Cum să publici cluburile școlare

Începeți un nou club și aveți nevoie de mai mulți membri?Va trebui să faceți publicitate într-o grămadă de moduri diferite pentru a răspândi cuvântul și pentru a obține oamenii să se alăture. Prin utilizarea resurselor clădirii, precum și a surselor externe, cum ar fi site-urile web și social media, veți avea cea mai bună șansă de a vă construi clubul. Apoi, păstrați membrii angajați prin planificarea întâlnirilor distractive.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind resursele școlare
  1. Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 1
1. Creați o declarație atrăgătoare pentru a pune în anunțurile de dimineață. Gândiți-vă la ceva inteligent, atrage atenția și scurt pentru a obține atenția ascultătorului. Declarația dvs. ar trebui să primească informațiile de bază, cum ar fi numele clubului, ceva distractiv sau interesant, și de ce este bine să vă alăturați.
  • Nu doriți să petreceți prea mult timp să mergeți peste detalii - elevii se pot plictisi și încearcă să asculte. În schimb, dați-le timpul și locația primei întâlniri și invitați pe toți să participe!
  • Încercați să spuneți ceva asemănător "" Checkmate! Doriți să fiți câștigători? Alăturați-vă clubului de șah! Prima noastră întâlnire este vineri în doamna. Camera lui Jones # 24 După școală. Toate nivelurile de calificare sunt binevenite."
  • Imagine intitulată Publicitate Cluburi școlare Pasul 2
    2. Face fluturași și postere pentru a închide în jurul clădirii. Fă-i îndrăzneți și colorați și folosiți tendințele actuale și referințele culturii pop pentru a atrage atenția tuturor.
  • Majoritatea școlilor trebuie să dea aprobare de la biroul principal înainte de a putea distribui fluturași și postere, deci asigurați-vă că verificați mai întâi cu ei, astfel încât să nu se ia în jos pentru a nu respecta regulile.
  • De asemenea, puteți crea fluturași mai mici, prin tipărirea a patru la-a-pagină, pentru a trece la studenții individuali. Marcajele ar fi o opțiune distractivă, de asemenea!
  • Imagine intitulată Publicitate Cluburi școlare Pasul 3
    3. Configurați o stație de informare într-o locație ocupată. Adresați-vă biroului principal dacă puteți configura o cabină înainte sau după școală de lângă intrarea frontală a școlii sau de stația de autobuz. Înconjurați-vă zona cu postere și pliante și fiți pregătiți să răspundeți la întrebări.
  • Oferind băuturi sau tratamente mici este o modalitate excelentă de a obține oamenii la masă. Odată ce sunt acolo, le-ați informat cu informații despre clubul dvs!
  • De asemenea, ați putea seta stația dvs. lângă cantină în timpul prânzului sau micului dejun, dar puteți alege orice loc pe care îl vor trece mulți studenți.
  • Imagine intitulată Publicitate Cluburi școlare Pasul 4
    4. Du-te la școală veche și folosiți cuvântul gurii. Încă una dintre cele mai bune modalități de a obține informații este să vorbim despre asta. Spune-i tuturor prietenilor tăi despre club, chiar dacă crezi că s-ar putea să nu fie interesați și să-i ceară să le spună celorlalți prieteni.
  • Discutați despre toate lucrurile bune ca ceea ce faceți la întâlniri, cât de distractiv sunt competițiile, iar excursii răcoroase pe care le-ați putea merge mai departe. Vorbește-o pentru a obține oameni excitați și interesați să se alăture.
  • Metoda 2 din 3:
    Publicitate online
    1. Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 5
    1. Publicați-vă informațiile despre club pe site-ul școlii sau în buletinul școlar. Dacă sunteți în măsură să utilizați grafică sau imagini, cu siguranță faceți acest lucru. Dacă sunteți limitat la cuvinte, păstrați-l scurt și la punct, dar și captivant.
    • Încercați ceva inteligent ca: "Pentru a avea succes în viață, trebuie să faceți mișcările corecte, să gândiți strategic și să planificați pentru viitor. Șahul vă învață toate aceste abilități!"Apoi, oferiți informații despre cum să vă implicați.
    • Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține informațiile către părinți, care îi pot încuraja pe elevul să se alăture sau să afle mai multe informații.
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 6
    2. Postați informații despre paginile sociale ale școlii dvs. Adresați-vă biroului principal (sau cine este responsabil de comunicații) pentru a posta despre clubul dvs. pe Facebook, Instagram, Twitter - orice merge. Cu cât mai multe locuri pot posta informațiile, cu atât mai mult interes veți avea.
  • Introduceți numele celor care comentează, "ca" și împărtășesc postul original într-un desen pentru un premiu. Acesta este un mod distractiv de a încuraja participarea și de a genera interes.
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 7
    3. Adresați-vă prietenilor să împărtășiți postul școlii pe paginile lor sociale media. Liderul sau coordonatorul clubului și toți membrii actuali ar trebui să împărtășească postarea școlii cu conturile lor, dar întreabă și pe alți prieteni, chiar dacă nu sunt implicați încă.
  • Luați în considerare oferirea unui premiu elevului care primește cele mai "plăcute" sau re-acțiuni pe postul lor Facebook. Premiul poate fi ceva simplu ca timpul liber pentru studenții mai tineri sau un card cadou de 5 $ la un loc de hangout popular pentru cele mai vechi.
  • Imaginile sunt mai atrăgătoare, astfel încât să utilizați imagini dacă este posibil.
  • Dacă aveți doar câțiva oameni postați în contul lor, informațiile despre club au potențialul de a ajunge la mii de oameni!
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 8
    4. Creați un site web pentru clubul dvs. Uneori este mai ușor ca oamenii să se uite informații online, mai degrabă decât să participe la o întâlnire. Creați un site distractiv, interesant, care oferă membrilor potențiali toate informațiile de care au nevoie și le inspiră să vrea să se implice.
  • Wix, Webflow și site-uri Google oferă șabloane web care sunt super-ușor de utilizat și gratuit de utilizat. Încercați una dintre aceste companii sau faceți o căutare online pentru "Șabloane gratuite de site web" pentru mai multe opțiuni.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând întâlniri de întâlnire
    1. Imagine intitulată Publicitate Cluburi școlare Pasul 9
    1. Programați întâlnirea în timpul prânzului, astfel încât o mulțime de studenți pot veni. Deoarece elevii vor fi deja la școală, va fi foarte convenabil pentru ei să participe. După întâlnirile școlare pot fi greu, deoarece elevii pot avea deja alte lucruri de făcut.
    • Vedeți dacă un restaurant local poate dona pizza sau sandwich-uri și băuturi, în felul acesta nimeni nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încercarea de a mânca masa de prânz înainte de a veni - sau au membri curenți cip pentru a aduce alimente.
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 10
    2. Păstrați întâlnirea relaxată și casual, astfel încât studenții să se simtă confortabil. Așezat într-un birou în timp ce o persoană vorbește nervos în fața camerei nu va fi foarte angajată. Spuneți glume, aveți unele muzici care se joacă în fundal și se plimba și vorbește cu oaspeții înainte de începerea întâlnirii.
  • Birourile aliniate în linii drepte se pot simți prea mult ca timpul de clasă. Aranjați birourile în felul în care elevii pot fi grupați împreună sau le puneți într-un cerc mare.
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 11
    3. Joaca un joc de gheață pentru a obține întâlnirea la un început distractiv. Cereți fiecărui elev să scrie un fapt interesant sau puțin cunoscut despre ei înșiși pe o mică bucată de hârtie. Poate fi ceva simplu, "M-am născut în Canada" sau "Am sărit de gradul 1."
  • Amestecați toate lucrările și citiți fiecare cu voce tare, cerându-i studenților să ghicească cine aparține fiecare declarație.
  • Acest lucru va ușura tensiunea în cameră și va ajuta elevii să înceapă să se cunoască unul pe altul.
  • Imagine intitulată Publicitate Cluburi școlare Pasul 12
    4. Invitați un vorbitor de oaspeți să vină la întâlnire. Cereți-i să vorbească despre cât de mare este Clubul și despre beneficiile aderării. Poate fi un profesor care a participat la club când erau studenți sau cineva bine cunoscut în comunitatea dvs. care vă susține.
  • Vorbitorul dvs. de oaspeți ar trebui să poată oferi noi perspective și va inspira și motiva elevii să fie implicați.
  • Imagine intitulată Cluburile școlare Publicitate Pasul 13
    5. Dați un premiu pentru aducerea oaspeților la următoarea întâlnire. Aceasta poate fi o bară de sodă și bomboane, o carte de cadou de 5 $ sau chiar o cămașă de club dacă le aveți. Puteți oferi ceva mic pentru fiecare student care aduce un oaspete și un premiu mai mare pentru cel care aduce cel mai mult.
  • sfaturi

    Nu vă descurajați dacă nu aveți prea multă implicare la început. Formarea unui club - în special un brand nou - ia mult timp, efort și răbdare. Rămâneți persistenți și nu renunțați la încercarea!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar