Cum să găsiți o telecomandă de televiziune pierdută

Ți-ai pierdut telecomanda la televizor? Există o șansă bună că nu a mers departe de canapea sau televiziunea! Uită-te peste tot vă puteți gândi și cereți celorlalți din gospodăria dvs. să vadă dacă au vreun conducător. Ați verificat între pernele de canapele?

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea la distanță
  1. Imagine intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune pierdută 1
1. Verificați locurile evidente. Există o șansă bună să pierdeți telecomanda în camera în care vă uitați la televizor. Mulți oameni tind să-și părăsească îndepărtarea lor lângă televizorul, sau aproape de locul în care se află când se uită la T.V. Este foarte comun să pierzi o telecomandă în canapea.
  • Imagine intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune pierdută 2
    2. Încercați să căutați în locuri ascunse. Verificați sub cărți, reviste, pături și haine - orice ar putea să se odihnească pe partea de sus a telecomenzii. Verificați între pernele de canapele și scaune. Uită-te sub și în spatele mobilierului.
  • Verificați lângă ceainic, raftul din hol, cabinetul de baie și oriunde altundeva ați fi putut să-l adaugați cu dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți o televizor pierdută la distanță pasul 3
    3. Gândiți-vă unde ați fost. Poate că ați purtat telecomanda din cameră, lăsați-o în jos în timp ce mintea ta a fost pe altceva și a părăsit accidental telecomanda într-un loc ciudat. Luați în considerare dacă ați fi lăsat la distanță undeva pe drum spre baie, dormitorul, bucătăria sau ușa din față.
  • Verificați frigiderul. Dacă ați avea ceva de mâncare sau de băut în ultimele câteva ore, ați fi lăsat la distanță în frigider în timp ce vă apucați mâncarea.
  • Poate că ați făcut un telefon recent, în timp ce urmăriți televizorul și ați pus telecomanda în timp ce ați fost la telefon. Poate că ați răspuns la ușă în timpul spectacolului preferat, purtați telecomanda în afara camerei și a pus-o în jos în intrare.
  • Imaginea intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune pierdută
    4. Bang pe capacele patului. Acest lucru este util dacă vizionați TV în pat. Telecomanda va fi adesea îngropată sub foi sau capace și cea mai bună modalitate de a găsi că este doar să vă rulați mâinile de-a lungul patului până când simțiți ceva în formă.Dacă acest lucru nu funcționează, priviți sub pat, apoi verificați zona de la poalele patului.
  • Metoda 2 din 3:
    Întrebându-se
    1. Imaginea intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune
    1. Cereți altor membri ai gospodăriei dvs. Dacă altcineva a folosit recent la distanță, el sau ea ar putea fi capabil să vă ducă la locația sa. Poate că această persoană a plasat telecomanda într-un loc unde nu o lăsați în mod normal. Poate că el sau ea a părăsit absența dispozitivului într-o parte a casei pe care nu o vizitați adesea. Chiar dacă nu găsiți la distanță imediat, întrebându-vă pe altcineva să vă ajute să decideți unde nu A se uita.
  • Imagine intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune pierdută
    2. Aflați dacă cineva a luat-o. Adolescentul tău ar fi putut aduna telecomanda în camera lui și uitat să-l aducă înapoi. Copilul tău ar fi putut ascunde telecomanda ca o glumă. Câinele dvs. ar fi putut duce dispozitivul să mestece-o! Gândiți-vă cine ar fi putut face un astfel de lucru și de ce.
  • Verificați caseta de jucărie a copilului. Niciodată nu știți când fiul sau fiica voastră ar fi putut pleca cu telecomanda!
  • Imagine intitulată Găsiți o televizor pierdută la distanță Pasul 7
    3. Obține ajutor. Nu aveți nevoie să găsiți singur telecomanda! Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei să vă ajute să căutați dispozitivul lipsă. S-ar putea ajuta dacă le puteți oferi un motiv angajat pentru a găsi telecomanda. Dacă găsiți telecomanda, atunci puteți viziona un film împreună sau puteți prinde programul care vine în douăzeci de minute.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea problemei
    1. Imagine intitulată Găsiți o telecomandă la distanță de televiziune pierdută
    1. Fi mai atenți despre telecomanda. Dacă păstrați un ochi mai detaliat pe telecomanda în viitor, este posibil să fiți mai puțin probabil să o pierdeți. Încercați să fiți angajați și conștienți de fiecare dată când vă setați la distanță. Luați un instantaneu mental al dispozitivului, astfel încât să vă amintiți unde este.
  • Imagine intitulată Găsiți o televizor pierdută la distanță Pasul 9
    2. Încercați să desemnați un anumit loc pentru a pune telecomanda. Nu puneți niciodată la distanță oriunde altfel decât acest loc. Ar putea fi masa de cafea sau lângă televizor sau într-un dedicat "Titularul de control al telecomenzii" care este atașat la canapea sau la masă.
  • Dacă pierdeți în mod regulat telecomanda, luați în considerare cumpărarea unui suport de control la distanță, astfel încât să aveți un loc stabilit pentru ao pune.
  • Aplicați o bandă de velcro în partea din spate a telecomenzii, apoi atașați potrivirea "opus" Stripul Velcro la televizor. Păstrați telecomanda ferm atașată la banda Velcro de pe televizor când nu este utilizată.
  • Imaginea intitulată Găsiți o televizoare pierdută la distanță Pasul 10
    3. Faceți telecomanda mai vizibilă. Atașați o bandă de bandă colorată luminos sau un reflector sau o coadă lungă, fuzzy. Legați o panglică pe dispozitiv sau dați-i aripi sau lipiți picioarele din plastic pe ea. Adăugați tot ceea ce credeți că vă va face mai ușor să observați și să vă amintiți telecomanda! Încercați să nu adăugați nimic care va afecta funcția dispozitivului.
  • Imaginea intitulată Găsiți o televiziune pierdută la distanță Pasul 11
    4. Ia în considerare cumpărarea unei telecomenzi universale. Aceste dispozitive lucrează cu cele mai multe branduri de televiziune și vă vor elibera de nevoia de a păstra o flotă mică de telecomenzi ușor de confuzie. Este ușor să vă găsiți folosind telecomenzi separate pentru televiziunea dvs., DVD player, sistem de sunet și alte dispozitive. S-ar putea să aflați că este mai ușor să urmăriți o distanță de o distanță decât este să urmăriți, să spuneți, patru.
  • Imaginea intitulată Găsiți o televizor pierdută la distanță Pasul 12
    5. Atașați un tracker GPS la telecomanda. Mai multe companii vând acum dispozitive de urmărire mici, relativ ieftine care se leagă de o aplicație smartphone. Îndepărtați trackerul la televizorul dvs. la distanță, în cazul în care o pierdeți din nou. Puteți seta smartphone-ul dvs. la beep când telecomanda este aproape. Unele aplicații vor încerca chiar să găsească telecomanda când este departe de dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, poate ajuta dacă cumpărați un ieftin "Telecomandă universală": un dispozitiv care poate opera cele mai multe branduri de televiziune. În acest fel, puteți tăia numărul de repetări pe care le utilizați. Păstrați telecomanda universală într-un loc sigur ca o copie de rezervă.
  • Obțineți alți oameni să găsească telecomanda. Cu cât mai mulți oameni care ajută la găsirea telecomenzii, cu atât mai repede vor fi găsite.
  • Nu veți găsi întotdeauna la telecomanda dvs. Prima dată în căutarea. Continua sa incerci! Încercați să vă amintiți ultimul loc pe care l-ați văzut sau îl folosiți. Uită-te în spatele televiziunii tale.
  • Luați în considerare coaserea sau cumpărarea unui suport la distanță pentru brațul canapelei pentru a preveni din nou acest lucru.
  • Unele companii de furnizare de televiziune, cum ar fi rețeaua de mâncare includ un buton de pe receptor care provoacă telecomandă la beep și flash pentru a vă ajuta să o găsiți.
  • Dacă aveți o soră sau un frate, ar fi putut lua telecomanda. Adresați-vă fratelui dvs. despre telecomandă.
  • Anumite mărci - cum ar fi felul de mâncare a "Localizați la distanță" caracteristică. Găsi "Localizați la distanță" Acțiune pe consola sau buncărul dvs., apoi urmați sunetul de beep până când veți găsi telecomanda!
  • Avertizări

    Este posibil să fie nevoie să cumpărați unul nou dacă nu îl puteți găsi. Căutați unul care se potrivește cu orice televizor sau cumpărați o telecomandă universală până când veți găsi unul pierdut.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar