Cum de a câștiga experiență în fotografie

Poate părea greu să obțină experiență de lucru ca fotograf, mai ales atunci când oamenii care angajează fotografi par să necesite o experiență anterioară în primul rând. În timp ce având puțină experiență poate reprezenta o provocare pentru a ateriza o combinație de fotografie, este încă posibil. Concentrați-vă pe învățarea despre camera dvs, Dezvoltarea portofoliului dvs., și rețeaua dvs. spre succes.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățați despre camera dvs
  1. Imagine cu titlu de experiență în Fotografia Pasul 1
1. Aflați ce tip de fișier să utilizați când. Cele două tipuri de fișiere foto cele mai comune sunt JPEG și RAW, cu o primă fiind împărțită în continuare în M-Raw și S-Raw. În mod tipic, fișierele brute sunt mai mari, dar au mai multe informații, în timp ce fișierele JPEG sunt mai multe fișiere comprimate care sunt mai ușor de vizualizat. Luați în considerare utilizarea brută sau una dintre modificările brute dacă doriți să fiți un fotograf profesionist, deoarece vă oferă imagini mai mari și mai bune.
  • S-Raw și M-Raw oferă modificări ușoare pe fișierul brut, creând în cea mai mare parte dimensiuni de fișiere mai mici în detrimentul pierderii rezoluției.
  • În mod obișnuit, nu puteți vizualiza fișierele brute până când le încărcați la un computer.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 2
    2. Experimentați cu setările camerei. Deveniți un expert de fotografie prin Fiddling cu camera foto și încercând fiecare setare. Nu vă faceți griji că ați luat imagini proaste. În schimb, concentrați-vă asupra înțelegerii ce diafragma, viteza de declanșare și ISO fac la o imagine.
  • Apertura înseamnă cât de mare se deschide obiectivul în timpul imaginii. Acest lucru afectează adâncimea câmpului și vă poate ascuți sau vă blur fundalul.
  • Viteza de declanșare este cât timp lentila camerei este deschisă și adunarea luminii. Viteza rapidă a obturatorului este bună pentru fotografii de acțiune, în timp ce vitezele de declanșare lente necesită un trepied pentru a face o fotografie curată.
  • ISO determină cât de sensibilă camera este la lumină. Aceasta controlează expunerea imaginii dvs. Măriți sau micșorați ISO atunci când sunteți în situații mai întunecate sau mai ușoare.
  • Amintiți-vă că diafragma, viteza obturatorului și ISO sunt întotdeauna conectate - dacă schimbați unul, celălalt va fi afectat de această schimbare!
  • Imagine cu titlu de experiență în Fotografia Pasul 3
    3. Practicați regula treimilor. Împărțiți vizorul în treimi imaginare orizontal și vertical. Grila imaginară ar trebui să aibă nouă cutii și patru puncte de intersecție. Imagini în care punctul focal al imaginii este situat la punctele de intersecție tind să fie mai "interesant" pentru ochiul uman. Practicați fotografiile în care subiectul imaginii dvs. este într-unul din cele patru puncte de intersecție.
  • Aceasta nu este o regulă tare, deci găsiți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. cu practică prin încercare și eroare!
  • Imagine intitulată de experiență în Fotografia Pasul 4
    4. Experiment cu diferite stiluri de iluminat. Chestiuni de iluminat, precum și lumina "cea mai bună" pentru fotografia dvs. se va schimba pe baza stilului pe care îl urmăți. Indiferent dacă practicați portret, fotografia de acțiune, timpul de expirare sau altceva, practicați fotografiile în acel stil și experimentarea cu iluminatul dvs. Faceți fotografii în diferite momente ale zilei, în întuneric și cu flash.
  • Pentru exemple de iluminare optimă diferită, lumina "cea mai bună" pentru fotografiile portret tinde să fie mai puțin lumina soarelui de dimineața devreme sau după-amiaza târziu, în timp ce lumina "cea mai bună" pentru fotografii de acțiune este plin de soare, astfel încât să puteți face fotografii rapide și încă mai au suficientă lumină.
  • Dacă vă puteți primi un prieten să vă ajute, luați în considerare achiziționarea unui consiliu reflectorizant și a practică direcționarea și crearea iluminării proprii.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 5
    5
    Luați o mulțime de imagini ori de câte ori puteți. La fel de mult cum puteți studia și învăța folosirea unei camere, există lucruri pe care nu le veți învăța până când nu le încercați fizic. După ce înțelegeți modul în care diafragma, viteza obturatorului și ISO influențează o imagine, practicați fotografiile unei cascade sau a unui joc sportiv și manipularea diafragmei, viteza obturatorului și ISO pentru a lua fotografii clare și clare.
  • Investiți într-un trepied pentru fotografii mai lente, cum ar fi o fotografie lungă sau o fotografie de noapte.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea abilităților tale
    1. Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 6
    1. Dezvoltați-vă portofoliul. Veți dori un portofoliu cu o serie de stiluri și un accent pe munca de calitate. Dacă nu găsiți locuri de muncă de fotografie, oferiți-vă să faceți fotografii ale familiei și prietenilor dvs. și să le cereți să le postească pe social media și să vă dea credit. Construiți o reputație pentru tipurile de fotografie cu care doriți să lucrați.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 7
    2. Urmăriți o diplomă în fotografie. O diplomă de fotografie vă va oferi perspective de locuri de muncă și vă va oferi profesori și profesioniști care pot ajuta la întrebări. De asemenea, vă va oferi timpul și abilitățile de a dezvolta un portofoliu și să vă scufundați profund în arta fotografiilor.
  • Imagine intitulată Evaluarea câștigului în Fotografia Pasul 8
    3. Învață să utilizați software-ul și tehnicile de editare a fotografiilor profesionale. O mare parte a fotografiei profesionale este "Finalizarea" imaginii cu tehnici de editare profesională foto. Luați o clasă, încercați un tutorial sau vă învățați cum să utilizați software-ul și să vă terminați fotografiile. Unele software-uri profesionale de editare a fotografiilor includ Adobe Photoshop, Faza One Capture One Pro, și Fotografia de afinitate Serif.
  • Unii fotografi le place, de asemenea, să dezvolte abilități speciale de editare a fotografiilor ". De exemplu, un fotograf ar putea accentua ușor tonurile roșii, în timp ce altul ar putea lua mândrie specială în capacitatea lor de a îmbina împreună două imagini împreună și de a crea o nouă piesă de artă.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 9
    4. Nu ștergeți imaginile până când nu ajungeți la computer. În timpul unei sesiuni de fotografie, ați putea fi tentați să vă uitați la camera dvs., să faceți o pauză și degetul mare prin fotografiile dvs. Rețineți că vă uitați la o imagine pe un ecran mic și ați putea lipsi imaginea completă. Așteptați până când vă întoarceți la computer pentru a vă uita la imaginea completă înainte de a decide să o păstrați sau nu.
  • Ștergerea fotografiilor de pe camera dvs. nu este, de asemenea, bună pentru memoria stick, deoarece poate provoca dezordine care încetinește memoria.
  • Puteți încerca întotdeauna să salvați o fotografie un software profesionist de editare a fotografiilor.
  • Amintiți-vă: Cu cât mai mult timp vă petreceți în jos la camera dvs., cu atât mai puțin timp petreceți căutați o lovitură.
  • Partea 3 din 3:
    Extinderea rețelei dvs
    1. Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 10
    1. Tratați fotografia ca o afacere. Dacă încercați să intrați în afacerea de fotografie independentă, nu vă oferiți serviciile gratuite. Alegeți dacă doriți să vă prețuiți fotografia pe oră sau pe imagine finalizată și să vă stabiliți prețurile. Dacă vă prezentați ca profesionist, oamenii vă vor vedea ca unul.
    • Prețul pentru piața dvs. locală. Dacă prețați prea mult, ați putea avea un timp greu de găsit clienți!
    • Prețul mediu pentru un fotograf amator în 2017 este între 25 și 100 de dolari pe oră (fotografi amatori, în general, nu se percepe pe imagine).
    • Prețul mediu pentru un fotograf semi-profesional care încearcă să intre în lumea fotografică în 2017 este între 50 și 150 de dolari pe oră sau între 25 și 100 de dolari pe imagine finisată.
    • Prețul mediu pentru fotografii profesioniști în 2017 este între 75 și 250 de dolari pe oră sau pe imagine finită.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 11
    2. Dezvoltă un Website În cazul în care potențialii clienți vă pot vedea munca. Asigurați-vă că site-ul dvs. de fotografie este ușor de navigat și are imagini de portofoliu afișate în rezoluție înaltă. Includeți o pagină Despre Astfel, clienții pot afla mai multe despre dvs. și o pagină de contact, astfel încât să vă poată închiria dacă sunt interesați!
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 12
    3. Deveniți un asistent / al doilea shooter. Adesea, fotografii profesioniști angajați să tragă concerte mari ca nunțile vor angaja oa doua cameră pentru a captura fotografiile dintr-un alt unghi diferit. Ajungeți la fotografii locali de nuntă și vedeți dacă ar dori un al doilea shooter pentru o nuntă sau un sezon. Asigurați-vă întotdeauna să urmați regulile lor și să mențineți profesionalismul.
  • Imagine intitulată Creșterea experienței în Fotografia Pasul 13
    4. Extindeți rețeaua dvs. cu mass-media socială. Când sunteți fotograf, social media este cel mai bun prieten al tău. Utilizați Social Media pentru a posta fotografii online și faceți publicitate afacerii dvs. Păstrați-vă mass-media socială actualizată și postați imagini ale muncii pe care le faceți sau chiar să vă dați fanii câteva fotografii în spatele scenei. Dacă faceți fotografii ale oamenilor, cereți-i să includă numele și site-ul dvs. dacă îl postă online oriunde.
  • Dacă vă aflați pe diferite platforme media sociale, vă curățați fotografiile la fiecare platformă. De exemplu, ați putea folosi Facebook sau Instagram pentru fotografii mai lustruite sau utilizați Snapchat pentru a arăta că sunteți bine să compuneți o fotografie chiar fără să o editați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar