Cum să cumpărați en-gros din china

Cumpărarea cu ridicata din China este o modalitate bună de a ajuta la economisirea de bani și poate duce la reduceri abrupte. Dar, de asemenea, doriți să vă asigurați că obțineți cea mai bună afacere. Thiswill vă învață cum să cumpărați en-gros din China, astfel încât să puteți obține cel mai ieftin preț cu cea mai înaltă calitate.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 1
1. Conectează-te cu furnizorii. Vânzătorii de top nu primesc doar cele mai bune prețuri cu ridicata peste noapte. În schimb, ei muncesc din greu pentru asta. În afară de obținerea de comenzi masive, vânzătorii de top se conectează și cu furnizorii lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 2
    2. Instalați o relație bună. Vânzătorii de prima dată ar trebui să facă cu adevărat acest lucru ca o relație bună între vânzător și furnizor este într-adevăr un element important în orice afacere. Ca un nou vânzător, este mai bine să le numiți frecvent.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 3
    3. Discutați despre noi produse și despre planurile viitoare. Făcând acest lucru, ei pot vedea că într-adevăr sunteți interesați să construiți și să susțineți o relație cu ei, fie în prezent, fie în viitor.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 4
    4. Afișați garanțiile. Indiferent cât de mică sau slabă suma este, aproape toți furnizorii încă acordă o atenție deosebită afacerii dvs. 99% dintre comercianții cu amănuntul online au început ca acestea. Au început cu o sumă mai mică și, în cele din urmă, au devenit mai mari și mai mari în afaceri, păstrând în același timp clienții lor loiali.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 5
    5. Fi fiabil. La rândul său, furnizorii vor încerca tot posibilul să vă cunoască și să vă mențină cât mai mult posibil, astfel încât să le păstrați ca furnizori în viitor. Cât mai mult posibil, atât dvs., cât și furnizorii dvs. trebuie să vă puteți baza unul pe celălalt.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 6
    6. Respectați furnizorii dumneavoastră. Indiferent de acțiunile pe care le arată, trebuie să luați în considerare aceste. Când vă dau timp pentru dvs., profitați din plin de ea spunând despre tine, familia și planurile viitoare pentru afacerea dvs. Aceste acțiuni și alte mijloace de a se cunoaște reciproc sunt de fapt foarte importante, astfel încât atât dvs., cât și furnizorii dvs. vor susține o relație bună în viitorul apropiat.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 7
    7. Contactați furnizorii de peste mări. În relațiile cu furnizorii de peste mări, limbajul poate fi împiedicarea dvs. de a cunoaște și de a face prieteni cu ei. Cu toate acestea, nu ar trebui să renunți niciodată. În schimb, ar trebui să încercați chiar mai greu să faceți prieteni cu ei, oferind un tratament obișnuit.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 8
    8. A da cadouri. Ați putea trimite furnizorul dvs. cu tratate locale care sunt unice numai în țara dvs. Includeți, de asemenea, informații scrise care se ocupă de dvs. și despre afacerea dvs. Aceasta este o idee mai bună, deoarece vorbitorii non-nativi consideră că este mai ușor de citit decât să vorbească.
  • Imagine intitulată Cumpărați en-gros din China Pasul 9
    9. Pregătește câteva lucruri. Aveți nevoie de bani, deoarece cumpărarea de la producători implică achiziționarea în vrac imensă sau aproximativ 1.000 de unități pe comandă. Deoarece veți lua ordine masive, trebuie, de asemenea, să pregătiți și o unitate de depozitare, transport și un transport aranjat.
  • sfaturi

    Să aibă grijă de costurile și beneficiile utilizării unui agent de import pentru a cumpăra en-gros din China vs găsirea și construirea unei relații cu furnizorul pe cont propriu. Un agent de import va gestiona hassles de a găsi un furnizor și de a lucra cu ei pentru dvs. în mod comis, dar acest lucru vă lasă cu mai puțin control asupra procesului de import și fără comunicare directă cu furnizorul. Aceasta poate fi o problemă atunci când lucrați pentru a dezvolta noi produse sau pentru a schimba desenele existente.
  • Iată un sfat important pentru negocieri. Dacă aveți un partener de afaceri, lăsați-l să facă negocierile pentru dvs. Este mai bine să negociezi pe altcineva pentru obținerea celui mai bun preț în loc de persoana care încearcă să construiască o relație cu producătorul. Pe de altă parte, producătorii au, de asemenea, un angajat însărcinat să facă acest lucru pentru ei.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că verificați identitatea furnizorilor din China pentru a vă asigura că nu aveți de-a face cu artiștii înșelători. Tehnicile de verificare includ solicitarea de a vizualiza documentele de înregistrare a guvernului și verificarea pentru a vedea dacă numărul de telefon furnizat de la furnizor este înregistrat în aceeași zonă în care își revendică fabrica.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar