Cum de a deveni fotograf airbnb

Dacă sunteți fotograf și căutați să faceți puțin bani în plus, devenind un fotograf Airbnb ar putea fi concert pentru dvs. Cu acest loc de muncă independent, puteți merge la site-urile Airbnb ale oamenilor și puteți face fotografii profesionale pentru a fi utilizate pentru înregistrări și postări. Este o lucrare flexibilă, independentă pe care o puteți face în timpul dvs. - tot ce trebuie să faceți este să aplicați online.

Pași

Metoda 1 din 6:
Obțineți experiență în fotografia interioară.
  1. Imaginea intitulată Începeți să nu aveți un boyfriend_girlfriend Pasul 10
1. Fotografia interioară este puțin diferită de altă fotografie. Asigurați-vă că aveți cunoștințe despre stadionul de stadializare, lumină care vine din Windows și cum să editați fotografii interioare. Cu aceste abilități, vă puteți construi portofoliul și puteți fi un mare fotograf Airbnb!
  • Airbnb va cere gazdelor să stea setul lor, dar este posibil să trebuiască să faceți unele rearanjare în funcție de nevoile dvs. de iluminat.
Metoda 2 din 6:
Creați un portofoliu online.
1. Compilați cele mai bune fotografii pe site-ul dvs. personal sau pe site-ul dvs. personal Pagina de portofoliu. Asigurați-vă că evidențiați munca dvs. interioară, arhitecturală și editorială, astfel încât AirBnb poate spune că aveți dreptate pentru slujbă. Depinde de dvs. Câte fotografii trebuie să includă, dar încercați să oferiți o gamă largă de competențe.
  • Airbnb specifică faptul că Instagram și Portofoliul Facebook nu vor fi acceptate, deci asigurați-vă că utilizați un site profesional.
Metoda 3 din 6:
Cumpărați o cameră, lentilă și trepied.
  1. Imagine intitulată fotografie Pasul 1
1. Toate echipamentele dvs. trebuie să fie de calitate profesională. Lista de fotografie a lui Airbnb vă solicită să aveți o cameră profesională DSLR / o oglindă fără oglindă cu senzor complet sau APS-C și o rezoluție de 16 + MP, o lentilă de zoom ultra-larg cu un interval de lungime focală care include 16-20mm (Full- cadru) 10-12mm (APS-C) și un trepied profesional.
  • Atâta timp cât echipamentul dvs. îndeplinește criteriile, marca, modelul și face aparatul foto și lentilă depinde de dvs.
Metoda 4 din 6:
Obțineți acces la internet de mare viteză.
  1. Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
1. Veți încărca fotografii pe site-ul Airbnb pentru a fi plătit. Asigurați-vă că aveți acces la internet de încredere care poate încărca fișiere de înaltă rezoluție pe o bază consistentă. Fotografiile vor trece printr-un proces de verificare înainte de a fi acceptate, motiv pentru care este important să păstrați rezoluția ridicată.
  • De asemenea, este posibil să trimiteți și să primiți e-mailuri, să obțineți feedback și să discutați cu alți angajați ai Airbnb online.
Metoda 5 din 6:
Au un transport fiabil în jurul zonei dvs.
1. Cele mai multe înregistrări vor fi în câțiva kilometri de casa dvs. Asigurați-vă că puteți ajunge la locațiile de muncă în timp util și puteți lua echipamentul camerei cu dvs. Airbnb poate acoperi unele dintre taxele dvs. de transport dacă aveți nevoie de ele.
  • Rețineți că veți fi lugging în jurul unei camere, lentilă și trepied la fiecare loc de muncă (care poate fi dur fără mașină sau transport public).
Metoda 6 din 6:
Trimiteți o aplicație online.
  1. Imagine intitulată Înregistrați-vă la vot Pasul 10
1. Airbnb va examina portofoliul dvs. și informațiile dvs. online. Aplicația vă pune întrebări despre experiența dvs., setul dvs. de competențe, ce fel de echipament dețineți și unde locuiți. Puteți trimite aplicația dvs. online pentru a începe procesul de freelanțare pentru AirBnb.

sfaturi

În timp ce plata poate varia, majoritatea locurilor de muncă sunt o rată forfetară de 50 până la 100 $.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar