Cum să deveniți fotograf profesionist

Fotografia profesională este o alegere excelentă în carieră pentru oricine dorește să se plătească pentru utilizarea talentelor lor creative. Este unul dintre puținele domenii în care gradele de vârstă și colegiu nu sunt la fel de importante ca un ochi bun, un produs de calitate și auto-disciplină. Fotografia este un câmp competitiv, deci fiți pregătit să începeți mici. Apoi, perfecționați-vă ambarcațiunile și construiți un portofoliu de cea mai bună lucrare.

Pași

Partea 1 din 3:
Concentrându-vă pe fotografia dvs
  1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 1
1. Dezvoltați-vă abilitățile de fotografie.Nu există nici un mod "drept" sau "Direcția greșită" Pentru a deveni un fotograf mai bun.Unii oameni iau o clasă sau au o diplomă de artă colegiu, cu o fotografie de fotografie.Alții cred că colegiul este o pierdere de timp pentru a deveni fotograf.S-ar putea să găsiți că vă puteți învăța despre fotografie de cărți și experimentare sau puteți dori să învățați de la alți profesioniști. Indiferent ce decideți să alegeți, dacă lucrați pentru el, îl puteți realiza.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 2
    2. Obțineți echipamentul corespunzător. Tipul de echipament de care aveți nevoie va depinde de tipul de fotografie pe care îl faceți, dar probabil că veți avea nevoie de una sau două corpuri de camere și o varietate de lentile pentru diferite situații.De asemenea, veți avea nevoie de un software de editare a fotografiilor de calitate.
  • Este posibil să aveți nevoie de echipamente suplimentare pentru iluminare sau dacă doriți să creați un studio de la domiciliu.Din nou, aceasta depinde de specializarea dvs. fotografică.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf profesionist pas 3
    3. Achiziționați echipamente frugally. Având echipamente de calitate este importantă pentru a lua fotografii de înaltă calitate, dar nu trebuie să investiți toate economiile în echipamente noi, high-end înainte de a începe cu adevărat cariera.Puteți cumpăra echipament folosit în stare bună de lucru, achiziționați modele mai vechi la o reducere după ce un nou model iese, închirierea de echipamente sau chiar să împrumute echipamente până când sunteți sigur că afacerea dvs. va avea succes.
  • Când aveți nevoie să cumpărați unelte, să urmăriți-l pentru impozite, deoarece este o informare fiscală.
  • Lentilele sunt adesea o investiție mai importantă decât corpurile camerei, deoarece pot fi reutilizate dacă cumpărați vreodată o cameră nouă și, de obicei, oferă un salt mai mare în calitatea imaginii.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 4
    4. Cunoașteți camera dvs.Înainte de a vă rezerva prima sesiune de fotografii plătite, trebuie să cunoașteți fiecare setare, mesaj de eroare și cuirk al camerei dvs.Ar trebui să puteți schimba lentilele cu ochii închiși.Fiblarea cu echipamentul vă va face să pari neprofesional și ar putea afecta calitatea produsului dvs. final.
  • Citiți frontul manual al camerei dvs. în spate.Manualul vă va oferi o mulțime de detalii despre caracteristicile și funcția camerei dvs. într-un mod în care sursele de fotografie generice nu.
  • Pentru a deveni cu adevărat competență, practică extensiv acasă.Experimentați cu lumină și umbra, încercați diferite setări pe aparatul foto și să învățați INS și OUTS de a face fotografii cu echipamentul disponibil.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 5
    5. Tehnologia camerei de cercetare și sfaturi de fotografie. Ridicați cărți, reviste și articole online pentru cele mai recente informații despre setările camerei, sfaturile și trucurile camerei. Acestea vă vor ajuta să vă învățați noi modalități de a vă folosi camera și lentilele pentru a crea fotografii minunate.
  • Asigurați-vă că aveți cunoștințe în modul de utilizare a celeilalte unelte de cameră, cum ar fi un bliț la distanță sau lentile diferite. Având un fundal în acestea, va îmbunătăți semnificativ fotografiile dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 6
    6. Aflați cum să utilizați software-ul de editare.Chiar și cele mai bune fotografii pot avea nevoie de o editare minoră.Folosirea unui software de editare a calității poate lua fotografiile dvs. de la "Bine" la "Mare."Cu toate acestea, să fiți atenți la efectele speciale suprapuse - clienții dvs. nu pot să-i placă pe fotografii care sunt prea stilizate sau editate.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf profesionist Pasul 7
    7. Construiți un portofoliu complet. Pentru a fi angajat de cineva care nu este un membru apropiat de familie sau un prieten, va trebui să aveți un portofoliu pentru a arăta. Utilizați fotografii de la mai multe lăstari cu diferite subiecte pentru a evidenția gama talentelor tale. Asigurați-vă că portofoliul dvs. este alcătuit din mai mult de cinci sau zece fotografii. Oamenii vor dori să vadă marea lucrare pe care ați făcut-o.
  • Dacă aveți nevoie pentru a vă rotunji portofoliul cu fotografii de modelare sau posed, închirierea de modele amateur de la agențiile locale. Oferiți imprimări gratuite în schimbul modelării gratuite.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 8
    8. Găsiți nișă. Încercați mai multe zone de fotografie înainte de a se stabili pe unul ca preferat. De exemplu, vă puteți concentra pe fotografie portret, nuntă, sport sau peisagistică. Găsiți-vă zona de expertiză și utilizați-o în avantajul dvs. în afacerea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf profesionist Pasul 9
    9. Oferiți clienților ceea ce doresc.Vă poate dori să luați portrete creative ale oamenilor, dar clienții dvs. ar putea dori doar să arate destul de frumos.Amintiți-vă că, mai ales când începeți, trebuie să faceți bani.Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a cumpăra clienții dvs. imprimări (sau imagini digitale cu drepturi de imprimat).Sunt mult mai probabil să cumpere amprente dacă le place ceea ce văd!
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unei afaceri
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 10
    1. Intern cu un fotograf profesionist.Dacă sunteți fotograf amator sau începeți doar, ar trebui să fie intern sau ucenic cu un fotograf profesionist pentru a obține un sentiment pentru modul în care ar trebui să se desfășoare o afacere de fotografie. Probabil că nu veți fi de acord cu modul în care mentorul dvs. face totul în afacerea ei, dar vă va oferi o idee bună despre "imaginea mare" de a conduce o afacere de fotografie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 11
    2. Dezvoltați-vă "abilitățile oamenilor."O mare parte din rularea unei afaceri de fotografie lucrează cu oamenii.Ar trebui să lucrați la capacitatea dvs. de a vorbi cu oamenii despre viziunile și obiectivele lor pentru o fotografie de fotografiere, pentru a calma clienții care sunt supărați sau dezamăgiți și pentru a construi o afacere repetată.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 12
    3. Obiective stabilite. Creați mai multe obiective pe termen lung. Apoi, obiective pe termen scurt care vă vor aduce mai aproape de atingerea obiectivelor pe termen lung. Obiectivele pe termen scurt ar trebui să fie măsurabile și să aibă un interval de timp sau un termen limită. De exemplu, un obiectiv pe termen scurt ar fi rezervarea a 5 clienți noi în următoarele trei luni. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți un obiectiv mai amplu de a avea o clientelă stabilită în decurs de un an.
  • Asigurați-vă că ați scris toate obiectivele dvs. Studiile au arătat că aveți mai multe șanse să completați obiectivele pe care le-ați scris.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 13
    4. Configurați un program de lucru. Acest lucru va depinde în mare măsură de nevoile clientului dvs., astfel încât va trebui să fiți organizat și pregătit. La configurarea unui program, luați în considerare cât timp va avea nevoie de fotografiere și cât timp va trebui să editați fotografii înainte de a livra un produs clientului dvs. Realizați că unele tipuri de fotografii vor cere orare specifice. De exemplu, probabil veți lucra o mulțime de weekend și seara dacă tragi nunți.
  • Amintiți-vă că o fotografie de fotografiere include timpul de antrenare, timpul de fotografie, timpul de editare, timpul de întâlnire, et cetera. Prin urmare, este mai mult decât o "film de 1 oră."
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 14
    5. Publicați-vă afacerea. Creați un site web, faceți cărți de vizită, rețea cu localnicii și discutați despre afacerea dvs. de fotografie cu toată lumea pe care o întâlniți. A fi activă pe social media vă va ajuta, de asemenea, să faceți un nume pentru dvs. Instagram este o modalitate excelentă de a posta imagini pe care o vor vedea o mulțime de oameni.
  • Creați un filigran pentru a vă proteja fotografiile astfel încât să le puteți face publicitate online. Permiteți clienților dvs. să utilizeze fotografiile dvs. filigrane pentru propriile site-uri media sociale, în esență, făcând publicitatea dvs. pentru dvs. Asigurați-vă că optimizarea motorului de căutare (SEO) este ridicată pentru site-ul dvs., astfel încât afacerea dvs. să se ridice la interogările motorului de căutare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 15
    6. Spuneți "da" la noi oportunități de lucru.Dacă o oportunitate este ușor din nișă, nu-l întoarceți în jos, deoarece nu este situația dvs. de lucru ideală.S-ar putea să aflați că vă place ceva ce credeai că era în afara zonei dvs. de confort. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă simțiți forțați să faceți ceva pur și simplu pentru că reprezintă o oportunitate de afaceri.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 16
    7. Rețea cu toată lumea.Ar trebui să luați toate ocaziile de rețea.Dacă lucrați la o specializare specifică, cum ar fi fotografia de nuntă, rețeaua cu toată lumea din orașul dvs. care are o asociere cu nunți.Discutați și dați cardul dvs. planificatorii de nunți, coacerii de tort, catering, alți fotografi (pot avea un conflict și vor fi rugați o sesizare), angajați de magazine de nuntă etc.
  • Fiți pregătiți să remediați (profesional) la un eveniment.De exemplu, dacă faceți o fotografie fotografie pentru o nuntă, faceți fotografii ale alimentelor și dați-le la restaurante. Ei pot folosi fotografiile ca publicitate înșiși și vă pot recomanda ca fotograf care le-a luat.
  • Călătoresc în autobuz, în picioare în linie la magazin, sau împărtășirea unei mese la o cafenea sunt toate momentele pentru tine să-ți publici afacerea.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 17
    8. Cereți trimiteri și repetați afacerea.Dacă cineva este mulțumit de fotografiile pe care le-ați luat pentru ea, cereți-i să vă facă trimitere la prietenii ei.În schimb, încercați să construiți o afacere repetată - dacă ați luat portrete de 6 luni pentru un copil, contactați familia 4 sau 5 luni mai târziu și întrebați dacă ar dori să rezerve o sesiune de portret de 1 an.Afacerea dvs. poate zăpada prin cuvânt-de-gură.
  • Partea 3 din 3:
    Gestionarea afacerii dvs
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 18
    1. Păstrați-vă slujba de zi la început.Probabil că nu veți putea să treceți de la un fotograf amator la un fotograf profesionist într-o manieră de săptămâni.Va dura ceva timp pentru a stabili și a construi afaceri înainte de a începe să faci destui bani pentru a vă sprijini.Ca atare, poate doriți să păstrați o altă sursă de venit până când veți deveni stabiliți ca un profesionist.
    • Acest lucru vă poate face viața dificilă pentru o vreme, dar puteți găsi că o mare parte din munca dvs. de fotografie se întâmplă oricum în timpul orelor non-de lucru.De exemplu, mulți oameni programează sesiuni de fotografie în weekend, când copiii lor sunt în afara școlii.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 19
    2. Organizați documentele și fișierele. Înainte de a putea începe să lucrați ca fotograf profesionist, trebuie să obțineți licența de afaceri și să începeți să vă faceți o afacere. Cercetarea cerințelor statului sau a județului pentru o licență de afaceri și documentele pe care trebuie să le aveți pentru a vă numi în mod legal un profesionist.
  • Vorbiți cu un mic avocat de afaceri pentru o idee mai bună despre lucrurile specifice de care aveți nevoie. De exemplu, dacă intenționați să faceți fotografia exclusivă, asigurați-vă că aveți asigurare care acoperă afacerea dvs. Aceasta poate include echipamente și asigurări de sănătate pentru dvs. și angajații dvs.
  • Ar trebui să fii meticulos cu privire la păstrarea dvs. de înregistrare.Păstrați contractele, încasările, e-mailurile clientului și facturile.Organizați totul într-un mod care vă are sens (după lună, pe nume client sau de locație) și să luați în considerare amplasarea copiilor electronice și de hârtie ale celor mai importante documente.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 20
    3. Gestionați-vă banii. Creați un cont bancar de afaceri, creați un registru și echilibrați bugetul. În fiecare săptămână, ar trebui să vă actualizați registrul cu toate schimburile monetare pe care le-ați făcut în ultimele șapte zile.
  • Asigurați-vă că aveți destui bani salvați să plătiți pentru cel puțin un an în valoare de cheltuieli. În acest fel, ar trebui ca afacerea dvs. să cadă sau aveți o urgență de afaceri, veți avea destui bani pentru a trăi până când veți obține un alt loc de muncă.
  • Asigurați-vă că păstrați chitanțele pentru toate cheltuielile legate de afaceri.Contabilul dvs. poate utiliza chitanțe pentru a calcula deducerile fiscale pentru cheltuielile dvs. de afaceri.
  • Amintiți-vă că (în funcție de modul în care afacerea dvs. este înființată legal) venitul dvs. va fi supus impozitărilor pe cont propriu - luați în considerare anularea banilor de la fiecare fotografie pentru a plăti impozite în anul următor.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 21
    4. Creați un contract. Înainte de a fi de acord să intrați în orice fotografie trage cu cineva, asigurați-vă că aveți un contract de afaceri pe care trebuie să îl semneze. Aceasta ar trebui să includă tot ceea ce banii lor plătesc și lucrurile pe care le aveți și nu sunt răspunzătoare. De exemplu, clarificați dacă vă țineți răspunderea pentru fotografii care sunt șterse accidental și irevocabil sau dacă după semnarea contractului nu mai este o problemă a dvs.
  • Au un avocat să scrie un contract pentru dvs. dacă doriți să luați cea mai sigură cale. Alăturați-vă la o grupare de fotografie, de asemenea, vă oferă adesea posibilitatea de a utiliza un contract pre-scris disponibil pentru membrii grupului.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf profesionist Pasul 22
    5. Setați tarifele. Luați în considerare durata de timp necesară pentru fiecare film, costul angrenajului, costul imprimărilor sau CD-ului imaginilor ca produs final și experiența dvs. Evitați prețurile sesiunilor de fotografie prea mari sau prea scăzute. Un preț care este prea mare, va sperie majoritatea clienților, în timp ce stabilirea unui preț foarte scăzut te face să pari disperat sau neatractiv ca fotograf.
  • Căutați alți fotografi locali și vedeți ce taxează pentru propria afacere. Apoi, baza propriului dvs. preț bazat pe abilitățile și abilitățile dvs. în comparație cu a lor.
  • sfaturi

    Secretul de a fi un fotograf de succes și nu pierde pasiunea pentru ambarcațiunile este de a lucra în mod constant asupra proiectelor personale. Faceți timpul pentru a trage ceea ce vă place pentru dvs. și pasiunea voastră va crește prin încercarea diferitelor tehnici de fotografie digitală. În același timp, încrederea dvs. ca profesionistă va crește, de asemenea. Acest lucru este valabil pentru orice hobby care devine o afacere.
  • Investiți în programe bune de editare a fotografiilor pentru computerul dvs. Deși majoritatea "Editare" ar trebui să se facă în modul manual de pe aparatul foto înainte de a lua fotografiile, având posibilitatea de a face touch-up-uri rapide și ajustări ale fotografiilor dvs. este foarte valoroasă.
  • Fiți conștienți de faptul că, dacă sunteți plătit pentru a face fotografii ale altora, vă va fi de așteptat să satisfaceți dorințele clientului dvs. pentru fotografii, mai degrabă decât preferințele dvs. artistice proprii. Cum se spune, "Clientul are intotdeauna dreptate."
  • Nu vă fie frică să utilizați camera foto sau un punct-și-film pentru a face fotografii în timpul liber. Fotografiile pe o bază zilnică este ideală, dar nu se poate face întotdeauna cu o cameră foto și un program ocupat.
  • Începeți întotdeauna afacerea dvs. încet și nu vă așteptați să crească incredibil de repede.
  • Un beneficiu pentru fotografierea în Raw vs. JPEG (dacă aparatul foto acceptă) este capabil să funcționeze cu mult mai multe informații pentru a vă expune corect imaginea după aceea.
  • Întotdeauna luați o pauză de la fotografiile dvs. și reveniți la ei în câteva zile, săptămâni sau chiar luni. Acest lucru vă va oferi o perspectivă proaspătă asupra muncii dvs.
  • Avertizări

    Nu ștergeți niciodată o fotografie de la aparatul foto până când nu l-ați văzut pe computer. Este adesea greu de spus dacă o imagine are imperfecțiuni minore sau nu până când le vezi dimensiunea completă. Uneori, greșelile mici pot fi fixate într-un program cum ar fi GIMP sau Photoshop, dar nu se bazează pe ea pentru a corecta greșelile uriașe (i.E. Imagini neclare, evidențiate tăiate, etc.).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar