Cum să devii cea mai populară fată din clasa ta

Așa că stați în clasă. Te uiți în jurul tău. Vedeți un grup de fete care stau lângă celălalt râzând și se distrează. Ești singur, încă o dată, la biroul tău se simte trist și lăsat afară. Dacă doriți să fiți și să vă simțiți atât de admirați ca și acele fete, continuați să citiți!

Pași

Partea 1 din 2:
Devenind popular
  1. Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 1
1. Să fie amiabile și să rămână adevărat pentru tine. O cheie importantă pentru a câștiga popularitate este să rămână prietenoasă și optimistă, deoarece vă poate face să apară încrezători și să atrageți oameni spre dvs. Faceți comentarii pozitive despre ceilalți și fiți dispuși să vă ajutați colegii de clasă, dar nu uitați să aveți grijă de tine, de asemenea. În plus, atunci când este necesar, exprimați adevăratele sentimente și gânduri într-o manieră adecvată. Deși amiabile poate fi un element vital pentru a construi o reputație puternică, ar trebui să fii precaut în ceea ce privește reiniul în prea multe emoții de dragul menținerii unui aspect optimist. În caz contrar, în cele din urmă puteți să apară fals pentru alții sau puteți strânge stresul și presiunea inutilă asupra dvs.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 2
    2. Construiți încrederea. Chiar dacă vă puteți simți nesigur, apărurea cu auto-asigurată de tine crește șansele de a câștiga atenția, aprobarea și, probabil, admirația. Schimbări mici, cum ar fi îndreptarea posturii și mersul pe jos cu pași lungi, rapizi, vă pot transforma aspectul și vă pot provoca încrezători. Când vorbiți cu alții, puteți menține contactul vizual și vorbiți într-o voce ușor fermă. Dacă alții încearcă să vă înflorească sau să vă dea, să le dați un răspuns asertiv, politicos. De exemplu, dacă un coleg de clasă vă cheamă urât, le puteți spune ceva de-a lungul liniilor, "Vă mulțumim pentru partajarea opiniei dvs!" sau "Poți să gândești ce vrei tu despre mine."
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 3
    3. Întoarceți oameni diferiți. O modalitate bună de a obține atenția și de a obține Gals și Băieții vorbesc cu tine este de a deveni prietenos cu colegii tăi, precum și cu oamenii din afara clasei tale. Deși este posibil să nu fie posibil să se facă prieteni apropiați cu toată lumea, puteți încerca să fiți cel puțin în termeni amiabili cu majoritatea clasei dvs., astfel încât să se gândească la tine într-o manieră pozitivă. Chiar dacă nu vă place pe cineva, rămâneți politicos și neutru, astfel încât să nu vă poată acuza de a fi negativ. Atunci când vă mențineți prietenii, amintiți-vă să fiți realiști și evitați copleșirea dvs. cu prea multe întâlniri și evenimente. În funcție de câți prieteni ai, este posibil să nu le puteți vedea în fiecare zi, așa că faceți tot ce este mai bun pentru a vă răspândi timpul printre ei. Dacă nu puteți petrece mult timp cu anumiți prieteni, asigurați-vă că cel puțin să vă opriți și întrebați cum fac acest lucru, încât nu se simt abandonați sau lăsați afară.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa dvs. Pasul 4
    4. Au o personalitate plăcută și relaxată. Puteți încerca să fie deschis și prietenos față de ceilalți, atâta timp cât sunteți confortabil. În plus, în timp ce nu trebuie să vă ștergeți personalitatea de dragul popularității, să vă evaluați și să decideți dacă există obiceiuri extrem de negative care vă pot supăra reputația. De exemplu, dacă aveți tendința de a fi prea tare în jurul altora sau de a răspândi zvonuri, puteți face tot posibilul pentru a vă opri acest lucru.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 5
    5. Rămân actualizate despre bârfă. Deși nu ar trebui să participați la răspândirea zvonurilor sau să vă implicați foarte mult în viața personală a altora, puteți păstra o ureche pentru bârfe, astfel încât să știți despre evenimentele actuale din școala dvs. Cu toate acestea, evitați șantajarea colegilor de clasă, ruperea caracterului lor sau pescuitul prea frecvent pentru bârfe - în caz contrar, reputația dvs. poate fi percepută, iar alții vă pot vedea într-o lumină negativă.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa dvs. Pasul 6
    6. Mențineți gradele. Deși poate fi ușor să ignorați studiile în favoarea distractivității, trebuie să vă amintiți prioritățile. Sunteți în școală pentru a obține o educație astfel încât să fiți bine pregătiți și echipați pentru o carieră viitoare care poate duce la succes. Împrejurimile dvs. actuale și cercurile sociale nu vor dura pentru totdeauna, deci este important să se pregătească pentru viitor. Mai mult, având note bune să vă sporească reputația, pentru că veți apărea inteligent și, probabil, prompați să vă căutați asistența.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 7
    7. Utilizați social media. Prezentarea unei imagini pozitive a dvs. online vă poate ajuta să obțineți aprobarea oamenilor și să le oferiți o idee mai bună despre identitatea dvs. personală. Urmați colegii și prietenii dvs. pentru ca ei să vă urmeze în schimb. Postați imagini adecvate care reflectă personalitatea și interesele dvs. și asigurați-vă că includeți diverse imagini, astfel încât acestea să fie noi și unice. De exemplu, în loc de postarea exclusiv de a posta, încercați să fotografiați de diferite subiecte, cum ar fi animalele de companie, mese delicioase, prietenii și întâlnirile sau ieșirile cu colegii și prietenii tăi. Dacă nu vă simțiți confortabil cu împărtășirea imaginilor feței dvs., nu vă simțiți rușine și amintiți-vă că confortul dvs. este important.
  • Uită-te la alte grupuri de fete populare pentru inspirație. Pe baza stilului imaginilor lor, care sunt primele dvs. impresii ale persoanei? Dacă sunteți mulțumit de stilul lor, gândiți-vă la o modalitate prin care îl puteți imita în timp ce rămâne cât mai original posibil. Evitați copierea completă a persoanelor - altfel, oamenii vă pot eticheta ca un copie.
  • Dacă doriți, editați fotografiile. Cu toate acestea, experiența și orele de editare nu sunt necesare, mai ales că puteți găsi pur și simplu un filtru frumos pentru a vă îmbunătăți imaginile. Asigurați-vă că păstrați editarea cât mai ușoară posibil, astfel încât frumusețea dvs. naturală să strălucească, permițându-i pe alții să vă vadă așa cum sunteți cu adevărat.
  • Încercați să nu vă absorbiți de mediile sociale sau să vă permiteți ca viața dvs. să se rotească în jurul acestuia. Permiteți-vă să faceți o pauză de la ea și să evitați să petreceți prea mult timp cu camera.
  • Fiți atenți la cine vă împărțiți fotografiile, precum și ceea ce postați. De exemplu, evitați postarea locației sau a reperelor care vor permite oamenilor să vă determine locul unde vă aflați. În plus, amintiți-vă că imaginile dvs. reprezintă personalitatea dvs., vă afectează reputația și pot fi răspândite de alții. Nu permiteți oamenilor necunoscuți să vă urmeze, mai ales dacă nu participă la școală.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind sănătoși și bine îngrijiți
    1. Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 8
    1. Mențineți-vă sănătatea și aspectul fizic. O dietă bine echilibrată, ecologică vă poate ajuta să vă stimulați sănătatea în timp ce lăsați spațiu pentru unele tratamente, cum ar fi bomboane și chipsuri. Proteina și calciul sunt importante. Deși ar trebui să mâncați ceea ce vă place, amintiți-vă să păstrați controlul asupra obiceiurilor alimentare și să evitați consumarea frecventă a alimentelor bogate, nesănătoase. Pentru a obține o idee mai bună despre modul în care mâncați, puteți începe un jurnal alimentar pentru a vă marca mâncarea în timp ce planificați mese viitoare. Dacă doriți, puteți căuta, de asemenea, rețete sănătoase pentru a încerca. Pentru a rămâne în formă, asigurați-vă că vă exercitați timp de cel puțin treizeci de minute pe zi. Dacă aveți un program strâns, puteți împărți timpul în trei sesiuni de zece minute. Alergând, yoga, sport, mersul pe câinele dvs. sau dansul sunt toate modalitățile bune de a rămâne activ.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 9
    2. Au o bună igienă. Mențineți obiceiurile de bază, cum ar fi dușurile zilnice, periajul și atașarea dinților și păstrarea feței curat cu cleanser, toner și hidratant.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 11
    3. Au o piele netedă. Spălați-vă fața în fiecare zi cu o spălare de față. Puneți o cremă de față hidratantă de fiecare dată după ce vă spălați pielea. Nu puneți vasa sau cremă de corp lipicios pe față.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 12
    4. Acceseaza-te. Fetele populare au grijă de aspectul lor, astfel încât să vă faceți moda sau o îmbrăcăminte chiar mai drăguță prin purtarea unor accesorii. Nu vă fie frică să mergeți pentru un colier lung frumos sau poate chiar cinci paranteze slabe. Chiar verificați revistele pentru a verifica tendințele populare.
  • Imaginea intitulată deveni cea mai populară fată din clasa ta Pasul 13
    5. Au păr superb. Tăierea scurtă este drăguță, sau dacă doriți păr lung, puteți face mai multe lucruri cu ea. Depinde de faptul dacă doriți să fie scurtă sau lungă. Dacă doriți, obțineți unele evidențieri sau dungi colorate. Asigurați-vă că arată bine pe tine. Bang-urile și straturile laterale sunt bune. Stilul părului în ponei, actualizări, panglici și bucle. De asemenea, puteți adăuga doar o bandă de cap frumos sau un clip. Asigurați-vă că vă tratați părul frumos. Șampon și condiție săptămânal în funcție de tipul de păr. Doar condiție ca scopurile dvs., deoarece balsamul vă poate face rădăcinile grase.
  • Părul este o parte masivă a aspectului tău. Dacă părul tău este în mod natural drept, îndreptați-o în continuare, astfel încât să fie perfect dreaptă și apoi să vedeți aspectul șocului asupra fețelor altor oameni atunci când le informați că este în mod firesc acest stil! Dacă părul dvs. este în mod natural curbat sau ondulat, puteți îmbunătăți acest lucru sau îndreptați-l dacă este ceea ce doriți, nu vă schimbați cine sunteți. La școală, transportați-vă cu dvs. sau aveți în vestiarul dvs. o perială de păr gigant, astfel încât să vă puteți peria părul cu o cantitate minimă de curse la un moment dat, creând iluzia că părul dvs. este întotdeauna perfect.
  • sfaturi

    Dacă veți purta machiaj, purtați doar umbra ochilor, rimel, concealer, pulbere, bronz, blush, ruj sau chiar luciu de buze strălucitoare.
  • Dacă purtați o uniformă școlară, faceți doar accesoriile și partea de încălțăminte.
  • Dacă aveți dinți strâmbi, luați în considerare brațele.
  • Cunoașteți toate slangul pentru că dacă cineva spune că unele slang și nu aveți nicio idee despre ceea ce au însemnat, nu veți obține mai popular.
  • Cu cât domnează mai mult, cu atât mai mult acceptarea dominanței dvs. devine. Cel mai bine este să începeți cât mai curând posibil, așa cum aveți mai mult timp și un avantaj mai mare.
  • Chiar vrei asta? Ești pregătit să faci acest salt îndrăzneț de unde ești la popularitate? Este nevoie de multă curaj și determinare, deoarece este cu siguranță ușor de făcut sau menținut.
  • Aveți back-up-ul? Dacă nu aveți acces la bani, ați putea lupta cu câțiva pași. Nu trebuie, desigur, trebuie să fii bogat, dar dacă nu ai o sumă rezonabilă de bani, este posibil să fie nevoie să încercați un alt articol. De asemenea, ar îngriji părinții dvs? Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să fiți întemeiat tot timpul, astfel încât să nu puteți participa la întâlniri și petreceri sociale.
  • Ești gata emoțional? Acest lucru ia un individ puternic. Nu trebuie să fiți complet asigurați sau complet încrezători în voi, dar dacă vă învinuiți încă nepopularitatea dvs. asupra altor persoane sau societate, Nu sunteți gata. Trebuie să vă asigurați că știți că sunteți motivul pentru statutul dvs. social.
  • Spune-ți cine ești în fiecare zi. Dacă există o anumită melodie care te face să te simți frumos, să-l asculți în fiecare zi. Ai ceea ce este nevoie. Găsiți un adjectiv care reprezintă persoana pe care doriți să o fiți, de exemplu, acerbă, sassy, ​​uimitoare, încrezătoare. Trebuie să știți exact ce tip de regină de albine doriți să fiți. Spuneți-vă că sunteți în fiecare zi și treceți doar la pasul următor când sunteți gata și credeți complet în voi înșivă.
  • Părțile sunt un lucru dur, dar sunt critici pentru cariera dvs. socială. Nu numai că trebuie să vă confruntați cu mulți oameni populari care privesc cel mai bine, dar trebuie să vă ocupați de atâtea lucruri diferite pe care trebuie să le obțineți bine, modul în care arătați, pregătiți-vă și acționați. (Asigurați-vă că părinții dvs. vă aprobă merge!)
  • Cunoașteți revenirile. Dacă un băiat din clasa ta este un rege al revenirii face o luptă de revenire. În acest fel veți câștiga peste toți băieții de partea dvs. și acest lucru este benefic dacă există o fată pe care o displace, așa cum puteți folosi backup-ul pentru a se ridica la ea. Acest lucru ar trebui să vă ajute să obțineți unele puncte de popularitate.
  • Nu vorbiți despre tine atât de mult, trebuie să întrebați ceilalți întrebări pentru a le menține angajarea. Plus ei le place atunci când vorbesc despre ei înșiși. Acest lucru îi va face să creadă că sunteți atenți și vor dori să stea cu dvs. și mai mult. Când vă aflați într-o discuție de grup, fiți încrezători în cuvintele voastre și nu vă fie frică să vorbiți. Includeți-vă în conversații Nu stați acolo, arătați frumos.
  • Nu este vorba despre aspectul tău. Este mai mult despre cum acționați, fiți fericiți. De asemenea, încercați să fiți prieteni cu toată lumea, dar nu le deranjați dacă refuză.
  • Nu supraîncărcați pe machiaj, bijuterii sau haine! Nu vă îmbrăcați ca și cum ați merge la un bal dacă mergeți la școală. Prea multă machiaj vă poate masca fața, prea multă bijuterii, în ciuda a ceea ce ați putea crede, arată rău, iar hainele care sunt prea fanteziste vă vor face să arătați disperat pentru atenție. Purtați doar ceva care este confortabil și vă potrivește, dar nu este prea fantezist.
  • Dacă ați fost agresați la școală, devenind popular ca acesta este un loc bun pentru a vă asigura că aveți mulți prieteni să stea în urmă și să vă uitați pentru dvs. De asemenea, nu deveniți unul dintre acele fete clique sau alții să rămână pe partea de sus. Doar rețineți că sunteți minunat indiferent de modul în care vă văd alții.
  • Dacă personalitatea ta este liniștită și timidă și pașnică, nu încercați să fiți foarte răi și nu cine sunteți. De asemenea, oamenii vă vor judeca. Uneori fiind populare este o mulțime de presiune. Cum ar fi studierea pentru testele care vin. Probabil că ați face mai degrabă un milion de alte lucruri. Dar ține minte, nu te întoarce în ceva ce nu ești. Concentrați-vă asupra lucrurilor care vă fac frumosul.
  • Dacă sunteți nou în clasa dvs., este normal să fiți timid în prima zi sau două, dar dacă nu vă aflați în fața lor prea mult, vă etichetați ca timid. În schimb, dați prima impresie corectă în prima săptămână de școală, altfel nimeni nu va ști cine sunteți cu adevărat.
  • Nu vă implicați în droguri. Asigurați-vă că rămâneți în mulțimea potrivită, deoarece mergeți la detenția juvenilă, cu siguranță nu este rece.
  • Avertizări

    Fi pregătiți pentru haters și știți că sunt gelos de tine.
  • Nu spuneți altora ceea ce veți purta. De cele mai multe ori, când aceste fete întreabă ce purtați, este să vă lăudăm despre ceea ce purtați, așa că cu câteva cuvinte descriptive plictisitoare se vor plictisi repede și le puteți întreba înapoi. Încercați să fiți întotdeauna pe care ați întrebat-o.
  • Nu exagerați nimic.
  • Nu purtați nimic inadecvat pentru codul de îmbrăcăminte al școlii, chiar dacă școala dvs. nu are unul, îmbrăcați așa cum arată foarte trashy, nu bine.
  • Dacă agresiunea devine fizică, spuneți unui adult cât mai curând posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar