Cum să faceți publicitate afacerii dvs. De fotografie

Ca fotograf, publicitatea afacerii dvs. este unul dintre cele mai critice aspecte ale succesului. Cu o abundență de concurență, va trebui să vă dezactivați de alte firme de fotografie. În loc să se gândească la publicitate ca un pas suplimentar, considerați că publicitatea eficientă vă poate îmbunătăți afacerea existentă și poate aduce clienți care nu vor veni de obicei la dvs. Prin construirea prezenței digitale, folosind metode tradiționale și utilizând promoții și oferte, puteți dezvolta un plan de publicitate semnificativ și eficient, care va ajuta la vânzarea vânzărilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea prezenței dvs. digitale
  1. Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 1
1. Construiți un site de funcționare. Primul pas în publicitatea cu succes a companiei dvs. de afaceri online implică crearea unui site de funcționare. Site-ul dvs. web ar trebui să aibă mostre din munca trecută și să afișeze informațiile dvs. de contact, astfel încât noii clienți să poată primi apel sau prin e-mail. Concentrați-vă la evidențierea talentului dvs. prin punerea lucrărilor recente în fruntea paginii.
  • Fotografii trebuie să aibă o înțelegere bună de compoziție, iar un site slab proiectat poate lăsa o impresie negativă.
  • Păstrați site-ul cât mai simplu și simplu posibil. Asigurați-vă că navigația este intuitivă și eliminarea informațiilor inutile sau orice poate confunda clienții potențiali.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 2
    2. Obțineți paginile de afaceri. Paginile de afaceri cum ar fi Google, Yelp, și Pagini Yellow Online vor ajuta la creșterea expunerii dvs. și ajutați oamenii să vă conecteze la dvs. Asigurați-vă că ați etichetat și intrările de cuvinte cheie pe site-ul dvs., astfel încât atunci când oamenii caută fotografia în zona lor pot găsi pagina dvs. Păstrați-vă cu recenzii clienți și asigurați-vă că sunteți personal și direct la orice critică sau recenzii rele de la foști clienți.
  • Alte site-uri web care ar fi în valoare de listarea afacerii dvs. includ paginile albe, lista lui Angie, Yahoo și Bing.
  • Nu uitați să furnizați informațiile dvs. de contact și să adăugați un link pe site-ul dvs. pe paginile dvs. de afaceri.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 3
    3. Păstrați-vă în mod regulat media socială. Social Media vă permite să vă conectați la viitorii clienți sau fanii muncii dvs. Păstrați o pagină activă Twitter, Tumblr, Instagram, Facebook, Pinterest și Flickr. Nu încercați să echilibrați toate platformele dacă nu aveți timp. În schimb, alegeți câteva platforme și asigurați-vă că aveți posturi de calitate. Faceți acest lucru făcându-vă postările interesante și relevante. Postați-vă munca pe social media pentru a vă afișa abilitățile și talentul.
  • Trebuie să păstrați postările Twitter sub 140 de caractere.
  • Twitter este mai orientat spre acțiuni și ar trebui să cheie oameni în ceea ce face compania dvs. Adăugarea unei fotografii vă va obține, de asemenea, mai multe re-tweets și îi place.
  • Un exemplu de mesaj Twitter ar fi, "Lucrăm la un nou proiect cu cheesesteaks Gina pe strada largă. Vino peste și verificați acțiunea."
  • Postați pe Instagram în jurul orei 5:00 și 18:00 Deoarece acest lucru este atunci când majoritatea utilizatorilor sunt online. Asigurați-vă că postați o fotografie robustă.
  • Un eșantion de post instagram poate fi ceva de genul, "Verificați aceste fotografii uimitoare pe care Chelsea a reușit să le ia în timpul paradei Philadelphia Pride. Dacă doriți să luați o imprimare a uneia dintre fotografii, faceți clic aici pentru a accesa site-ul nostru."
  • Nu utilizați o pagină personală pentru afacerea dvs. Creați unul special pentru afacerea dvs. de fotografie.
  • Fiecare platformă are o lungime ideală și volum de posturi pe tot parcursul zilei.
  • Pentru o platformă ca Facebook, trebuie să postați doar o dată sau de două ori pe zi.
  • Pentru medii sociale mai active, cum ar fi Twitter, cinci sau mai multe posturi pe zi sunt de obicei adecvate.
  • De asemenea, puteți încărca fotografia pe platformele dvs. de social media pentru a oferi oamenilor un gust de ceea ce lucrați sau pentru a construi un urmat online.
  • Social media care este folosită special pentru fotografie include Pinterest, Instagram și Flickr.
  • Sfat de experți
    Vlad Horol

    Vlad Horol

    Fotograful profesionist Horol este un fotograf profesionist și co-fondatorul fotografiei Yofi, studioul său de fotografie portret cu sediul în Chicago, Illinois. El și soția lui Rachel se specializează în capturarea fotografiilor de maternitate, a nou-născuților și a familiei. El a practicat fotografia cu normă întreagă de peste cinci ani. Lucrarea lui a fost prezentată în Voyagechicago și Bună ziua, dragă fotograf.
    Vlad Horol
    Vlad Horol
    Fotograf profesionist

    Expertul nostru este de acord: Când începeți doar ca fotograf, SEO este atât de important pentru afacerea dvs. Postați pe social media, creați un site web, începeți să vă blogging sesiunile și rețeaua cu alți fotografi. Faceți tot ce puteți pentru a face oamenii conștienți de faptul că sunteți aici să faceți fotografii.

  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 4
    4. Au un portofoliu online de înaltă calitate. Portofoliul dvs. online ar trebui să fie un catalog mai mare de imagini digitale de înaltă calitate pe care le puteți transmite clienților potențiali. Asigurați-vă că utilizați Utilizați designul receptiv, astfel încât scala dimensiunilor imaginii cu rezoluții diferite.
  • Păstrați portofoliul la 12 fotografii pe pagină. Dacă adăugați mai multe fotografii decât 12 fotografii, portofoliul dvs. poate arăta aglomerat.
  • Limitați suma pe care utilizatorul trebuie să-l deruleze. Utilizați miniaturi astfel încât persoana care se uită la portofoliul dvs. poate accesa cu ușurință fotografiile pe care le bucură cel mai mult.
  • Alegeți numai cea mai înaltă calitate de calitate. Dacă o fotografie este discutabilă din cauza oricărui motiv, nu ar trebui să fie o fotografie pe care o adăugați în portofoliul dvs.
  • Gazdele populare pentru fotografie includ spațiace, format, zenfolio și 500px.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 5
    5. Adunați mărturiile clienților. Deoarece fotografia este uneori subiectivă, oamenii care angajează un fotograf vor face adesea pe baza unor lucruri precum personalitatea lor sau calitatea relației dvs. Adăugați mărturiile clienților dvs. pe site-ul dvs., astfel încât clienții viitori să poată vedea ce au trebuit să spună clienții tăi din trecut despre dvs.
  • Pentru lăstari intimi cum ar fi fotografia de nuntă, având un fotograf plăcut și flexibil este o cerință pentru multe cupluri.
  • Metoda 2 din 3:
    Publicitatea tradițională
    1. Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 6
    1. Trageți fotografii pentru evenimente de caritate. În timp ce nu ar trebui să faci un obicei să lucrezi gratuit, uneori face o fotografie pentru un eveniment de caritate vă poate ajuta cariera. Nu numai că veți obține conexiuni suplimentare de rețea la eveniment, dar veți avea și o muncă suplimentară pentru a adăuga la portofoliul dvs. Contactați organizațiile de caritate locale și vedeți dacă au nevoie de cineva care să ajute să facă fotografii pentru următorul eveniment.
    • A face o lucrare gratuită pentru un eveniment de caritate este o bună oportunitate dacă nu aveți multă experiență profesională.
    • A face lăstari liberi pentru o revistă sau ziar în timpul unui eveniment de caritate, ar trebui să vă aducă o mulțime de expunere. Asigurați-vă că vă acreditează fotografia.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 7
    2. Rețea cu toată lumea. Cea mai mare parte a muncii pe care o veți obține ca studio de fotografie vor veni prin trimiteri personale sau a unui cuvânt de gură. Din acest motiv, este important să vă conectați oriunde v-ați afla. Puteți ateriza un loc de muncă neașteptat, deoarece vă puneți acolo și comunicați cu oamenii potriviți. Nu ardeți poduri și respectați persoanelor noi pe care le întâlniți.
  • Puteți rețea la întâlniri sociale, deschideri de galerie sau întâlniri artist.
  • Dacă faceți fotografia de nuntă, crearea de rețele la emisiunile de mireasă poate, de asemenea, să vă aterizeze munca.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 8
    3. Au un portofoliu fizic. În timp ce majoritatea lucrărilor dvs. vor fi vizualizate online, este important ca fotograful Asa profesionist să aibă cel puțin un portofoliu de imprimare pentru a arăta potențialilor clienți sau agențiilor care doresc să vă angajeze. Luați fotografiile de înaltă rezoluție la un PrintShop și discutați cu acestea despre opțiunile pentru cartea dvs. de portofoliu.
  • Cartea dvs. de portofoliu ar trebui să fie cele mai bune fotografii în cea mai mare rezoluție posibilă pentru dimensiunea cărții.
  • Discutați cu imprimanta despre tipul de legături disponibile și cât de mult ar costa o gravură personalizată.
  • Portofolii de imprimare pot costa oriunde de la 100 la 1.000 de dolari.
  • Imagine intitulată publicitate Fotografie de afaceri Pasul 9
    4. Obțineți afacerea dvs. enumerată în presa tradițională. Căutați directoarele tradiționale care există în imprimare. În timp ce marea majoritate a muncii dvs. va fi probabil câștigată online, anunțurile tipărite vor lăsa, de asemenea, o impresie în capetele oamenilor și ar putea duce la mai multe afaceri. Căutați directoare locale care se specializează în fotografie și obțineți afacerea dvs. listată acolo.
  • Dacă trageți fotografii de nuntă, obținerea unui anunț într-o revistă de mireasă poate aduce noi clienți.
  • Dacă sunteți fotograf de partid, obținerea numelui dvs. creditat în mass-media tradițională, cum ar fi ziarele sau revistele, vă poate mări expunerea.
  • Luați în considerare plasarea anunțurilor în revistele alimentare dacă vă specializați în fotografia alimentară.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind promoții și oferte speciale
    1. Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 10
    1. Oferă un bonus de recomandare. Puteți oferi un bonus de recomandare celor care decid să scrie mărturii pentru site-ul dvs. sau persoane care se referă la alți clienți pentru dvs. Dacă sunteți memorabili și faceți bine treaba, vor fi probabil să vă facă trimitere la familie sau la prieteni. Permiteți clienților actuali despre bonus. Puteți oferi clientului de trimitere cu o imprimare gratuită sau o reducere pe o fotografie viitoare fotografie.
    • Poți spune ceva, "Compania noastra cauta de fapt sa preia mai multe proiecte. Dacă știți despre cineva care are nevoie de fotografii luate, putem lucra un bonus de recomandare ca un cuplu de imprimări gratuite în următoarea comandă."
    • Conectați-vă cu fiecare client la nivel personal și faceți-le să vă placă.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 11
    2. Țineți o promoție pentru o sesiune de fotografii gratuite. Deținerea unei promoții pentru o sesiune foto gratuită vă poate ajuta să vă construiți vizibilitatea. În plus față de publicitate, organizarea unei promoții vă permite să vă construiți lista de contacte care vă pot ajuta în asigurarea lucrărilor în viitor. Nu uitați să cereți numele oamenilor, numerele de telefon și adresele de e-mail, astfel încât să le puteți contacta cu viitoarele promoții și oferte.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 12
    3. Includeți imprimări bonus către clienți. Aruncarea într-o pereche de imprimări bonus vă poate ajuta să păstrați clienții și să măriți cantitatea de recomandări pe care le obțineți. Asigurați-vă că includeți o notă mică despre cât de multă plăcere lucrează cu ei și le-ați spus că ați inclus gratuit amprentele suplimentare.
  • Clienții se vor simți speciali și se vor ocupa de, chiar dacă nu a fost o mulțime de muncă suplimentară pentru dvs.
  • Imagine intitulată Publicați fotografia dvs. Pasul 13
    4. Oferă reduceri. Reducerile oferite foștilor clienți vă pot ajuta să obțineți o afacere repetată de la aceiași clienți. Luați în considerare locul de muncă pe care îl faceți pentru client sau client și gândiți-vă la frecvența pe care trebuie să o facă. Dacă este pentru o revistă, agenția va reuși probabil să vă angajeze pentru un alt film. Vă puteți îmbunătăți în continuare șansele oferind o mică reducere dacă decid să vă utilizeze din nou serviciile.
  • Luați în considerare taxa dvs. standard și calculați cât de mult ar fi în continuare profitabilă și merită.
  • Dacă cineva cumpăra în vrac, oferă-le o reducere, astfel încât să se simtă convinși să obțină mai multe fotografii.
  • Nu oferiți reduceri pentru locurile de muncă unice. Recompensa clienții loiali și numai clienții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar