Cum să devii un patinator de figură

Figura de patinaj este un sport superb, grațios care necesită o mare putere fizică și mentală. Pentru a fi un patinator de top-notch, trebuie să aveți determinări neîncetate și flexibilitate dincolo de comparație. Dincolo de asta, trebuie să aveți disciplina de a practica de multe ori pe săptămână și de reziliența de a vă întoarce în fața eșecului, concurenței și înfrângerii. Nu vă descurajați, totuși: dacă sunteți pregătiți să începeți cât mai curând posibil, să vă antrenați corpul și să vă practicați cu ajutorul și fără, sunteți pe drum spre patinaj deosebit.

Pași

Partea 1 din 3:
Începutul unui regim de instruire
  1. Imaginea intitulată deveni o figură de patinator 1
1. Ia decizia de a începe. Ați jucat hochei pe gheață de la grădiniță sau nu ați pus niciodată piciorul pe un patinoar? Oricare ar fi nivelul dvs. actual de calificare, vă puteți îmbunătăți, așa că nu vă puneți în jos dacă începeți doar. Începeți acum! Cei mai mulți patine profesionale au început lecții la vârsta de patru ani, de îndată ce au fost suficient de stanii și verbale pentru a înțelege instrucțiunile.
  • Nu pierdeți speranța dacă ați început deja școala. Unii olimpii au început la vârsta de nouă ani (sau mai târziu) și au obținut un mare succes.
  • Dacă nu ați mai jucat niciodată, lecțiile de grup sunt o modalitate distractivă, de presiune scăzută de a învăța. Puteți da patinaj de gheață o încercare în acest fel și decideți dacă este ceva ce doriți să continuați.
  • Dacă sunteți puțin mai experimentat, încercați să faceți o practică regulată o parte din viața voastră înainte de a vă deplasa în lecții private. Dacă vă simțiți angajați suficient pentru a merge la patinoar de două sau mai multe ori pe săptămână, acesta este un semn minunat.
  • Imaginea intitulată devine o figură Patwater Pasul 2
    2. Imbraca-te potrivit. Veți avea nevoie de echipamentul potrivit, nu doar pentru a arăta partea, ci pentru a efectua cât mai bine posibil.Purtați îmbrăcăminte adecvată pentru a practica. Gheața te face să te răcească și să te facă să te caldezi. Veți simți o serie de temperaturi pe parcursul unei sesiuni de practică, atât de natural, este bine să Purtați straturi. Haine de haine sunt cele mai bune pentru a practica, astfel încât să puteți mișca liber.
  • Când cumpărați patine de gheață, faceți cumpărături. Asigurați-vă că încercați modele de la mai multe companii diferite până când găsiți o pereche care se simte bine.
  • Dacă patinele dvs. sunt incomode, purtați șosete suplimentare pentru o vreme până când vă obișnuiți cu ei. Multe patine vor fi inconfortabile pentru primele sesiuni, dar în curând vor fi sparte.
  • Dacă patinele se potrivesc bine, dar procesul de rupere vă oferă blistere, puteți purta bandaje sau patch-uri de moleskin peste petele care vă tulbură.
  • De asemenea, aveți nevoie de gardieni de lame, care vă mențin patinele de la deteriorarea (sau deteriorarea altor suprafețe) și de lameri, care ajută lamele dvs. să rămână fără rugină.
  • Nu purtați patinele în jurul casei pentru a le rupe. Propunerile de mers pe jos și patinaj nu sunt aceleași, deci acest lucru va deteriora patinele.
  • Unele magazine vinde cărți speciale de patinaj, care ar trebui să se potrivească cu SkinTone. Nu aveți nevoie de acestea până când nu începeți să concurezi.
  • Nu purtați blugi sau fuste lungi pentru a practica! Ei vă pot împiedica mișcarea. În general, hainele strânse sunt mai sigure decât cele bagate.
  • Dacă aveți păr lung, puneți-l. Un bun este cel mai bun, dar o coada de cala este, de asemenea, bine. De asemenea, puteți utiliza o bandă de cap pentru a păstra bangs sau flyaways din ochi.
  • Imaginea intitulată devine o figură de patinator 3
    3. Practicați fundamentele. Pe măsură ce vă familiarizați cu elementele de bază ale patinajului printr-o clasă de grup sau o revizuire, veți dori să le practicați singuri. Asociația dvs. națională sau locală de patinară are probabil o listă de abilități de masterat, aranjate de la cea mai ușoară până la cea mai dificilă. Iată câteva idei pentru a practica:
  • Accident vascular cerebral (un pas de bază, ca un pas) înainte și înapoi. Încercați să comutați direcțiile până când puteți curge între cele două fără probleme.
  • Alunecă înainte pe un picior, apoi celălalt picior. Este posibil să fie mai ușor să echilibrați pe un picior decât celălalt - să continuați să practicați până când sunt la fel de puternici.
  • Începeți să faceți crossovers, în care vă traversați picioarele unul pe celălalt pentru a câștiga viteza.Acest lucru este similar cu a "virgulă" mișcare când mergi și va veni la îndemână pentru a veni în salturi pe măsură ce avansezi.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 4
    4. Găsiți un antrenor bun. Dacă doriți să concurați la un nivel ridicat, veți avea nevoie de sfaturi de la cineva care a fost deja acolo. Întrebați-vă în jurul robotului pentru recomandări sau căutați autocarele online. Chiar vrei să te concentrezi pe găsirea unei persoane care este experimentată și funcționează bine cu stilul dvs. (inclusiv personalitatea dvs.)
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 5
    5. Configurați un program de practică. Brainstorm când și cât de des doriți să mergeți la patinoar. Acest lucru va depinde de mulți factori, inclusiv cât de des aveți lecții, cât de des puteți ajunge la patinoar și ce alte angajamente aveți în timpul săptămânii. Trage pentru a practica cel puțin de două ori pe săptămână.
  • Odată ce aveți o idee despre cât de des doriți să practicăm, să vă faceți griji cu părintele, gardianul și / sau cine vă conduce să practici. Puteți lucra împreună cu ei pentru a centra un plan bun și funcțional.
  • Dacă tu și părinții sau tutorii tăi ai nevoie de sfaturi despre cât de des de practicat, adresați-vă antrenorului sau profesorului. Spune ceva de genul "Încerc să mă îmbunătățesc să concurez într-o concurență de stat - ce ar trebui să mă concentrez și cât de des ar trebui să practic?"
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 6
    6. Cădea în siguranță. Vei cădea. Toată lumea face, chiar medaliști olimpici, așa că ar trebui să te obișnuiești cu ideea acum. În loc să se supără, concentrați-vă pe ridicarea. Falling adesea înseamnă că încercați ceva nou sau luați un risc - atât lucruri minunate.
  • Dacă vă puteți spune că veți cădea, înclinați un pic înainte, apoi dați-i la un genunchi. Dacă ați făcut asta, puteți încerca să vă încetinească ușor căderea cu mâinile.
  • Dacă sunteți surprins de o cădere, atunci încercați să o faceți cât mai încet posibil.
  • Partea 2 din 3:
    Condiționarea corpului
    1. Imaginea intitulată deveni o figură Patwater Pasul 7
    1. Combinați exercițiile cardio și de rezistență. Practicând că patinajul dvs. este importantă, dar alte tipuri de formare vă vor oferi mai multă putere și rezistență. Chiar dacă urâți clasa de gimnastică, există tone de alte exerciții care vă pot ajuta.
    • Rularea va crește capacitatea plămânului și vă va întări articulațiile. Dacă rulați foarte mult, asigurați-vă că vă întindeți foarte mult.
    • Pilates și Yoga Împuterniciți-vă nucleul și ajutați-vă flexibilitatea.
    • Dacă primiți sfaturi de la un antrenor bun, formarea în greutate vă poate alimenta și în sus.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator 8
    2. Exerciții de echilibrare. Acestea vor crește puterea miezului dvs. și vor întări și corpul inferior. Cel mai bun dintre toate, le puteți face fără echipament la domiciliu. Începeți la adidași, șosete sau desculț. Stați cu picioarele dvs. de șold și pe umerii dvs., apoi urmați acești pași:
  • Ridicați un genunchi până când este vorba despre înălțimea șoldului.
  • Acum, aduceți-vă piciorul și coborâți corpul superior până când vă aflați într-o poziție arabă sau în formă de T, cu un picior plantat și un picior ridicat în spatele tău.
  • Aduceți-vă piciorul ridicat înainte până când vă aflați în poziția ridicată din genunchi din nou.
  • Repetați de 10 ori, apoi treceți la celălalt picior. Puteți face acest exercițiu de mai multe ori pe zi dacă vă simțiți suficient de puternic.
  • Imaginea intitulată devine o figură de patinator Pasul 9
    3. Încercați un echilibru sau Bosu Ball. Aceasta este o emisferă mare, moale, cu fundul din plastic dur. Deoarece partea de sus nu este o suprafață stabilă, este un instrument minunat pentru a vă perfecționa echilibrul. Sportivi profesioniști, inclusiv patinatorii, folosesc bile de echilibru în toate felurile de moduri. Incearca astea!
  • Stați la aproximativ doi metri distanță de balanța balanței. Face față înainte ca piciorul din față să fie pe partea de sus a mingea. Rămâi aici pentru o clipă, apoi trageți înapoi și repetați. Aveți grijă să nu vă supraexpuneți ecranul - atunci când genunchiul se extinde mai departe decât piciorul din față. Repetați 8-12 ori, apoi treceți la cealaltă parte.
  • Începeți într-o poziție de lunge, apoi aduceți piciorul din spate înainte ca picioarele să fie una lângă cealaltă. S-ar putea să doriți să aduceți pumnii înapoi la șoldurile dvs., așa cum faceți acest lucru dacă vă ajută să echilibrați. Loviți piciorul din nou, așa că sunteți în poziția de plecare și repetați.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 10
    4. Întinde. Flexibilitatea este la fel de importantă ca și rezistența, astfel încât întinderea înainte și după fiecare antrenament și ori de câte ori aveți câteva minute pentru dvs. Puteți chiar să vă întindeți în timpul reclamelor TV. Profesorul sau antrenorul dvs. de gimnastică are probabil niște întinderi preferate, dar aici sunt niște clasice.
  • Pentru a vă întinde hamstrings (spatele picioarelor), stați pe pământ cu un picior extins. Îndoiți celălalt picior, astfel încât genunchiul să atingă pământul, iar piciorul atinge celălalt genunchi. Îndoiți spre piciorul dvs. extins.
  • Pentru a vă întinde cvadricepsul (fronturile picioarelor), stați înalt pe un picior, apoi îndoiți cealaltă înapoi, astfel încât să vă țineți piciorul. Dacă aveți probleme cu echilibrarea, strângeți-vă miezul.
  • Pentru a vă întinde brațele și umerii, îndoiți-vă mâinile în spatele spatelui. Apoi, aplatizați-vă mâinile, astfel încât palmele să se confrunte cu podeaua și să vă îndrepte coatele.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 11
    5. Stick la un program. Așa cum practicați patinajul pe un calendar, ar trebui să condiționați și pe una, de asemenea. Încercați să condiționați de două ori pe săptămână sau cam asa ceva. Asigurați-vă că nu lucrați greu dacă sunteți prea obosit și întotdeauna faceți exerciții suplimentare după ce ați skate, nu înainte.
  • Imaginea intitulată devine o figură de patinator Pasul 12
    6. Amintiți-vă să hidratezi. Figura de patinatorii sunt sportivi, iar tot ce alerga peste gheață vă poate face să transpirați. Frigul vă poate împiedica să vă simțiți însetat, dar tot trebuie să rămâneți hidratați. Încercați să umpleți o sticlă de apă de 32 de uncii cu apă temperatura camerei, astfel încât să puteți rămâne hidratați fără a vă simți șocat la o temperatură extremă.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea competitivă
    1. Imaginea intitulată devine o figură de patinator Pasul 13
    1. Aflați-vă obiectivele. Dacă primiți mai puternic și mai bine la elementele de bază ale patinării, este timpul să vă dați seama unde doriți să vă luați patinajul. Ieșiți o foaie de hârtie și întrebați-vă:
    • Vreau să concurez? La ce nivel?
    • Sunt dispus să renunț la alte sporturi pentru a face acest lucru?
    • Ce fel de angajament pot arăta acest lucru? Care sunt limitările familiei mele? (De exemplu, sora dvs. poate fi capabilă să vă conducă la patinoar o dată pe săptămână sau este posibil să nu vă puteți permite lecții private cât de des doriți.)
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 14
    2. Continua sa te antrenezi. Chiar dacă vă antrenați de un profesionist minunat, trebuie încă să vă perfecționați propriile abilități. O jumătate de oră de practică pentru fiecare cincisprezece minute de coaching pe care le primiți este adesea recomandată. Nu vă descurajați dacă nu vedeți o îmbunătățire consistentă - se întâmplă platoul. Dacă continuați să practici, ar trebui să vă îmbunătățiți și mai bine.
  • Nu uitați să luați o zi liberă de la exercițiu o dată pe săptămână. Corpul tău are nevoie de timp să se odihnească.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 15
    3. Configurați o zonă de practică în afara gheții la domiciliu. Acest lucru vă va ajuta dacă nu puteți ajunge la patinoar. Puteți lucra în continuare pe trucurile care vă oferă probleme și, sperăm, să vă îmbunătățiți! Încercați să creați în subsol sau în garaj, dar asigurați-vă că cereți mai întâi permisiunea.
  • Gimnastică Mats vă poate ajuta să practici salturi. (Nu purtați patinele, sau le veți rupe.) Dacă nu le puteți obține, încercați să practici pe o suprafață moale.
  • Marcați un loc pe podea cu banda pictorului, apoi practicați rotirile și salturi o folosește ca punct de plecare. Când ați terminat cu trucul, priviți înapoi și vedeți dacă ați călătorit foarte mult.
  • Păstrați întinderea.
  • Imaginea intitulată deveni o figură de patinator Pasul 16
    4. Concura. Pentru a ajunge la un nivel major al concurenței, probabil că va trebui să transmiteți mai multe teste de patinaj. Acestea vor varia în funcție de țara dvs., dar coaching-ul profesional, o mulțime de practici, o bună fitness și flexibilitate sunt esențiale. Concursurile diferite pot avea cerințe ușor diferite, dar toți vor cere multe din tine.
  • Antrenorul și patinoarul dvs. vă pot ajuta să găsiți concursuri. Ele ar trebui, de asemenea, să fie legate de site-ul dvs. național sau local de patinaj de patinaj.
  • Tu și antrenorul tău pot lucra împreună pentru a-ți corecta prima rutină, care vă va arăta abilitățile și vă va împinge pentru a învăța noi.
  • Amintiți-vă: Dacă nu treceți la prima încercare, continuați să încercați. Figura de patinator nu câștigă de fiecare dată - ceea ce este important este că continuați să practicați și să faceți tot ce este mai bun.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți atenți la ceea ce spune antrenorul dvs. Ei pot vedea probleme pe care nu le puteți cunoaște în timp ce vă urmăresc să efectuați.
  • Fiind un dansator vă poate ajuta și cu patinajul.
  • Nu folosiți mâinile pentru a vă opri căderea, deoarece există o probabilitate ridicată ca să vă rupeți încheietura mâinii în acest proces. Fii sigur.
  • Nu cădeți înainte - cădeți întotdeauna pe bastonul dvs. (pentru că este mult mai greu de rupt decât un genunchi sau un picior).
  • De asemenea, puteți sări cu echipa care vă poate face un patinator de gheață mai puternic.
  • Avertizări

    Nu respingeți ajutorul sau sfaturile viitoare de către alte paturi.
  • Nu vă grăbiți să încercați trucuri dificile. În schimb, obțineți ajutor de la un antrenor și să faceți acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar