Cum sa faci marcajul social

În centrul său, internetul este o mare parte a informațiilor care așteaptă să fie minate, colectate și împărtășite. Dar volumul mare de site-uri, posturi și legături poate deveni rapid copleșitor. Bookmarkingul social este una dintre cele mai bune modalități de adaptare a lumii digitale la interesele dvs. Vă permite să organizați și să stocați legăturile dvs. preferate, câștigând, de asemenea, inspirație de la alți utilizatori.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind marcajul social
  1. Imagine intitulată face marcajul social Pasul 1
1. Selectați un site. Fiecare dintre cele mai populare site-uri de marcare socială oferă ceva puțin diferit. S-ar putea să decideți să vă bazați mai ales pe un singur site sau pe o combinație a acestora.
  • Stare de nervozitate. Nu este doar pentru a face glume ciudate sau cronică în fiecare episod de Game of Thrones. Twitter "re-tweet" Funcția vă permite să urmăriți legăturile dvs. preferate, articolele, videoclipurile și imaginile. Cu o bază de utilizator, care este mai mare de 300 de milioane de puternice, oferă, de asemenea, o platformă excelentă de branding pentru afacerea dvs.
  • Reddit. Structura reddit a sub-reddit (sau subcategoriilor) ia cuvintele cheie etichetate și le transformă în forumuri on-line. Aici puteți posta link-uri în sub-reddit corespunzător cuvântului cheie și de a obține voturi de către membrii comunității. Designul site-ului web este oasele foarte goale și, uneori, clocky să navigheze, dar dacă aveți nevoie doar de un loc pentru a găsi linkuri bazate pe interese comune, acest lucru ar trebui să se potrivească facturii.
  • Pinterest. Sunteți condus de imagini? Apoi Pinterest este locul pentru tine. Aici poti "pin" Legături pentru aproape orice - Rețete noi, sfaturi de exerciții, articole de tehnologie, inspirație de nuntă etc. Deși Pinterest ar putea părea exclusiv pentru femei, mai mult de 1/3 din utilizatorii săi sunt bărbați.
  • A da peste. StumbleUpon este un site web pur conceput pentru a vă relaxa și a împărtăși legăturile. Când înregistrați un cont cu ele, puteți alege zone generale de interes, iar apoi site-ul web va prezenta diferite link-uri pentru tine "a da peste" și citeste.
  • Delicios. Grand Dame of Bookmarking Social, delicios, este în prezent în curs de repornire pentru a facilita integrarea legăturilor pe platformele sociale media. Deoarece delicios a avut o astfel de prezență de lungă durată în scena de marcare socială, mulți utilizatori sunt încă loiali acesteia.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 2
    2. Încărcați marcajele și legăturile. Metodele particulare de a face acest lucru vor varia de la site la site, dar cel mai probabil va trebui să tăiați și să lipiți linkul pe care doriți să îl marcați într-un "Încărcați" Forum pe profilul dvs. de pe site.
  • Pentru a copia, faceți clic dreapta pe adresa link-ului din browserul dvs. Selectează "copie" Opțiunea din meniul de opțiuni care vor apărea. Apoi, reveniți la site-ul dvs. de marcare socială și faceți clic dreapta pe din nou - selectați "pastă" Opțiunea de data aceasta. Acest lucru va pune legătura în forumul unde puteți încărca un link. Atunci va trebui să loviți un "Încărcați" sau "post" butonul de pe site.
  • Consultați secțiunea Tutorial a site-ului de marcare socială dacă aveți întrebări despre cum să încărcați conținut la ea.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 3
    3. Legătura cu social media. S-ar putea să vă găsiți mai ușor să vă conectați profilurile Facebook sau Google+ la site-ul dvs. de marcare socială - în acest fel, veți avea o modalitate centrală și ușoară de conectare și urmărire a intereselor dvs.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 4
    4. Creați etichete utile. Pe măsură ce încărcați marcajele la oricare dintre site-urile de mai sus, asigurați-vă că "etichetă" legătura cu câteva cuvinte-cheie care vor ajuta alți utilizatori să o găsească. Ce 2-3 cuvinte vin în minte când te gândești la acest link? Ce cuvinte de căutare ați folosit pentru a găsi linkul?
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 5
    5. Descărcați extensia. Dacă găsiți majoritatea marcajelor dvs. pe un browser desktop, atunci asigurați-vă că descărcați extensia pe care aceste site-uri web. Ori de câte ori vedeți o pagină pe care doriți să o marcați, faceți clic pe extensie și adăugați-o cu ușurință la profilul dvs. pe site.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 6
    6. Utilizați marcajul social pentru optimizarea motorului de căutare. Marcajul social nu poate direct Creșteți rangul Google al site-ului web al afacerii dvs. Cu toate acestea, cuvintele cheie legate de afacerea dvs. pot ateriza pe rezultatele căutării Google atunci când apar pe site-uri populare de marcare socială, care au clasament ridicat Google, cum ar fi Reddit, Twitter și Pinterest.
  • Oferiți reduceri și coduri speciale de utilizator prin intermediul site-urilor de marcare socială pentru a conduce trafic pe site-ul dvs. web. Încărcați link-ul pentru pagină de pe site-ul dvs. sau blogul pe care doriți să-l citiți pentru a vizita unul dintre aceste site-uri de marcare socială.
  • Utilizați cuvinte cheie populare pentru a eticheta legăturile dvs. Adesea, site-urile de marcare socială vă vor spune ce cuvinte cheie sunt "Treading" (ca pe Twitter) sau ce cuvânt este o căutare deosebit de populară în acel moment. Luați în considerare modul în care vă puteți eticheta contul afacerii dvs. cu cuvinte cheie populare. Acest lucru vă va ajuta să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs.
  • Amenajele Ambass, fiind active pe aceste site-uri. Elementele retweet sau PIN pe care le considerați populare de la alți utilizatori. Dacă sunteți un utilizator activ pe site, atunci mai multă activitate va veni în cont propriu.
  • Dacă vă gândiți la site-uri de marcare socială ca un instrument de PR util, atunci le puteți folosi pentru a crește gradul de conștientizare despre produsul dvs. la publicul dvs. țintă.
  • Partea 2 din 3:
    Respectând comunitatea
    1. Imagine intitulată face marcajul social Pasul 7
    1. Nu spam. Multe site-uri de marcare socială au devenit teren fertil pentru marketingul digital. În timp ce este bine să vă promovați propriul conținut pe majoritatea acestor site-uri, aveți grijă să nu faceți feedurile utilizatorilor de inundații pur și simplu pentru a conduce traficul pe site-ul dvs.
    • Amintiți-vă că este în interesul afacerii dvs. să fie un membru demn de încredere și valoros al comunității.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 8
    2. Să se angajeze cu alții. Dacă utilizați o platformă socială de marketing pentru marketing, este deosebit de important să vă angajați cu conținutul altor utilizatori. PIN, Retweet și legătura cu conținutul pe care îl considerați a fi angajat și important.
  • Nu numai că acest lucru vă va ajuta să faceți conexiuni valoroase, va oferi, de asemenea, potențialilor clienți un sens mai bun de cine sunteți și ce vă conduce afacerea dvs.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 9
    3. Nu fi un trol. Multe site-uri de marcare lasă mai puțină cameră pentru războaie de flacără ostilă decât alte site-uri sociale media. Dar ar trebui să fii în continuare considerat. În timp ce ați putea dori să vă angajați într-o dezbatere plină de viață cu alți utilizatori ai site-ului, încercați să păstrați tonul cordial și respectuos.
  • Amintiți-vă că cuvintele și cheile cuvintelor sunt acolo pentru a ajuta la conectarea utilizatorilor, nu le împărțiți.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea beneficiilor marcajului social
    1. Imagine intitulată face marcajul social Pasul 10
    1. Conectează-te cu alții. Când marcajul social a inițiat circa 2003, a oferit o alternativă publică la marcajele private pe care le puteți organiza în browserul dvs. Site-urile web cum ar fi delicioase au oferit un spațiu în care ați putea colecta linkuri și le-ați etichetat în cadrul intereselor comune.
    • Astăzi, marcajul social este mult mai interactiv decât atunci când a început pentru prima oară, cu comunitățile digitale precum Digg, Reddit, Pinterest și Twitter, oferind milioane de utilizatori un spațiu pentru a împărtăși interesele comune, să renunțe la idei una de cealaltă și să obțină inspirație din partea comunității.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 11
    2. Ia-o pe Follows. Când marcajul social a fost proiectat pentru prima dată, utilizatorii ar fi "etichetă" Link-uri în funcție de cuvintele cheie de interes. Aceste cuvinte cheie au devenit cunoscute ca "FOLOSURIE," sau o colecție de vocabular pe care utilizatorii le-ar putea atribui anumite legături. Căutând "FOLSSOMONY" a unui site de marcare vă poate ajuta să vă organizați informațiile.
  • Imagine intitulată face marcajul social Pasul 12
    3. Îmbrățișați accesibilitatea. Site-urile web precum Pinterest și Twitter sunt proiectate cu utilizatorul final mobil în minte. Dacă doriți un loc central în care toate legăturile dvs. preferate pe muzică, mâncare, tehnologie etc. sunt ușor stocate, atunci marcajul social este conceput cu nevoile dvs. în minte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar