Cum se adaugă un vorbitor la alexa

Acestyarticul vă învață cum să adăugați un vorbitor la Alexa. Toate dispozitivele Amazon Alexa - inclusiv Echo, Echo Plus, Echo Show și ECHO DOT - au difuzoare încorporate, dar pot fi adăugate cu ușurință la difuzoarele externe.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea unui difuzor Bluetooth
  1. Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 1
1. Activați modul de asociere pe difuzorul Bluetooth. Majoritatea difuzoarelor Bluetooth au un buton de împerechere
Imagine intitulată macbluetooth1.jpg
că va trebui să țineți jos. Dacă sunteți incert, examinați ghidul de utilizare al difuzorului Bluetooth pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 2
    2. Selectați ecoul dvs. de la Dispozitive fila în aplicația Alexa. "Dispozitive" Fila este butonul din stânga din meniul inferior al aplicației Alexa. De acolo, veți vedea o listă a dispozitivelor Amazon conectate.
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 3
    3. Selectați Dispozitive Bluetooth. După selectarea dispozitivului, veți vedea un număr de opțiuni, inclusiv "Dispozitive Bluetooth."
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 4
    4. Atingeți Pereche un dispozitiv nou și selectați difuzorul dvs. Selectarea acestei opțiuni va începe procesul de asociere și veți putea să selectați difuzorul Bluetooth din lista de dispozitive disponibile.
  • Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați acest articol: Atașați un difuzor Bluetooth la Alexa.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea unui difuzor extern
    1. Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 5
    1. Găsiți sau cumpărați un 3.Cablu audio de 5 mm. Dacă nu aveți deja una, cumpărați un 3.Cablu audio de 5 mm - cunoscut și ca un cablu AUX - care are conexiuni masculine la fiecare capăt.
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 6
    2. Conectați un capăt al cablului audio în dispozitivul dvs. alexa. Pe partea din spate a dispozitivului dvs. Alexa, ar trebui să vedeți două intrări: una pentru sursa de alimentare și una rotundă pentru un cablu audio. Conectați cablul audio în portul circular.
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 7
    3. Conectați celălalt capăt al cablului audio în difuzorul extern. Luați celălalt capăt al cablului audio și conectați-l în difuzorul extern pe care doriți să îl utilizați. Localizarea conexiunii "AUX IN" diferă de difuzor la difuzor, deci consultați manualul difuzorului dacă nu îl puteți localiza.
  • Imagine intitulată Adăugați un difuzor la Alexa Pasul 8
    4. Asigurați-vă că ambele dispozitive sunt pornite. Odată ce cablul audio este conectat la ambele dispozitive, asigurați-vă că acestea sunt ambele pornite și veți fi toate setate. Data viitoare când îi întrebați pe Alexa ceva sau să jucați muzică pe ecou, ​​sunetul va ieși din difuzorul extern.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar