Cum să devii o gazdă radio

În timp ce o parte din recursul de radio s-ar fi cedat la formele mai noi de comunicare video, cum ar fi televiziunea, există încă ascultători de radio în întreaga lume. Ei pot asculta acasă, în vehicule sau în birouri. Pentru persoanele care doresc să devină un prezentator de radio și să facă parte din acest mediu de difuzare, unii pași de bază vor ajuta la ceea ce este un domeniu foarte competitiv. Utilizați recomandările disponibile ale radiodifuzorilor experimentați pentru a obține o șansă mai bună de a deveni un prezentator radio.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prezentator radio local sau sindicalizat
  1. Imaginea intitulată deveni un prezentator radio Pasul 1
1. Obțineți o experiență practică de jockey sau experiență de prezentare radio. Unul dintre primele locuri de început este obținerea experienței reale care să contribuie la creșterea unei cariere în radio.
  • Profitați de oportunități pentru radioul local sau instituțional. Mulți prezentatori radio care lucrează pentru posturile de radio și alte locații de radiodifuziune mai mari au început să înceapă în prezentări radio mai mici, localizate. Un exemplu este spitalele, unde o rețea de spitale poate avea propriul său radio localizat, difuzat pe un sistem PA. O modalitate de a intra în prezentarea radio este de a volunta sau de a lucra într-unul din aceste setări locale.
  • Găsiți concerte Emcee relevante sau locuri de muncă. O altă modalitate de a completa o carieră de prezentare radio este de a lucra ca emcee la evenimente publice. Acest lucru vă va ajuta la abilitățile de prezentare de onoare și, de asemenea, adăugați la CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un prezentator radio Pasul 2
    2. Lucrați la abilitățile de prezentare. În timp ce dobândim experiență practică, este o idee bună să acordați atenție diferitelor tipuri de abilități verbale care vă vor servi bine în eforturile viitoare de a deveni un prezentator de radio.
  • Gândiți-vă la ajustarea oricăror ticuri verbale sau nereguli care vor lua de la o prezentare eficientă. Încercați să perfecționați vocea la sunet ca fiind atrăgătoare pentru o audiență largă cât mai mult posibil.
  • Dezvoltați tehnica microfonului. Prezentatorii experimentați recomandă să lucrați extensiv cu diferite microfoane și ascultarea rezultatelor pentru a afla cum să utilizați un microfon eficient. Aceasta include nu aglomerarea micului, unde vocea poate deveni înfundată și imaginând cele mai bune distanțe de microfon pentru o acustică optimă.
  • Imaginea intitulată deveni un prezentator radio Pasul 3
    3. Urmărirea gradelor în comunicații. Unele tipuri de grade de comunicații pot ajuta prezentatorii de radio și alți radiodifuzori să aibă acces la un set mai mare de locuri de muncă sau poziții din industrie.
  • Imaginea intitulată deveniți un prezentator de radio Pasul 4
    4. Creați un demo pentru posturile de radio și alți potențiali angajatori. După ce a colectat o anumită experiență și de a se obișnui cu ideea de a prezenta radioul, ca persoană fizică de carieră, puteți crea o prezentare demo pe care o puteți arăta reprezentanților rețelelor mai mari de difuzare.
  • Imaginea intitulată deveni un prezentator de radio Pasul 5
    5. Dezvoltați conexiuni și o reputație profesională. Unii dintre cei mai de succes prezenți de radio, de exemplu, gazdele de spectacol de radio, au avut o carieră lungă, inclusiv o rețea extinsă și dezvoltarea mărcii. Dezvoltarea unui individ ca marcă înseamnă promovarea abilităților și reputației acelei persoane ca un radiodifuzor eficient și o figură publică populară.
  • Imaginea intitulată deveni un prezentator radio Pasul 6
    6. Luați în considerare obținerea de sindicalizare pentru emisiuni. Unii dintre cei mai proeminenți prezentatori radio au obținut sindicalizare pe diferite posturi de radio. Acest lucru va stimula, în general, o carieră și va adăuga la oportunitățile viitoare pentru un prezentator radio.
  • Metoda 2 din 2:
    Prezentatorul radio global
    1. Imagine intitulată 1380798 7
    1. Cultivați o voce radio bună. Dacă doriți o carieră îndelungată în muncă vocală, trebuie să aveți grijă de vocea dvs. și trebuie să pronunți cu o mare claritate. Obțineți lecții de coaching voce dacă este posibil. De asemenea, este important să găsiți rutine de exerciții de încălzire vocală, pentru a vă păstra vocea pe termen lung.
    • Dacă nu vă puteți permite lecțiile de coaching vocal, afișați-vă la biblioteca locală și vedeți dacă au sau vă pot ordona într-o carte despre exerciții vocale.
    • Ascultați diferite tipuri de emisiuni radio, inclusiv emisiuni naționale, locale, comerciale și interne și a vedea cum sunt structurate spectacolele, astfel încât să puteți face ca sunetul dvs. să sune mai profesionist.
  • Imagine intitulată 1380798 8
    2. Practicați abilitățile necesare. Va trebui să vorbiți bine, să vă gândiți creativ și chiar să fiți spiritual sau entuziast. Unele modalități de a-ți construi abilitățile și încrederea includ:
  • Implicați-vă în grupurile de teatru locale - prezentarea radio este vorba despre punerea la un spectacol care distrează ascultătorul, care este același principal ca acționează.
  • Dacă sunteți la școală, care are evenimente cum ar fi nopți de talent sau orice lucru care necesită un MC, Comer sau prezentator, puneți întotdeauna numele dvs. înainte, deoarece aceasta poate fi o experiență valoroasă.
  • Cumpărați (sau împrumutați) un microfon și un dispozitiv de înregistrare ca un mini disc jucător. Este important să înregistrați și să ascultați la vocea dvs., după cum puteți auzi cum toată lumea vă aude vocea.
  • DJ`ing la discotecă și funcții mici poate fi o experiență excelentă de învățare cu privire la modul de a satisface o anumită audiență pe care un radio este totul despre.
  • Aflați despre emisiuni de radio de apel și apeluri. Ajungeți în aer ca un apelant poate fi o experiență excelentă pe măsură ce vă aduceți vocea vii pe aer și veți interacționa cu un prezentator profesionist și dacă vă puteți distra, este un semn bun că veți face un prezentator bun. Odată ce ați fost într-un spectacol o dată apelați în spectacol în fiecare zi și deveniți un contributor obișnuit, acest lucru vă poate observa de șefii stației.
  • Imagine intitulată 1380798 9
    3. Păstrați actualizarea cu privire la industria radio. Citiți cât mai multe publicații comerciale posibil, conectați-vă la site-urile web de locuri de muncă media și site-urile postului de radio, la momentul anunțurilor la timp pentru prezentatori, vor fi postate.
  • Imagine intitulată 1380798 10
    4. Găsiți un loc unde să vă prezentați ca voluntar. Oportunitățile de voluntariat vă vor câștiga o mulțime de experiență și veți primi sfaturi bune de la cei care lucrează deja în industrie. Câteva exemple de posibile oportunități de voluntariat includ:
  • Dacă vă aflați în Marea Britanie, găsiți cea mai apropiată stație de radio spital și aplicați pentru a deveni un prezentator. Toate posturile de radio spitalicești sunt conduse de voluntari. Ei sunt locul în care mulți prezentatori celebri au început carierele lor. Pentru a găsi cea mai apropiată stație de conectare la Hbauk.COM Site-ul Asociației Spitalului de radiodifuziune.
  • Dacă sunteți la facultate sau universitate, aflați dacă există o stație de radio pentru studenți și înscrieți-vă. Dacă nu există deja un setat, obțineți un grup împreună și începeți unul.
  • Mulți prezentatori profesioniști au făcut un loc pe posturile de radio în magazin, ori de câte ori vă aflați într-un magazin cu radio în magazin care balizează peste vorbitori adresați unui membru al personalului pentru informații.
  • Oferiți-vă serviciile la posturile locale ca voluntar, acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a câștiga experiență practică și de a face contacte importante.
  • Imagine intitulată 1380798 11
    5. Începeți-vă "global" a ajunge. Pentru aceasta, vă veți baza pe Internet, care poate fi difuzată la nivel mondial. Porniți propriul dvs. spectacol de radio pe internet. Există acum multe facilități gratuite pe Internet, care vă ajută să difuzați propriul dvs. spectacol de internet, astfel încât acestea sunt acum foarte ușor de produs și, chiar mai bine, sunt foarte ieftine.
  • Obțineți un computer cu un pachet software de editare audio, când ați rafinat abilitățile vocale, puteți începe să produceți propriile dvs. emisiuni de radio din propria casă.
  • Dacă nu doriți să începeți propriul dvs. spectacol, poate doriți să vă înscrieți la o stație de radio pe Internet care există deja sau oaspete pe spectacolul altcuiva.
  • Înregistrați întotdeauna fiecare spectacol pe care îl faceți. După spectacol să îl ascultați înapoi și să-l criticați, astfel încât să știți ce trebuie îmbunătățit. Și să-i aducă pe alți oameni să-l asculte și să-i ofere opiniile.
  • sfaturi

    Trimiteți spectacolul dvs. persoanelor din industrie. Când simțiți că ați produs un spectacol minunat, începeți să faceți demo-uri și să le trimiteți la posturile de radio. Când faceți acest lucru încercați să găsiți un nume care să se adreseze demo-ului la fiecare stație, deoarece acest lucru crește șansa unei persoane care le ascultă. Dacă aflați despre deschiderea unei noi stații, obțineți întotdeauna demo-ul dvs. cât mai curând posibil, astfel încât sunteți în partea de sus a grămezii.
  • Nu repetați aceeași melodie în câteva ore de redare ultima dată. Oamenii observă și sunt iritați - există o mulțime de muzică acolo pentru a alege, astfel încât să folosiți varietatea și să oferiți cititorilor ceva distractiv.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar