Cum să verificați echilibrul cardului de debit

Cardurile de debit sunt convenabile, dar verificarea soldului dvs. poate fi un hassle. Când încercați să verificați echilibrul, mergeți întotdeauna la sursele oficiale ale emitentului dvs. de card. Acest lucru poate vizita banca sau magazin în persoană, vizitând site-ul lor sau folosind aplicația lor mobilă. De asemenea, verificați online pentru numere Puteți apela sau text pentru a primi soldul. În cele din urmă, este posibil să puteți obține balansul dvs. utilizând un comerciant sau ATM aprobat de Emitent pentru a accepta cardul dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Verificarea cardurilor de debit bancare
  1. Imaginea intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 1
1. Conectați-vă la site-ul web al băncii dvs. Du-te la site-ul oficial al băncii dvs. Dacă nu ați încă, va trebui să vă conectați informațiile despre contul unui ID de utilizator și o parolă. Utilizați acestea pentru a vă conecta la site-ul web. Rezumatul contului dvs. va fi listat vizibil pe pagină.
  • Imagine intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 2
    2. Descărcați o aplicație bancară. Majoritatea băncilor au acum cereri oficiale pentru bancare în mișcare. De exemplu, Huntington Bank are Huntington Mobile și Ally Bank are Ally Mobile. Conectați-vă la aplicație utilizând același ID de utilizator și parolă pe care o utilizați pentru a accesa site-ul Web al Băncii sau pentru a vă înregistra pentru unul dacă nu ați făcut-o deja.
  • Imaginea intitulată Verificați balanța unui card de debit Pasul 3
    3. Verificați soldul contului dvs. la un ATM. Orice ATM ar trebui să funcționeze, deoarece toți sunt legați de sistemul financiar. Pur și simplu puneți cardul în aparat, introduceți numărul PIN și navigați la opțiunea Balanță.
  • Orice ATM-uri care nu sunt afiliate la emitentul dvs. de card poate percepe o taxă pentru utilizare.
  • Imagine intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 4
    4. Înscrieți-vă pentru alerte text. Multe bănci vă vor trimite mesaje text pentru a semnifica modificările în contul dvs., cum ar fi depozitele și retragerile. Va trebui să vă conectați la contul dvs. prin intermediul site-ului web sau prin aplicație, apoi vă înscrieți pentru mesaje. Urmați instrucțiunile de text pentru a vedea soldul.
  • Multe bănci vă permit, de asemenea, să trimiteți aceste alerte la adresa dvs. de e-mail în loc de telefonul dvs.
  • Când utilizați mesaje text, mesajele și ratele de date se aplică încă determinate de transportatorul dvs. de telefon.
  • Imaginea intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 5
    5. Cereți unui banc de bancă. Când intri în bancă, teller vă va ajuta. Vorbiți cu ei despre obținerea echilibrului sau a unei declarații de cont. Acestea vă pot oferi informațiile detaliate pe care le primiți pe declarațiile trimise prin poștă cu melc sau prin e-mail o dată pe lună.
  • Pentru unele carduri preplătite, cum ar fi U.S. Banca Felicard, Teller cel mai probabil nu va putea să vă vadă echilibrul.
  • Imaginea intitulată Verificați echilibrul cardului de debit Pasul 6
    6. Sunați linia de service a băncii. Verificați site-ul web al băncii sau pe poșta oficială de la bancă pentru a-și găsi numărul de telefon. Banca dvs. poate avea un sistem automatizat în locul unde puteți urma solicitările sistemului pentru a naviga la soldul dvs. Cu toate acestea, sistemul vă va spune, de asemenea, că puteți apăsa un număr, adesea 0, pentru a vorbi cu un reprezentant al băncii.
  • Reprezentantul băncii va necesita identificarea personală, cum ar fi ultimele patru cifre ale numărului dvs. de securitate socială, înainte de a vă accesa contul.
  • Metoda 2 din 2:
    Verificarea cardurilor de debit preplătite
    1. Imagine intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 7
    1. Mergeți la site-ul web al emitentului cardului. Asigurați-vă că mergeți la site-ul web al emitentului cardului. De exemplu, du-te la Walmart pentru un card de debit pe care l-ai ajuns de acolo. Conectați-vă pentru a vă verifica soldul. Va trebui să vă înregistrați cardul introducând numărul cardului și codul de securitate.
    • În mod obișnuit, codul de securitate este de trei până la șase cifre pe spatele cardului sub o bandă de securitate, va trebui să zgâriați sau să coajă. Numărul cardului este un șir de 16 numere pe partea din față sau din spate a cardului.
  • Imaginea intitulată Verificați soldul unui card de debit Pasul 8
    2. Utilizați cardul la un comerciant afiliat. O modalitate rapidă de a vă verifica cardul atunci când departe de casă este să îl utilizați unde știți că va fi acceptat. De exemplu, dacă aveți un card de debit Prepaid Visa, un casier la un loc care acceptă Visa poate să vă prezinte echilibrul atunci când scanează cardul.
  • Imagine intitulată Verificați balanța unui card de debit Pasul 9
    3. Conectați-vă la aplicația de telefon a emitentului cardului. Unii emitenți de carduri, în cea mai mare parte lanțuri de magazine și companii de credit, au ieșit cu aplicații. Walmart are Walmart Moneycard și Bluebird de American Express are aplicația mobilă Bluebird. Utilizați aplicația pentru a vă înregistra cardul și conectați-vă cu ID-ul de utilizator și parola pe care o alegeți.
  • Imagine intitulată Verificați echilibrul cardului de debit Pasul 10
    4. Trimiteți un mesaj text emitentului cardului. Unii emitenți de card vă permit să trimiteți un text după ce v-ați înregistrat telefonul în contul dvs. deținător de card. De exemplu, textul BAL urmat de ultimele patru numere ale cartelei dvs. la 96411 pentru a verifica echilibrul unui card Walmart. Uitați-vă pe site-ul web al emitentului dvs. pentru opțiunile de mesaje text.
  • Amintiți-vă, mesajul și ratele de date prin intermediul operatorului dvs. de telefon.
  • sfaturi

    Utilizați numai site-ul oficial al emitentului cardului atunci când încercați să vă accesați contul.
  • Utilizați ATM-uri în rețea. Acest lucru vă va asigura că nu trebuie să plătiți taxe pentru a vedea soldul contului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar