Cum să deveniți fotograf de modă

Dacă devii un fotograf de modă este visul tău, este posibil să o realizezi cu o mulțime de muncă grea, talent și persistență. Câmpul este notoriu greu de intrat, dar totul este posibil și există modalități de a vă mări șansele de succes.

Pași

Metoda 1 din 4:
Asamblarea muncii dvs
  1. Imagine intitulată Pregătiți un portofoliu de design de modă Pasul 8
1. Creați un portofoliu. Acest lucru este esențial dacă doriți să deveniți o modă fotograf. Va trebui să creați un portofoliu care să vă prezinte munca profesională.
  • În aceste zile, mulți fotografi creează site-uri web pentru a-și prezenta cele mai bune lucrări. Puteți face acest lucru gratuit prin site-uri precum WordPress sau obțineți un site web făcut profesional.
  • Asigurați-vă că site-ul dvs. este actualizat cu munca cea mai proaspătă și arată o varietate de ceea ce puteți face. Doriți să afișați fotografiile de modă. Dacă nu trebuie să afișați încă nimeni, trebuie să lucrați la luarea unor fotografii înainte de a căuta să rezervați un film.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 2
    2. Face o carte foto. Mulți oameni vor dori să vadă ceea ce se numește o carte. În această carte foto, veți retipări cele mai bune fotografii pentru a arăta agenților și revistelor.
  • Această carte include, în general, transparente de 4 x 5 inch pentru a arăta lucrarea. În general, doriți să includeți 20 de fotografii pe care le-ați făcut în cartea dvs. Alegeți imagini care vă arată personalitatea ca fotograf. Dacă munca dvs. a fost de fapt într-o revistă, arată acest lucru.
  • Alegeți imaginile pentru a se potrivi cu lucrarea pe care o căutați. Veți dori să adaptați alegerile și să rezervați pentru diferite locuri de muncă. Aruncați câteva imagini în fiecare carte care demonstrează că aveți gamă, totuși.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 3
    3. Lucrați gratuit la început. Aceasta este o modalitate excelentă de a construi un portofoliu. Este posibil să trebuiască să faceți câteva lăstari gratuit pentru o vreme. Acesta este doar modul în care funcționează. Multe modele aspirante ar dori să vă facă fotografii pentru că încearcă să o facă și în câmpul lor.
  • Nu faceți acest lucru pentru totdeauna sau lăsați-vă să vă luați în mod constant avantaj. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare lucrul gratuit la practică și să vă construiți portofoliul atunci când începeți doar. Încercați să lucrați alături de oameni în rețea și foarte talentați.
  • Cum puteți găsi locuri pentru a lucra gratuit? Agențiile de modelare a contactelor și organizațiile non-profit și oferă serviciile dvs. Utilizați cuvântul de gură pentru a găsi modele aspirante care au nevoie de fotografii luate sau publicitate online (unii oameni pot fi atenți la astfel de oferte, totuși, astfel încât să fie pregătit să vă oferiți portofoliul existent și să vă explicați formarea în colegiu și așa mai departe). De asemenea, ați putea întreba un program de design de moda colegiu sau școală de frumusețe dacă ați putea face fotografii.
  • Chiar dacă nu sunteți plătit, veți învăța foarte mult și veți face conexiuni valoroase care ar putea duce la plata de locuri de muncă. Rețelele sunt extrem de importante dacă doriți să o faceți ca un fotograf de modă. Dacă lucrați gratuit, obțineți beneficiul de a păstra controlul creativ, iar acest lucru vă poate permite uneori să faceți cea mai bună lucrare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 4
    4. Obțineți un stagiu în fotografie de modă. Un alt mod în care vă puteți construi portofoliul atunci când începeți doar să obțineți un stagiu.
  • Puteți găsi multe site-uri care listă stagii în Fotografie de modă online. Pur și simplu termenul Google "Stagii de fotografie de modă" și mulți vor veni. Este posibil să trebuiască să luați un stagiu legat în fotografie dacă nu puteți găsi imediat ceva în fotografia de modă.
  • Postarea tipică a fotografiei de modă poate necesita să aveți unele eșantioane de portofoliu (chiar dacă acestea sunt lucruri pe care le-ați făcut gratuit sau printr-o clasă colegiu) și vă vor cere adesea să aveți propriul dvs. echipament. Este posibil să trebuiască să vă mutați la New York sau în străinătate pentru cele mai bune stagii.
  • Metoda 2 din 4:
    Marketing-te pentru locuri de muncă de fotografii
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 5
    1. Faceți cercetarea. Înainte de a apela la rece un editor foto În încercarea de a obține o muncă, ar trebui să vă faceți temele. Înțelegeți, de exemplu, ceea ce face revista.
    • Cunosc numele editorului de fotografii reale, mai degrabă decât să se refere la el sau la ea generic. Sunați la revista și cereți numele și titlul. Alegeți o revistă care se potrivește stilului dvs.
    • Etichetați totul. Veți dori să vă asigurați că vă includeți numele și numărul de telefon când trimiteți în munca dvs. Nu trimiteți fotografii originale. Includeți un plic ștampilat, auto-adresat dacă doriți să obțineți lucrările trimise înapoi la dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 6
    2. Obțineți un agent de fotografie. Există agenții care există exclusiv pentru a ajuta la vânzarea lucrărilor fotografilor clienților. Ei vă pot ajuta să vă aducă slujbă. Scopul este rezervat pentru lăstari, dar unele reviste vă vor cumpăra și fotografiile stocate.
  • Unele agenții vor reprezenta oameni care încep doar. Obținerea unui agent vă poate economisi timp, astfel încât să vă puteți concentra pe ambarcațiunile dvs. și să le lăsați să facă negocierile.
  • Agenții vor încerca adesea să vă revină și munca pe diferite piețe și pot cunoaște piețele mai bune decât tine. Cercetați agentul și găsiți unul care nu reprezintă fotografi care fac exact același fel de muncă ca și tine. În caz contrar, ceilalți fotografi s-ar putea simți prea competitivi. Acționați ca primul dvs. contact cu agentul este un interviu de angajare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 7
    3. Puneți-vă de tine. În aceste zile, fotografii buni își au văzut munca și primesc locuri de muncă prin utilizarea social media, precum și portofolii tradiționale.
  • Au o prezență socială profesională în care vă concentrați asupra creării unui brand pentru dvs. și în care prezentați o parte din cea mai bună lucrare.
  • Doar puneți-vă cea mai bună lucrare în lume, totuși, indiferent dacă este vorba despre media socială sau într-o carte de portofoliu. Trebuie să vă comercializați în mod constant pentru ao face ca un fotograf de modă.
  • Imagine intitulată Rulați un blog de moda de succes Pasul 12
    4. Începeți un blog de modă. Un blog de modă este o modalitate excelentă de a vă arăta munca dvs. și chiar începeți să vă branding prin construirea unei reputații online pentru dvs.
  • Alegeți propriul nume de domeniu și faceți misiunea blogului dvs. clar. Păstrați blogul sa concentrat pe cea mai recentă și cea mai bună lucrare.
  • Puteți crea un blog printr-un serviciu gratuit, cum ar fi WordPress. Asigurați-vă că păstrați blog-ul actualizat. Vă poate ajuta să veniți când oamenii caută cuvinte cheie. Asigurați-vă că fotografiile blogului sunt în mod constant profesionale, utilizând iluminare și fundal adecvat. Gândiți-vă la aceasta ca o extensie a portofoliului dvs. formal.
  • Metoda 3 din 4:
    Obținerea muncii dvs. văzută
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 9
    1. Expuneți-vă fotografiile într-o galerie de artă. Aceasta este o modalitate de a atrage atenția profesioniștilor care vă vor plăti pentru munca dvs. sau vă puteți angaja pentru locuri de muncă.
    • Creați mai întâi o relație cu o galerie foto. Puteți găsi înregistrări de galerii foto prin fotografie, care este un ghid de liste de bimonthly și prin asocierea dealerilor de artă foto internațională. De obicei, fotograful primește 50% din vânzarea de fotografii.
    • Telefonați galeria și întrebați despre politicile de depunere. Galeriile au reguli diferite. Unii vor revizui doar trimisiunile de mai multe ori pe an. Dacă sunt interesați, vor dori să vadă un portofoliu. Când începeți, munca dvs. ar putea fi publicată ca inventar față de obținerea propriului spectacol.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 10
    2. Concentrați-vă pe calitate. Este important ca munca ta să fie consecventă. Este foarte important. Ar trebui să vă concentrați asupra realizării fiecărei fotografii, în special cele din portofoliul dvs., cea mai înaltă calitate.
  • Fi creativ, totuși. Faceți tendințe, nu-i urmați doar. Creați propriul stil de semnătură, care este adevărat pentru dvs. Asigurați-vă că ați capturat emoțiile și personalitățile subiecților în lăstari. Munca ta va ieși mai mult dacă aveți un stil consistent, care este al tău. Vrei ca oamenii să știe fotografiile sunt proprii pur și simplu pentru că au aspectul tău.
  • Investiți în echipamente bune pentru a asigura calitatea. Dacă nu aveți o cameră bună, nu veți lua fotografii de calitate profesională. Cumpărați câteva lentile de calitate și învățați să lucrați cu lumină naturală. Fii atent cu detaliile. Hainele nu ar trebui să fie încrețite. Fundalul nu ar trebui să fie murdar și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 11
    3. Luați în considerare suplimentarea venitului dvs. Poate fi foarte greu să trăiești ca un fotograf luptător când începeți.
  • Este adesea o idee bună să aveți planuri de back-up pentru a face bani în timp ce încercați să coborâți de pe teren. Ați putea lua fotografii corporative sau fotografii pentru nunți, de exemplu.
  • Ar trebui să presupunem că nu veți face bani pentru o vreme și ar trebui să vă gândiți dacă aceasta este cariera pentru dvs. ca rezultat.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf de modă Pasul 12
    4. Ia în considerare în mișcare. Sa fim cinstiti. Dacă chiar vrei să o faci mare ca un fotograf de modă, sunt coastele în care probabil că va trebui să fie.
  • New York și Los Angeles au scene de modă înfloritoare. Europa face și ea. Dacă doriți să rămâneți în orașul dvs. mic, probabil că nu veți avea multe oportunități.
  • Este posibilă în unele orașe de mijloc de a obține locuri de muncă pentru cataloage sau agenții de modelare locale, dar fiind pe scena orașului mare este cea mai bună modalitate de a retea dacă doriți să o rupeți mare.
  • Metoda 4 din 4:
    Învățați despre fotografia de modă
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 13
    1. Luați cursuri de colegiu. Este posibil să aveți nevoie să obțineți formarea profesională în fotografia de modă pentru a afla cum să avanseze de la a fi un amator la un profesionist. Școlile din orașele mari, cu scene de modă înfloritoare, cum ar fi Londra și New York, vor avea mai multe șanse de a oferi cursuri de fotografie de modă.
    • Cele mai multe clase de fotografii de la universitate, iar unele oferă și grade de fotografie. Cercetați o universitate din zona dvs. și înscrieți-vă. Profesorii uneori au și contacte bune în industrie. Unele școli oferă, de asemenea, programe de certificate de fotografie de modă. Veți fi instruiți în fiecare etapă a unui film de modă, din direcția modelului la marketing.
    • Fotografii de modă nu sunt obligați să aibă diplome de colegiu, dar puteți învăța multe despre iluminare, fotografie digitală și modul în care funcționează câmpul la școala universitară sau de comerț.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf de modă Pasul 14
    2. Aflați editarea. Cei mai buni fotografi de modă sunt experți la editarea fotografiilor pentru a satisface nevoile clienților, nu doar pentru a face fotografiile.
  • Va trebui să învățați cum să utilizați software-ul computerului pentru a recolta fotografii, defecte corecte în ele și pentru a modifica imaginile. Va trebui să puteți comunica în mod clar cu clienții despre nevoile și dorințele lor. Majoritatea fotografilor profesioniști utilizează software de editare pentru a îmbunătăți aspectul fotografiilor lor.
  • Puteți învăța aceste abilități, luând o clasă în editarea fotografiilor la o școală locală sau la o școală tehnică, cu excepția cazului în care puteți găsi o modalitate de a le învăța pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de modă Pasul 15
    3. Fii persistent. Există o mulțime de oameni care doresc să devină fotografi de modă, așa că ar trebui să știți că probabil veți obține o mulțime de respingere la început. Fotografia de modă nu este un câmp ușor.
  • Continua. Trimiteți-vă munca la multe reviste și agenți. Continua sa incerci. Îmbunătățiți fotografia cu mai multă practică pentru a vă mări șansele de acceptare. Reţea!
  • Obțineți o recomandare. Unele reviste se vor uita doar la portofolii de la oamenii pe care îi cunosc. Astfel încât rețeaua! Puteți găsi pe cineva care cunoaște oamenii în locurile în care doriți să lucrați dacă vă implicați în funcțiile industriei și industriei.
  • sfaturi

    Trebuie să puteți funcționa bine ca membru al echipei și lider de echipă.
  • Lucrați ca intern la un studio de fotografie de modă sau o publicație de modă pentru a obține experiență practică.
  • Aflați tot ce puteți despre modă și artă. Cunoașterea tendințelor trecute și prezente vă va ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a modului de a vă prezenta fotografiile.
  • Veți avea nevoie de sensibilitate artistică.
  • Abilitățile organizaționale sunt esențiale pentru planificarea lăstarilor și, dacă doriți să fiți liberi, rulați propria afacere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar