Cum să curățați ceasurile placate cu aur

Cele mai frumoase bijuterii sunt destul de fragile, deci există întotdeauna riscul de a da în timp ce încercați să curățați sau să îl reparați. Acest lucru este valabil în special cu ceasurile placate cu aur, care sunt realizate dintr-un metal de bază acoperit într-un strat de metale prețioase câteva microni groși. Cu toate acestea, este necesară curățarea - poate ajuta la păstrarea ceasului dvs. pentru a păstra funcțional și a privi bine cât mai mult posibil. Păstrați-vă ceasul de aur uscat, curățați-l delicat cu apă minimă și păstrați un stoc bun de bile de bumbac și veți avea un ceas frumos de ani de zile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Păstrați ceasul curat
  1. Imagine intitulată ceasuri cu aur placate cu aur Pasul 1
1. Nu-ți lua ceasul umed. Cea mai bună modalitate de a vă menține ceasul de aur atât atractiv, cât și funcțional este prin protejarea de la umiditate. Aurul este inert și nu va reacționa cu apă, ci metalul de bază sub placare ar putea. În plus, mișcările de urmărire sunt complexe, iar apa poate deteriora lucrările lor delicate. Aceasta înseamnă că ar trebui să evitați să vă purtați ceasul în timp ce faceți aceste lucruri:
  • Duș sau baie.
  • Vase de spălat.
  • Înot.
  • Mergand prin ploaie.
  • Exercitarea.
  • Gradinarit.
  • Imagine intitulată ceasuri de aur curat Pasul 2
    2. Donați-vă ceasul după aplicarea produselor cosmetice. Loțiunea, machiajul și părul de păr pot fi toate gunk-ul și mișcarea unui ceas placat cu aur chiar mai eficient decât apa. Pentru a vă păstra ceasul sigur și curat, așteptați să o puneți până la câteva minute după terminarea îngrijirii dvs. Evitați aplicarea parfumului pe încheieturi atunci când purtați un ceas, de asemenea.
  • Imagine intitulată Ceasuri placate cu aur Pasul 3
    3. Adăugați o acoperire la ceasul dvs. Unele magazine de bijuterii vinde o acoperire clară pe care o puteți folosi pentru a vă proteja pielea de bijuterii (sau viceversa). Este, de obicei, un lichid subțire, limpede pe care îl puteți peria ca un lac de unghii. Aplicați-o în partea de ceas care se confruntă cu încheietura mâinii și ar trebui să protejeze metalul din sudoare sau apă și de orice reacție adversă la metalul de bază sub placarea aurului.
  • Imagine intitulată Ceasuri de aur curat Pasul 4
    4. Curățați cu o minge de bumbac umedă. După ce vă purtați ceasul, dați-i o curățare foarte ușoară, cu o minge de bumbac abia umezită sau o cârpă moale de bumbac (ca un tricou). Umeziți bumbacul și frecați cu atenție banda. După aceea, îl biciuiți cu o altă minge de bumbac sau o cârpă. Făcând acest lucru de fiecare dată când purtați ceasul ar trebui să vă lăsați să reduceți frecvența curățării mai profunde.
  • Fiți foarte atenți să nu umeziți interiorul ceasului, deoarece acest lucru ar putea da naștere sau chiar distruge.
  • Metoda 2 din 2:
    A face un profund curat
    1. Imagine intitulată Clean Gold Placat ceasuri Pasul 5
    1. Spot curat cu pastă de dinți. Dacă este suficient de blând pentru dinți, pasta de dinți este suficient de blândă pentru metal. Orice pastă de dinți cu o formulare tradițională opac (non-gel) va funcționa pentru acest truc. Acest lucru este cel mai bine dacă există patch-uri murdare sau frotiuri de pe ceas.
    • Plasați un dab de pastă de dinți pe o minge de bumbac sau o cârpă de curățare sau chiar direct pe zonele murdare ale ceasului. Frecați cu grijă pasta de dinți peste pete, ușor de curățat cu fermitate.
    • Începeți cu interiorul mâinii. Apoi treceți la exteriorul trupei și în cele din urmă, fiind deosebit de atenți să nu atingeți în interiorul fragil, zona de aur placată a ceasului în sine.
    • În cele din urmă, scoateți pasta de dinți. Umeziți o cârpă curată sau o minge de bumbac și mergeți peste ceas, asigurându-vă că eliminați toate pasta de dinți. Orice pastă de dinți rămasă pe ceas poate provoca coroziune, așa că asigurați-vă că ceasul este complet clătit curat.
  • Imagine intitulată ceasuri de aur curat Pasul 6
    2. Caneluri curate cu un bumbac de bumbac. Ceasurile conțin multe părți mici și, în consecință, cranii care sunt complicate pentru a curăța. Utilizați un bumbac de bumbac (sau un tip Q) pentru acestea. Vârful va ajunge în caneluri sau alte locuri care sunt greu de atins cu o cârpă sau o minge de bumbac.
  • Pentru această tactică, puteți folosi doar apă, sau pastă de dinți și apoi apă.
  • Mugurul poate începe să devină gri. Acesta este murdăria și murdăria care iese de pe ceas și înseamnă că curățați eficient.
  • Imagine intitulată Clean Gold Placat ceasuri Pasul 7
    3. Achiziționați un bijuterii curat. Dacă vă luptați să folosiți pasta de dinți, ar putea fi timpul de a se ridica la un dispozitiv de curățare oficial de bijuterii. Un bun bijutier sau magazin de ceas poate recomanda un seif și puternic disponibil în zona dvs. Alegeți un curățitor marcat ca fiind sigur pentru placa de aur și utilizați-l în conformitate cu indicațiile de pachete. Aceste direcții sunt destul de asemănătoare cu metoda pastă de dinți, de obicei - buff în, apoi îndepărtați cu ceva moale.
  • Imagine intitulată Ceasuri de aur curat Pasul 8
    4. Utilizați amoniac pentru cazuri dificile. Dacă trupa ceasului tău este foarte murdară peste tot și ești într-un vârf, poți să-l îmbraci într-o soluție de amoniac. Amestecați o parte amoniac la șase părți de apă și plasați numai banda ceasului în el nu mai mult de șaizeci de secunde. După un minut, scoateți ceasul și imediat uscați-o imediat.
  • Imagine intitulată ceasuri cu aur placate cu aur Pasul 9
    5. Uscați și străluciți ceasul. Folosind o cârpă moale, fină destinată bijuterii, frecați ceasul, acordând o atenție deosebită petelor în care aurul este plictisitor. După ce l-ați uscat o dată, puteți freca o altă cârpă curată peste ea pentru ao împrumuta o strălucire radiantă. Acum puneți-vă ceasul frumos și purtați-l cu mândrie!
  • sfaturi

    Avertizări

    Obținerea apei în ceas poate le deteriora sau distruge grav. Întotdeauna aveți grijă când lucrați cu apă lângă ceasul însuși.
  • Curățarea agresivă vă poate deteriora ceasul, în special dacă placarea aurului este subțire.
  • Nu utilizați țesut pentru a șterge ceasul. Unele mărci conțin particule de lemn care pot zgâria placarea delicată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar