Cum de a alege între un acord de protecție a animalelor de companie și un trust de companie

Dacă vă îngrijorați dacă animalele dvs. de companie vor fi luate în grija când mori sau ar trebui să deveniți dezactivat, puteți crea fie un acord de protecție a animalelor de companie, fie un trust de companie. Fiecare document vă poate proteja animalele iubite, dar există unele diferențe între cele două. Pentru a alege între cele două, ar trebui să luați inventarul nevoilor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea diferențelor
  1. Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 1
1. Înțelegeți scopurile acestor documente. Atât încrederea animalelor de companie, cât și un acord de protecție a animalelor de companie sunt instrumente aplicabile legal care vă oferă animalele de companie în cazul în care mori sau deveniți dezactivate. În aceste documente, numiți unul sau mai mulți oameni pentru a avea grijă de animalele de companie și pentru a oferi instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea lor.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 2
    2. Verificați dacă vă puteți permite un avocat. Veți avea nevoie de asistența unui avocat pentru a elabora un trust de companie. Ar putea costa 1.000 de dolari sau mai mult pentru a avea un avocat proiectarea încrederii pentru dvs.
  • Puteți crea un acord de protecție a animalelor de companie fără ajutorul unui avocat. Deși este posibil să vedeți documente de încredere în jurul valorii de Internet, aveți nevoie de un avocat pentru a elabora o încredere care va fi valabilă în statul dvs.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 3
    3. Luați în considerare dacă doriți ca animalul cu dvs. într-o casă de îngrijire medicală. O altă diferență cheie este că un acord de protecție a animalelor de companie nu poate garanta că un animal de companie va putea să trăiască cu dvs. într-o unitate de îngrijire pe termen lung.
  • Dimpotrivă, puteți elabora un încredere de animale de companie, astfel încât orice casă de îngrijire medicală care vă ia animalul de companie împreună cu dvs. va primi o parte din fondurile de încredere. Acest lucru poate oferi un stimulent puternic pentru o casă de îngrijire medicală pentru a vă lua animalul de companie.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 4
    4. Aflați cât de mulți bani intenționați să plecați. Dacă părăsiți o sumă substanțială de bani pentru îngrijirea animalelor de companie, atunci ar trebui să utilizați, probabil, un trust de companie în loc de un acord de protecție a animalelor de companie. Cu o încredere, mandatarul va fi capabil să gestioneze activele astfel încât să dureze cât mai mult posibil.
  • Dacă aveți banii, atunci o încredere are sens dacă animalul dvs. de companie este foarte tânăr. Un animal de companie pe care îl așteptați să trăiți timp de un deceniu sau mai mult ar putea costa o sumă substanțială de bani.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 5
    5. Aflați dacă moștenitorii dvs. vă vor provoca decizia. Un trust de companie este, de asemenea, ideal dacă vă așteptați moștenitorii (de exemplu, copiii dvs.) pentru a vă provoca decizia de a lăsa bani pentru animalele de companie. Dacă da, un trust de companie este preferabil la un acord de protecție a animalelor de companie.
  • Gândiți-vă la relația dvs. cu moștenitorii voștri. Sunteți în termeni buni? Ei înțeleg cât de mult îți place animalele de companie? Dacă nu, atunci moștenitorii dvs. ar putea provoca încercarea dvs. de a lăsa bani pentru îngrijirea animalelor de companie.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 6
    6. Alegeți între cele două documente. În cele din urmă, este decizia dvs. de a alege un acord de protecție a animalelor de companie sau un trust de companie. Ele sunt foarte asemănătoare. Ambele vor oferi îngrijirea animalelor de companie după moarte sau dacă deveniți dezactivat. Pentru a lua o decizie, trebuie să cântăriți următoarele:
  • Indiferent dacă vă puteți permite un avocat. Dacă nu puteți, atunci ar trebui să alegeți un acord de protecție a animalelor de companie.
  • Cât de rău doriți ca animalele dvs. de companie cu dvs. într-o unitate de îngrijire pe termen lung, ar trebui să trăiți într-unul. Folosind o încredere pentru animale de companie pe un acord de protecție a animalelor de companie crește probabilitatea ca puteți trăi cu animalele de companie.
  • Suma de bani pe care o veți pleca. O sumă mare de bani ar putea induce o provocare legală de la moștenitorii voștri. Un trust de companie oferă protecție suplimentară că dorințele dvs. vor fi recunoscute.
  • Cât de probabil moștenitorii voștri trebuie să vă provocați dorințele. Dacă credeți că ar putea contesta acordul dvs. de companie, atunci probabil că ar trebui să alegeți un trust de companie.
  • Partea 2 din 3:
    Elaborarea unui trust de companie
    1. Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 7
    1. Găsiți un avocat. Dacă decideți că doriți să creați un trust de companie, atunci ar trebui să găsiți un avocat cu experiență și un avocat. Ar trebui să întrebați prietenii sau colegii pentru o recomandare. De asemenea, puteți vizita asociația de bare de stat, care ar trebui să ruleze un program de recomandare.
    • De asemenea, puteți obține recomandări de avocați din organizația locală a bunăstării animalelor.
    • Asigurați-vă întotdeauna că avocatul de încredere a creat de fapt un trust de companie înainte. Un trust de companie are riduri diferite decât o încredere regulată, și doriți un avocat care are experiență creând trusturi de companie.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un pas cu încredere PET 8
    2. Alegeți un mandatar. Pentru a crea încrederea, va trebui să numiți un mandatar. Mandatarul este persoana care este obligată din punct de vedere legal să îndeplinească încrederea. El sau ea va gestiona fondurile în încredere.
  • Ar trebui să alegeți pe cineva care sunteți încrezători poate face față cu prudență. Această persoană poate sau nu poate fi și îngrijitorul.
  • De asemenea, trebuie să alegeți un mandatar succesor în cazul în care mandatarul dvs. original refuză să servească sau să moară.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un pas cu încredere PET 9
    3. Alegeți un îngrijitor pentru fiecare animal de companie. În Trust, veți numi, de asemenea, un îngrijitor. Această persoană va avea grijă de animalul dvs. de companie. Consilierii recomandă ca mandatarul și îngrijitorul să nu fie aceeași persoană. În acest fel, îngrijitorul și mandatarul pot acționa ca "verificări" unul pe celălalt.
  • Dacă nu doriți ca mandatarul și îngrijitor să fie aceeași persoană, atunci ar trebui să vă asigurați că acești doi oameni lucrează bine împreună. Dacă nu, atunci ar putea fi dificil pentru îngrijitor să obțină fonduri necesare din mandatar.
  • Amintiți-vă să selectați și un succesor de îngrijitor.
  • Dacă aveți mai mult de un animal de companie, va trebui să decideți dacă ar trebui sau nu să meargă la aceeași casă. Animalele care au legat ar trebui să fie păstrate împreună.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 10
    4. Proiect de instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea animalului de companie. Când vă întâlniți cu avocatul dvs. pentru a discuta despre crearea încrederii, trebuie să furnizați instrucțiuni detaliate. Nu presupuneți că îngrijitorul știe ce vrei. Ar trebui să vă gândiți la următoarele:
  • Indiferent dacă doriți ca îngrijitorul să vă ia animalul către un anumit veterinar. De asemenea, puteți desemna numărul de animale de companie trebuie să viziteze VET într-un an.
  • Ce fel de mâncare îi place animalul de companie.
  • Rutina animalului: Îi place o plimbare zilnică în parc, după-amiază, etc.
  • Ce fel de îngrijire medicală doriți să vă oferiți animalelor de companie. De exemplu, puteți solicita ca "îngrijirea medicală rezonabilă" să fie furnizată pentru a restabili animalele de companie la o sănătate bună.
  • Indiferent dacă doriți ca mandatar să vă inspecteze animalele de companie anual pentru a vă asigura că sunt îngrijite.
  • Indiferent dacă doriți ca oricare dintre animalele dvs. de companie eutanizate, dacă nu sunt în general sănătoase. De asemenea, ar trebui să precizați ceea ce doriți să faceți cu rămășițele.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 11
    5. Anulați bani. Veți finanța încrederea cu active. Aceste active vor fi apoi utilizate pentru a avea grijă de animalul dvs. Ar trebui să discutați cu avocatul dvs. despre cât de mulți bani ar trebui să puneți în încredere. Dacă ați pus prea mult, atunci rudele dvs. supraviețuitoare ar putea provoca încrederea ca fiind excesivă.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 12
    6. Lăsați o parte de fonduri pentru facilitatea de îngrijire medicală. Pentru a încuraja o casă de îngrijire medicală pentru a permite animalelor de companie să se miște cu dvs. într-o unitate, puteți include în direcțiile dvs. de încredere că o parte din proprietatea Trust va fi dată oricărei facilități care vă permite ca dvs. și animalele de companie să rămână împreună.
  • De asemenea, trebuie să vă gândiți la cine să părăsiți activele atunci când beneficiarul (animalul dvs.) moare. Mulți oameni aleg să lase bani unui adăpost pentru animale sau unei organizații de bunăstare.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un pas cu încredere PET 13
    7. Conectați-vă în fața avocatului dvs. Avocatul dvs. va organiza executarea încrederii, astfel încât să respecte toate formalitățile juridice ale statului dvs. El sau ea ar trebui să aranjeze ca martorii și notari să participe la semnare.
  • Asigurați-vă că obțineți o copie a acordului dvs. de încredere de la avocatul dvs. Ar trebui să oferiți copiilor dvs. veterinar, mandatarului și îngrijitorului.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unui acord de protecție a animalelor de companie
    1. Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un Pet Trust Pasul 14
    1. Alegeți un gardian. Gardianul va fi persoana care are grijă de animalele dvs. în cazul morții sau incapacității voastre. Ar trebui să vorbiți cu vreun potențial tututieni și să le întrebați dacă sunt dispuși să servească. Nu trebuie să numiți pe nimeni până când nu sunteți încrezători că vor putea avea grijă de animalele de companie.
    • În mod ideal, Guardianul ar fi trebuit să vă cunoască deja animalele de companie. Unii oameni ar putea fi de acord să servească ca un tutore, fără să vă întâlnească animalul. După ce a petrecut ceva timp împreună, ei ar putea schimba mintea lor.
    • De asemenea, puteți numi un gardian succesor. De exemplu, ați putea să vă numiți sora ca tutore primar, dar apoi să vă numiți nepoata ca succesor. În cazul în care sora ta moare sau altfel nu poate servi, nepoata ta poate prelua ca tutore la animalele de companie.
    • De asemenea, trebuie să numiți un adăpost sau un sanctuar ca o casă de pensionare în cazul în care gardienii dvs. Guardian și succesor mor în timp ce animalele de companie încă mai trăiesc.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 15
    2. Alegeți beneficiarii succesorului. Animalele de companie nu vor trăi pentru totdeauna și, dacă banii rămân după ce mor, atunci banii trebuie distribuiți. Ar trebui să vă gândiți la cine doriți să primiți aceste active, ar trebui să rămână.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un pas de încredere Pet 16
    3. Finalizați formularul de protecție a animalelor de companie. Un formular de protecție PET de probă / fillabil este disponibil pentru $ 39 de la Legalozoom la http: // Legalozoom.COM / Personal / Planificare imobiliară / Pet-Protection-Acord - Prezentare generală.HTML.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un pas cu încredere PET 17
    4. Scrieți-vă propriul acord. De asemenea, vă puteți crea propriul acord de protecție a animalelor de companie introducând o scrisoare și semnându-l în fața unui notar și doi martori. Gardianul trebuie să semneze, de asemenea, în fața notarului și martorilor. Asigurați-vă că litera include următoarele:
  • Numele și adresa dvs.
  • Numele tutorelui (îngrijitor) și gardienii succesori.
  • O organizație de ultimă instanță pentru a vă lua animalul de companie dacă niciunul dintre tutorii dvs. desemnați nu poate servi în rolul.
  • O descriere a animalelor de companie: numele, tipul de animal, sex și descriere fizică (cum ar fi vârsta, stratul și culoarea ochilor și dimensiunea).
  • Instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea animalelor de companie.
  • Orice fonduri pe care le-ați lăsat pentru îngrijirea animalelor de companie. Denumiți sursa, cum ar fi un nume bancar și un număr de cont sau un număr de asigurări de viață și un număr de politică.
  • Numele unui reprezentant de distribuție. Această persoană va fi responsabilă de a deține fondurile și de a le distribui tutorelui. Includeți numele reprezentantului și informațiile de contact. De asemenea, numele unui reprezentant al distribuirii succesorului.
  • Numele oricărui beneficiar al succesorilor. Includeți numele, adresele și ce procent din banii vor primi după ce animalele dvs. de companie mor.
  • Valoarea compensației pentru Guardian și reprezentantul de distribuție. Ar trebui să discutați despăgubiri cu reprezentantul dvs. Guardian și distribuție înainte de a redacta acordul dvs. de protecție a animalelor de companie.
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 18
    5. Distribuiți copiile. Odată ce ați finalizat acordul de protecție a animalelor de companie, trebuie să acordați copii ale acordului următoarelor persoane:
  • Îngrijitorul
  • Medicul veterinar
  • Un prieten de familie apropiat (altul decât îngrijitorul)
  • Imaginea intitulată Alegeți între un acord de protecție a animalelor de companie și un TRUST PET Pasul 19
    6. Anularea fondurilor. Deși nu sunt necesare fonduri, vi se recomandă să efectuați o plată unică atunci când acordul este semnat. Efectuați plata îngrijitorului. Prin efectuarea plății, creați un contract legal.
  • sfaturi

    Odată ce ați elaborat documentul dvs. legal, ar trebui să încercați să rămâneți în contact cu îngrijitorii dvs. desemnați. Prioritățile oamenilor se pot schimba în timp, iar dacă îngrijitorul nu mai este de acord să aibă grijă de animalele de companie, atunci va trebui să revizuiți încrederea dvs. de companie sau acordul de protecție a animalelor de companie.

    Avertizări

    Nu puteți obține un încredere pentru animale de companie dacă locuiți în Minnesota. Aceasta este singura stare din U.S. În care trusturile de animale de companie sunt nevalide.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar