Cum să vă contestați factura de telefon mobil

Dacă există taxe pe factura dvs. de telefon mobil pe care nu o recunoașteți și credeți că aceste acuzații nu sunt legitime, aveți opțiunea de a vă descurca factura cu furnizorul de servicii. În mod alternativ, puteți recunoaște taxele sau taxele pot fi legitime, dar este posibil să credeți că contestarea acestor taxe ar putea duce la furnizorul dvs. de servicii care vă oferă un credit complet sau parțial. Pentru a contesta proiectul de lege, contactați furnizorul de servicii. Adesea, un apel telefonic simplu către furnizorul dvs. vă poate economisi bani. Dacă disputa dvs. nu este rezolvată în acest mod, puteți încerca să soluționați disputa prin arbitraj sau prin depunerea unei acțiuni într-o instanță mică de reclamații.

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactarea furnizorului de servicii
  1. Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului penal Pasul 6
1. Aveți o copie a facturii dvs. în fața dvs. Înainte de a contacta furnizorul de servicii, aveți o copie a facturii dvs. în fața dvs., astfel încât să vă puteți referi la anumite componente ale proiectului de lege pe care doriți să le contestați. Proiectul dvs. de lege conține, de asemenea, informații importante, cum ar fi numărul dvs. de cont, pe care furnizorul dvs. îl poate cere pentru verificare. Dacă v-ați înscris pentru facturarea fără hârtie, ar trebui să puteți descărca factura online și să imprimați o copie sau să aveți o versiune online a facturii în fața dvs. înainte de a vă contacta furnizorul.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 4
    2. Decideți ce considerați a fi o rezoluție acceptabilă a litigiului. Dacă ați descoperit o încărcătură, este posibil să fiți mulțumiți de o reducere parțială a încărcării sau puteți simți că furnizorul trebuie să elimine complet taxa. Dacă taxele pe care le contestați sunt valide și sunt acolo din cauza unei supravegheri din partea dvs., fiți rezonabilă în așteptările dvs. și amintiți-vă că ați putea primi, în cel mai bun caz, un credit parțial.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 2
    3. Au un stilou și hârtie gata. Fiți pregătiți să scrieți numele reprezentantului serviciului clienți atunci când vă apelați furnizorul dvs. De asemenea, înregistrați ora și data apelului dvs., astfel încât să aveți o înregistrare a apelurilor efectuate către furnizor dacă aveți nevoie de aceste informații mai târziu în procesul de disputuire a facturii. Având stiloul și hârtia gata este, de asemenea, utilă pentru a scrie orice informații importante (cum ar fi o promisiune de a renunța la taxele în litigiu) pe care reprezentantul Serviciului Clienți vă oferă.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 11
    4. Contactați furnizorul de servicii. Aflați numărul serviciului clienți al furnizorului dvs. de servicii, care este de obicei un număr gratuit. Apelați acest număr pentru a contacta furnizorul și pentru a trece prin sistemul automatizat pentru a ajunge la un specialist în îngrijirea clienților. De asemenea, este posibil să aveți opțiunea de a discuta cu un specialist în îngrijirea clienților online, ca în cazul ATT. Alegeți metoda cu care sunteți cel mai confortabil.
  • Imagine intitulată Raport 1099 k Venituri pe declarația fiscală Pasul 5
    5. Explicați taxele în litigiu specialistului de îngrijire a clienților. Apelul va începe de obicei cu o serie de întrebări, cum ar fi numele și numărul dvs. de cont și va continua cu o serie de întrebări de securitate pentru verificarea identității dvs. Odată ce specialistul ți-a pus astfel de întrebări, explicați calm de ce vă sunați și trimiteți specialistul la anumite părți ale proiectului de lege pe care le aveți în dispute. Încercați întotdeauna să fiți politicoși și să evitați să fiți acuzatorie. Specialistul de asistență pentru clienți este acolo pentru a vă ajuta și poate fi mai simpatic pentru cazul dvs. dacă sunteți politicos. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care taxele pe care le contestați se datorează unei vină a dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 9
    6. Solicitați un credit. După ce a explicat problema specialistului de îngrijire a clienților, cereți ca ea să renunțe la acuzațiile în litigiu. Dacă taxa în litigiu există din cauza unei defecțiuni din partea furnizorului de servicii, ea ar trebui să renunțe în mod normal la suma totală. Dacă taxele în litigiu se datorează unei supravegheri din partea dvs. (e.G. ați uitat să vă înscrieți pentru un plan internațional de date de roaming și ați folosit datele telefonului mobil în străinătate), apoi furnizorul poate emite un credit parțial de curtoazie.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 12
    7. Apelați din nou dacă nu căutați prima dată. Dacă nu aveți succes în convingerea furnizorului de servicii pentru a reduce sau a renunța la taxele în litigiu în funcție de așteptările dvs., încercați din nou. Apelați la un alt moment și ați putea fi conectat la un specialist în serviciul de relații cu clienții care este mai simpatic pentru cazul dvs. Notă, cu toate acestea, că reprezentantul va avea, în general, în fața notițelor sale făcute de reprezentantul căruia i-ați vorbit anterior și veți fi conștienți de ceea ce vă informăm reprezentantul pentru prima dată și rezultatul acestui apel.
  • Metoda 2 din 3:
    Rezolvând disputa dvs. prin arbitraj obligatoriu
    1. Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 1
    1. Ia în considerare arbitrajul obligatoriu. Dacă apelarea furnizorului dvs. de servicii nu a dus la un rezultat satisfăcător, puteți încerca să vă rezolvați litigiul de facturare prin arbitrajul obligatoriu. Contractele de telefonie mobilă din Statele Unite conțin, în general, o dispoziție care să permită arbitrajul obligatoriu. Procedurile de arbitraj sunt similare cu procedurile judiciare, cu excepția arbitrajului este mai puțin formală și utilizează o terță parte cunoscută sub numele de "arbitru" în locul unui judecător. Arbitrul oferă un premiu după auzul dovezilor din ambele părți. Decizia arbitrului este, în general, obligatorie și supusă unei revizuiri limitate de către instanțe.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    2. Citiți site-ul dvs. de contract sau furnizor de servicii pentru informații despre procesul de arbitraj. Contractul dvs. va conține, în general, informații despre arbitrajul obligatoriu, dar puteți accesa și aceste informații despre site-ul furnizorului dvs. de servicii. Citiți cu atenție aceste informații, astfel încât să știți ce procedură să urmați dacă aveți în vedere arbitrajul pentru a vă rezolva disputa.
  • Dacă sunteți un client AT, faceți clic pe Aici Pentru informații privind arbitrajul obligatoriu.
  • Dacă sunteți un client Verizon, faceți clic pe Aici Pentru informații privind arbitrajul obligatoriu.
  • Dacă sunteți un client T-Mobile, faceți clic pe Aici Pentru informații privind arbitrajul obligatoriu.
  • Dacă sunteți un client Sprint, faceți clic pe Aici Pentru informații privind arbitrajul obligatoriu.
  • Dacă sunteți un client de mobilitate clopot, faceți clic pe Aici Pentru mai multe informații despre arbitrajul obligatoriu.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 24
    3. Prezintă un caz puternic. Arbitrii pot lua o decizie cu privire la documentele scrise prezentate de ambele părți și făcând acest lucru, puteți evita o audiere în persoană. Audierile în persoană pot fi consumatoare de timp și inconvenient, și prezentând un caz puternic prin stabilirea în mod clar argumentele dvs. într-un document scris poate fi mai ușor decât să faceți acest lucru într-o audiere în persoană.
  • Metoda 3 din 3:
    Rezolvând disputa dvs. prin intermediul instanței de reclamații mici
    1. Imagine denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 2
    1. Ia în considerare să mergi la instanța de reclamații mici.Dacă sunați la furnizorul de servicii nu produce rezultatul dorit, luați în considerare luarea faptului că luați reclamări la o instanță de revendicări mici. O instanță mică de reclamații face parte din sistemul judiciar al statului în Statele Unite. În cadrul acestei instanțe, o persoană poate da în judecată pentru daunele monetare până la o anumită sumă stipulată de legea statului. Nu este nevoie de un avocat (vă puteți reprezenta), iar regulile de probă aplicabile sunt, în general, simple, mai degrabă decât complexe.
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 1
    2. Cercetarea legilor statului dvs. cu privire la cererile mici. Este important ca dvs. să cercetați legile statului în care sunteți rezidenți în ceea ce privește acțiunile cu privire la cererile mici, deoarece procesul implicat și regulile pot varia de la stat la stat. În Texas, de exemplu, puteți da în judecată într-o instanță de reclamații mici dacă suma în litigiu este de până la 10.000 $, în timp ce limita superioară din Connecticut este de 5.000 $. În timp ce suma în litigiul de pe factura dvs. de telefon mobil este probabil să se încadreze în limita superioară prevăzută de majoritatea statelor pentru acțiuni mici de revendicări, au fost raportate cazuri de taxe internaționale de roaming care depășesc mii de dolari. Știți ce reguli specifice se aplică acțiunilor de revendicări mici din statul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți sprijinul copilului Pasul 12
    3. Completați formularele necesare pentru inițierea costumului. Urmați regulile statului dvs. cu privire la formularele necesare pentru inițierea unui costum de revendicări mici. În Illinois, e.G., Pentru a iniția un proces de reclamații mici, trebuie să vizitați tribunalul în care un funcționar mic de reclamații vă va oferi formularele necesare (i.E. o convocare și un formular de reclamație) să inițieze procesul. Puteți găsi un depozit util al tuturor regulilor privind cererile mici din fiecare stat american și legăturile către site-urile oficiale ale Guvernului care conțin informații despre modul de depunere și ce formulare sunt necesare în starea dvs. particulară vizitând acest lucru Website.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 12
    4. Participați la audierea dvs. Du-te la audierea cu avocatul dvs. dacă ați angajat unul sau singur dacă vă reprezentați. Aduceți toate dovezile necesare pentru a prezenta un caz puternic (e.G. Bill-ul dvs. de telefon mobil, faptele cazului dvs., promisiunile făcute de dvs. de către specialiștii de îngrijire a clienților).
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 25
    5. Prezintă un caz puternic. Pentru a vă prezenta cel mai puternic caz la judecător, asigurați-vă că veți ajunge rapid la inima argumentului dvs. Judecătorul va auzi probabil zeci de cazuri similare cu dvs. și trebuie să prezentați un caz puternic care să nu-și piardă atenția. Puteți prezenta un caz puternic prin descrierea evenimentelor care au condus la disputa dvs. și oferă dovezi concrete care acceptă reclamația dvs. împotriva furnizorului dvs. de servicii.
  • sfaturi

    Citiți contractul dvs. pentru informații despre modul în care trebuie aplicate creditele.
  • Adresați-vă reprezentantului să introducă o notă despre contul dvs. despre orice citate de prețuri și ajustări de taxe pe care vi le-ați promis.
  • Uneori, o ajustare a proiectului de lege poate dura săptămâni.Întrebați despre timpul de întoarcere așteptat și rețineți că creditele nu se aplică întotdeauna la soldul curent, dar pot reduce suma datorată unui viitor proiect de lege.
  • Continuați să vă plătiți facturile la timp în timpul litigiului, astfel încât să fiți privită ca un client valoros de către furnizor și nu sunt luați în considerare în încălcarea contractului în cazul în care disputa dvs. cresc la nivelul arbitrajului sau la o acțiune de revendicări mici.
  • Dacă este cazul, indicați specialistului de servicii pentru clienți că ați fost un client cu furnizorul dvs. de câte X de ani și că ați plătit întotdeauna factura la timp. Fiind un client valoros poate lucra în favoarea dvs. dacă un specialist pentru servicii pentru clienți intenționează să vă ofere un credit de curtoazie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar