Cum să cumpărați tobacco de la domiciliu

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la produsele din tutun procesate, ați cumpărat în magazine, ați putea crede că tutunul de origine este soluția. Înainte de a vă decide să începeți să cumpărați tutunul de origine, să luați ceva timp pentru a citi despre legalitatea tutunului de origine și a riscurilor potențiale pentru sănătate. Dacă tot credeți că tutunul de acasă este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că găsiți o sursă legitimă și fiabilă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Decizia dacă tutunul de acasă este potrivit pentru dvs
  1. Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 1
1. Aflați mai multe tipuri de produse din tutun. Majoritatea produselor din tutun pe care le cumpărați în magazin sunt procesate într-un fel. Tutun care este "Homegrown" Poate fi procesată și ea. Dacă sunteți în căutarea unui produs neprelucrat, trebuie să căutați frunze de tutun complet, neprelucrate, pe care le puteți cumpăra de la o persoană care crește uzina la domiciliu sau de la o companie.
  • Este ilegal să se vândă produse din tutun prelucrate fără licență în Statele Unite, dar frunzele de tutun total, neprelucrate nu sunt supuse acelorași reglementări.
  • Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 2
    2. Înțelegeți beneficiile tutunului de origine. Dacă sunteți în căutarea unui produs de tutun mai natural, de calitate superioară, homepown, tutun neprelucrat ar putea fi potrivit pentru dvs.
  • Homemown, tutunul neprelucrat poate conține mai puține substanțe chimice și aditivi decât tutunul comercial.
  • Homemown, tutunul neprelucrat poate proveni din plante de heirloom, care pot produce un produs de calitate superioară, cu un gust mai bun.
  • Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 3
    3. Recunoașteți riscurile tutunului de origine. Deși pot exista anumite beneficii pentru utilizarea produselor de tutun neprelucrate, ar trebui să înțelegeți că achiziționarea tutunului de origine nu vă va împiedica să dezvoltați oricare dintre diferitele boli care au fost legate de fumat. Companiile mari de tutun adaugă multe substanțe chimice la produsele lor, dar tutunul conține în mod natural compuși care sunt cunoscuți și carcinogeni. Dacă doriți să fiți sănătoși, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să renunțați la fumat.
  • Dacă nu cumpărați tutun neprelucrat, cu frunze întregi sau cumpărați ilegal tutun procesat, care este puternic descurajat, va trebui să plătiți impozite. Din acest motiv, achiziționarea de tutun de la domiciliu dintr-o sursă legitimă nu vă poate salva niciun ban pe achiziționarea de produse convenționale de tutun dintr-un magazin.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea unei surse de tutun de origine
    1. Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 4
    1. Găsiți o sursă legală. Probabil că nu doriți să vă înfășurați într-o operațiune ilegală, deci dacă cumpărați altceva decât frunzele totale, neprelucrate, asigurați-vă că persoana care a crescut tutunul are un producător valabil de produse de tutun permis de la alcoolul Statelor Unite ale Americii și Biroul de Tobacco și Biroul Fiscal.
    • Dacă sunteți vreodată îndoieli cu privire la legitimitatea unei surse, contactați Biroul de Alcool și Tobacco din Statele Unite și Biroul Fiscal pentru a verifica existența licenței producătorului.
    • În general, ar trebui să evitați produsele din tutun care nu sunt vândute în magazine. Există o varietate de produse de tutun și produse de tutun gratuite, care pot oferi beneficiile pe care le căutați de la tutunul de la domiciliu. De asemenea, este posibil să puteți găsi companii mici care vinde direct consumatorilor din zona dvs. locală, dar ar trebui să verificați pentru a vă asigura că sunt licențiați înainte de a cumpăra de la ei.
    • Dacă aveți un prieten care primește tutunul de origine, îl întrebați unde o primește, dar nu uitați să verificați întotdeauna că sursa este legală. Puteți cumpăra legal frunze de tutun întreg, neprelucrat de la oricine, dar cel mai probabil va trebui să aveți un fel de conexiune pentru a găsi o sursă, deoarece acești indivizi este puțin probabil să aibă magazine sau site-uri web.
    • Găsirea unei surse legitime vă va ajuta, de asemenea, să vă protejeze împotriva vânzătorilor care pot vinde produse tăiate.
    • Evitați să vă distrugeți prin educarea în legătură cu diferitele tulpini de tutun și rata de trecere în zona dvs. De asemenea, puteți să priviți online pentru a vedea ce frunze de tutun total, neprelucrate.
  • Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 5
    2. Cumpărați tutun neprelucrat online. Dacă tutunul de acasă este atrăgător pentru dvs. deoarece este mai natural decât produsele produse comercial, este posibil să găsiți aceleași beneficii în frunze de tutun total și neprelucrate, care sunt oferite la vânzare online. Puteți alege dintr-o mare varietate de tulpini de la mulți comercianți cu amănuntul online.
  • Dacă nu sunteți foarte informați cu privire la tutun, poate fi dificil să se spună dacă un produs este de înaltă calitate sau dacă prețul este corect. Înainte de a cumpăra, verificați întotdeauna recenzii online pentru comerciant cu amănuntul și uitați-vă la alte surse pentru a compara prețurile pentru tulpina care este oferită. Să fie atenți la orice comerciant al cărui prețuri par a fi neobișnuit de ridicat sau neobișnuit de scăzut.
  • Dacă cumpărați frunze întregi de tutun, va trebui să le procesați singur, ceea ce implică spălarea, uscarea, separarea și distrugerea frunzelor.
  • Imagine intitulată Cumpărați acasă Grown Tobacco Pasul 6
    3. Considera Cultivarea tutunului tu. Dacă ați decis că doriți cu siguranță să fumați tutunul de origine, dar nu puteți găsi o sursă legală și fiabilă, luați în considerare creșterea dvs. Va lua o muncă grea și dedicație, dar vă va economisi o mulțime de bani.
  • Pentru a vă dezvolta propriul tutun, veți avea nevoie de o zonă de creștere interioară bine echipată, o grădină în aer liber și spațiu în interior pentru uscarea frunzelor. De asemenea, va trebui să aveți tendința de plante în fiecare zi.
  • Nu vindeți tutun procesat! Veți intra într-o mulțime de probleme dacă sunteți prinși.
  • Există riscuri asociate cu tutunul în creștere, inclusiv potențialul de otrăvire de nicotină dacă manipulați frunzele de tutun umed. Asigurați-vă că înțelegeți cum să gestionați corect cultura înainte de a începe să o creați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Frunzele de tutun care încă mai au o tulpină completă intactă este definită prin lege ca produs agricol, astfel nu sunt reglementate de nicio lege.

    Cea mai bună sursă de cumpărare a tutunului de frunze întregi (tulpină intact) este un agricultor de tutun. Cel mai bun tutun pentru fumat este frunza luminoasă, care este în principal cultivată în NC și SC.

    • Nu cumpărați niciodată de la cei pe care nu aveți încredere, deoarece puteți obține un produs slab de calitate sau contaminat.
    • Dacă doriți să opriți fumatul, există o varietate de resurse gratuite disponibile online.

    Avertizări

    Legile pot varia în diferite jurisdicții. Pentru a evita în dificultate, luați în considerare cumpărarea tuturor tutunului dvs. de la un furnizor permis.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar