Cum să cumpărați pentru primul an al copilului

Pregătirea pentru un copil nou poate fi copleșitoare, iar cantitatea de echipamente pentru copii disponibile pentru cumpărare este descurajantă. Concentrându-vă pe configurarea grădiniței bebelușului dvs. și cumpărarea consumabilelor de bază pentru îmbrăcăminte, hrăniți și transportați copilul, vă puteți asigura că aveți ceea ce aveți nevoie. Aceste resurse vă vor asigura că aveți uneltele necesare pentru a vă menține copilul sănătos și fericit.

Pași

Partea 1 din 5:
Înființarea pepinieră
  1. Imagine intitulată cumpăra pentru copil
1. Cumpărați un pătuț sigur, robust și nou.Căutați un pătuț durabil și asigurați-vă că lamele nu sunt mai mari de 2.375 inci (6.03 cm) în afară. Asigurați-vă că Patful îndeplinește toate cerințele de siguranță și recomandările emise de U.S. Comisia de siguranță a produselor de consum (CSC). Indiferent de locul în care locuiți, site-ul CPSC listarea standardelor recomandate de Crib este un instrument util pentru a vă asigura că pătuțul dvs. este sigur.
  • Dacă cumpărați un pătuț folosit sau primiți unul ca o mână de mână, verificați site-ul web al CPSC pentru a vă asigura că îndeplinește cele mai noi cerințe de siguranță.
  • Luați în considerare obținerea unui pătuț convertibil pe care îl puteți transforma într-un pat odată ce devin un copil.
  • Dacă copilul dvs. dorm într-un bassinet, asigurați-vă că, de asemenea, îndeplinește toate standardele de siguranță.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    2. Achiziționați o saltea de pădure impermeabilă, pad și foi de pat. Ar trebui să cumpărați cel puțin 2-3 seturi de foi, astfel încât să puteți schimba rapid așternutul.
  • Saltea ar trebui să se potrivească în siguranță în critică - nu ar trebui să existe lacune între saltea și pereții de pădure. Saltea ar trebui să fie, de asemenea, fermă și plată.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    3. Căutați pături uzate care vor zip peste pijamalele copilului dvs. Acestea sunt mai sigure decât păturile tradiționale, iar studiile au arătat că utilizarea păturilor de îmbrăcăminte reduc riscul de sindrom de moarte bruște a sugarilor (SIDS).
  • Pentru a reduce șansa sufocării sau a SID-urilor, patul ar trebui să fie cât mai gol posibil, astfel încât să eliminați toate jucăriile, păturile, barele de protecție sau perne înainte de a vă pune copilul să doarmă.
  • Ar trebui să stocați, de asemenea, pături de bătăi, pe care le puteți purta cu dvs. oricând părăsiți casa. Swaddling este o modalitate excelentă de a vă ajuta copilul să se simtă liniștit, în siguranță și sigur.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    4. Configurați o stație de schimbare a scutecului. Mulți oameni cumpără o masă în schimbare, dar puteți achiziționa, de asemenea, un tampon de schimbare care poate merge pe o bucată de mobilier existentă sau pe podea. Stocați stația cu scutece, șervețele, pulberea pentru copii și unguent cu rash diametru.
  • Asigurați-vă că aveți o găleată de scutece în apropierea stației de schimbare. Dacă utilizați scutece de pânză, există plăci de scutec proiectate special pentru scutece non-de unică folosință.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    5. Stocați pe scutece. Un copil nou-născut va trece prin 8-12 scutece pe zi, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de mână. Dacă utilizați scutece de unică folosință, este posibil să doriți să achiziționați mai multe mărci pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    6. Gândiți-vă la cumpărarea perdelelor negre. Mulți părinți au descoperit că acestea sunt instrumente utile în obținerea copiilor lor să doarmă sănătoși. Perdelele negre vor bloca toată lumina soarelui care ar putea interfera cu somnul copilului.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    7. Cumpărați în siguranță, jucării adecvate în vârstă. Bebelușul dvs. va trebui să fie distrați și există multe jucării pentru copii concepute pentru diferite vârste.
  • Pentru nou-născuți, un Crib Mobile este un instrument util pentru a le menține distrați în timp ce se află în pat. O cutie de muzică sau o oglindă incomparabilă sunt, de asemenea, jucăriile care vor fascina mulți nou-născuți.
  • Pentru bebeluși 3-6 luni, căutați cărți moi, animale umplute și zgomote.
  • Pentru bebeluși 6 luni și peste, căutați jucării, bile și jucării care fac zgomot.
  • Partea 2 din 5:
    Achiziționarea de îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    1. Stocați hainele pentru copii de diferite dimensiuni. Hainele pentru sugari sunt de obicei dimensionate de vârsta (în lunile) copilului. Cumpărați haine în multe dimensiuni diferite - bebelușii cresc repede și nu doriți să trebuiască să alergați în mod constant la magazin pentru dimensiuni mai mari.
    • Căutați haine care sunt făcute dintr-un material respirabil, și care sunt ușor de a porni și opri. Fermoarele și snap-urile sunt mult mai ușor de fixat decât butoanele, mai ales pe un copil de veverițe.
    • Evitați hainele cu laces sau ciucuri, deoarece acestea pot fi de a sufoca pericolele.
    • Cumpărați îmbrăcămintea că straturile sunt bine ca bebelușul dvs. să fie pregătit pentru tot felul de vreme.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    2. Achiziționați 5-7 costume de o singură bucată în fiecare dimensiune. Multe elemente se pot dubla, de asemenea, ca pijamale - acest lucru le face ideale pentru nou-născuții care dorm frecvent.
  • Căutați îmbrăcăminte dintr-o singură bucată care se fixează sau zip în jos pe față sau pe umăr. În acest fel, puteți schimba scutecul bebelușului sau puteți schimba costumele fără a fi nevoie să trageți lucrurile peste capul și gâtul copilului. Acest lucru va face mult mai rapid și mai ușor de schimbat copilul.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    3. Cumpărați 5-7 perechi de pantaloni sau jambiere. Acestea vor face posibilă schimbarea scutecului bebelușului fără a fi nevoie să le dezbracați complet. Căutați pantaloni cu o bandă elastică - acestea se vor potrivi cu ușurință peste scutecul bebelușului dvs. și se vor extinde pe măsură ce copilul crește.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    4. Obțineți 5-7 cămăși sau bodysuits cu un neckline stretchable. Un neckline care se întinde pe care îl va face mult mai ușor să-l alunece peste capul copilului.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    5. Cumpărați pălării și ochelari de soare dacă locuiți într-un climat cald, însorit. Dacă locuiți într-o zonă cu o mulțime de soare sau veri foarte calde, va trebui să vă protejați pielea și ochii sensibili ai bebelușului de la razele soarelui.
  • Cumpărați 2 pălării de soare și 1-2 perechi de ochelari de soare pentru copii. Asigurați-vă că ochelarii de soare pentru copii protejează împotriva tuturor razelor UV.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    6. Achiziționați unelte de iarnă dacă locuiți într-un climat mai rece. Pentru zonele mai reci, asigurați-vă că cumpărați 3 pălării de iarnă, 2 perechi de mănuși și 1-2 jachete. Probabil că veți avea nevoie și de 3-5 pulovere grele sau bluze.
  • Cumpărați jachete care sunt ușor mari pentru copilul dvs. pentru a face mai ușor să le aducă. Poate doriți să arătați sau jachete sau pulovere care zip în față, mai degrabă decât să treacă peste cap, deoarece acestea vor fi mult mai ușor de pus pe copilul tău.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    7. Nu uitați încălțămintea. Majoritatea copiilor nu au nevoie de pantofi în timpul primului an. Cu toate acestea, vor avea nevoie de șosete și de papucii. Ar trebui să aveți cel puțin 7-10 perechi de șosete și 7 crăciuni.
  • Mulți medici nu recomandă pantofi pentru copii în primul an, deoarece poate interfera cu dezvoltarea piciorului. Dacă cumpărați pantofi pentru copii, mergeți la un magazin care este specializat în pantofii copiilor și aveți personalul să recomandă dimensiunea corectă și stilul adecvat.
  • Partea 3 din 5:
    Cumpărarea consumabilelor de hrană
    1. Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    1. Cumpărați 6-12 sticle. Nou-născuții vor folosi o sticlă de 4 uncii, dar pe măsură ce copilul începe să bea mai mult, va trebui să treceți la o sticlă de 12 uncii. Chiar dacă nu intenționați să utilizați formula, luați în considerare cumpărarea de câteva sticle pentru laptele matern pompat.
    • Veți avea nevoie cel puțin la fel de multe sfârcuri pe măsură ce aveți sticle. De asemenea, ar trebui să cumpărați 1-2 perii de sticlă pentru a face sticle de spălare mai ușoară.
    • Puteți achiziționa un sterilizator de sticlă dacă doriți, dar plasați sticle și sfarcuri în apă clocotită timp de 5 minute și apoi spălați-le în mașina de spălat vase funcționează la fel de bine.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    2. Obțineți o pompă de san dacă planificați alăptarea. Acest lucru vă va permite să pompați și să depozitați laptele matern, astfel încât bebelușul dvs. poate fi hrănit de altcineva dacă este necesar. Pompele de san sunt, de asemenea, utile pentru a da laptele matern la bebelușii care au dificultăți de alăptare.
  • Pompele de san pot fi pompe de mână simple sau pompe electrice mai sofisticate. Gândiți-vă la ce tip ar potrivi nevoile și bugetul dvs.
  • Multe mame găsesc accesorii de alăptare, cum ar fi pernele, capacele și pungile materne pentru a fi incredibil de utile. Pernele oferă suport pentru copilul dvs. pentru a facilita alăptarea în timp ce acoperirea dă confidențialitate. Pungile de lapte matern vă permit să înghețați pieptul pompat pentru utilizare ulterioară.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    3. Achiziționați formula dacă nu intenționați să alăptați. Există multe branduri diferite și tipuri de formula. Căutați o formulă care este concepută pentru vârsta copilului dvs., deoarece cerințele privind nutriția se schimbă pe măsură ce bebelușii cresc.
  • Adresați-vă medicului ce recomandă. Medicul dumneavoastră va fi conștient de nevoile copilului dvs. și poate să recomande o formulă specifică pentru copilul dumneavoastră. Ei vor putea, de asemenea, să vă spună dacă trebuie să căutați formule cu suplimente, cum ar fi fier.
  • Mulți părinți găsesc formula gata de a bea cel mai convenabilă, dar ele sunt, de asemenea, cele mai scumpe. Formula pudră necesită pregătire, dar este cea mai economică.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    4. Obțineți un scaun înalt pentru a începe introducerea alimentelor solide. La vârsta de 6 luni, puteți începe să introduceți alimente solide, cum ar fi legumele de cereale și piure, la copilul dumneavoastră. Un scaun înalt va face mult mai ușor să vă hrăniți copilul.
  • Ar trebui să căutați un scaun înalt, care este robust și ușor de curățat. De asemenea, ar trebui să aibă curele pentru a asigura copilul și va fi în mod ideal reglabil, astfel încât să se poată adapta pe măsură ce copilul crește.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    5. Cumpărați un set de mâncare pentru sugari și mai multe cești de sippy. Seturile de mâncare pentru sugari ar trebui să includă un castron, o lingură de bebeluși și, eventual, o farfurie. Ele sunt durabile, mașini de spălat vase în condiții de siguranță și dimensionate pentru a se potrivi sugarilor.
  • Luați în considerare cumpărarea unui vas suplimentar set, astfel încât să aveți o copie de rezervă dacă un set este murdar.
  • Este posibil să aveți nevoie să experimentați diferite tipuri de cupe Sippy pentru a găsi una care funcționează pentru copilul dvs.
  • Căutați bibi impermeabil pentru a vă proteja hainele copilului în timp ce încep să experimenteze cu alimente.
  • Partea 4 din 5:
    Achiziționați consumabile pentru a vă transporta copilul
    1. Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    1. Achiziționați un scaun de mașină nou. Un scaun sigur este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cumperi când aștepți un copil nou. Cumpărarea unui set de mașini noi va asigura că îndeplinește cele mai recente orientări privind siguranța.
    • Scaunele auto sunt sigure doar pentru 5-8 ani. Dacă aveți un scaun auto folosit, căutați data de expirare imprimată de producător pentru a vă asigura că este încă în siguranță.
    • Căutați un scaun de mașină care va fi în siguranță pentru nou-născuți și sugari. Verificați greutatea recomandată de pe scaun pentru a vă asigura că este sigur pentru copilul dvs. Administrația Națională de Siguranță a Traficului (NHTSA) are o diagramă care arată ce tip de scaun auto este cel mai sigur pentru copilul dvs. pe baza vârstei și greutății.
    • Luați în considerare obținerea unui scaun de mașină convertibil care va funcționa pentru sugari și copii mai mari.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    2. Alegeți un cărucior. Există zeci de modele diferite de cărucioare, deci gândiți-vă la care căruciorul va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Dacă intenționați să utilizați căruciorul pe măsură ce alergi, căutați un cărucior de jogging. Dacă sunteți în căutarea de confort, căutați un cărucior ușor, ușor de prăbușit și depozitați în trunchiul sau dulapul.
  • Multe cărucioare sunt concepute pentru a transporta scaune auto. Aceasta este o modalitate ușoară de a vă transporta copilul de la mașină la cărucior, fără a fi nevoie să desfaceți și apoi să le reluați.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    3. Luați în considerare un transportator de copii. Acestea nu sunt strict necesare, dar mulți părinți găsesc că transportatorii de copii să fie incredibil de utili. Transportatorii de copii sunt proiectați pentru a vă menține copilul aproape de piept, permițându-vă să vă păstrați mâinile libere. Wraps, rucsacuri și curele sunt toate formele de purtători pentru copii. Testați fiecare tip de a vedea care este cel mai confortabil pentru dvs.
  • Asigurați-vă că bebelușul este complet acceptat. Dacă utilizați o sling, asigurați-vă că este conformă cu standardele CPSC, deoarece curele pot provoca sufocarea, în special a nou-născuților. Mulți părinți aleg să utilizeze un alt tip de transportator de bebeluși din cauza acestui risc.
  • Purtarea copilului dvs. este o modalitate excelentă de a promova legătura cu copilul dumneavoastră, în timp ce vă dau încă o șansă de a face lucrurile.
  • Purtarea copilului poate ajuta, de asemenea, să promoveze un somn mai bun la copii, să reducă riscul de SIDS și să ajute la prevenirea petelor plate pe capul bebelușului să se situeze într-un singur loc timp de prea mult timp.
  • Partea 5 din 5:
    Cumpărarea consumabilelor de îmbăiere
    1. Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    1. Obțineți o cadă de baie pentru copii. Este posibil să vă scălcați copilul în chiuvetă, dar cadă de baie sunt mai ușor și mai sigure. Ele sunt concepute pentru a oferi sprijin copilului dumneavoastră și pentru a-și păstra capul din apă. Căutați unul cu suport rezistent la alunecare pentru a împiedica alunecarea cada când este umedă.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    2. Utilizați cârlige sau bureți concepuți pentru copii. Pielea bebelușului dvs. este foarte sensibilă, astfel încât să folosiți cârpele care sunt proiectate să nu-i irită pielea delicată.Ar trebui să aveți cel puțin 5 covoare, astfel încât să aveți întotdeauna unul gata dacă este necesar.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    3. Utilizați șampoane și săpunuri pentru copii foarte sensibile. Acestea sunt concepute pentru a vă curăța copilul fără a irita pielea lor. Ele sunt, de asemenea, libere, astfel încât, dacă săpunul intră în ochii copilului tău, nu se va stinge.
  • 4. Investiți într-un kit de îngrijire a copilului. Găsiți 1 care conține articole de toaletă de bază, cum ar fi un termometru rectal, tampoane de bumbac de siguranță, o perie de păr pentru copii, aspirator nazal sau seringa becului, picături pentru nasul salinei, un fișier de unghii și cu tăietoare de unghii pentru copii. Căutați aceste lucruri la magazinele de copii sau la magazinele de confort.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    5. Cumpărați 4-5 prosoape moi sau halate de baie pentru a vă usca copilul. După ce bebelușul tău iese din baie, va trebui să le uscați. Halate de baie sau prosoapele pentru copii sunt dimensionate pentru a se potrivi copilului dvs., iar moalele lor este, de asemenea, reconfortant pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată cumpăra pentru copil
    6. Cumpărați loțiune pentru copii. Loțiunea va ajuta la prevenirea pielii bebelușului dvs. să se usuce. Căutați loțiuni concepute special pentru pielea delicată a bebelușului dvs.
  • sfaturi

    Pe măsură ce bebelușul dvs. devine mai mobil, asigurați-vă că ați dovedit copilul. Porțile pentru copii, încuietori de dulapuri și prizele de priză sunt toate instrumentele pentru a face ca casa dvs. să fie mai sigură.
  • Leagănele, scaunele de bouncy și PlayPens nu sunt absolut necesare, dar pot fi utile pentru a vă distra copilul și păstrarea acestora continute într-o anumită zonă.
  • Dacă vă simțiți copleșiți de cantitatea de unelte de bebeluș acolo, amintiți-vă - toți copiii dvs. trebuie să fie hrănită, curată, caldă și iubită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar