră.Unele alimente pot fi chiar stocate pe o perioadă nedeterminată.
    • Păstrați o livrare de 30 de zile de medicamente la îndemână, dacă puteți și păstrați-le împreună, astfel încât să le puteți lipi cu ușurință în kitul de urgență dacă aveți nevoie.De asemenea, este o idee bună să faceți o listă a tuturor medicamentelor pe care o ia familia dvs. și de dozare.
    • Asigurați-vă că aveți un kit complet funcțional de prim ajutor în consumabilele dvs.
    • Au numerar de urgență la o mână de facturi mici.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 6
    2. Formează o rețea. Având un grup de persoane pe care le puteți avea încredere, pregătiți-vă și împărtășirea resurselor este de neprețuit.În cazul în care tulburările rămân necontrolate, grupul dvs. se va baza pe cealaltă pentru supraviețuire, deoarece nu veți avea acces la supermarketuri sau farmacii.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 7
    3. Localizați un loc pentru a se întâlni. Lucrați cu rețeaua dvs., familia și prietenii pentru a decide unde vă veți întâlni cu toții dacă tulburările civile persistă.Amintiți-vă, serviciul celular nu va fi bine în zonă, așa că asigurați-vă că știți exact unde să vă întâlniți, cum să găsiți unul pe altul și când veți merge la acea locație.
  • De exemplu, puteți decide că, dacă este declarat o stare de urgență, grupul dvs. se va întâlni la locația predeterminată într-o oră a anunțului.
  • Sau puteți decide că dacă drumurile devin blocate, vă veți întâlni astfel încât să puteți evacua în siguranță.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 8
    4. Practicați-vă planul.Nu așteptați până când există un incident civil de neliniște pentru a afla dacă planul dvs. de a evita pericolul și de a rămâne în siguranță este eficient sau nu.Practicați-vă planul cu familia și rețeaua dvs., astfel încât să puteți lucra la orice zgârieturi și să vă modificați planul după cum este necesar.Există planuri de urgență disponibile pe Internet pentru descărcare, care pot servi ca un șablon bun din care vă puteți dezvolta propriul plan.
  • Metoda 3 din 5:
    Apărarea locației
    1. Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 9
    1. Asigurați-vă casa.Dacă revoltele sunt iminente, asigurați-vă casa și afacerea dvs.Ridicarea aduce adesea pradă, iar looters pot jefui și pot distruge proprietatea.Asigurați-vă că ușile sunt blocate și placă toate ferestrele.Îndepărtați obiecte de valoare mici într-un loc mai sigur, dacă este posibil, deoarece revoltele determinate vor ajunge aproape de oriunde.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 10
    2. Verificați încuietorile și ferestrele.Ferestrele de la primul etaj sunt mai vulnerabile decât altele, iar ușile fără goluri sunt mai puțin sigure.Este posibil ca incidentele de tulburări civile să se poată vărsa în alte zone, cum ar fi casa dvs. și trebuie să vă asigurați că aveți încuietori adecvate pe toate ușile și ferestrele.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 11
    3. Cunoaște legea.Este important să cunoaștem legile locale care guvernează auto-apărare, indiferent de modul în care intenționați să vă apărați și casa dvs.Nu vrei să te găsești în necazuri după ce tulburarea a fost controlată pentru că ai încălcat legea.Acest lucru este la fel de important dacă sunteți într-un alt oraș, stat sau țară.
  • Veți dori să învățați legile federale, de stat, județene și oraș care se aplică la adresa dvs.
  • Metoda 4 din 5:
    Călătorind în străinătate
    1. Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 12
    1. Înregistrați-vă călătoria.Lăsați-vă ambasada sau consulatul să vă cunoască detaliile călătoriei, astfel încât să vă poată informa dacă apar situații de neliniște civile. Adesea, vă pot ajuta să evacuați, ar trebui să fie necesar și să vă ajute cu resurse.De asemenea, vă pot ajuta să intrați în contact cu familia dvs. acasă, astfel încât să le puteți spune că sunteți bine.
    • Fiecare ambasadă sau consulat are un site web sau un număr de telefon pe care îl puteți găsi cu ușurință pe Internet.
    • Când contactați ambasada sau consulatul, întrebați dacă există informații suplimentare sau măsuri de precauție pe care trebuie să le cunoașteți.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 13
    2. Au un plan.Probabil că nu va cunoaște zona foarte bine dacă călătoriți în străinătate.Luați ceva timp pentru a afla aspectul străzilor, rutele oficiale de evacuare, locația Ambasadei, locațiile ATM, locațiile spitalicelor și orice alte surse potențiale relevante de asistență.
  • Puteți obține de obicei hărți de destinații de călătorie de la agentul dvs. de turism, dintr-o librărie și online, astfel încât să puteți învăța zona înainte de a începe călătoria dvs.
  • Multe hoteluri și guverne locale oferă hărți gratuite ale zonei pentru călătorii.Aceasta este o mare resursă care vă arată aspectul orașului și, pentru că sunt orientați spre călători, arată și repere, care pot fi de ajutor în momente de neliniște civilă.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 14
    3. Cunoaște protocoalele de securitate.Adesea, guvernele locale vor avea protocoale de securitate pentru incidentele de tulburări civile care se aplică localnicilor, precum și călătorilor.Aflați aceste protocoale de securitate, astfel încât să nu vă puneți în pericol suplimentar și puteți profita de orice protecție pe care guvernul le poate oferi.
  • Imagine intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 15
    4. Obțineți asigurare de călătorie.S-ar putea să credeți că asigurarea de călătorie este doar pentru zborurile pierdute sau urgențele medicale care se întâmplă în timp ce sunteți în călătoria dvs.Și, în timp ce cele mai multe asigurări de călătorie au o excludere specifică pentru tulburări civile, există politici pe care le puteți achiziționa, care va acoperi acest eveniment.Dacă credeți că veți merge într-o zonă în care tulburările este mai probabil, merită munca suplimentară pentru a vă asigura călătoria.
  • Metoda 5 din 5:
    Evacuarea și supraviețuirea după o neliniște
    1. Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 16
    1. Evitați transportul public.Deoarece străzile pot fi gridlocate, aglomerate și potențial violente, evita transportul public, în special stațiile de autobuz și de trenuri.Aceste locuri pot deveni fără speranță - și periculos - aglomerate dacă există chiar o amenințare de neliniște iminentă civilă.Aeroporturile pot deveni, de asemenea, înfășurate, potențial periculoase locuri, deci este mai bine să sunați la aeroport sau la ambasada dvs. în avans pentru a verifica situația de acolo.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul vremii civile
    2. Nu combustibil focul.Experții de supraviețuire sunt de acord că dacă aveți nevoie să vă părăsiți casa, faceți acest lucru în liniște.Nu atrageți atenția asupra dvs., păstrați-vă capul în jos, fiți liniștiți și nu vă implicați în neliniște.Nu doriți să vă puneți în pericol inutil sau să vă întârziați evacuarea.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 18
    3. Cunoașteți rutele oficiale de evacuare.Dacă locuiți într-o zonă predispusă la interogatoriu, administrația dvs. locală poate avea rute de evacuare prestabilite.Acestea pot fi o opțiune bună pentru dvs., dar mai mult decât probabil că vor fi situați cu toată lumea încercând să părăsească en masse.Este o idee bună să întrebați dacă statul sau județul are nicio rute secundare de evacuare mapate și pentru a păstra și ei în minte.
  • Imaginea intitulată Evitați pericolul în timpul tulburării civile Pasul 19
    4. Solicitați asistență.Indiferent dacă incidentul de neliniște civil a fost scurt sau durat săptămâni, viața dvs. va fi perturbată într-o anumită măsură.După ce situația este controlată, organizațiile de relief pot intra în zonă pentru a oferi alimente, apă și tratament medical.În timp ce este încă mai sigur să stați acasă, să căutați asistență din partea spitalelor și a organizațiilor de relief dacă aveți nevoie de ea, numai atunci când este sigur să faceți acest lucru.
  • sfaturi

    Dacă știți că este vorba de neliniște civilă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să rămâneți departe de el.Nu vă aventurați într-o revoltă la Gawk sau pentru a afla despre ce este vorba.
  • Nu faceți publicitate opinia dvs. politică în public, mai ales dacă obiectivul dvs. este de a rămâne neutru.
  • Avertizări

    În timpul episoadelor de neliniște civilă, mulți oameni nu reușesc să avertismente să evacueze astfel încât să-și poată proteja casele sau întreprinderile.Luați în considerare această decizie cu atenție, deoarece vă poate pune în pericol grav.Este important să vă amintiți că, dacă looters greva va fi probabil depășită, iar atacatorii dvs. pot fi înarmați.Dacă puteți evacua, este de obicei mai bine să faceți acest lucru - proprietatea dvs. nu merită viața voastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar