Cum se creează un forum google

Forumurile permit grupurilor de oameni cu interese similare să colaboreze și să colaboreze online. Dacă doriți să creați un forum în Google, puteți, dar numai prin Grupuri Google. Pe măsură ce creați un grup în Google, vi se va întreba ce tip de grup va fi - este în acest timp în care puteți face grupul într-un forum. Este ușor de făcut, și după aceea, puteți invita pe oameni să se alăture.

Pași

Partea 1 din 3:
Accesarea grupurilor Google
  1. Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 1
1. Vizitați site-ul Grupurilor Google. Deschideți o nouă filă pe browserul dvs. și mergeți la Site-ul Grupurilor Google.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 2
    2. Conectați-vă la Google Grupuri cu contul dvs. Google. Google a făcut posibilă utilizarea unui cont Google în toate produsele Google. Introduceți adresa dvs. de e-mail Google în prima casetă de text și parola dvs. pe cea de-a doua casetă de text. Faceți clic pe butonul albastru "Sign In" de sub casete.
  • Uneori s-ar putea să nu vi se solicită să vă conectați, mai ales când sunteți deja conectat la orice produs de Google, cum ar fi Gmail sau Google Chrome. În schimb, sunteți direct la contul dvs. Grupuri Google.
  • Imagine intitulată Creați un Forum Google Pasul 3
    3. Faceți clic pe butonul "Creați grupul". O veți găsi în partea stângă sus a paginii. Te va duce la pagina pentru crearea grupului.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea detaliilor
    1. Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 4
    1. Introduceți numele forumului în câmpul Nume de grup. Acesta este primul câmp de pe pagină. Numele pe care îl introduceți aici ar trebui să se relaționeze direct cu interesele grupului, e.G., "Ingineri de informatică" pentru un grup interesat de studiul computerelor.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 5
    2. Adăugați o adresă de e-mail. Pe măsură ce introduceți numele forumului în câmpul Nume grup, Google sugerează automat adresa de e-mail corespunzătoare din câmpul de e-mail. Puteți alege să mergeți cu adresa de e-mail sugerată de Google. Cu toate acestea, dacă aveți o adresă de e-mail mai bună pentru forum, puteți șterge cea sugerată de Google în câmpul de e-mail și introduceți-vă acolo.
  • Aceasta este adresa de e-mail pe care membrii îl vor folosi pentru a comunica unul cu celălalt. Un membru va trimite e-mailuri la această adresă și va primi e-mailuri de la aceeași adresă.
  • Imagine intitulată Creați un Forum Google Pasul 6
    3. Descrieți forumul dvs. Google în câmpul Descriere. Aici, introduceți un scurt rezumat al ceea ce va fi forumul dvs. Acest lucru va oferi un indiciu de tipuri de posturi și discuții care se așteaptă să fie găsite pe forum. Câmpul Descriere permite maximum 300 de caractere.
  • Imagine intitulată Creați un Forum Google Pasul 7
    4. Alegeți limba primară a grupului. Aceasta este limba pe care va fi trimisă e-mailurile de la serviciul Google Groups. Faceți clic pe meniul derulant din acest câmp. Derulați în jos în limba preferată și faceți clic pe el pentru a alege.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 8
    5. Alegeți tipul de grup în secțiunile de tip grup. Grupurile din această secțiune includ lista de e-mail, forumul web și forumul Q & A. Lista de e-mail este pur și simplu o listă de grupuri de corespondență și permite membrilor să posteze de la adresele lor de e-mail. Va fi cel mai probabil interesat de ultimele două opțiuni pentru forumuri. Forumul web permite oamenilor să se angajeze interactiv cu grupul dintr-o interfață web. Q & A Forums Suport Caracteristici pentru membrii pentru a putea pune întrebări și a obține răspunsuri pe o interfață web optimizată. Faceți clic pe meniul derulant din câmp și selectați tipul de grup preferat.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 9
    6. Alegeți cine poate vizualiza discuția pe forum în secțiunea de permisiune de bază. Secțiunea de permisiune de bază este împărțită în câmpul Subiecte View, vizualizați câmpul post și cine se poate alătura câmpului. Faceți clic pe meniul derulant de-a lungul câmpului de afișare Subiecte și alegeți grupul de persoane pe care doriți să le vizualizați subiecte de discuție. Puteți alege managerii de grup doar pentru a vizualiza subiectul, întregul membru al grupului sau chiar membrii publici pentru a vizualiza subiectele. Faceți acest lucru și în câmpul de vizionare.
  • În câmpul de îmbinare, specificați persoanele care se pot alătura grupului. Puteți alege că persoanele care se alătură grupului trebuie să fie invitate de către managerii de grupuri sau pot trimite un e-mail care solicită să se alăture. Faceți clic pe meniul derulant și selectați opțiunea preferată.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 10
    7. Faceți clic pe butonul "Creați" din partea de sus a paginii pentru a crea forumul. Un mesaj de felicitare va fi afișat pe ecran care vă spune că ați creat cu succes forumul. De asemenea, veți primi o notificare prin e-mail a aceluiași lucru. Faceți clic pe butonul "Închidere". Acest lucru vă va direcționa înapoi la contul dvs. Google Group.
  • Partea 3 din 3:
    Invitând oamenii să se alăture forumului
    1. Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 11
    1. Din contul dvs. Grupuri Google, faceți clic pe butonul "Grupurile mele". Acest buton se găsește în colțul din stânga sus al paginii. Acest lucru vă va duce la o pagină care conține toate forumurile / grupurile Google la care participați.
  • Imagine intitulată Creați un Forum Google Pasul 12
    2. Faceți clic pe Forumul Google pe care tocmai l-ați creat. O pagină care arată numele forumului va fi afișată. În partea dreaptă jos a paginii este un buton "Grup Group". Faceți clic pe acest lucru pentru a merge la ecran pentru gestionarea grupului.
  • Imagine intitulată Creați un Forum Google Pasul 13
    3. Faceți clic pe "Invitați membrii."Acest buton este găsit în colțul din dreapta sus al paginii. Când faceți clic pe acesta, este afișată o casetă pentru scrierea adreselor de e-mail ale persoanelor de invită. Sub această casetă este o altă casetă de text pentru scrierea unui mesaj de invitație.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 14
    4. Introduceți adresa de e-mail a persoanei de a invita prima casetă. Puteți introduce mai multe adrese de e-mail prin separarea adreselor utilizând virgule. În câmpul Text de mesaje de invitație, introduceți un mesaj mic care va fi trimis persoanelor pe care le invitați. Un maxim de 1.000 de caractere sunt permise în câmpul de text pentru scrierea mesajului de invitație.
  • Imagine intitulată Creați un forum Google Pasul 15
    5. Faceți clic pe "Trimiteți invitația."Acest buton este în albastru și se găsește în partea de sus a paginii. Butonul trimite mesajul de invitație membrilor a căror e-mail au fost introduși.
  • sfaturi

    Pentru a începe un forum, trebuie să aveți un cont Google. Dacă, cu toate acestea, nu aveți deja unul, asigurați-vă că vizitați Conturi Google și creați unul gratuit. Grupurile Google sunt disponibile gratuit gratuit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar