Cum la fingerboard

Fingerboarding este un micro-sport distractiv care vă permite "plimbare" și să efectueze trucuri pe un skateboard miniatural cu nimic altceva decât degetele. Pentru a merge la un skateboard, trebuie să ieșiți și să găsiți un parc de skate, dar cu o tabără pe care o puteți practica și să arătați trucuri de patinaj cu nimic un deget de buzunar oriunde în orice moment! Odată ce obțineți elementele de bază ale manipulării plăcii cu două degete, veți găsi trucuri de bază vin în mod natural și veți fi gata să treceți la abilități avansate pentru a vă prezenta în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Mastering Basics
  1. Imagine intitulată Pasul 1
1. Cumpărați o tabără de calitate care se simte confortabilă la dimensiunea mâinii. Fingerboards vin în multe desene și dimensiuni, la fel ca skateboard-urile. Magazinul în jurul valorii de un stil care vă arată frumos și să-l încercați cu indexul și degetele mijlocii plasate pe buza din față și din spate. Dacă nu se simte prea mult la o întindere, atunci tabla este potrivită pentru tine!
  • Dacă doriți cu adevărat să vă asigurați că uneltele dvs. este potrivit pentru dvs., încercați-l prin rularea înainte și înapoi, pentru a vedea cum se manipulează roțile. Împingeți în jos pe față, înapoi și ambele părți pentru a testa manipularea. Tot ce trebuie să vă faceți griji ca un începător este că bordul se simte confortabil.
  • Imagine intitulată Pasul 2
    2. Plasați degetul arătător în mijloc cu degetul mijlociu pe capătul din spate. Poziționarea degetului este totul în degete. Plasați degetul arătător în mijloc și odihniți degetul mijlociu pe buza din spate a plăcii. Degetul arătător acționează ca un echilibru pentru a menține controlul plăcii, în timp ce degetul mijlociu va apăsa în jos pentru a lansa panoul în sus și face trucuri.
  • Din nou, ceea ce contează cel mai mult este că degetele dvs. sunt confortabile în această poziție. Dacă constatați că având trei degete pe bord face controlul bordului mai ușor sau dacă găsiți că inversarea degetelor face mai ușor trucuri pentru dvs., cu toate mijloacele, faceți unele modificări.
  • Imagine intitulată Pasul 3
    3. Rotiți bordul împingând în jos pe buza din spate. Deplasați degetul înainte pe o suprafață plană cu degetele și apăsați în jos pe buza din spate cu degetul mijlociu pentru a ridica roțile din față în aer. Răsuciți degetele în direcția în care doriți să vă întoarceți pentru a face panoul să se întoarcă cu mișcarea dvs.
  • Practicați-vă de câteva ori până când nici măcar nu trebuie să vă gândiți să o faceți. Aceasta este o mișcare de bază care va veni la îndemână în toate abilitățile viitoare!
  • Imagine intitulată Pasul 4
    4. Încercați un manual prin ridicarea frontală a plăcii în timp ce mutați placa înainte. Apăsați pe partea din spate a totului cu degetul mijlociu pentru a ridica frontul și încercați să îl păstrați înainte în timp ce continuați să apăsați în spate. Bordul va rămâne înclinat și puteți apăsa în jos cu degetul arătător pe partea din față pentru a ateriza trucul.
  • Aceasta este, în esență, aceeași mișcare ca și transformarea plăcii, dar în loc să vă întoarceți continuați să mutați placa înainte.
  • Metoda 2 din 3:
    Obtinerea de trucuri de aer
    1. Imagine intitulată Pasul 5
    1. Efectuați un Ollie prin ridicarea plăcii în aer cu presiune în spate. Puneți degetul mijlociu pe buza din spate și degetul arătător pe centrul plăcii, apoi apăsați degetul mijlociu în jos pentru a ridica roțile din față în sus. Într-o mișcare rapidă, apăsați pe spate în spate pentru ao forța în aer și pentru a menține bordul echilibrat cu degetul central. Consiliul va coborî și va ateriza pe toate cele patru roți!
    • Ollies sunt mai ușor de făcut cu un impuls, dar practică fără a se deplasa mai întâi tabla.
    • Unii oameni le place să-și pună degetul central mai aproape de buza nasului, deoarece vă oferă mai mult control în aer.
  • Imagine intitulată Pasul 6
    2. Faceți un kickflip făcând un Ollie apoi glisând degetul arătător de pe partea din aer. Veți urma aceeași mișcare pe care ați făcut-o pentru a efectua un Ollie, dar în timp ce este în aer, glisați degetul arătător de pe o parte a plăcii repede.
  • Plaja se va roti o dată în aer și se va întâmpla de la dreapta în sus până la capăt.
  • Utilizați două degete pentru a apăsa în jos în partea de sus când placa coboară pentru a ateriza cu succes.
  • Imagine intitulată Pasul 7
    3. Efectuați un heelflip prin înfruntarea cu degetul mijlociu și curlând ușor degetul arătător. Cu degetul mijlociu pe buza din spate și degetul arătător, chiar în spatele curbei de la buza din față, lansați placa în aer. Înclinați ușor degetul arătător pentru a micșora nasul departe de tine. Consiliul dvs. va roti lateral departe de dvs. o dată, apoi prindeți și aterizați-l.
  • Puteți găsi acest lucru mai ușor de făcut dacă bordul dvs. este înclinat față de dvs. înainte de a l-ați lansat în aer, deoarece acest lucru permite degetul arătător să vă încurcați mai ușor spre dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Învățând cum să mănânci
    1. Imagine intitulată Pasul 8
    1. Faceți o groapă de bază de 50-50 pe o șină cu degetele care păstrează bordul echilibrat. Efectuați un Ollie, apoi prindeți și aterizați placa direct pe o cale ferată. Puteți utiliza o șină cu degete personalizată sau marginea unei mese sau a unei bucăți de lemn. Utilizați o ușoară presiune de la ambele degete pe fiecare parte a plăcii pentru ao menține echilibrarea și a o mutați înainte la capătul șinei. Puteți găsi mai ușor să păstrați echilibrul dacă mâna și degetele sunt plate, paralele cu partea superioară a plăcii.
    • Simțiți-vă liber să găsiți echilibrul înainte de a încerca să Ollie pe o cale ferată prin plasarea plăcii dvs. direct pe șină.
  • Imagine intitulată Pasul 9
    2. Efectuați o 5-0 făcând un Ollie pe o șină, apoi manualul feroviar. Acesta este un pic de măcinare mai dificilă, deoarece combină trei trucuri într-una. Ollie bordul dvs. și în loc să utilizați ambele degete pentru a ateriza placa pe șină, utilizați doar degetul din spate pentru a aplica presiunea în jos. Plaja dvs. va ateriza la un unghi pe calea ferată - păstrați manualul prin utilizarea unei cantități ușoare ușoare de presiune în spate și apoi aterizați trucul prin aducerea degetului frontal pe buza din față.
  • Practicați acest truc prin plasarea bordului pe șină fără un Ollie, apoi încercați să faceți un manual. Este mai dificil decât să efectuați un manual pe o suprafață plană, deoarece numai centrul plăcii în sine vă va oferi mai degrabă stabilitate decât ambele roți din spate.
  • Imagine intitulată Pasul 10
    3. Faceți o grindă de nas realizând manualul înapoi apăsând pe față. Ollie bordul tău în aer, dar în loc să aplice presiune în spate, așa cum ați fi cu o groapă de 5-0, aduceți în schimb degetul arătător la nas și apăsați în jos pentru a ridica spatele în sus. Plaja dvs. va fi înclinată în spate, în loc de în față și puteți să o plimbați până la capătul șinei în care veți pune presiune înapoi în spate pentru a ateriza placa.
  • Acesta este în esență un manual de 5-0 sau un manual frontal realizat pe o șină în loc de pe o suprafață plană.
  • Poate dura câteva minute pentru a vă obișnui cu mișcările degetului inversat, așa că nu pierdeți răbdarea și continuați să încercați până când îl uniți!
  • sfaturi

    Nu renunta la nici un truc. Multe abilități durează mult timp pentru a fi perfecte, dar în cele din urmă veți obține fiecare și nu veți pierde niciodată acest lucru.
  • Cele mai multe mișcări trebuie făcute într-o singură mișcare netedă. Ar putea fi mai ușor să faci o mănăstire în etape - rotiți până la șină, opriți, Ollie, opriți, intrați în poziție, apoi treceți înainte - dar veți găsi trucurile mai ușor de făcut dacă combinați pașii într-o singură mișcare netedă.
  • Avertizări

    Aveți grijă de șurubelniță care vine cu placa - pierzând că o va face dificilă, dacă nu imposibilă, să vă strângeți roțile dacă se pierd.
  • Roțile trebuie să fie strânse, dar dacă le strângeți prea mult, axul se poate desprinde.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fingerboard
    • Suprafață dură
    • Marginea casetei de cale ferată sau carton subțire
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar