Cum să cumperi un ceas

Cumpărarea ceasului potrivit poate părea un lucru dificil sau confuză de făcut, dar odată ce aveți o idee despre ceea ce doriți, locul de muncă este ușor. Alegeți un stil de ceas de mână pe baza aspectului pe care îl faceți. Înainte de a cumpăra un ceas, verificați caracteristicile pentru a vă asigura că arată bine, se potrivește bine și funcționează corect. Când doriți să faceți o achiziție, vizitați un jewer local sau vizionați magazinul sau căutați online pentru ceasuri pe care le puteți cumpăra.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea unui stil
  1. Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 1.jpeg
1. Selectați un câmp de câmp pentru un ceas clasic de căutare. Câmpul de câmp este ceasul de mână original, constând dintr-o clipă simplă și lizibilă montată pe o curea funcțională și robustă. Afișajul analogic al caracteristicilor și nu au nicio funcție în afara timekeepingului de bază. Acestea variază de la mic la mediu, sunt simple în design și durabile. Alegeți un câmp de ceas pentru un ceas de mână funcțional care nu vă va face să arătați pretențios sau snobby.
  • Ceasurile de câmp moderne pot include o curea de nailon sau o curea din piele sintetică, un caz de titan sau policarbonat și sunt adesea rezistente la apă.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 2.Jpeg
    2. Alegeți o pasiune de îmbrăcăminte pentru a accesa îmbrăcămintea dvs. formală. O ceas de rochie este cea mai formală și bijuterii asemănătoare cu ceasurile de mână. Ele au, de obicei, numere romane, o față simplă, o curea de piele și un caz super-subțire, astfel încât se poate potrivi sub manșeta manșonului. Purtați o rochie de ceas pentru a adăuga o atingere de fler subtil la costumele dvs. formale.
  • Ceasurile de rochie sunt adesea realizate din metale prețioase, cum ar fi aurul sau argintul.
  • Ceasurile de îmbrăcăminte de lux, cunoscute și sub numele de Haute Horlogerie, sunt ceasuri de rochie ultra-rare și costisitoare care afișează meșteșugul de vârf și inovațiile tehnice de design. Cu toate acestea, ele pot costa uneori la fel de mult ca o casă!
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 3.Jpeg
    3. Obțineți un ceas de scufundări pentru un aspect accidentat. Un ceas de scufundări, sau ceasul lui Diver, este cel mai frecvent și mai recunoscut de ceasuri moderne de mână. Proiectat inițial pentru scufundări de adâncime, ceasurile de scufundări sunt super durabile și au un caz greu, adesea din oțel inoxidabil sau un alt material dur. Acestea includ un afișaj simplu și sunt ușor de operat și vă vor oferi un aspect funcțional și robust atunci când purtați unul.
  • Unele ceasuri de scufundări sunt evaluate pentru a putea merge la adâncimi de până la 3.000 de metri (910 m) sub apă.
  • Dacă sunteți un scafandru, surfer, marinar, sau sunteți expus la apă, un ceas de scufundări este o alegere excelentă pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 4.Jpeg
    4. Purtați un ceas de aviator pentru o alegere de stil romantic și de vintage. Aviator sau aviație, ceasurile au fost inventate pentru a fi purtate de piloții timpurii și au o față mare cu dial-uri multiple care afișează cadranul oră și cadranul minute. Ceasurile moderne de aviator pot avea, de asemenea, un sistem GPS, altimetru sau chiar un baliză de primejdie. Dacă doriți să adăugați o linie de îndrăzneală și romantism în aspectul dvs., optați pentru un ceas de aviator.
  • Ceasurile de aviatori au și curele mari, deoarece au trebuit inițial purtate peste jachete de zbor grele.
  • Știați? Ceasurile aviatorului au un cadran interne și un cadran minut exterior, deoarece cunoașterea minutelor a fost mai importantă decât cunoașterea orelor pentru echipajele de bombardiere din partea celui de-al doilea război mondial când își făceau bombardarea.

  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 5.Jpeg
    5. Du-te cu un ceas digital pentru opțiunile cele mai personalizate. Ceasuri digitale moderne sunt accesibili, duri și afișaje de caracteristici care sunt ușor de citit, chiar și în întuneric. Ceasurile digitale sunt, de asemenea, foarte personalizabile, cu caracteristici precum calendare, note vocale, compasuri, barometre și o mulțime de alte caracteristici de a alege de la. Ele pot fi, de asemenea, la modă și încorporate într-o varietate de aspect și stiluri.
  • Ceasurile digitale oferă adesea baterii de lungă durată care pot fi ușor înlocuite ori de câte ori se termină.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 6.jpeg
    6. Optați pentru un Smartwatch pentru o margine tehnologică. Modern smartwatches sunt mai mult decât un accesoriu de geeky legat la un smartphone. Cu un design elegant și o putere de calcul sporită, smartwatch-urile de astăzi pot monitoriza inima dvs., notifică purtătorul apelurilor și textelor primite și pot fi controlate voce. Ele pot adăuga un element modern în aspectul dvs. care arată că sunteți pe tendință cu stilul actual.
  • SmartWatches pot deveni adesea caduce atunci când modelul mai nou iese, așa că fii pregătit să cumperi noi modele pe măsură ce au lovit piața sau să aleagă una care funcționează cu adevărat pentru tine.
  • Prețul unui Smartwatch poate varia foarte mult în funcție de marca, modelul și caracteristicile incluse.
  • Un dezavantaj major al SmartWatches este că trebuie să fie acuzați în mod regulat pentru a funcționa. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de unele smartwatches capabile să dureze până la o săptămână între taxe.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea caracteristicilor
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 7.jpeg
    1. Alegeți un ceas care se potrivește cu bugetul dvs. și este bine prețuit. Wristwatches pot varia pe scară largă în preț, așa că atunci când doriți să cumpărați un ceas, alegeți unul care este bine în bugetul dvs. Verificați că orice ceasuri pe care le considerați sunt la prețul de pe piață prin compararea acestora, astfel încât să știți că plătiți corect.
    • Căutați online pentru a compara prețurile ceasurilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 8.Jpeg
    2. Alegeți o mișcare care funcționează cel mai bine pentru dvs. Mișcarea unui ceas se referă la mecanismele interioare care fac munca de ceas. Există 3 tipuri de mișcări: mecanice, automate și cuarț. Când verificați un ceas pentru ao cumpăra, asigurați-vă că vă uitați la mișcarea care o operează și selectează cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
  • Un ceas mecanic vă cere să vă vânați ocazional pentru a menține funcționarea acestuia, dar nu necesită baterii și are mai mult caracter din cauza ingineriei care intră în ea.
  • Un ceas automat utilizează izvoare și unelte pentru a păstra timpul, astfel încât nu are nevoie de o baterie și nu trebuie să-l vânt. Dar ei vor pierde o anumită precizie în timp și va trebui să o deserviți.
  • Ceasurile cu cuarț folosesc o mainspring și electricitate de la o baterie mică pentru a produce cele mai exacte și durabile din toate mișcările ceasului. Cel mai mare dezavantaj este că va trebui să schimbați bateria în fiecare an sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 9.jpeg
    3. Verificați pentru a vedea că fața de ceas este lizibilă. Dacă nu intenționați să purtați un ceas pur ca bijuterii, va trebui să puteți citi cadranul pentru a spune timp. Ia o clipă pentru a privi peste fața ceasului. Ar trebui să-l puteți citi în mod clar fără a fi nevoie să petreceți prea mult timp studiind fața.
  • Chiar dacă alegeți o rochie de ceas cu cifre romane, ar trebui să puteți citi fața ceasului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas cu pas 10.Jpeg
    4. Alegeți o bandă care se potrivește cu ceasul și stilul dvs. Cureaua ceasului face mai mult decât fixați-o la încheietura mâinii. Culoarea și materialul trupei pot îmbunătăți atât aspectul și funcția ceasului dvs. Alegeți o bandă de ceas care se potrivește cu stilul de ceas pe care intenționați să-l cumpărați, precum și aspectul dvs.
  • Bandele din piele sunt alegerea clasică și arată bine atât cu casual cât și oalar. Dar puteți personaliza, de asemenea, culoarea și cusătura unei benzi din piele pentru a se potrivi stilului dvs.
  • Bandele de ceas din Nylon, cum ar fi curelele NATO sau ZULU, sunt durabile și vă permit să alegeți diferite culori și modele în curea.
  • Link-urile sunt realizate din link-uri metalice și sunt mai potrivite pentru ocazii mai formale.
  • O bandă de ceas din cauciuc poate fi mai funcțională în funcție de nevoile dvs. Sunt durabile, flexibile și impermeabile.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 11.jpeg
    5. Încercați pe ceas pentru a vă asigura că se potrivește confortabil. Cazul și cureaua ceasului trebuie să se odihnească confortabil pe încheietura mâinii când o purtați și să vă deplasați în jur. Încercați pe orice ceas pe care intenționați să îl cumpărați pentru a vedea cum se potrivește. Cureaua ar trebui să se potrivească perfect, dar nu prea strânsă, iar fața de ceas nu ar trebui să fie dureroasă pe încheietura mâinii.
  • Dacă aveți mâini și încheieturi mari, un mic ceas de mână poate să arate prost și prostie. Cu toate acestea, purtând un ceas prea mare pentru că puteți, de asemenea, să priviți.
  • Mergeți în jurul și vă mișcați brațele când încercați acest lucru, astfel încât să puteți vedea cum se simte când îl purtați.
  • Asigurați-vă că ceasul nu prinde lucrurile ca mâneca sau buzunarele.
  • Bacsis: Schimbarea curelei, astfel încât este mai mică sau mai mare poate face ceasul să se potrivească mai bine.

  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 12.jpeg
    6. Simțiți greutatea ceasului pentru a vă asigura că vă place. Cazul sau corpul ceasului pot varia în greutate în funcție de stilul și producătorul ceasului. Înainte de a cumpăra un ceas, țineți-l în mâinile dvs. pentru a vedea cât de mult cântărește. Dacă o veți purta pe încheietura mâinii pentru o perioadă lungă de timp, nu vreți să fie prea grea.
  • Materialul cadrului poate afecta greutatea. Deci, puteți alege adesea un stil pe care doriți, chiar dacă are o față mare, făcută dintr-un material mai ușor.
  • S-ar putea să vă place greutatea și cea mai mare parte a unui material robust cum ar fi oțel pentru ceasul dvs. Dar încercați să vă asigurați că nu este prea greu pe încheietura mâinii.
  • Dimensiunea ceasului poate afecta, de asemenea, cât de confortabil se simte atunci când îl purtați, deci încercați și imaginați-vă activitățile pe care le veți face în timp ce îl purtați pentru a vă asigura că este potrivit.
  • Metoda 3 din 3:
    Cumpărături pentru un ceas
    1. Imagine intitulată Cumpărați un pas cu pas 13.jpeg
    1. Vizitați un magazin de departament pentru a cumpăra un ceas accesibil. Departamentul de magazine, cum ar fi Dillard, JC Penney sau chiar Wal-Mart, vor avea ceasuri care sunt ieftine, dar de încredere. Dar aceștia pot avea o selecție limitată și nu vor purta ceasuri de capăt superior realizate din metale prețioase sau includ pietre prețioase, cum ar fi diamantele.
    • Multe magazine departament vor avea politici de returnare sau rambursare care vă permit să returnați ceasul dacă se rupe sau nu mai doriți.
    • Un ceas de la un magazin de departament va include adesea o garanție care acoperă eșecurile mecanice dacă pauze de ceas.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas cu pas 14.jpeg
    2. Cumpărați un ceas ornat de la un magazin de bijuterii. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un ceas care este mai decorativ, cum ar fi un aviator mai vechi sau un ceas de rochie, un bijutier este probabil să aibă ceea ce căutați. Vizitați un bijutier local pentru a vedea ce ceasuri au în stoc. Acestea vor fi mai scumpe din cauza metalelor prețioase și a pietrelor prețioase care se numără adesea ceasurile de origine.
  • De asemenea, puteți încerca mai multe ceasuri atunci când mergeți la un bijutier.
  • Uită-te online pentru bijutieri lângă tine.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 15.jpeg
    3. Achiziționați un ceas de calitate de la un magazin de marcă. Mergând la un magazin fizic al unui brand de ceas, cum ar fi Timex, Fossil sau Rolex vă va permite să achiziționați un ceas nou care vine cu garanții și politici de returnare sau rambursare dacă vă schimbați mintea sau pauzele de ceas. Vor fi mai scumpe decât magazinele departamentelor și magazinele de amanet, dar vor fi susținute de marca care le-a făcut.
  • Opțiunile de selecție pot fi limitate de stilul mărcii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 16.jpeg
    4. Du-te la un pion sau magazine antice pentru o șansă de a găsi un ceas minunat. Magazinele de amanet și magazinele antice au adesea o selecție aleatorie de ceasuri. Dar puteți să vă uitați prin inventarul lor și puteți găsi o comoară ascunsă pentru un preț excelent.
  • Poate fi dificil să verificați calitatea unui ceas la un magazin de amanet sau un magazin de antic.
  • Este posibil să existe o politică de rambursare sau de returnare dacă pauzele de ceas.
  • Imagine intitulată Cumpărați un pas de ceas 17.jpeg
    5. Contactați un ceas de ceasornic independent pentru un ceas de înaltă calitate. Watchmakers independenți și designeri pot crea o ceasură personalizată care va arăta grozav și va fi unică pentru dvs. Acestea vor fi cea mai scumpă sursă pentru un ceas, dar dacă doriți un ceas unic, minunat, atunci trebuie să mergeți la un ceasornicar profesionist.
  • Puteți personaliza aproape fiecare caracteristică și aspect al ceasului achiziționând unul de la un ceasornicar.
  • Căutați online pentru ceasuri independente pe care le puteți contacta.
  • 6. Magazin pentru ceasuri online pentru cea mai ieftină opțiune. Cumpărarea ceasurilor online este o modalitate comună și eficientă de a găsi un ceas ieftin dar bun-funcțional. Alegeți un dealer de ceas de reputație sau de marcă și citiți recenzii clienți pentru a vă asigura că achiziționați un ceas de calitate.
  • Vizitați site-urile Watchmaker pentru a achiziționa direct de la ei.
  • Accesați site-urile cu discount pentru a găsi ceasuri ieftine.
  • Avertizare: Aveți grijă la cumpărarea de ceasuri de la companii internaționale care nu își garantează produsul sau au o politică de returnare. S-ar putea să fiți scamat sau ați vândut un ceas de calitate slabă.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar