Cum se adaugă backlink pe site-ul dvs. Sau pe blogul dvs

Ce trebuie să facă backlink cu un site web sau un blog. De ce ar trebui webmasterii site-ului web și blog să fie preocupați de obținerea de backlink de înaltă calitate? Backlinks joacă un rol imens în obținerea de vizitatori cunoscuți ca trafic către site-uri web și bloguri. Backlink din diferite directoare, bloguri, site-uri web, articole Ajutor trafic direct pe site-uri web și bloguri. Acest trafic se traduce în bani și de aceea backlink-urile de înaltă calitate sunt atât de importante.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați backlink pe site-ul dvs. sau pe blogul pasului 1
1. Găsiți backlink-uri. Puteți face o căutare Google pentru backlink-uri de înaltă calitate, dar nu plătiți niciodată pentru link-uri. Puteți merge pe forumuri conexe pentru mai multe informații despre Backlink sau citiți Ghidul Google Link pe ceea ce este necesar
  • Imagine intitulată Adăugați backlink pe site-ul dvs. sau pe blogul pasului 2
    2. Înregistrați-vă sau înscrieți-vă pentru site-urile pe care le veți lăsa pe un backlink. Procedura de înregistrare sau înscriere este direct și va avea de obicei o legătură de activare trimisă la adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Adăugați backlink-uri pe site-ul dvs. sau pe blogul pasului 3
    3. Odată ce ați făcut clic pe linkul de activare, atunci veți putea să vă conectați.
  • Imagine intitulată Adăugați backlink pe site-ul dvs. sau pe blogul pasului 4
    4. Acum că sunteți conectat (ă), căutați butonul de profil sau butonul panoului de control (CP). Navigați pentru a edita profilul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați backlink la site-ul dvs. sau blog Pasul 5
    5. Rețineți că fiecare site sau forum care vă va oferi un backlink este diferit. În unele cazuri, adăugați adresa dvs. de adrese URL unde este indicată. În alte cazuri, vă lăsați și adresa URL în caseta de semnătură. Totuși, în alte cazuri, vă lăsați adresa URL în secțiunea bio. Totul depinde și depinde de tine să-ți dai seama, cu excepția cazului în care backlink-urile au instrucțiuni.
  • Imagine intitulată Adăugați backlink pe site-ul dvs. sau pe blogul pasului 6
    6. În ceea ce privește caseta de semnătură și cutia Bio (Biografie), puteți lăsa 3 linkuri pe site-ul dvs. cu cuvinte cheie.
  • De exemplu, cuvintele cheie pot fi: cele mai bune modalități de a face bani online, face bani online de la domiciliu, cea mai bună afacere bazată pe domiciliu. Acestea sunt 3 exemple de cuvinte cheie care vor conține link-ul înapoi la site-ul web. Cu toate acestea, modificările recente ale Ghidului Google vor sugera că nu utilizați cuvinte cheie bogate în ancoră și veți fi mult mai bine cu doar un link "Faceți clic aici" sau cu adresa URL.
  • Imagine intitulată Adăugați backlink pe site-ul dvs. sau pe blogul dvs. Pasul 7
    7
    Pentru a adăuga link-ul la aceste cuvinte cheie, va trebui să utilizați codul HTML sau codul BBC. Acesta va fi indicat. Iată un exemplu al codului HTML:CUVINTE CHEIE
  • Aici este exemplul codului BBC: [URL = http: // SITE-UL TAU.COM] Cuvinte cheie [/ URL]
  • sfaturi

    Fi pregătit să obosească. Adăugarea backlink-urilor este consumatoare de timp, frustrant și ceva ce mai degrabă nu ar face.
  • Fiți pregătiți cu codurile HTML și codurile BBC scrise cu site-ul dvs. web și cuvintele cheie. Așa că evidențiați, copiați și lipiți.
  • Nu utilizați niciodată mijloace neetice (automatizate) pentru a încerca să câștigi legături. De asemenea, trebuie să direcționați fără rețele de link-uri, link-uri în linie cu textul bogat de ancoră bogat și directoarele de calitate slabă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar