Cum se afișează imaginile școlii

Imaginile școlare sunt o modalitate excelentă de a vă urmări copilul să crească de-a lungul anilor. Dar obținerea unei fotografii noi în fiecare an școlar înseamnă că probabil aveți o mulțime de fotografii pe care să le afișați - mai ales dacă aveți mai mult de un copil. Cu aceste idei distractive DIY afișează, nu veți mai ieși din modalități de a vă pune imaginile școlare, astfel încât prietenii și familia dvs. să le vadă de fiecare dată când vin peste.

Pași

Metoda 1 din 11:
Încercați o rețea pentru un afișaj curat.
  1. Imagine intitulată Imagini școlare Pasul 1
1. Aranjați-vă cadrele într-un model de grilă pentru a vă menține decorarea simetrică. Alegeți cadrele care au aceeași dimensiune, apoi alegeți un perete pentru a vă face modelul de grilă.
  • Puteți utiliza cât mai puțin 4 fotografii pentru acest model sau cât de multe doriți!
  • Asigurați-vă că cadrele dvs. sunt distanțate uniform prin utilizarea unei benzi de măsurare și a unui nivel.
Metoda 2 din 11:
Face un perete foto.
  1. Imagine intitulată Imagini școlare Pasul 2
1. Afișați toate fotografiile școlare simultan cu un afișaj de perete. Puneți fiecare imagine într-un cadru, apoi alegeți un zid de declarație mare în camera de zi sau din zona de luat masa. Umpleți-l cu imagini într-un model aleatoriu pentru a acoperi peretele de la podea la tavan.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a afișa fotografiile școlare de-a lungul anilor! Puteți urmări copiii dvs. să crească pe un perete.
Metoda 3 din 11:
Transformați scara într-un zid de galerie.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 3
1. Puneți fotografiile în cadre și ștergeți un spațiu pe peretele scară. Aranjați fotografiile care merg pe perete, astfel încât prietenii și familia dvs. să le admiră pe drumul spre al doilea etaj.
  • Pentru un mic varietate, alegeți imagini în toate dimensiunile diferite. Apoi, utilizați cadre mari, cadre mici și cadre medii pentru a completa fiecare.
Metoda 4 din 11:
Du-te casual prin utilizarea ferestrei.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 4
1. În loc să agățați imagini pe perete, le înclinați pe o fereastră. Setați cadrele dvs. pe ferestre și lăsați-i să se sprijine pe fereastră. Puteți suprapune ramele doar ușor pentru afișarea imaginii eclectice.
  • Încercați să vă interserați fotografiile cu artă încadrată sau flori uscate pentru a face acest afișaj și mai artistic.
  • Du-te pentru cadre de toate dimensiunile diferite pentru un afișaj cu adevărat randomizat.
Metoda 5 din 11:
Obțineți Crafty cu un colaj foto.
  1. Imagine intitulată Afișaj Imagini școlare Pasul 5
1. Scoateți cadrele de imagine și luați în schimb o placă de spumă. Aranjați fotografiile școlare pe tablă, apoi aplicați un strat subțire de Mod Podod pentru a le menține în poziție. Așezați colajul în camera de zi sau în zona de luat masa pentru un afișaj distractiv, drăguț.
  • Puteți fie să vă suprapun fotografiile doar puțin pentru un aspect mai tradițional de colaj, fie că le puteți aranja într-un model de grilă pentru ao păstra puțin mai coeziv.
  • Alegeți o bord de spumă care se potrivește cu schema de culori a casei dvs., astfel încât acesta amestecă cu decorul.
Metoda 6 din 11:
Faceți-vă fotografiile în magneți.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 6
1. Alegeți fotografiile și trimiteți-le la un magazin de imprimare. Veți primi fotografiile școlare preferate ca magneți în schimb pentru a afișa frigiderul sau placa albă.
  • Căutați servicii ca aceasta pe Etsy sau PrintsFactoryus.
  • În funcție de cât de multe fotografii doriți să vă transformați în magneți, ați putea ajunge la plata de 15 până la 20 de dolari.
Metoda 7 din 11:
Du-te rustic cu un afișaj de lemn și fir.
  1. Imagine intitulată Imagini școlare Pasul 7
1. Alegeți 2 până la 3 plăci de lemn pe care le puteți atârna în casa dvs. Înșurubați un șurub de ochi la fiecare capăt al fiecărei plăci, apoi răsuciți o lungime de sârmă măsurată între ele. Așezați-vă fotografiile pe firul folosind pini de haine sau cleme de hârtie.
  • Atașați plăcile de lemn la perete folosind șuruburi. Dacă nu găsiți un știft, utilizați o ancoră gips-carton pentru a fixa plăcile pe perete.
  • Acesta este un ecran minunat de utilizat dacă copiii dvs. sunt încă în creștere. Puteți scoate cu ușurință fotografiile în timp ce obțineți noi în fiecare an!
Metoda 8 din 11:
Etichetați-vă imaginile pe un perete de tablă.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 8
1. Scrie subtitrări sau fraze amuzante sub fiecare fotografie. Acoperiți un perete în vopsea de tablă și lăsați-l să se usuce. Așezați-vă fotografiile cu pini de împingere, apoi utilizați cretă colorată pentru a desena frontiere sau etichete în jurul fiecărei imagini.
  • Puteți găsi vopsea de tablă la cele mai multe magazine hardware.
  • Dacă nu doriți să comită un întreg zid pentru a deveni o tablă de tablă, doar obțineți o tablă liberă și închideți-o pe perete în schimb.
Metoda 9 din 11:
Creați creativ cu cadre antice.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 9
1. Du-te pentru cadre mai vechi în cazul în care casa ta are o vibrație vintage. Îndepărtați fotografiile școlare în cadre elegante, ornate, apoi închideți-le în camera de zi sau în sala de mese.
  • Dacă nu doriți să cheltuiți o tona de bani pe cadre fantezie, consultați magazinul dvs. local.
  • Pentru a vă tona cu un pic, acoperiți fiecare în vopsea acrilică albă.
Metoda 10 din 11:
Faceți fotografiile în plăci ceramice.
  1. Imagine intitulată Imagini școlare Pasul 10
1. Dacă sunteți obosit de cadre de imagine, utilizați în schimb țigle ceramice. Imprimați imaginile pe hârtie de imprimantă, apoi tăiați-le până la dimensiunea plăcii. Periați un strat de Mod Podod peste fotografie pentru al atașa, apoi agățați țigla pe perete cu benzi de cârlig și buclă.
  • Ridicați câteva plăci ceramice pentru ieftine la magazinul dvs. de hardware local.
Metoda 11 din 11:
Lipiți fotografiile într-o pânză.
  1. Imagine intitulată Imagini de școală Pasul 11
1. Faceți fotografiile școlare să arate un mic crescător cu o pânză de artă. Imprimați fotografia pe hârtie de imprimantă, apoi tăiați-o până la dimensiunea pânzei. Utilizați un strat de mod de Mod pentru a lipi fotografia pe panza înainte de a-l agăța pe perete cu câteva unghii.
  • Puteți găsi panza de artă la magazinul dvs. local de aprovizionare.

sfaturi

Puneți fotografiile școlare în camera de zi sau în sala de mese, astfel încât oaspeții dvs. se pot bucura și de ei.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar