Cum să cumpărați en-gros

Întreprinderile cu ridicata sunt bazate pe volum. Nevoia lor de a vinde cantități mari de articole într-un ritm rapid înseamnă prețuri mai mici și mai multe economii pentru dvs. Există oportunități de a cumpăra aproape orice la prețurile cu ridicata, astfel încât să începem este ușor. Odată ce lista dvs. de contacte de vânzători începe să crească, puteți găsi chiar și succesul mărfurilor cu ridicata.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea furnizorilor en gros
  1. Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
1. Faceți o căutare pe Internet pentru a localiza produse specifice. Căutați mai întâi tastând numele produsului pe care îl căutați. Includeți un număr de model dacă căutați ceva specific. Urmați-l cu cuvinte precum "Angrosist" sau "Distribuitor."Căutarea dvs. pe Internet vă poate arăta o listă de întreprinderi care vând mărfuri la prețuri rezonabile.
  • Introduceți codul dvs. de zonă în căutare, pentru a reduce cheltuielile de expediere.
  • Companiile de cercetare înainte de a le cumpăra de la ei. Căutați numele companiei online pentru a verifica recenziile clienților. Utilizați o bază de date de afaceri, cum ar fi Biroul de afaceri mai bun.
  • Apelați companiile nu numai pentru a discuta achizițiile, ci pentru a-și măsura legitimitatea. Cele mai legitime companii vor avea protocoale de afaceri, cum ar fi un sistem de telefonie departamental sau recepționer.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 12
    2. Vorbiți producătorilor de marcă pentru a comanda de la ei direct. Mulți producători sunt greu de cumpărat de la acestea au tendința de a îndeplini ordinele cu volum mare. Cu toate acestea, obțineți cele mai ieftine prețuri atunci când cumpărați de la ei. Apelați la departamentul de vânzări sau trimiteți-le un e-mail. Întrebați-le ", pot comanda direct produsul dvs. de la dvs? Aveți o sumă minimă de comandă?"
  • Pentru a contacta un producător de brand, căutați informațiile dvs. online. Căutați e-mailuri și numere de telefon pe site-ul producătorului sau în Listări de afaceri.
  • Dacă producătorul nu vă poate vinde direct, întrebați-le ", pot avea o listă a distribuitorilor dvs?"De multe ori vă puteți conecta cu distribuitorii regionali sau cu amănuntul pentru a cumpăra produse la un preț redus.
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 6
    3. Vizitați Expoziții Expoziții dacă doriți să comandați de la producători în persoană. Producătorii și chiar angrosiștii au înființat uneori cabine la expoziții comerciale. Achiziționarea de produse aici pot fi puțin mai scumpe și mai puțin eficiente decât pe Internet, dar aveți și o șansă de a relua cu diverși reprezentanți ai companiei.
  • Expozițiile oferă o oportunitate de a vizualiza produsele și de a pune întrebări despre comerțul cu ridicata în persoană.
  • Căutare online pentru a găsi lista de afișări comerciale în zona dvs. Utilizați un site, cum ar fi http: // expodatabase.COM /.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 7
    4. Rețea cu alte angrosiști ​​dacă doriți să găsiți oferte. Faceți conexiuni cu producătorii, distribuitorii și alți cumpărători. Oamenii pe care îi cunoști vă pot direcționa la noi cunoștințe și oportunități pentru o afacere. Căutați online pentru comunitățile en gros, astfel încât să aveți un loc pentru a discuta despre afaceri și aveți acces la instrumentele de descoperire a afacerilor.
  • De exemplu, găsiți o listă de angrosiști ​​la un site, cum ar fi https: // angro-gros.COM /.
  • Întâlniți cu alți angrosiști ​​atunci când puteți. Împrieteniți-le, discutați cu ei, împărtășiți sursele și discutați despre achizițiile dvs. Cereți să fiți introduși altor angrosiști ​​și vânzători, astfel încât să vă puteți extinde rețeaua.
  • Faceți conexiuni la expoziții comerciale și în organizații profesionale. Alți angrosiști ​​pot folosi și aceste surse.
  • Imaginea intitulată Deveniți succes în afacerea dvs. de marketing de rețea și să aveți distracție pasul 5
    5. Alăturați-vă grupurilor profesionale care oferă prețuri cu ridicata în revistele comerciale. Aceste grupuri au ocazional anunțuri în revistele comerciale. Stăpânirea anunțurilor poate fi lovită sau dor, ci citind o revistă sau un site relevant pentru ceea ce doriți să cumpărați, puteți întâlni oferte bune. Aceste organizații oferă adesea reduceri de achiziții membrilor.
  • De exemplu, citiți despre industria alimentară sau restaurantului dacă sunteți interesat să cumpărați produse alimentare sau bucătărie cu ridicata.
  • Plata la tranzacții pot părea dur la început, dar devine repede merită dacă găsiți ceea ce aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată face bani fără pasul de bani 11
    6. Cumpărați de la Business la site-urile de afaceri dacă doriți să faceți cumpărături pe plan internațional. Există câteva dintre aceste site-uri de angro disponibile care vă pot ajuta să faceți achiziții, cele mai mari dintre ele fiind alibaba sau aliexpress. Vă puteți conecta la producători din întreaga lume, astfel încât să puteți cumpăra bunuri direct din locuri precum China. Puteți să plasați comenzi mai mari dacă intenționați să revindeți articole.
  • Afaceri la site-urile de afaceri facilitează achizițiile. Prin utilizarea acestora, puteți obține citate de prețuri și plasați comenzi fără a apela un producător. Aceasta înseamnă mai puține îngrijorări despre probleme precum barierele lingvistice sau de transport maritim.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând achiziții de succes
    1. Imaginea intitulată deveni un milionar Pasul 16
    1. Alegeți produsele pentru a cumpăra care se potrivesc nevoilor dvs. Dacă aveți nevoie de un anumit produs pentru dvs. la prețurile cu ridicata, alegerea dvs. este ușoară. Dacă doriți să revindeți un produs, trebuie, de asemenea, să vă gândiți la ceea ce puteți să stocați și să vindeți. Când începeți, rămâneți la câteva produse pe care le cunoașteți. Șansele sunt veți avea un timp mai ușor de a obține ceea ce aveți nevoie și de vânzarea produsului pentru o valoare justă dacă nu doriți să o păstrați.
    • De exemplu, ați putea cumpăra produse de frumusețe la prețurile cu ridicata și le puteți vinde altora. Dacă știți mai multe despre computere decât produsele de frumusețe, ați putea începe cu laptopurile în schimb.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    2. Comparați prețurile între diferiți vânzători. Nu vă opriți să căutați odată ce găsiți un produs pentru a cumpăra. Este posibil să găsiți același produs în altă parte pentru mai puțini bani. Acest lucru se datorează faptului că prețul crește pentru fiecare broker care gestionează mărfurile. Obținerea produsului din sursa sa vă va economisi bani.
  • Producătorul vinde la cel mai ieftin preț. Producătorii au distribuitori regionali care vând produse într-o anumită zonă. Întreprinderile cu ridicata cumpără de multe ori de la distribuitori și vindem la comercianții cu amănuntul.
  • De asemenea, veți auzi despre jobbers sau brokeri. Aceștia sunt angrosiști ​​care vând produse întreprinderilor într-o zonă mică. De obicei, puteți obține prețuri mai bune vorbind distribuitorilor lor.
  • De asemenea, ia în considerare ramificarea la produse similare. Dacă un tip de laptop este prea scump pentru a achiziționa, este posibil să găsiți un alt brand, de exemplu.
  • Imagine intitulată face alegeri de carieră prietenoasă cu ADHD Pasul 12
    3. Cereți reduceri și alte avantaje din partea furnizorilor cu ridicata. Când faceți o achiziție, întrebați vânzătorul "Aveți vreo ofertă de reducere?"Uneori puteți găsi produse minunate la prețuri reduse. Alteori, obțineți pentru a economisi bani deoarece furnizorii concurează pentru afacerea dvs. și vă doresc ca un client repetat.
  • Înscrieți-vă pentru listele de e-mail și buletine de știri. Reducerea, închiderea și ofertele de lichidare sunt adesea listate acolo.
  • Este posibil să aveți mai mult noroc solicitând reduceri după plasarea câtorva comenzi la același furnizor. Cu toate acestea, uneori puteți găsi oferte bune pentru noi clienți.
  • Imagine intitulată Brevetul O idee Pasul 19
    4. Selectați o modalitate ieftină de a vă expediaza elementele. Va trebui să găsiți o modalitate de a obține produsul de la furnizor. În general, se recomandă lipirea cu un nume de încredere în afacerea de marfă. Cea mai ieftină modalitate de a primi un transport este pe uscat prin camioane sau trenuri. Maria de transport maritim este o modalitate ieftină, dar lentă de a aduce mari transporturi în străinătate, în timp ce transportul aerian este cea mai rapidă, dar adesea cea mai scumpă metodă.
  • Pentru a găsi companii de marfă de încredere, cercetați reputația companiei online. Utilizați site-uri precum Biroul de afaceri mai bun din America. De asemenea, cereți altor cumpărători en-gros Ce companii de expediere folosesc.
  • Costul de expediere depinde de cât de departe sunteți de la furnizor. Veți ajunge să plătiți mai puțin dacă puteți găsi furnizori în zona dvs.
  • Puteți alege de multe ori cât de repede aveți nevoie de produsul livrat. Transportul mai rapid costă mai mulți bani. Vânzătorul va finaliza cel mai probabil acest aranjament.
  • Dacă nu plasați o comandă mare, produsul dvs. va ajunge într-un camion cu alte comenzi. Costurile de transport maritim pot fi împărțite de toți cei care au înregistrat o comandă.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    5. Vizualizați politica de returnare înainte de a plasa o comandă. Așa cum este vândută cea mai mare marfă "așa cum este", clarificați politica de returnare a vânzătorului. Întrebați-le despre asta dacă nu sunteți sigur. Asigurați-vă că înțelegeți, de asemenea, costul comenzii și timpii de procesare și de expediere. Trebuie să știți toate astea, astfel încât să puteți întoarce elementele pe care nu le doriți și să recuperați costul.
  • Dacă credeți că o ofertă nu este suficient de bună, a negocia. De multe ori furnizorul va îmbunătăți politica de returnare sau va reduce prețul total, mai ales dacă puteți obține o afacere mai bună în altă parte.
  • Pentru comenzi de peste 50.000 de dolari, este posibil să doriți să aveți un avocat revizuirea contractului de expediere înainte de a vă semna. În acest fel, vă asigurați că nu sunteți mulți bani în cazul în care ceva nu merge bine.
  • Metoda 3 din 3:
    Pornirea unei afaceri cu ridicata de cumpărare
    1. Imagine intitulată Deschideți un restaurant Pasul 8
    1. Obțineți o licență de afaceri dacă intenționați să reintroduceți articolele cu ridicata. În majoritatea domeniilor, aveți nevoie de o licență de afaceri cu un ID fiscal valabil înainte de a putea cumpăra produse en-gros. Să se aplice pentru a licență, Vorbiți cu consiliul de licențiere al guvernului dvs. Va trebui să completați o aplicație care să explice afacerea dvs., cum ar fi ceea ce cumpărați și planurile dvs. de a revinde elementele către alți clienți.
    • De obicei, puteți aplica prin site-ul guvernului dvs. Organizații precum administrarea de afaceri mici în U.S. vă poate ajuta cu acest lucru.
    • În scopuri fiscale, obțineți un număr de identificare al angajatului federal. Puteți face acest lucru prin înregistrarea afacerii dvs. cu departamentul fiscal al guvernului dvs. De exemplu, vizitați site-ul IRS, dacă sunteți în u.S., și completați un formular care descrie ce face afacerea dvs.
    • Dacă achiziționați produse cu ridicata pentru dvs., nu aveți nevoie de o licență. De asemenea, este posibil să fiți bine fără licență dacă nu cumpărați o mulțime de produse sau să le vindeți adesea.
  • Imagine intitulată Deschideți un restaurant pasul 9
    2. Aplicați pentru un certificat de revânzare cu guvernul dvs. pentru a evita impozitele. Vizitați consiliul de licențiere al guvernului sau site-ul lor pentru a începe cererea dvs. Va trebui să furnizați licența dvs. de afaceri, ID-ul fiscal și o descriere a afacerii dvs. Cu un certificat de revânzare, puteți evita plata pentru impozitele pe vânzări. Tot ce trebuie să faceți este să arătați certificatul vânzătorului.
  • Fără un certificat, plătiți impozitul pe vânzări atunci când achiziționați articole cu ridicata. Dacă aveți o licență, clientul dvs. trebuie să plătească impozitul pe vânzări atunci când cumpără elementul (ele) de la dvs.
  • Ca și cu licențele de afaceri, nu aveți nevoie de un certificat de revânzare decât dacă intenționați să revinde obiectele cu ridicata. Dacă intenționați să faceți o afacere, având un certificat vă economisește bani.
  • Imaginea intitulată supraviețuiește unui apocalipsă Pasul 15
    3. Găsiți un loc pentru a stoca ceea ce cumpărați. Achiziționarea bunurilor cu ridicata pot ocupa o mulțime de spațiu. Dacă intenționați să reintroduceți mărfurile și să faceți cumpărături frecvente, puteți ajunge în curând să vă găsiți copleșiți. Clarificați un spațiu în casa dvs., cum ar fi în subsol sau la mansardă, astfel încât să puteți păstra elementele.
  • Unele dintre elementele dvs. nu pot vinde imediat. Conta pe a avea suficient spațiu pentru a stoca obiecte timp de câteva luni la un moment dat.
  • Mulți reselleri profesioniști închiriază depozite de depozitare. Căutați câteva clădiri de depozitare goale din zona dvs.
  • Imagine intitulată Faceți o vânzare Pasul 15
    4. Începeți cu unități de probă până când doriți să cumpărați mai mult dintr-un produs. În loc să încerci să conduci 1.000 de unități de ceva, încercați mai întâi de 20 de unități de același lucru. Chiar dacă mulți furnizori en-gros funcționează prin vânzarea unor cantități mari, unele vă vor permite să cumpărați unități de probă sau de testare la prețuri reduse. Puteți continua să păstrați sau să vindeți unitățile în ritmul propriu, fără a lua un risc mare.
  • Adresați-vă sursei pentru o comandă de probă sau pur și simplu ordonați o cantitate mică de element.
  • Lipirea de cantități mici este utilă dacă nu aveți o mulțime de locuri de numerar sau spațiu de depozitare, dar amintiți-vă că comerțul cu ridicata este o afacere bazată pe volum.
  • Dacă un articol se vinde ca hotcakes, puteți cumpăra cu ușurință mai mult din ea. Dacă vinde slab, nu veți fi blocați cu o mulțime de junk costisitoare.
  • Imaginea intitulată Calculați profitul Pasul 7
    5. Comandați elemente în cantități mai mari pentru a economisi bani. În comerțul cu ridicata, volumul este foarte important. Companiile vă oferă prețuri mai mici atunci când cumpărați unități în vrac. Multe companii comerciale en gros sunt "centrice de volum", făcând bani vânzând rapid o mulțime de produse la prețuri reduse. De fapt, unii producători și distribuitori nu vă vor vinde dacă comandați o anumită cantitate de produs.
  • Echilibrați oferta și nevoile fizice cu constrângerile de inventar. O afacere pe 2 000 de laptop-uri de calculator nu vă va face mult mai bine dacă nu aveți un loc pentru a le păstra.
  • Angrosiștii mari în vrac mențin minimele de cumpărare, cum ar fi necesitând să plasați comenzi peste 5.000 USD USD. Aceste tipuri de achiziții funcționează bine pentru magazinele cu amănuntul.
  • Angrosiștii în vrac în vrac funcționează în cantități mai mici, cum ar fi vânzarea unui singur caz de element sau prin acceptarea comenzilor mai mici de 500 USD. Lucrul cu aceste tipuri de vânzători este util atunci când începeți doar.
  • Imagine intitulată Faceți o vânzare Pasul 14
    6. Solicitați o listă detaliată a ceea ce se află pe palet sau camion. Adesea menționate ca a "manifesta", Aceste înregistrări descriu bunurile, cantitatea pe care o primiți, valoarea aproximativă cu amănuntul (ARV) și numărul elementului atribuit de comerciantul cu amănuntul sau producător. Aceste informații sunt utile pentru înregistrarea și cercetarea produselor. Introduceți numărul produsului și alte informații într-un motor de căutare online pentru a vedea dacă puteți găsi prețuri cu ridicata comparabile.
  • Spuneți vânzătorului dorit o listă detaliată când plasați comanda. De asemenea, cereți serviciului de transport maritim pentru înregistrările lor.
  • De asemenea, puteți găsi aceste informații introduse într-un număr de coduri de cod UPC al unui produs.
  • Imagine intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 3
    7. Inspectați expedieri pentru a vă asigura că ați primit ceea ce ați plătit. Luați timp pentru a vă verifica mărfurile de îndată ce îl primiți. Utilizați manifestarea, dacă ați solicitat-o, ca îndrumare. Asigurați-vă că ați primit comanda completă și că mărfurile nu sunt deteriorate. Uneori se întâmplă nerecunoașterea, deci stați vigilent pentru a evita surprize urâte.
  • Politica de returnare este importantă atunci când nu obțineți ceea ce doriți. Citiți cu atenție înainte de a fi de acord cu o achiziție.
  • Puteți cerceta sursele dvs. online pentru a găsi recenzii de la alți cumpărători. Dacă vă simțiți nesigur în legătură cu o sursă, cereți alt angrosiști ​​pentru opiniile lor.
  • Dacă nu puteți returna o comandă sau obțineți banii înapoi, veți ști pentru a evita cumpărarea de la această sursă în viitor.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum cumpăr cadouri și coșuri de ceai în vrac pentru magazinul meu?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dacă aveți licența dvs. de revânzare, ar trebui să puteți contacta direct un angrosist și întrebați cum să configurați un cont cu ei.Ele vor cere, de obicei, să furnizați anumite informații și / sau documente care să demonstreze că sunteți autorizat să revindeți mărfurile pentru retail și vă poate oferi liste de prețuri și cerințe (cum ar fi comenzile minime etc.) pentru achiziționarea de prețuri cu ridicata.Uneori puteți aplica și pentru a funcționa pe credit, dar acest lucru nu este întotdeauna disponibil sau necesar.O altă opțiune pe lângă contactarea direct de angrosiști ​​este să afle distribuitorii lor.Unele companii nu fac vânzări directe și, în schimb, își fac toate vânzările prin intermediul distribuitorilor terți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 4helpful 12
    • Întrebare
      Cum cumpăr consumabile pentru realizarea meșteșugurilor cu ridicata?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      EBay. China. Mi-am luat toate consumabilele mele pentru bijuterii din China prin eBay. Acestea au fost aceleași elemente ca în cataloagele "Distribuitor american", numai pentru 1/5 din preț.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 4helpful 16
    • Întrebare
      Cum cumpăr Piese de lampă pentru lămpi pe care le fac și vin?
      Phyllus Hickman
      Phyllus Hickman
      Răspunsul comunității
      Nu prea mult timp în urmă, am cumpărat-o de la Michaels și unii din hobby lobby. Îmi pot imagina că fiecare magazine oferă o altă linie de produse datorită vânzărilor clienților și a cererii.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helful 6
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uită-te la prețurile pentru lanțurile mari de magazine și site-urile cu amănuntul online. Aceste locuri vin adesea produse la prețuri sub cele ale angrosiștilor.
  • Utilizați un cont bancar separat și un card de credit pentru achiziții cu ridicata dacă sunteți vânzător. Păstrați un cont de afaceri, astfel încât să puteți gestiona cu ușurință finanțele.
  • Cercetarea valorii cu amănuntul a fiecărui element pe care doriți să-l cumpărați. În acest fel, puteți evita suprapunerea pe elementele care sunt greșite ca en gros.
  • Aflați de ce un element este redus sau întrerupt înainte de ao cumpăra. Dacă un element este defect sau un vânzător săraci, este posibil să doriți să o evitați.
  • Avertizări

    Feriți-vă de licitațiile online care provin dintr-o altă țară. Mărfurile pot fi inferioare și pot veni cu costuri și taxe mari de transport.
  • Feriți-vă de taxele stabilite sau "Primele cumpărătorului", mandatate de către unii vânzători și site-uri de licitație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar