Cum să activați hbo du-te pe android

Thiste parere Cum să activați HBO Mergeți pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android.Pentru a activa HBO Go, trebuie să aveți un abonament la HBO prin intermediul furnizorului de servicii de televiziune.Apoi puteți descărca aplicația HBO Go și vă puteți conecta cu numele de utilizator și parola furnizate de furnizorul de servicii de televiziune. Dacă nu aveți un furnizor de servicii de cablu sau de televiziune, puteți descărca HBO acum Aplicație și achiziționați un abonament pentru Stream Show Hbo Shows și Filme.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step01.jpg
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
aplicație.Aplicația Google Play Store are o pictogramă care seamănă cu un triunghi colorat "Play".
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step02.jpg
    2. Tip HBO Go În barul de căutare.Bara de căutare se află în partea de sus a magazinului Google Play.Tastarea în bara de căutare afișează o listă de aplicații care corespund carierei dvs. de căutare.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe android_step03.jpg
    3. Atingeți HBO Go.Este aplicația care are o icoană neagră care spune "HBO Go" în litere albe și gri.Aceasta afișează pagina HBO Go de informații în magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step04.jpg
    4. Atingeți Instalare.Este butonul verde de sub bannerul HBO Go din partea de sus a paginii Info din magazinul Google Play.Acest lucru instalează HBO merge pe dispozitivul dvs. Android.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe android_step05.jpg
    5. Deschide HBO.După ce este instalat, puteți deschide HBO Du-te prin atingerea "Deschis" pe pagina HBO Go Info din magazinul Google Play sau prin atingerea pictogramei HBO Go din ecranul de întâmpinare sau sertarul Apps.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe android_step06.jpg
    6. Atingeți meniul buton.Butonul MENU este butonul cu trei linii orizontale din colțul din stânga sus al aplicației HBO Go.Aceasta afișează meniul HBO Go.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe android_step07.jpg
    7. Atingeți Conectare.Este în partea de jos a meniului HBO Go.
  • Imaginea intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step08.jpg
    8. Atingeți furnizorul de servicii de televiziune.Acesta ar putea fi furnizorul dvs. de cablu sau satelit sau universitatea pe care o participați.Toți furnizorii de servicii de televiziune sunt listate în ordine alfabetică.
  • Trebuie să aveți un abonament la HBO prin intermediul furnizorului de servicii de televiziune înainte de a vă putea conecta la aplicația HBO Go.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step09.jpg
    9. Introduceți numele de utilizator și parola și apăsați Conectare.Introduceți numele de utilizator (sau e-mailul) și parola asociate contului pe care îl aveți prin intermediul furnizorului de servicii de televiziune.Dacă nu cunoașteți numele de utilizator și parola, contactați furnizorul de servicii de televiziune pentru a le întreba.Atingeți butonul albastru de sub casetele de utilizator și parole pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step10.jpg
    10. Creați un ID HBO Go.Prima dată când vă conectați, sunteți obligat să creați un ID HBO Go.Acest lucru trebuie să fie între 3-14 cifre și nu conține spații sau caractere speciale.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step11.jpg
    11. Introduceți codul de e-mail și codul poștal (opțional).Prima dată când vă conectați, vi se cere să furnizați adresa dvs. de e-mail și codul poștal.Acest pas este opțional.
  • Imagine intitulată Activează HBO Du-te pe Android_step12.jpg
    12. Atingeți Salvați.Acest lucru vă salvează contul HBO Go și activează HBO Go.Acum puteți naviga și viziona afișările utilizând aplicația HBO Go.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar