Cum să obțineți backlink în forumuri

Forum Backlink sunt printre metoda de construire a legăturilor de top. Dar veți vedea că nu mulți constructori de link-uri SEO îl folosesc, deoarece sunt și cele mai dificile link-uri pentru a obține. Citiți acest articol pentru a cunoaște câteva dintre secretele și trucurile din spatele legăturilor de construcție pe forumuri.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 1
1. Găsiți forumurile a căror legătură cu nisa ta. Puteți face acest lucru utilizând cuvinte cheie și operatori Google.
  • De exemplu, dacă aveți nevoie să găsiți un forum într-o "nișă Dating", atunci căutați în Google ca "Dating Inurl: Forum". Ce se va întâmpla este - această interogare va căuta site-uri legate de dating care are "forum" în adresa URL și vă va duce direct la pagina forumului URL-ului pe care îl selectați de la Google.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 2
    2. Găsiți site-uri web. Asigurați-vă că site-urile pe care le găsiți sunt potrivite pentru a construi link-uri forum și faceți clic pe acesta. Rețineți că puteți găsi și alte site-uri între care vă vor îndrepta către alte întâlniri reale ale forumului. Treci peste.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 3
    3. Citiți regulile forumului. Acest lucru se datorează faptului că, în general, fiecare placă de forum are dispozitive diferite și poziții diferite. Prin urmare, răsfoiți pe tot site. Unele dintre locurile unde puteți găsi este 1. În interiorul firului principal al forumului ca postări lipicioase, veți primi primele PM că veți obține de la administratorii forumului, în partea de jos a subsolului etc.,
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 4
    4. Înregistrați-vă. Faceți acest lucru făcând clic pe butonul "Înregistrare" sau "Înscriere". Acesta va fi de obicei în partea dreaptă sus sau sub antet sau în altă parte.
  • Amintiți-vă, forumurile au fost una dintre sursele de construcție de backlink de top pentru maeștrii SEO și panourile forumului păstrează în mod intenționat butonul "Înregistrare" în diferite locuri pentru a evita înregistrările spamului.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 5
    5. Confirmați înregistrarea. Confirmați înregistrarea mergeți la cutia poștală. Veți primi corespondența la adresa de e-mail pe care ați introdus-o în timp ce înregistrați. Amintiți-vă că uneori, poșta va fi întârziată din cauza unor scenarii cum ar fi congestia serverului, verificarea manuală etc.,
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 6
    6. Așteptați administratorul. Chiar și după verificarea mesajului, este posibil să fiți pus pe coada de așteptare până când Admin vă schimbă manual statutul de membru pentru a "trăi". Poate dura de la 5 minute până la timp nedefinit, în funcție de disponibilitatea administratorului.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 7
    7. Citiți din nou regulile. Înainte de a posta, citiți din nou regulile. Acest lucru este obligatoriu. Aproape toate panourile Forumului împărtășesc aceeași listă interzisă IP, adică dacă adresa dvs. IP a fost interzisă pe un singur forum, veți fi interzis automat și pe alte plăci de forum.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 8
    8. Post. După ce ați citit regulile, veți ști când și cum să faceți primul dvs. post. Pentru a controla activitatea de spam, panourile de forum au cele mai dificile reguli de pe Internet și chiar are două tipuri de moderare - Moderare automată și moderare umană.
  • Începeți să postați cu atenție numai după analizarea tuturor regulilor legate de Forum, legate de link-ul, referitor la categoria firului pe care îl selectați la Post, etc.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink în forumuri Pasul 9
    9. Construiți link-uri. Există două tipuri de link-uri în forumuri: link-uri de semnătură și link-uri post.
  • Când introduceți legăturile dvs. în câmpul de semnătură pe care îl veți vedea de obicei în meniul "Panoul de control al utilizatorului" din partea de sus. Acestea se numesc legături de semnătură. Ele sunt constante și vor fi aceleași în toate postările pe care le apar și va fi mai ușor de postat link-uri. Nu puteți niciodată să fiți găsit într-o bord de forum dacă aveți acces la semnături. Verificați mai întâi "Utilizator cPanel" și găsiți fila "Semnătură". Dacă nu, căutați fire utilizând bara de căutare disponibilă pe bord forum cu cuvântul cheie "Semnătura". Apoi, citiți toate postările pentru a ști unde și cum să utilizați semnătura dacă este disponibil. Înțelegeți că unele semnături permit fie etichete HTML, fie coduri BB sau nimic. Acestea pot varia.
  • Când postați link-uri manual în postările pe care le scrieți în fire, acestea sunt numite "post link-uri". Majoritatea forumului are opțiuni de formatare și astfel puteți selecta cuvântul cheie pe care doriți să îl postați și selectați opțiunea "URL" din partea de sus și introduceți adresa URL pe care doriți să o conectați - puteți avea și o adresă URL goală în cadrul postului, Dar acestea sunt din nou depind de site-urile forumului pe care le postați la.
  • Semnătura și legăturile postale au avantaje și dezavantaje.
  • sfaturi

    Pe măsură ce panourile de forum interzice cu ușurință oricine se gândesc ca spam, este recomandabil să utilizați o adresă IP falsă până când vă stăpâniți tehnica de construcție a legăturilor forumului.
  • În cea mai mare parte, postările pe care le faceți pe firul de introducere nu vor fi numărate și astfel încât să nu pierdeți timp pe aceștia.
  • Pentru a găsi dacă un site Forum permite o semnătură sau un link, puteți trece rapid prin discuțiile populare și puteți răsfoi toate paginile pentru a ști dacă există linkuri disponibile fie în posturi, fie semnături. Dacă nu găsiți niciunul, evitați site-ul forumului și treceți la următorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar