Cum să fii o fată de patinator

Doriți să îmbrățișați viața de fată? Noi putem ajuta! Dressing ca o fată de patinator este mai mult despre confort și stylettan despre următoarele reguli stricte. Și având atitudine de fată de patinator este totul despre a face prieteni noi și a face ceea ce vă place. Ce nu e de placut?

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrăcăminte ca o fată de patinator
  1. Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 10
1. Purtați îmbrăcăminte rece, confortabilă. Skateboardingul este exercițiu, deci șansele sunt că veți fi fierbinți. Îmbrăcăminte care vă menține răcoroasă vă va ajuta să vă simțiți confortabil în timp ce sunteți skate. Majoritatea paturilor poartă blugi și tricouri de bumbac. Ați putea, de asemenea, să stradeți un tricou cu maneci lungi sub un tricou cu maneci scurte dacă vremea se răcește.
  • Bumbacul este un material bun, ușor, respirabil pentru a purta atunci când patinaj. Purtați un bumbac mai greu pe partea de jos pe jumătate în cazul în care vă cădeți - ca blugi.
  • Imagine intitulată cumpăra confortabil blugi slabi Pasul 14
    2. Evitați îmbrăcămintea strânsă care limitează gama de mișcare. Vrei ca hainele tale să fie o mică formă de formă, mai ales, așa că nu ajung în calea patinării tale. Dar dacă purtați ceva prea strâns, nu veți putea să vă îndoiți și să mutați modul în care aveți nevoie.
  • Blugi care au fost făcuți populare de patinatorii din anii `90 au fost de obicei piciorul larg. Acum, blugi drepți care nu sunt prea strânși sunt stilul. Oricare este bine atâta timp cât vă puteți mișca în ele.
  • De asemenea, ar trebui să evitați pantalonii care sunt prea lungi - s-ar putea să se blocheze în roțile tale!
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 12
    3. Purtați teorii grafice. O mulțime de patine poartă tricouri grafice. Ele ajută la a arăta cine sunteți într-un mod mare, luminos și greu de ignorat. Nu trebuie să alegeți o anumită imagine pe tricoul tău, doar ceva care se simte potrivit pentru tine.
  • Imagine cu titlu de drumeție Pasul 12
    4. Purtați hoodies. O parte din aspectul fetei de patinator poartă o bluză de hoodie. Puteți alege orice fel doriți, dar lipiți de hoodies cu îmbrăcăminte de patinator logo-uri pe ele vă va face să parcă mai mult legit.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 8
    5. Purtați pantofi de patinator. Pantofii de skateboarding sunt pantofi cu tăpături plate Dă-ți picioarele cele mai mari contact cu bord și, prin urmare, vă dau mai mult control. Când sunteți patinaj, purtați pantofi de patinaj atunci când puteți, și cel puțin pantofi plat cu tălpi confortabile. Căutați pantofi care sunt plat și neted pe fund, cum ar fi conversația sau furgonetele.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 1
    6. Ține-ți părul din față. Când sunteți patinaj, trebuie să puteți vedea unde mergeți. Vă puteți purta părul într-o coadă de cal, fixați-o înapoi sau purtați o pălărie.
  • Imaginea intitulată Fii o fată de patinator Pasul 11
    7. Cumpărați încălțăminte și haine din branduri de skate iconice. O mare parte din a fi o fată de patinați seamănă ca una. Asta înseamnă purtarea pantofilor și a hainelor de la brandurile de patinare. Alți patine tind să poarte aceste haine și sunt, de asemenea, adaptate pentru a permite mișcarea de patinatorii.
  • Unele branduri de patinați mari sunt vanele, DC, Nike (în special linia lor de baschet) și etnies.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând ca o fată de patinator
    1. Imagine intitulată 180 pe o etapă de skateboard 13
    1. Vizitați parcurile de skate. Există o mulțime de parcuri de skate acolo, cu diferite tipuri de obstacole și rampe. Să se comporte ca o fată de patinator, stai acolo! Puteți să vă exersați propriul patinaj și să urmăriți oameni cu mai multă experiență de skate. Este o modalitate bună de a învăța.
    • O mulțime de orașe au parcuri de skate în ele, deci verificați site-ul orașului pentru o listă de parcuri de skate. De asemenea, vă puteți întreba prietenii care deja skate pe care parcurcă-l.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți mugși pasul 9
    2. Faceți prieteni care skate. În timp ce sunteți la parcul de skate, începeți o conversație cu alte patineri. Spuneți-le că tocmai ați început și sperați să obțineți orice indicatori. Este o modalitate buna de a te face mai bine la patinaj si sa ma fac prieteni.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinatorie Pasul 16
    3. Urmați patinatorii pro. Când sunteți la parc de skate sau agățați-vă cu prietenii dvs. de patinator, șansele sunt subiectul lui PRO Skaters va veni. Urmăriți patatorii pro pentru a putea contribui la conversație, dar și puteți învăța noi trucuri. Vizionarea jocurilor X este o modalitate excelentă de a începe după următoarele pro skateboarderi.
  • Imagine intitulată Consolidarea caracterului Pasul 3
    4. Apărați-vă de critici. Unii patine s-ar putea simți puțin amenințate de noi patineri și să vă critică pentru că nu puteți să vă relaxați. În această situație, este mai bine să vă amintiți că fiecare patinator a avut un punct atunci când nu au putut să-i patineze și să se confrunte direct cu privire la ceea ce au spus ei.
  • De exemplu, ați auzit pe cineva spunând "Uită-te la acest poser! Nici măcar nu poate să plătească!" La parcul de skate. Întoarceți-vă și spuneți persoanei, "Oh, nu mi-am dat seama că ești un patinator perfect prima dată când ai încercat vreodată!" Doar obținerea unui răspuns este de obicei suficientă pentru a închide criticii în sus.
  • Imaginea intitulată Fii o fată de patinatorie Pasul 14
    5. Luați un prieten cu tine în parcul de skate. Dacă sunteți într-adevăr nervos despre a merge singur la un parc de skate, cereți-i unui prieten să meargă cu tine. Ar trebui să fie o persoană care este, de asemenea, interesată să învețe să skate sau care deja știe cum. Vă poate face să vă simțiți mai confortabil pe măsură ce învățați.
  • Când îi cereți unui prieten să meargă cu voi, spuneți-le de ce. Poți spune ceva "Chiar vreau să încep patinajul, dar sunt puțin nervos despre a merge singur. Ai merge cu mine?"
  • Metoda 3 din 3:
    Învățați cum să skateboard
    1. Imaginea intitulată Fii o fată de patinator Pasul 15
    1. Relaxați-vă corpul. Trebuie să utilizați destul de mult întregul dvs. corp pentru a vă controla skateboard-ul. Dacă sunteți prea tensionați, nu veți avea la fel de mult control și vă puteți răni. Țineți brațele libere la laturile dvs. și genunchii ușor îndoiți.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 2
    2. Puneți piciorul stâng în partea din față a plăcii. Piciorul dvs. ar trebui să fie pe puntea din față a plăcii dvs. - acest lucru este numit de obicei "Spot dulce" pe un skateboard. De asemenea, ar trebui să se alinieze cu placa, astfel încât piciorul dvs. să se confrunte cu sfârșitul plăcii, nu marginea.
  • Dacă sunteți stângaci, inversați aceste instrucțiuni, astfel încât piciorul drept să fie în partea din față a plăcii.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 3
    3. Împingeți ușor cu piciorul din spate (toată lumea are un picior diferit care merge în partea din față a plăcii alege cel care se simte confortabil pentru dvs. acest lucru poate dura ceva timp.) . Folosind piciorul din spate, împingeți-vă pe sol astfel încât să vă mutați ușor bordul înainte. Odată ce obțineți o viteză construită, răsuciți piciorul din față, astfel încât este lateral pe bord în modul de echitație și apoi alegeți-vă piciorul înapoi și plasați-l pe bordul lateral în partea din spate a plăcii pe care o plimbați.
  • Învățați cum să faceți acest lucru poate dura mult timp deoarece necesită o mulțime de echilibru. Practicați-l și peste până când vă simțiți confortabil cu mișcarea. Apoi puteți adăuga mai multă viteză.
  • Dacă nu-ți poți face piciorul total perpendicular pe tablă, e bine! Chiar dacă vă puteți întoarce ușor piciorul, acesta este un pas în direcția cea bună.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 4
    4. Utilizați picioarele pentru a vă controla direcția. Odată ce ambele picioare sunt pe bord, le puteți folosi pentru a controla direcția plăcii. Înclinați ușor și apăsați degetele de la picioare pentru a muta placa spre dreapta. Înclinați ușor și apăsați călcâiele în jos pentru a muta placa spre stânga.
  • Imaginea intitulată Fii o fată de patinator Pasul 5
    5. Opriți bordul prin glisarea piciorului. Vă puteți glisa piciorul drept pe teren dacă doriți să încetați sau să opriți bordul. Pe măsură ce obțineți mai multă experiență, puteți, de asemenea, să apăsați pe partea din spate a bordului dvs. cu piciorul drept pentru a răsturna panoul în sus și pentru a opri mișcarea înainte.
  • Imagine intitulată Fii o fată de patinator Pasul 6
    6. Land câteva trucuri de bază. Dacă doriți să fiți luați în serios ca un patinator, fiind capabil să aterizați câteva trucuri de bază vă va oferi o credință serioasă.
  • Knkturning este o modalitate bună de a vă transforma bordul dacă nu aveți spațiu sau timp pentru a vă întoarce schimbând distribuția în greutate. Apăsați ușor pe roțile din spate, astfel încât să vă echilibrați acolo și să vă folosiți piciorul din față pentru a împinge partea frontală a plăcii spre stânga sau spre dreapta. Acest lucru vă va schimba direcția destul de repede.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Patinajul are nevoie de timp, mai ales dacă doriți să învățați trucuri, deci fiți răbdători și cel mai important să vă distrați!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar