Cum să obțineți notificări oră pe oră pe un ceas apple

Dacă ați avut alte ceasuri în trecut, care au avut capacitatea de a face un sunet de zgomot în fiecare oră și a crezut că această caracteristică nu este pe ceasul Apple - gândiți-vă din nou. Cu o mică configurare, puteți învăța puțin despre obținerea notificărilor orale ale chimei pornite și de lucru.

Pași

1. Deschideți aplicația Apple Watch pe iPhone. Aplicația Apple Watch este afișată ca un ceas de argint (vizualizarea este din partea laterală) cu un fundal negru.
  • 2. Navigați meniurile pentru a obține aceste chimes. Apasă pe "Ceas" articol. Este posibil să trebuiască să derulați puțin pentru ao găsi. În funcție de cum arată meniul dvs., ar trebui să fie între între "Calendar" și "Contacte" În listă.
  • 3. Porniți "Chimes". Atingeți comutatorul spre dreapta "Chimes" până când comutatorul devine verde.
  • 4. Selectați sunetul pe care doriți să-l jucați. Apasă pe "Sunete" opțiune și selectați fie "Clopote" sau "Păsări". Va fi implicit la "Clopote", și nu există previzualizări fiecăruia fiecăruia dintre telefonul dvs. și veți căuta și așteptați ca chimes.
  • 5. Asigurați-vă că purtați ceasul dvs. Apple și că este deblocat și gata să primească notificări. Spre deosebire de ceasurile normale non-digitale care au sunet, indiferent de statut de la toate orele din zi - fie pe încheietura mâinii sau oprit, ceasul Apple va suna aceste notificări numai atunci când este deblocat și pe încheietura mâinii.
  • 6. Înțelegeți machiajul chimei orar. Chime-ul orar este ușor de pierdut. Uneori sunetele sunt suficient de puternice pentru a auzi, în timp ce alteori, chime-ul este greu de auzit. Însă "chime" De asemenea, vine cu "feedback-ul haptic" de o singură vibrație care poate fi simțită indiferent.

    Avertizare: Aveți grijă dacă vă simțiți ca să vă relaxați ceasul Apple prin intermediul casetei meniului ceasului, deoarece acest lucru nu va face nici sunetul, nici feedbackul haptic vă dau răspunsurile pe care le doriți până când veți întoarce sunetele din nou.

  • 7. Realizați că nu există nici o previzualizare fizică a oricăror notificări pentru châtul orar și nu va adăuga aceste notificări în centrul de notificări ale ceasului. Dacă vă pierdeți, puteți urî ceasul pentru a nu oferi backup. Luați cue de la ceas primele de câteva ori și oferiți o sursă secundară de ceasuri până când vă obișnuiți cu châtul orar și modul în care se simte și sună.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar