Cum să acoperiți pereții urâți într-o închiriere

Având ziduri urâte în casa ta poate fi downer, mai ales dacă este o închiriere și nu poți să le reparăm sau să le remodezi. Dar nu te teme! Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a acoperi pereții fără a le deteriora. Am pus împreună o listă de opțiuni la îndemână pe care le puteți alege pentru a găsi soluția perfectă pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 10:
Puneți fundal de peel-și-stick.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 1
1. Imaginea de fundal temporară este o soluție ușoară care face un impact mare. Este foarte simplu să puneți. Pur și simplu îndepărtați suportul pentru a expune adezivul și lipiți-l pe perete. Ori de câte ori doriți să o eliminați, puteți să o îndepărtați pur și simplu.
  • Puteți găsi tapet temporar la magazinul local de îmbunătățire a casei dvs. De obicei costă aproximativ 60 de dolari USD pe rolă. Puteți comanda și unele online.
  • Imaginea de fundal temporară vine într-o varietate de culori și desene pe care le puteți alege.
  • De asemenea, puteți utiliza hârtie de ambalare sau hârtie decorativă pentru o opțiune de tapet temporar mai ieftin. Luați benzi de bandă cu două fețe și le lipiți în spatele hârtiei. Apoi, lipiți hârtia pe perete și lăsați-o cu mâinile, astfel încât nu există bule.
Metoda 2 din 10:
Faceți un capac decorativ de perete cu plăci de spumă.
  1. Imagine intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 2
1. Această soluție este atât distractivă, cât și practică. Conectați foile mari de bord de spumă cu adeziv sau bandă, astfel încât aveți o placă mare care este doar un tad mai mare decât dimensiunea peretelui dvs. (așa că se potrivește perfect). Acoperiți bordul cu țesături sau tapet, apoi împingeți-l pe perete, astfel încât întregul perete este acoperit. Nu sunt necesare unghii sau adezivi!
  • Utilizați cadouri pentru a afișa note, imprimări, desene și fotografii pe tablă.
Metoda 3 din 10:
Adăugați dungi ușor de îndepărtat pe perete cu washi.
  1. Imagine intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 3
1. Decorarea cu banda de spălare vă oferă un control total asupra aspectului finit. Această bandă populară de mascare japoneză nu lasă în urmă un reziduu lipicios. Acesta vine într-o varietate de lățimi, culori și modele. Desprindeți banda și creați dungi verticale, orizontale sau diagonale pe perete pentru a face un model ușor de îndepărtat.
  • Căutați Washi la magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei dvs. Puteți comanda, de asemenea, online.
  • Utilizați o conductă sau o măsură de bandă pentru a vă asigura că dungile dvs. sunt distanțate uniform.
Metoda 4 din 10:
Aplicați decalcomanii de perete.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 4
1. Decalcile de perete vin în toate tipurile de desene și sunt ușor de îndepărtat. Puteți găsi decalcomanii de personaje de film, TV și jocuri video, piese de artă fine, citate inspirationale, modele simple și multe altele. Doar scoateți suportul de hârtie pentru a expune adezivul și pentru a aplica decalajul cu grijă și încet pe perete. Utilizați-vă mâinile pentru a netezi orice bule de aer. Ori de câte ori doriți să eliminați decalajul, pur și simplu coafați!
  • Este posibil să găsiți decalcomanii de perete la magazinul local de decor, dar le puteți comanda și online.
  • Verificați dimensiunile decalajului și măsurați peretele cu o conductă sau o măsură de bandă pentru a vă asigura că se va potrivi înainte de ao cumpăra.
Metoda 5 din 10:
Închideți o bucată mare de țesături.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 5
1. Utilizați această reparație prietenoasă pentru a acoperi un perete gol. Alegeți țesătura preferată de imprimare. Ar putea fi o tapiserie, un covor, un tratament de fereastră sau chiar o perdea de duș. Utilizați tarifii sau banda adezivă pentru a închide și a acoperi un perete.
  • Căutați țesături de imprimare la îmbunătățirea locală a casei sau la magazinul de decor de acasă. De asemenea, le puteți comanda online.
  • Este posibil să puteți găsi niște țesături răcoroase la magazinul dvs. local.
Metoda 6 din 10:
Puneți postere ale trupelor dvs. preferate, filmelor sau lucrărilor de artă.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 6
1. Molid pereți urâți cu unele dintre favoritele dvs. Căutați postere la magazinul local sau magazinul de alimentare cu muzică. Alegeți cele care se potrivesc personalității sau lucrați cu o temă. De exemplu, dacă doriți să creați un aspect de epocă, ați putea pune postere de postere de la Pin-Ups și Armata de recrutare. Utilizați butoanele sau banda dublă pentru a pune posterele pe pereți, astfel încât acestea să nu lasă daune durabile.
Metoda 7 din 10:
Atârnă o oglindă mare pentru a face ca camera să se simtă mai mare.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 7
1. Oglinzile aduc lumină într-o cameră și deschid spațiul. Ia-ți o oglindă frumoasă, mare. Puteți găsi unul cu frontiere decorative sau într-o formă distractivă. Utilizați un ciocan pentru a conduce un cui în perete. Apoi, atârnați oglinda de la unghii și sunteți toți stabiliți.
  • Căutați oglinzi la magazinul local de îmbunătățire la domiciliu. De asemenea, le puteți comanda online.
  • Magazinele de distracție pot avea câteva oglinzi ieftine și interesante pe care le puteți pune.
  • Pentru oglinzi grele, va trebui să localizați un știft de perete și utilizați o ancoră, astfel încât oglinda este sigură.
Metoda 8 din 10:
Creați o galerie cu amprente, fotografii încadrate și postere.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 8
1. Efectuarea unui perete de galerie este o modalitate ușoară, atrăgătoare pentru a acoperi o suprafață urâtă. Puteți utiliza fotografii, amprente de artă preferată, postere sau chiar de tăieturi din reviste. Aranjați totul într-un aspect interesant pe perete și asigurați fiecare bucată cu bandă cu două fețe sau cârlige adezivi.
Metoda 9 din 10:
Puneți lucrări mari de artă pe partea de sus a mobilierului pentru a evita găurile de unghii.
  1. Imaginea intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 9
1. Puteți să vă acoperiți pereții cu lucrări de artă mari fără a fi nevoie să utilizați unghiile. Utilizați lucrări mari de artă sau fotografii, astfel încât acestea să ia mai mult spațiu. Plasați-le pe lângă mobilier, cum ar fi grescătorii și rafturile pentru a ajuta la acoperirea pereților fără a adăuga găuri de unghii sau alte deteriorări de suprafață.
  • Înclinați cadrele înapoi pe perete, astfel încât acestea nu se vor sfârși.
Metoda 10 din 10:
Hang Macramé pe pereții dvs. pentru a adăuga o stropire de culoare.
  1. Imagine intitulată acoperă pereții urâți într-un pas de închiriere 10
1. Utilizați arta clasică în noduri de mână pentru a adăuga ceva fler. Macramé este un textile care se face folosind knotting în loc de țesut sau de tricotat. Ele creează un efect cascadă și vin într-o varietate de culori. Alegeți un design Macramé care vă place și utilizați un ciocan pentru a conduce unghiile în colțuri pentru a vă închide pe perete.
  • Este posibil să puteți găsi Macramé la magazinul dvs. local Decor, dar veți avea mai multe opțiuni de alegere de la online.

sfaturi

Evitați să utilizați bandă clară sau bandă de conducte, care poate lăsa în urmă un reziduu lipicios.

Avertizări

Verificați cu proprietarul sau acordul chiriașului înainte de a vă introduce sau înșurubați ceva în pereții dvs. pentru a vă asigura că este în regulă.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar