Cum să fii un adolescent frumos și popular la o școală nouă (fete)

Doriți să deveniți popular la noua dvs. școală? Ai fost nepopular la vechea ta școală și simți nevoia de a schimba asta? Ei bine, continuați să citiți! Nu există nici o modalitate corectă de a deveni populare, dar dacă doriți să știți cum să fiți populari, vă aflați la locul potrivit.

Pași

  1. Imagine intitulată Emulate Dylan Schoenfield Pasul 10
1. Aveți grijă de aspectul dvs. Este foarte important. Păstrați un exterior neutru la început, preferă să împiedicați oamenii să vă prejudiciază.
  • Imagine intitulată Utilizați cristale pentru deodorant Pasul 10
    2. Păstrați-vă curat. Au o igienă bună a corpului, să fie proaspătă și să rămână curat. Nimeni nu va vrea să vorbească cu tine după un miros de miros de corp. Periați dinții cel puțin de două ori pe zi, spălați-vă părul în fiecare zi și faceți un duș de cel puțin patru ori într-o săptămână.
  • Duș în mod regulat. Faceți un duș la fiecare dată sau două zile, în funcție de vreme și de nivelul de activitate pe care ați întreprins-o. Întotdeauna duș după un antrenament greu, totuși.
  • Unele fete trebuie să-și spele părul în fiecare zi, deoarece este în mod natural gras și câteva fete doar în fiecare zi. Aflați ce este potrivit pentru dvs.
  • Împingeți părul în sus sub un capac de duș. Faceți acest lucru dacă doriți să faceți un duș, dar simțiți părul dvs. nu are nevoie de o spălare.
  • Miros dulce. Utilizați părul parfumat sau corpul corpului în duș și utilizați o loțiune de corp pentru a vă menține pielea moale. Pulverizați-vă ușor cu parfumul sau spiritele corpului. Poate doriți să cumpărați mirosuri coordonate pentru a maximiza efectul. În timp ce un miros slab este minunat, aveți grijă să o suprasolicitați, mai ales la școală. Mai puțin este mai mult.
  • Nici o cantitate de "mirosuri" poate masca cu succes mirosul de sudoare. Utilizați un bun antiperspirant pentru a preveni transpirația. Poate doriți să vă deplasați cu un deodorant care va masca mirosul sudoarei.
  • Imagine intitulată ține pasul cu tendințele modei Pasul 5
    3. Asigurați-vă că purtați haine curate, lenjerie de corp, șosete și sutiene. Dacă purtați o uniformă, este posibil să nu aveți nevoie să vă spălați jumperul, pantalonii sau fusta mai mult de o dată pe săptămână. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți să vă schimbați cămașa în fiecare zi sau în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată scapă de un pimp de culoare orb Pasul 10
    4. Aveți grijă de piele. Să scapi de acnee sau de cosuri dacă aveți vreunul. Utilizați un dispozitiv de curățare a feței zilnice pentru a reduce sau a preveni acnee. Alegeți unul care completează tipul de piele natural: normal, uscat, sensibil, uleios sau combinat. Urmărirea cu un hidratant ca și curățarea facială tind să se usuce.
  • Experimentați cu produse diferite pentru a găsi ce se potrivește cel mai bine. Discutați cu un farmacist despre produsele oferite. Cu toate acestea, dați fiecărui produs o săptămână sau așa mai departe înainte de a vă aștepta să vedeți vreun efect real.
  • Dacă observați că aveți multe probleme cu spoturile, vizitați medicul dumneavoastră. Ei pot prescrie anumite medicamente pentru a ajuta la clar.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 6
    5. Luați în considerare unele machiaj pentru a accentua caracteristicile dvs. naturale! Utilizați tonuri naturale, naturale pentru școală. În plus, salvați culorile luminoase pentru petreceri.
  • Utilizați o zonă aproape de fundația complexului sau pentru o senzație mai ușoară, un hidratant colorat. Aplicați concealer sub ochi și pe cosuri. Pătrundeți-l și nu-l frecați. După aceea, cu ușurință pe praful de față pentru a vă acoperi fața și amestecați-vă în fundația dvs. cu concealerul dvs.
  • Amintiți-vă să eliminați toate machiajul în fiecare noapte. În caz contrar, va înfunda porii și va cauza acnee.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 12
    6. Aplicați machiajul ochilor. Aceasta vă arată ochii minunați și potrivită pentru culoarea ochilor. Alegeți ce funcționează cel mai bine. Dacă preferați să purtați doar luciu de buze și concealer, atunci faceți asta.
  • Dacă aveți ochi albaștri, există mai multe nuanțe umbrite care vor funcționa pentru dvs. Nuanțele din familia roz și violet deschis, roz și violet funcționează în general. De asemenea, încercați brunuri bogate, aur, taupe cald, piersici moi și lilac-uri destul de frumoase.
  • Pentru ochi, du-te cu o umbră maro sau maro închis pentru a păstra subtil și moale. Vrei să arăți ca și cum ai trezit așa. Cu Mascara, folosiți rimelul maro sau maro / negru, sau chiar clară rimel pentru a arăta cele mai naturale.
  • "Decora" ochii tăi verzi. Nuanțele de umbre de ochi Violet și Plum sunt cele mai bune pentru ochii verzi. Culori mai calde cum ar fi purpuriu adânc, mauve, liliac și roz mediu sunt, de asemenea, alegeri bune. Browns, bronzes, aur, coppers, și verdeață profundă vă vor complimenta, de asemenea, culoarea ochilor.
  • Pentru eyeliner, încercați un maro închis, vânător verde sau umbra de prune. Black Eyeliner poate fi adesea copleșitoare. Cu toate acestea, dacă credeți că poate să arate frumos, apoi îl puteți folosi. Rimelul tău ar trebui să fie maroniu și negru. Utilizați cu ușurință rimelul negru.
  • Completați ochii tăi maro.Ochii maro sunt o parte dintre cele mai ușoare de completare. Această culoare ochi poate scăpa cu verdele, aur, maro, roz, blues, gri și purpuri. Culorile pământești tind să se uite cele mai bune pentru aspectul neutru.
  • Black Eyeliner va funcționa frumos cu ochii maro. Utilizați niște rimeluri neagră pentru a deschide și a străluci ochii.
  • Completarea ochilor de alunei. Nuanțe de roz deschis, purpuriu și bebelușul de lumină arată minunat cu ochii de alune. Utilizați niște strălucire pe capace pentru a scoate răsucirea în ochii tăi. Ochii de alunei se remarcă cu verdeață profundă, lafere și nuanțe cu subtilități galbene moi. Pentru a scoate aur în ochii tăi, alegeți umbrele de ochi pe bază de aur.
  • Pentru a scoate culoarele verzi în ochii tăi, alegeți o umbră verde mai strălucitoare, cum ar fi Emerald și aplicați în trei intensități diferite.
  • Pentru a scoate cepțiunile albastre în ochii tăi, du-te cu purpuriu în trei nuanțe diferite. Pentru a evidenția baza brună a ochilor tăi de căpșuni cu nuanțe naturale de maro. Acest lucru vă va da asta "face-ca" aspect.
  • Pentru a scoate specile verzi și albastre cu un aspect mai natural, mergeți cu nuanțe naturale moi asociate cu căptușeală verde închisă sau albastră și rimel negru.
  • Imaginea intitulată face buzele arata întuneric sau gothicish, dar natural Pasul 5
    7. Păstrați buzele umede și moale.În acest fel, nu va trebui să le lingeți toată ziua. Exfoliați buzele o dată la 2 săptămâni, cu un scrub de casă sau unul cumpărat de la magazin.
  • Utilizați un balsam de buze medicinale sau un baston de alegere. Faceți acest lucru pentru a le menține neted și suplă. Aplicați luciul dvs. preferat de buze / tainta de buze deasupra, pentru a obține buzele strălucitoare și strălucitoare. Gloss-urile de buze vin în multe arome dulci. Nu le lingeți!
  • Imaginea intitulată Scapă de ras de ras Pasul 11
    8. Decideți cu privire la modul cel mai bun pentru a gestiona părul sau părul facial. Dacă doriți să îndepărtați părul din brațe sau picioare, încercați să ras, să ceară sau să utilizați o cremă de îndepărtare a părului.
  • Încercați să radeți dacă nu ați făcut-o deja. Utilizați o cremă de bărbierit cu o mașină de ras pentru a îndepărta părul. Cumpărați o brică de femeie pentru a evita nisipul. Razboaiele sensibile sunt disponibile pentru shafings alarmele si zona bikini. Dacă vă este frică să vă tăiați, încercați o cremă sau o loțiune de depilare.
  • Imaginea intitulată Obțineți picioarele netede Pasul 7
    9. Încercați ceara. Ceara este cea mai lungă soluție disponibilă pentru majoritatea fetelor adolescente. Dacă doriți să începeți ceara, găsiți un practicant reputație sau încercați-vă acasă. Urmați cu atenție instrucțiunile pentru a vă asigura cea mai bună experiență și rezultate.
  • Imagine intitulată cosuri clare și mărci faciale cu un tratament natural indian pas cu pas 15
    10. Nu utilizați creme de îndepărtare a părului corpului pe față. Ele provoacă cosuri și umflături.
  • Imagine intitulată Evitați să faceți greșeli de machiaj Pasul 9
    11. Utilizați un pieptene de sprâncene, și periați-l înapoi la Groom sprâncenele. Orice fire de păr rătăcite ar trebui să fie scos.Sprâncenele drepte tind să arate mai multe sprâncene arcuite, aruncate mai mature și crescute.
  • Dacă sprâncenele dvs. sunt subțiri și nedefinite, utilizați un creion sprâncene sau o fard de ochi mat. Utilizați-l aproape de culoarea sprâncenei pentru a le culca. Utilizați un creion / umbră cel puțin 2 nuanțe mai ușoare, apoi părul tău. Nu folosiți niciodată negru - arata prea aspru, chiar și pe sprâncenele negre.
  • Imagine intitulată detunghiul părului African Pasul 2
    12. Spălați-vă părul de două ori pe săptămână - faceți acest lucru pentru a evita eliminarea părului cu uleiurile naturale. Părul uscat este mai predispus la deteriorare și rupere.
  • Utilizați un șampon și balsam de înaltă calitate, apoi aplicați produsele de styling.
  • Dacă părul dvs. devine foarte uleios și vă simțiți ca și cum trebuie să vă tamponați părul în fiecare zi, să investiți într-un șampon uscat de la un magazin local de aprovizionare de frumusețe. Dacă părul dvs. este mai texturat (curl sau ondulat), parul dvs. o dată la două ori pe săptămână și utilizați un balsam în zilele dvs. fără șamponare. Fiecare tip de păr merită părul personalizat îngrijorat are nevoi diferite de păr drept sau ondulat.
  • Dacă doriți să adăugați ceva interesant, încercați să vă colorați părul - nu utilizați nimic prea îndrăzneț sau diferit. Nu mergeți de la Black la Blonda Platinum, puteți fi etichetat ca fiind neoriginal sau fals.
  • Faceți nuanțe moi și subtile despre una la două nuanțe mai ușoare pentru un colorant complet. Pentru evidențiere sau o Ombre moale, puteți încerca temporar diferite culori aleasă. Nimic nu este prea neobișnuit, mai ales la școlile private.
  • Imaginea intitulată tratează femeile
    13. Încercați să nu vă modificați părul prea mult cu aparate de căldură sau cu substanțe chimice zilnic, părul dvs. natural va suferi și va primi daune teribile de căldură. O dată într-o perioadă de timp, manipularea căldurii nu este prea rău.
  • Utilizați întotdeauna un protestant de căldură pentru a evita deteriorarea părului prea mult. Dacă preferați să nu utilizați nici o căldură, există tone de modalități mai puțin de căldură pentru a vă întări în mod diferit părul pe YouTube. Puteți obține chiar și noi tutoriale de coafură pentru a încerca.
  • De exemplu, utilizați o panglică franceză, pește, cascadă, valuri de căldură, ponei creative și chifle, etc. Stilul este diferit de zi cu zi. Un mic accesoriu face diferența.
  • Imagine intitulată păr neted frizzy Pasul 10
    14. Încercați noi coafuri. Încercați să vă curățați părul uneori pentru valuri libere sau scrunchându-l pentru o privire umedă a plajei. De asemenea, puteți să-l îndreptați pentru un aspect elegant și încercați diferite stiluri de coadă și bunuri cu lățimi variate.
  • Imagine intitulată purta un jumper Pasul 11
    15. Verificați codul de îmbrăcăminte înainte de a aplica aceste sfaturi. Dacă noua școală vă permite să purtați ce vă rog, faceți-vă propria dvs. Purtați o mulțime de vârfuri drăguțe cu fuste și blugi. Cardiganele simple, puloverele și jachetele pot să se îmbrace sau să coboare un costum.
  • Imagine intitulată rochie Emo (pentru fete) Pasul 6
    16. Purtați pantofi confortabili. Nu alegeți niciodată stilul față de confort. Cute pene, ballerina, sandale (dacă școala dvs. permite), și adidași (dacă sunteți tipul sportiv) pot face întotdeauna costumul dvs. să arate grozav.
  • Purtați ce permite școala dvs. Dacă aveți o fustă pe care o simțiți că este puțin prea lungă, rotiți-o puțin, dar nu mai mult de două până la patru centimetri deasupra genunchiului. Școala va ști și oamenii vă vor confrunta în fața întregii clase. Cat de rusinos!
  • Încercați să vă dezactivați cămașa școlară și să vă dezbrăcați primele două butoane, care de obicei este deasupra clivajului. Dar, dacă nu puteți face nimic pentru a modifica uniforma datorită învățătorilor stricți, lăsați uniforma singură.
  • Imagine intitulată rochie ca o etapă Boemia 5
    17. Adăugați accesorii destul de bune. Încercați bijuterii, o bandă drăguță și o pungă drăguță tote. Purtați șosetele sau pantofii așteptați. Cele mai multe școli private au o culoare desemnată, cum ar fi maro sau negru.
  • Imagine intitulată purta o rochie de maxi Pasul 9
    18. Purtați mocasine maro drăguțe. Pentru pantofi negri, purtati apartamente de balerina, tocuri mici, toms, sperieri sau converse / camionete. Multe dintre aceste pantofi vin în diferite opțiuni de culoare.
  • Imaginea intitulată Obțineți vampir uita la școala Pasul 10
    19. Păstrați-vă unghiile bine îngrijite, ca și restul corpului. Dacă nu vi se permite să purtați poloneză de unghii, pur și simplu puneți o poloneză clară. Dacă sunteți apoi experimentați și încercați culori distractive și funky variind de la roșu la alb, verde la albastru. Încercați ceva! Dacă doriți să arătați simplu, și un pic mai maturat, puteți încerca, de asemenea, o manichiură frumoasă pe unghiile naturale sau acrilice / gel.
  • Imaginea intitulată se ridică la dușmanii voștri la școala Pasul 16
    20. Aveți grijă cu activitățile pe care le puteți face dacă obțineți unghiile acrilice lungi. Unghiile pot fi lovite și fac ca unghiile naturale să fie fragile și slabe. Cântărește argumentele pro și contra.
  • Imaginea intitulată Stați la dușmanii voștri la școala Pasul 6
    21. Păstrați bine atitudine. La fiecare clasă, încercați să stați și să discutați cu cineva nou, nu fiți nepoliticos pentru nimeni că se poate întoarce și vă va înălța în partea de jos.
  • În prima săptămână de școală, doar etichetați de-a lungul. Nu încercați să fiți prieteni cu oricine încă. Găsiți o persoană care vă va ajuta să vă adaptați la clasă. Ea va fi un bun prieten pentru tine, așa că nu mai vorbi cu ea când vei fi popular.
  • Imaginea intitulată Stați la dușmanii voștri la școala Pasul 4
    22. Aflați cine sunt copiii populari. Acesta este cel mai simplu mod de a deveni popular sau dacă sunt însăși. Nu vrei să te întorci în asta, atunci stai cu copiii pe care i-ai întâlnit în clase.
  • Dacă câștigați mai mulți prieteni și sunteți suficient de încrezător, încercați să vă alăturați Consiliului școlii sau chiar președintelui. Nu fi fals și încercați să vă placă tot ceea ce îi place, totuși doriți să fiți bine? Și ce distracție ar fi oricum dacă nu erai tu însuți?
  • Imagine intitulată Vindem picturi Pasul 1
    23. Obțineți site-uri de socializare de rețea. Încercați Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr, etc. Puteți adăuga prieteni pe aceste site-uri web. Încercați să vă petreceți în locuri în care ar fi în mod normal la. Ex: Starbucks / Caribou, School Gym, Mall, etc. Cereți să stați cu ei, să fiți pregătiți pentru un solid "Nu".S-ar putea să nu aibă încă încredere în tine. Dacă spun "da" Apoi, dreapta pe drumul cel bun.
  • Bucurați-vă de tendințele, bârfele și orice altceva. Nu distribuiți-o, totuși.
  • S-ar putea să nu pasă chiar de părerea dvs. chiar acum, deoarece nu vă pot gândi nici măcar un prieten.
  • Puteți intra în conflicte cu alții pentru bârfe despre ei.
  • Dacă spui un secret de către altcineva, nu vor mai avea încredere în tine. Veți fi din nou la un pătrat, așa că nu vă prea supărați și uitați cine sunteți.
  • Imaginea intitulată trece peste ceea ce alții se pot gândi la tine Pasul 10
    24. Nu vă fie frică să inițiezi lucrurile. Veți ști când ați făcut totul corect atunci când au o petrecere / somnover pe care vă invită, înseamnă că vă plac. Ei nu vor invita pe nimeni la casa lor, bine? Dacă au planuri și aleg să vă invite, acesta va sigila afacerea.
  • Dacă nu sunteți invitat, nu fi prea dezamăgit, poate că va trebui să inițiezi interacțiunile. Poți să o inviți (liderul Clique) și numai la casa ta. S-ar putea accepta.
  • Păstrați conversațiile luminoase și curgerea. Fun lucruri distractive cum ar fi glumă de apel oameni, viziona filme, coace lucruri, face unghii, machiaj, facials și păr. Nu vă simțiți limitat să fiți doar la locul dvs. Dacă ești destul de bătrân, ai putea să-l planificați într-o noapte care are o petrecere, ai putea să te pregătești la locul tău, (păr, machiaj, costume drăguțe) și ai o explozie la petrecere. După aceea, ați putea veni acasă și faceți altceva interesant.
  • Data viitoare când puteți a invita ceilalți, dar dacă simțiți că trebuie să inițiați întotdeauna conversații și niciodată nu încearcă să vorbească cu dvs., atunci poate că nu merită nici măcar. Ea poate fi, de asemenea, greu de convinge sau de a avea încredere în oameni ca prieten apropiat.
  • Nu vă împărtășiți totuși credințele și secretele profunde, concentrați-vă puțin pe ea pentru moment, astfel încât să vă poată construi încrederea, precum și să fiți siguri că nu vă distribuie nici secretele și credințele.
  • Imagine intitulată Emulate Dylan Schoenfield Pasul 3
    25. Dacă nu vă place copiii, dar totuși doriți să fiți populari, atunci Asigurați-vă propriul clique. Pentru a avea un clique găsiți câțiva oameni simțiți cea mai mare legătură cu ei și faceți un grup cu ei.
  • Imagine intitulată Emulate Dylan Schoenfield Pasul 9
    26
    Zâmbet! Fii tu însuți, și sincer. Nu mint sau nu se laudă, nimeni nu-i place un mincinos!
  • sfaturi

    Dacă acest articol nu ajută, atunci poate că nu ar trebui să încercați atât de mult. Dă-i ceva timp, ceea ce se întoarce se întoarce în jur! Fiind popular nu definește cine sunteți o persoană oricum!
    • Plus ca un bonus, veți avea tone de prieteni diferiți din diferite cliques / fundaluri pentru a conversa și a învăța lucruri noi despre. Uneori doar este suficient! Mai puțin este mai mult în cele din urmă.
  • Încercați să nu ajungeți la ședința în timpul prânzului, nu doriți să fiți singuri. Încercați să obțineți pe cineva să stea cu.
  • Faceți alți prieteni și pe partea laterală, nu doriți să vă simțiți că este singurul prieten pe care îl aveți și puteți petrece timp cu. Nu trebuie să fii exact aproape de ei, dar să vorbești cu ei. Stai cu ei uneori și fac lucruri cu ei în weekend.
  • Râdeți de tine dacă faceți o greșeală, nu vă accentuați prea mult.
  • Zâmbind face o diferență, te face mai apropiată în prima zi. Dar, nu zâmbiți tot timpul în mod inutil.
  • Întotdeauna amintiți-vă că popularitatea școlii nu durează niciodată și nu ar trebui să conteze cu adevărat.
  • Fă-ți prietenii cu toată lumea, fiind blocat nu va câștiga peste prieteni.
  • De câte ori acest articol a continuat să fie singur, este adevărat. Dacă vă apreciați personalitatea și auto-ființa, nu veți lăsa ceva ca temporar ca popularitatea să ajungă în calea dvs. de a fi tu.
  • Încercați să vă alăturați cluburilor, la sport și diferite electives dacă școala dvs. o oferă. Veți întâlni oameni noi care vă împărtășesc interesele.
  • Dacă ați prefera să vă faceți propriul scrub de buze, continuați să citiți. Găsiți un recipient mic, puneți 1 lingură de zahăr și 1 lingură de miere în recipient și amestecați-le împreună. Adăugați Vaseline și ulei de măsline la amestec (și amestecați împreună!) și voila! Ai terminat, doar frecați-le pe buze până se dizolvă, apoi clătiți-o. Mixul durează de obicei o săptămână în frigider. Amintiți-vă că utilizați acest lucru doar de două ori pe săptămână, buzele au un strat subțire de piele delicată, prea multă exfoliere poate provoca tăieturi la buze!
  • Nu-mi pasă atât de mult de a fi popular, contează doar dacă ești un bun prieten alții care sunt dispuși să fie prietenul tău. Fii bun, nu "Fata populară nouă".
  • Avertizări

    Fii drăguț cu toată lumea, nu știi niciodată cine va ajunge la cei mai buni prieteni!
  • Nu purtați nimic ofensator. Și nu arătați că tocmai ați rostogolit la școală imediat după ce vă treziți și nu reușiți să vă ocupați de igienă. Dacă aveți o uniformă, atunci îmbrăcați-o.
  • Nu vă cluster până la copiii populari prea mult, se vor supăra și nu veți deveni popular!
  • Întrerupeți utilizarea imediat dacă orice produs vă determină orice durere sau iritare.
  • Nu utilizați creme de depilare sau loțiune dacă aveți pielea sensibilă, vă poate irita pielea.
  • Nu vă întoarceți într-un Wannabe, ei arată partea, dar nu pot acționa. Acei copii vor încerca să fie populară. Și oamenii nu le place pentru ei, amintiți-vă să fiți întotdeauna unicul, voi! Nu există nimic mai bun decât asta, este mai bine să fii tu și să nu fii popular atunci sacrificând comportamentul tău adevărat pentru o grămadă de "popular" copii. Popularitatea nu este doar despre a fi cea mai frumoasă sau mai amuzantă. Este vorba despre cunoașterea multor oameni și construirea unei relații cu alți copii pe care ați observat-o foarte mult. Deci, nu credeți că popularitatea este întotdeauna cum este la televizor (deși ar putea fi la școala dvs.) doar nu lăsați-o să devină prioritatea dvs. de vârf.
  • Nu o furați de la prietenii ei, s-ar putea sfârși să te urăsc pentru asta. Includeți prietenii ei în activități pe care le veți lua parte.
  • Nu folosiți VEET sau NAIR pe fața dvs. decât dacă doriți niște umflături și cosuri inutile.
  • Nu vă îndepărtați prea mult sprâncenele la această grupă de vârstă. Doar scoateți orice păr de păr, și setați cu un gel de sprâncene.
  • Nu petreceți atât de mult timp să fiți sociali și populari că vă neglijați notele, nimeni nu vrea să fie prieteni cu o persoană cu grade rele, în special la o școală privată, unde este una dintre cele mai importante.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Haine / uniformă
    • Machiaj (dacă alegeți această opțiune)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar