Cum să găsiți un furnizor în china

Să presupunem că veniți cu o idee de produs sau credeți că aveți canale de piață pentru anumite produse și doriți să găsiți un furnizor în China din cauza costului scăzut de dezvoltare a produselor și a costului scăzut de producție acolo. Dacă Google numele sau conceptul de produs, veți găsi tone de furnizori / producători din China. Cu toate acestea, încă credeți că nu aveți una, pentru că doriți să găsiți una capabilă și fiabilă, care să vă satisfacă nevoile specifice și să aveți o dorință puternică de a face afaceri cu dvs. Mulți oameni se frustrată pentru că au comunicat cu furnizorii din China de luni, dar nu reușesc să avanseze. Motivul, cel mai probabil, este că ei nu au găsit unul potrivit la început. Pentru a găsi cu succes un furnizor de China potrivit, aveți nevoie de o strategie. Această strategie va consta în conștientizarea, cunoașterea și o cantitate bună de teme. Mai jos sunt câteva pași practici pentru a găsi un furnizor de chinezesc potrivit pentru dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 1
1. Înțelegeți ce aveți nevoie. Trebuie să știți mai întâi ce este disponibil și să aveți o modalitate de a clasifica informațiile. Iată câteva categorii pentru a vă ajuta să vă gândiți despre furnizorii chinezi: producător vs. Al treilea furnizor de partid - Big Corporation vs. Furnizor mic deținut de familie, cu capacitate de dezvoltare a produselor interne VS. Furnizorul 3 de partid care doar buy-in și vinde-out-out - producător integrat vertical vs. Producător bazat pe asamblare- etc. Clasificarea corectă a furnizorilor vă vor ajuta să înțelegeți ce aveți nevoie. De exemplu, dacă aveți nevoie să importați produse într-un interval îngust, puteți alege un alt producător decât un furnizor terță parte. Dacă sunteți o afacere mică și aveți nevoie de atenție dedicată, este posibil să doriți să dezvoltați o relație bună cu o mică afacere de familie.
  • Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 2
    2. Faceți unele cercetări preliminare de Internet pentru a vă dezvolta în continuare sistemul de categorii față de nevoile dvs. specifice.Creați o masă de date pentru a vă ajuta să înregistrați rezultatul căutării, astfel încât lucrarea să poată fi efectuată mai eficient și mai eficient. Tabelul ar trebui să includă coloane precum numele companiei, informațiile de contact, scară de afaceri și domeniul de aplicare, casetele de selectare (importante) și note.
  • Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 3
    3. Utilizați motoarele de căutare pentru a căuta informații referitoare la numele produsului dvs.Primele 100 de rezultate ar fi cele mai relevante site-uri web legate de produsul îngrijorării dvs. De asemenea, puteți găsi informațiile concurenților dvs. și puteți dezvolta un sentiment mai bun al segmentului de piață și al canalelor de marketing.
  • Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 4
    4. Utilizați site-uri de încredere B2B sau site-uri web populare de afaceri pentru a obține informații foarte structurate pentru furnizorii chinezi.Celebra site-uri B2B care oferă informații valide de sute de mii de furnizori sunt alegeri minunate. Asigurați-vă că utilizați cele locale, cum ar fi Alibaba.com, bossgoo.com, făcut-în-China.COM, deoarece puteți contacta furnizorii chinezi pe aceste site-uri web și puteți obține răspunsuri rapide. Site-urile web ale directorilor sunt, de asemenea, resurse excelente pentru a obține cunoștințe industriale.
  • Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 5
    5. Restrângeți lista furnizorilor pe care doriți să o lucrați cu o sumă gestionabilă. În acest stadiu, este posibil să știți deja ce sunt nevoile dvs. reale și ceea ce este disponibil. Inițiați contactul cu furnizorii cu care doriți să lucrați și să dezvoltați în continuare relații cu ei. În cele din urmă, veți găsi unul. Procesul poate fi o experiență distractivă și prietenoasă.
  • Imagine intitulată Găsiți un furnizor în China Pasul 6
    6. Găsiți o afacere locală chineză pentru a vă ajuta. Bărbații locali știu cum să verifice furnizorul, o manieră de afaceri specială este necunoscută de cei străini, odată ce aveți un ghid local, toate lucrările dvs. de afaceri vor fi ușor.
  • sfaturi

    Fiți conștienți de faptul că, în timp ce factorul decizional nu poate vorbi în limba engleză, stabilirea unei relații bune (Guanxi) cu conducerea de vârf este esențială pentru succesul pe termen lung.
  • E-mailul este bun pentru schimbul de specificații de produs, catalog și lista de prețuri. Pentru a stabili o relație mai profundă, un apel telefonic este de 10 ori mai bun decât e-mailul. O întâlnire personală este de 100 de ori mai bună decât un apel telefonic. Mulți oameni doresc să înceapă o afacere, așa că trebuie să vă arătați că sunteți mai grave. Atâta timp cât persoana dvs. de contact utilizează limba engleză, puteți doar să continuați și să dați acelei persoane un apel telefonic. Nu contează cât de mult vă puteți înțelege reciproc - puteți urmări întotdeauna un e-mail.
  • Analizând tipurile de furnizori are o importanță strategică. Vă va ajuta să înțelegeți unde vă aflați, ce fel de rezultate să vă așteptați și care sunt lucrurile de care aveți nevoie pentru a avea grijă de cooperarea reciprocă. Poate doriți să aveți o persoană cu experiență să vă ajute să analizați informațiile. În strategia dvs., va trebui, de asemenea, să includeți luarea în considerare a viitorului contractare și funcționare. Puteți solicita sfaturi din partea profesioniștilor chinezi care înțeleg mentalitatea chineză, cultura și practicile de afaceri. Puteți obține interpretarea incorectă dacă vizitați site-ul web englez al furnizorului sau puteți omite datele care conțin informații cheie.
  • Informațiile provin de la date aparent nesemnificative, de exemplu, adresele de e-mail pot dezvălui informații utile despre furnizorii chinezi. Cu toate acestea, nu judecați prea repede o adresă. Nu știți niciodată unde pot veni informații bune.
  • O terță parte independentă poate fi o idee excelentă pentru o revizuire rapidă eficientă a potențialilor furnizori înainte de a alege să vizitați. Există multe companii din China, conduse de occidentali care fac acest lucru și pot oferi o punte bună între dvs. și furnizorul dvs. la început.
  • Luați în considerare accesarea U.S. Înregistrările vamale pentru furnizorul dvs. pentru a obține o listă independentă verificată de transporturile lor la U.S. Acest lucru vă va spune cine sunt clienții lor, cât de loiali sunt acei clienți, precum și capacitățile de volum ale fabricii dvs. Importul Genius oferă aceste înregistrări vamale greu de găsit la prețuri accesibile.
  • Documentați-vă produsul cât mai eficient și la fel de complet posibil. Desene 3D, desene 2D, factura de materiale (BOM), fotografii, mostre și prototipuri sunt toate modalitățile bune de a face acest lucru. Uneori, cuvintele nu sunt suficiente.
  • Lucrați cu furnizorii care și-au exportat deja produsele în Europa sau SUA. Acordați atenție relației de agent. Mulți producători pot avea produsele lor exportate în SUA cu o cantitate bună printr-un furnizor terț fără un acord exclusiv de aprovizionare. Ei ar putea dori să aibă canale directe către SUA și asta ar putea însemna mai multe afaceri pentru dvs.
  • O vizită la site-ul dvs. de producție în China este singura modalitate de încredere de a cunoaște cu adevărat capacitățile sale, pentru a verifica dacă datele pe care le-ați colectat pe companie sunt 100% corecte și că sunt aplicate principiile ISO & Quality: verificați organizația din fabrică, fluxurile sale de proces, calitatea bunurilor produse, ambalajul, nivelul de instruire al lucrătorilor, condițiile generale de muncă, întreținerea echipamentelor etc. Acest lucru vă va oferi o indicație a modului în care compania este gestionată. O întâlnire față în față cu echipa de management al furnizorului vă va oferi, de asemenea, o idee despre experiența și dorința lor de a începe proiectul dvs. Veți putea, de asemenea, să creați o relație prietenoasă, care este crucială pentru proiectul dvs!
  • Doar pentru că un site este clasat mai sus în listarea de căutare Google, acest lucru nu înseamnă neapărat că este o afacere mai serioasă. Unii furnizori chinezi foarte buni nu sunt bine-versat în a avea site-ul lor listat foarte mult, în timp ce alți tipi de internet pot avea site-ul lor listat foarte mult. Utilizați judecata dvs. industrială.
  • Avertizări

    Feriți-vă de vânzătorii de produse electronice ieftine din China. Multe vânzători online de produse electronice din China sunt vânzătorii frauduloși. Dacă nu cumpărați în vrac și produsele sunt expediate în mod legal prin cecuri personalizate, atunci cel mai probabil achiziționați produsul de la comerciantul cu amănuntul sau angrosist care nu are licență de export. Aceasta înseamnă că nu există nici o modalitate de a ști dacă produsul este real sau imitație dacă nu sunteți expert. Brandurile celebre nu vor permite furnizorului lor să vândă mai jos costul lor normal de vânzare, prin urmare furnizorii fie vânzând ilegal, fie este de fapt o imitație.
  • Aveți grijă cu furnizorii subcontratați comanda dvs! Când se confruntă cu o întârziere de livrări, furnizorii chinezi, de obicei, le-au contractat parțial sau în totalitate, fără a lua măsurile de precauție pentru a-și informa clienții! De cele mai multe ori acest lucru duce la livrări sub-standard
  • Dacă trimiteți întrebări, veți primi tone de răspunsuri de la furnizorii de toate tipurile. Unii băieți vă pot trimite în permanență informații despre produs de ani de zile și pot trece prin tot felul de protecție spam. Este posibil să nu doriți să utilizați contul dvs. de e-mail principal pentru a vă înregistra la aceste site-uri.Contactați o companie de outsourcing de încredere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar